Aşk İlişkileri Kaprisli sevgilinin kaprisi çekilir mi? Sizce kaprisi yapmasının sebebi ne olabilir? sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ”Ben onu zaten hiç anlayamadım... Yaptığı kaprisin bana olan sevgisinden kaynaklandığını düşünemedim." Kaprisli sevgilinin kaprisi çekilir mi? Sizce kaprisi yapmasının sebebi ne olabilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kadınlarda kaprisin başlıca sebepleri;İçinde bulunduğunuz dönemde kadının ilgiye ihtiyaç duyması kapris sorununu getirir.Kadınlarda haklı olma arzusu her zaman fazladır. Bu nedenle haklılıklarını haksızken dahi kapris ile kanıtlama çabası içerisine girerler.Aile ile yaşanan sorunlar, sürekli kapris sorununu beraberinde getirir.Hasta iken özellikle kadınların ilgiye muhtaçlığını kapris ile gösterdiği durumlar ciddi anlamda kendisini gösterir. İstediklerini yaptırmak için kullandıkları etkili bir psikolojik silahtır...✔ 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Çok seviyorsam çekerim. Tabiki egosundan dolayı kapris yapmıyorsa çekerim o kaprisi, tribi. Artık hayatımda egoist, kibirli, narsist, bencil kişilere yer vermiyorum. Eğer haklı bir sebebten dolayı kapris yapıyorsa ve fazla uzatmıyorsa çekerim 🌺 1 0 Yorumla
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Neye niçin ne sekilde ne kadar süre trip attığına bağlı hakliysa beni akillandirmak için bir kaç saat yapıyorsa sıkıntı olmaz 1 0 Yorumla