Sana abazalar denk gelmiş aşko. Fazla göz teması kurduğum için kadınlarda bana garip bakıyor. Yüzümde, gözümde ne varda o kadar bakıyorsun diyorlar. Bu kadınları anlayamıyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fazla göz teması ben de kuruyorum ama sevmedigim insanlarla kuruyorum korkuyorlar ahaahhaj
nereden biliyosun şimdi karşimdaki kiz ile konuşuyorken gözlerine değil, göğüşlerine baktığimı? yanimda miydin? kamera mi taktirdin her yere? bizim haberimiz yok
Hmm yine de yüzüme bakılmasını tercih ederim maviş bide söyle düşün diyelimki memelerim alındı ameliyatla allah korusun kanser oldum o zaman ne olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Erkekler beyni ile düşünmez öyle yetileri yok Mevla onların beynini alt tarafa takmış. Kadın olunca konu, oradaki beyin devreye girer.
Erkekler değil, bazı erkekler diye başlamalıydı cümleniz.
@-ProfiteroooL- yaaa offff aynı şeye takmayin hepiniz aklınız var neyin kastetildigini anlarsınız herhalde
Göğüslerine de bakmazsın en azından ben bakmıyorum konuştugum kadının niye göğüslerine bakarak konuşayım tövbe
Vayyy sen de benim gibi barbaracisin
Güzel gacı
Aynen keşke onun gibi olsam
Sana abazalar denk gelmiş aşko. Fazla göz teması kurduğum için kadınlarda bana garip bakıyor. Yüzümde, gözümde ne varda o kadar bakıyorsun diyorlar. Bu kadınları anlayamıyorum
Fazla göz teması ben de kuruyorum ama sevmedigim insanlarla kuruyorum korkuyorlar ahaahhaj
Bende olsam korkardım. Sert sert bakıyorsan normaldir kdjdjdkd
Göğsüne ayağına veya alakasız rastgele bir yere bakmak "seni umursamıyorum" demek. Ayrıca çok ayıp. Konuşan insanın yüzüne bakılır.
Sen göğüslerini saklamayıp dekolte giyersen tabi bakar. Saydıkları yoksa da kapalı kızların dar giyinmesi de çekici yapıyor ondan olabilir
Aslında memeye değil kalbe bakarız da memede orda olunca haliyle bakıyoruz 😀😀 dikkat çekici estetik ve güzelse bakmayan erkek ne bilim yani
Çok büyüktür knk. Öylelerine ben bile bakıyorum arada...
Dikkat çekmiş olabilir ama sürekli bakmaz onda bile
Biz erkeklerin doğasıdır bu canım 😊 severiz kadınların göğüslerini
nereden biliyosun şimdi karşimdaki kiz ile konuşuyorken gözlerine değil, göğüşlerine baktığimı? yanimda miydin? kamera mi taktirdin her yere? bizim haberimiz yok
O bu hayatın kötülüğünden ileri geliyor matematik gibi bişey olasılık konusu gibi göğüslere bakmayanı da var ben yüzüne bile bakamıyorum nedense
İşte bunlar hep seks 😄
Ne güzel dedin 😂
Onlar abaza dır erkek değil.
Bazen insanin gozu kaciyor. Genelde cekici buldugum kisilerde olur bana.
füzelere bak be üfff demek için
Ben baska yere bakarım
Memelendiniz. Ondan olabilir
ne alakası var canım. kimlerle muhatap oluyorsun..
Çok açarsan bakarlar tabii
Bilmem böyle bir seyle karsilasmadim
Offfff titretiyor onları ondan
seninkiler iri olduğu için olabilir mi
konuşmaman gereken kişi sınıfındandır.
Gögüslerle göz teması kuruyor ya)
gözlerden utandığı için :D
Görüş alanını kapsıyorsundur.
Cinsel açlık çağın en büyük sorunu
Sana öyle gelmiş olabilir yere bıkmıştır o
Demekki sen acık geziyorsun 😀😂😀
güzel göğüsler galiba
Memisler iri ise eger gozune bakmaz
Yüzüne Bakamyrsa Tesadüf oraya bakyrdr
Öyle bir şey yok
Yoo ben hep karsilasiyorum
Selam portakallı milkşeyk bende portakallı oralettim tanışalımmı 😂😂
@PortakallıOralet5 ahahah😂
Sen biraz acarsan gozlerini baska yerden alamaz
Abazalıktan
Her erkek aynı değil
tipi iyise öyle
Bununla karşılaşmadım henüz.
Sapık olabilir
Aşağıya bakmaya meyillidir erkek gözü
Meme seviyoruz :D :P
Ama çok güzelleyy
Gözümüz kayıyor
Ya yok öyle birşey
Vaar
İyi de her kadında olan birşey değil mi ilk defa mı görüyor
Benimkiler büyük yuvarlak ve dik
Aşırı büyükse ondan bakıyordur genede bana göre değil
Hayır sana gore
Beni bırakır mısın
Sen beni. birak
Dikkat çektiği için
Ama güzeller :)))
göz kayması...
Sence?
Ben bakmıyorum
Utanir
Sorun sende
Ne alaka
Dekolte giyinmissindir, abazalarla geziyorsundur
Yoo dekolte giymiyorum hiç bu bir ikinciside gezdiğim insanları demiyorum kankim olmayan ama konuşmak durumunda olduğum erkekleri diyorum maviş
Neden begenilmekten rahatsız oluyorsun ki
Begenilmek değil ki bu ben diş gorunusumun değil kisiligimin begenilmesini isterim
Seni tanimayan insanlar kişiliğini ne bilsin? Fiziğin dikkat çektiği için fiziğine dikkat ederler
Hmm yine de yüzüme bakılmasını tercih ederim maviş bide söyle düşün diyelimki memelerim alındı ameliyatla allah korusun kanser oldum o zaman ne olacak?
Seni acayip sananlar bakacak bu sefer göğüs bölgene
Acayip niye sansınlar memesi baya küçük olan birsuru kadın var peki yüzüm yansa ne olacak heryerim yanık olsa? O zaman beğenirler mi hayır
Ya beğendikleri için bakarlar ya da kucumsedikleri için. Bakmaktan kastım 1 2 saniyelik göz değmesi değil. Sık sık ya da uzun uzun bakmak
tamam bende onu kastediyorum da niye kucumsuyorlar ki fakirim diye mi
Dış görünüş bozukluğundan ötürü. Fakir de olsan zengin de olsan kucumserler.
Memelerim biraz sarkık ama belli olmuyor onu mu görüyorlar acaba
Iriyse ilgi çektiği içindir. Hele bir de uçları belli oluyorsa gözlerini alamazlar
Iri ebet ama sutyen üstüne de kıyafet var tabi
Kıyafet ve sütyen boyutunu gizlemez ki
Aslında biraz gizliyor sutyensiz daha büyük duruyor
Sütyen toparladığı için belli bir kıvama ve boyuta sokuyor aslında
Aynen ama kucultuyorda iste
Çok değil minicik küçültüyor
Aynen ama sarkık olmasa bende sutyensiz çıkardım dışarı
O zaman daha çok gözü toplardi üzerinde. Özellikle yazın ince elbise ve terin etkisiyle elbise göğüslere yapışıyor
Ayy hadi oradan spikmisin nesin konuştuğun şeye bak maviş dedim bide sana yazıklar olsun
Ben sana olan şeyleri söylüyorum beden ölçünü sormuyorum şeklini semalini sormuyorum. Sen kendin anlatıyorsun
O ne öyle spik gibi yok terleyince yapışır falan yakıştıramadım senin gibi ceylan gozluye
Kendimi bu konu dışında tutuyorum dikkat edersen. Dışardan nasıl anlaşılıyor nasıl görülüyor onu söylüyorum sadece
Hmm tamam o zaman
Sen dikkatli ol yine de insanlarla iletisiminde
Nedrn
Kadınlar erkeklerin en büyük zaafidir çünkü
Tamam da sadece bakarlar başka bisey yapamazlar ki
Bakmalarını istemediğini soylemistin
Doğru da elimde değil her bakana konuşsam ohooo
Ama bahse varım içten içe, ilgi görmek bakışları üzerine çekmek hoşuna gidiyordur
Aslında evet bide emdirmek çok zevkli oluyor
Orasını ben bilmem
Pşşşşttt😊
?
Naber 😁
Tipim değilsin
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yılışma
Çok huysuzsun be
Konuşmak istemiyorum
Sen bilirsin
Geçti mi