Allaha şükür herkes 16 17 sanıyor annem 58 yaşında hiç kirisigi yok ablam da 35 onu da 23 sanıyorlar. Ailemizde minyonluk genetik (maşallah) ben de 20 ile 25 yaş arası erkeklerden hoşlanıyorum 27 yaşındayım. Erkekler kizi yarındakiler ile çıkarken evlenirken ses etmiyor kimse. Kızlar harbi neden bu ayrımcılığa goz yumuyorsunuz 😏😏😏
Güncellemeler
+1 yıl
Hic bir kiz da yamamış işlerine gelmedi tabii belki de yedirememislerdir hala🌞
Ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum şu an isterdim 35lerinde bir sevgilim olsun e ablanda o yaşlardaymış daha genç gösteriyormuş ne güzel işte tam aradığım niye öyle düşünüyorsun hemen
Belli olmaz niyetini saklayabilir. Bunu erkekler soyluyor ben değil. Olabilir isteyebiirsin de zihniyeti boklasmis toplum yüzünden erkekler de öyle düşünüyor artik. Hepsi yaşca küçük kiz derdinde
Yaşın ilerlesin ona o zaman bakarız ya bana göre olgun oturmuş kadın daha çekici geliyor çocuksu olunca kendimi sübyancı gibi hissediyorum hiç bir çekiciliği yok gözümde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
olabilir, normaldir. benimkisi de benden 3 yaş büyük
Hep mutlu ol
Teşekkürler, sen de aynı şekilde
Amin inş
Burcun ne
Terazi
Olgun sevgili vok istiyorum yaşim 28 istedigim kadın yaş aralıgı 60 a kadar çıkar mimarım kisiligim iyidir bu aradaaa
allahım ya sonunda birisi değerimizi bildi keşke tip boy pos olsaydı en azından ben 1.80 im
Maşşallah anne kız hepiniz iyiymişsiniz 😂😂 ablan peki bekar mı hala 😂
Cevap versene 🙂🙂
Tühh ablanda mı evliii
Sen kac yaşındasın ki
24 yaşındayım
Hmm ilerde küçüklere kayar gözün
Şimdi büyük istiyo ama ablan falan ideal işte 😂
Senin amaç başka bence
Neden ya noldu
Hep derler büyük kadına gidiyorsa bir erkek amaç başkadır anla
Ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum şu an isterdim 35lerinde bir sevgilim olsun e ablanda o yaşlardaymış daha genç gösteriyormuş ne güzel işte tam aradığım niye öyle düşünüyorsun hemen
Belli olmaz niyetini saklayabilir. Bunu erkekler soyluyor ben değil. Olabilir isteyebiirsin de zihniyeti boklasmis toplum yüzünden erkekler de öyle düşünüyor artik. Hepsi yaşca küçük kiz derdinde
Bana çocuksu geliyor öyle kızlar ve hiç kadın olarak eş sevgili falan diye düşünemiyorum
Yasin ilerledikçe daha gec yaşlansın diye bu sefer küçüklere yöneleceksin emin ol. Erkelerde hep böyle
Yaşın ilerlesin ona o zaman bakarız ya bana göre olgun oturmuş kadın daha çekici geliyor çocuksu olunca kendimi sübyancı gibi hissediyorum hiç bir çekiciliği yok gözümde
Burcun ne
Yay
Ablam da yay sjsjsjs
Tam uygunuz işte desene 😂😂
Sen hep böyle az mı giriyorsunn
Okuyon mu napıyon
Memurum okuyorum da çalışıyorum da
O yaşta nasıl memur olabiliyor
24 yaşındayım iki yılı geçti yani neden olmasın ki
22 yaşında mezun oluyor insanlar en erken. Nasi bisey la ne memurusun
Liseden memuriyet olmuyor mu
Hmm. Ablam memur üni okudu audisini aldi şimdi 😁 masallah 😂
Bende ikm yim ümide okuyorum öğretmenlik 😂 bende Jetta bakınıyorum alacam inşallah 😂
Ikm ne
Özelden konuşsak mı artık 🙂
Aynı birayla. Sonuçta girnce goruyoz ndndd
Olsun ordan konuşalım nolcak ya 😂. Özelimiz olsun 😂
Manyak la aman senden korkulur her kzia yazarsın sen. Ilerde eşini aldatma potansiyelin de var gibi djsjjs
Çık bkm gizliden
Amaan be bir tanışalım dedikk dediğine baakk 😂 maksat göre tanı beni 😂😂
Sen hangisisin?
Alooo
Kaç kilookiloo zjsjszjsj
Kalavyemi skeyim
Ne diyorsun skksks
Aslında Karadeniz'in iklimi müsait buna bu yüzden yaslanmiyor
Karadenizli değilim çok bilmis
Hmm tamam sorular karışmış
Normal bence bende olgun seviyorum yani gayet normal bisey 😊😊
Tanışalım mı