Eski sevgilimin arkadaşı benimle konuşmak veya çıkmak istiyor, ne yapmalıyım? Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız, özellikle kızlar siz?

ilk sorumdada anlattığım gibi bir kaç gün öncesine kadar unutamadığım bir eski sevgilim vardı seviyodum fazlasıyla onun için arkadaslarımla bile küsmeyi göze alabilmis hatta en yakın olduğum arkadasımla küsmüstüm ama bir kaç gün önce onunla aynı grupta olan bir arkadaşıyla konuşuyordum adı emreydi küsmüsler hiç konuşmuyorlarmış merak ettim anlat dedim sahtekar olduğunu felan anlattı ve fazlasıyla inandırıcıydı her neyse biz o günden sonra konusmaya basladık ben arkadas olarak konustuğumuzu sanıyodum çünkü o sırada konustuğum baska bir erkek vardı bir zaman sonra bu erkekten rahatsız olduğun eğer konusmayı bırakmazsam çocuğu bulup kavga ediceğini söyledi ve durumuma ismini yazmamı söyledi. bulur döver diye korktuğum için yazdım ve konustuğum çocukla kavga edip küstük simdi konusmuyoruz ve çocuk emreyi bulmus numarasını felan vermis emrede bana anlattı ya adımı yazarsın ya da gider kavga ederim dedi adını yazdım söz verdi ve kavga etmedi bana çok iyi davranıyo arada askım felan diyo eski sevgilimin arkadası olduğu için ilk basta bunu yedirememistim ama eski sevgilimin sorun etmiceğini biliyorum çünkü beni sevmedi. simdi ne yapmalıyım bilmiyorum emreyle konusmaya devam ediyim mi etmiyim mi çünkü çok ilgili çok iyi bilmiyorum kafam çok karısık
Eski sevgilimin arkadaşı benimle konuşmak veya çıkmak istiyor, ne yapmalıyım? Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız, özellikle kızlar siz?