İnternetten de tanışmmış olunabılır ama ilişki yürüyebilir mi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yürümez. Geçen yıl faceden tanıştığım bir kız vardı. İlk gündern beri resmen bana aşık olmuştu. Nasıl olduğunu bile anlamadım zaten normal konuşuyordum. Neyse en son bu yine seni seviyorum demeye başlayınca adam akıllı açıkladım, böyle bir ilişki olmaz falan diye sonra faceden engellemiş. Ama bir aya tekrar ekler :)
04 Yorumla
Soran+1 yılilk gunden sana aşık olma gıbı durumu varsa o kızla kouşmaya değmezmiş bence
Cevap sahibi+1 yılKaç kere söyledim, uyardım ama anlamadı. Bende en sonunda artık yeter diye konuştum, bana senin kişiliğin oturmamış dedi :D
Soran+1 yılBöylelerı de var malesef yapacak birşey yok
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
En İyi Cevaplar
+1 yılkarşındaki kişiye bağlı.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
aynen eğer karşımdaki de isterse ben yürütürüm ama bir yerden sonra buluşmak lazım sıkıntı olur
- +1 yıl
Aynı yerde olduğu sürece sıkıntı yok fakat mesafe varsa biraz zor olur ama üstesinden gelinebilir.
Soran+1 yılpekala
Tabiiki. benim arkadaşım İzmir'de oturuyordu sevgilisi İstanbul'da. bunlar tanıştılar bir şekilde, 3 yıl birbirlerini görmeden çıktılar. Ve sonra çocuğun askerliği Bayraklı'ya çıktı. Görüştüler derken, askerlik bitince evlendiler.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
- +1 yıl
vay be.
+1 yılUzakta ilişki uzun sure sonra gerçekten yurumuyo. Hani birbirinizi ne kadar severseniz sevin insaniz sonuçta yani basimizdaki birinden etkilenebiliyoruz. Bir noktadan sonra isin içine beğenilme duygusu giriyor. Olaylar karisiiyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamadan birşey dıyeemem kı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
33Cevap
+1 yılSeviyeli bir ilişkiyse yaşanan, sonrasında evliliğe kadar bile gider. Ben bu konuda birçok örnek biliyorum. Önemli olan ilişkinin nasıl başladığı ya da ne şekilde yürüdüğü değil kişilerin o ilişkiden ne bekledikleridir bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz herşey insanda başlayıp yıne ınsanda bıtıyor
- +1 yıl
uzakta olupta dürüst olan birisini yanımdaki yalancılara tercih ederim ben
Soran+1 yılo kadarda değil bence
- +1 yıl
O kadar. Bunların örneklerini ben bizzat yaşadığım için biliyorum. Görmeden yaşamadan hemen aksini söylemek çok kolay. Ön yargılı olma bence...
Soran+1 yılanladım kişiye bağlı işte
DediIer ki: Gözden ırak oIan gönüIden de ırak oIur. Dedim ki: GönüIe giren gözden ırak oIsa ne oIur.
Demiş Mevlana.
Karar senin denersen kaybedicek pek bir şeyin olmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür Canlı örnek olabilirim bir yıldır beraberiz hatta bir buçuk yıl oldu bu 1 buçuk yıl içerisinde 5 defa geldi yaza da hasret bitiyor inşallah ama çok fedakarlık istiyor çok emek çok sadakat çok güven :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyazın orada kalacak galıba. Yanı bu tarz ilişkıler öyle malesef özellıkle de çok sabır ıster
Cevap sahibi+1 yılHayır ben gidiyorum temelli üniversiteye :) aynı şehirde okuyacağız onun ailesi biliyor benim annem biliyor erkek kardeşim ile tanıştı okulların bitmesini bekliyoruz :)
Soran+1 yılaynı unıversıte dur bakalım daha tecıhler olmadı unıversıte senı almazsa kötu olur
Kalabalık bir ortamda buluşup analiz etmen gerekiyo anlattıkları seylerin dogru olup olmadığını vücut dili ile anlayabilirsin kitap evlerinde var giit al oku cok yardımcı olur sana.
00 Yorumla
+1 yılBenim en yakın arkadaşlarımın ikiside şu an internetten sevgili buldular. :D Tabi çocuklar geldi Aydın'a görüştüler falan
05 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmeye geldıler ha way be :D
- +1 yıl
İstanbuldan hemde:D:D
Soran+1 yılkoskoca İstanbuldan bı kız bulamamışlar mı :D nasip dıyelım
- +1 yıl
evlenmeyi düşünüyorlar valla ^.^
Soran+1 yılhayırlısı olur ınşallah
+1 yılEvet kesinlikle yurur benim sevgilim ayni anda akrabam onu cok kucukken gormustum sonra zaten fransada yasadigim icin gorusmedik face de ekledi ve 1 yildir birlikteyiz ona hic dokunmadim ama herseyden cok seviyorum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAma akraba dıosun ıllakı görüşmek zorundasın
- +1 yıl
Hayir ailesiyle ailem gorusmek istemiyor konusmuyorlar maalesef cok uzun zamandir
Soran+1 yılAnladım bu durum sizin ıcın de zor ama ciddi bir boyuta ulaştıgında
- +1 yıl
Nasil oldu bilmiyorum ilk kez boyle bir sey yasiyorum Ama cok mutluyum ama insandan insana deisir heralde
Soran+1 yılolsun guzel şey bunlar umarım daımı olur
- +1 yıl
Tskr ederim :)
Internetten de olsa bir yuzyuze gorusup karar vermek daha seviyeli olur tatlım. sonuçta kısmet bu nerden çıkacağı belli olmaz ama yuzyuze gelip bir sohbet etmek şart :((
00 Yorumlayu-ru-mez... mutlaka gorsel olarak desteklenmeli, hergun her hafta gorusemezsınde ayda bır gorusursun o olur
00 YorumlaAçıkçası sanal ilşkim oldu yürümedi ama olduğu için mutluyum denemeye değer
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede denemeye deger hele kı uzun zamandır arkadaş isenız
Sık aralıklarla buluşacaksak neden olmasın ki?
Pegasus'tan alacağımız 50 liralık bir uçak biletine bakar herşey :/01 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tabıkı isteyen başarır yani
+1 yılevet eger gercekten seviyorsaniz birbirinizi neden olmasin.. Mesafe sevmeye engel degil
05 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı inşallah
Soran+1 yılBelkı bırgun yuz yuze gelırız
- +1 yıl
bak ben mesela almanyada yasiyorum ve Nisanlim türkiyede yakinda bende türkiyeye temeli dönüs yapacam o yüzden Mesafeyi asla engel olarak görme mesafe hic birseye engel degil icini ferah tut beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir :)
Soran+1 yılyanı bılmıyorum ben bıraz umıdımı yıtırdım mesafeden önce duygular sanırım benım ondn hoşlandıgım kadar o benden hoşlanmıyor pek konuşamıyoruz meela ne bıleyım öyle şeylr yerı gelıyor 2-3 gun mesaj atmıyor ben atarsam öye hatrlıyor Böyle bırnden bu sevgıyı beklemek yanlış sanırım. Ben onu şartsız severımde o bunu göze alamıyorr
Soran+1 yılama bak adı ustunde nişanlısın sen senın oldukça cıddı
+1 yılgormeden yapamam. görürsem olur. gormediğim birine guvenemem.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkesın guven duygusu farklı elbette görmek ıstersın kım görmeden tanışır kı
- +1 yıl
e bende oyle dedim :)) ama soru gormediğin diyor :))
Soran+1 yılinternet aracılığıyla görüşme dıye bişey var
- +1 yıl
insanın gozlerine bakmazsam elini tutmazsam bir kere bile olsa guvenemem ya... ben bununkastettim. sadwce kamera nereye kadsr?
Soran+1 yılHaklısın tabıkı tanımaya çalışarak da guvenebılırsınn. Ben 5 yıldır konuşuyorumm belkıde o yuzden guven duygusunu aşıladı artık bana
- +1 yıl
:))
+1 yılBen yaşamış biri olarak söyleyeyim connectedda tanıştığım biriyle 11ay çıkmıştık farklı ildeydi 15 kez falan buluşmuştuk da
02 Yorumla
Soran+1 yılhım
- +1 yıl
Olur yani
Ben bursadayım o İstanbul'da daha hiç görüşmedik 2 senedir beraberiz arada ayrılıklar kavgalar oldu ama şahsen benim gönlüm başkasına kaymadı onu aldatmadım ve gerçekten çok seviyorum ona da güveniyorum
00 Yorumla
+1 yıltelekız mı olcan ne olacan :D olur mu öyle şey. bir yere kadar. hem nasıl güveneceksin?
00 Yorumla
+1 yılBenim de olmustu ve gayet iyi yurudu bir sure ;D İkiniz anlasip bitirmezseniz bitmez herhalde :D
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabı sevgı karşılıklıysa buna mesafe engel degıl sanırım ama insanda görmek vakıt geçirmek ıste r
- +1 yıl
Zaten bir sure yurudu :D 3 4 ay problem olmuyo da sonrasinda sorun olusabiliyo :D
Soran+1 yılyanı tabı orası öyledır
- +1 yıl
Tesekkurler soru icin :D Bb :D
gercekten sevıyosan mesafe onemlı degıldır kalbın onun için atıyosa onunda senın için atıyosa sorun olmaz
00 YorumlaEvet yürüyor bazen ama birbirinin hiç değilse fotoğrafini görmek lazım
013 Yorumla
Soran+1 yılya internette görüşüyorsun sonuçtta oyle hıc gormeden degıl kı
Soran+1 yılo ıllakı olması gerekıyor tabı maddı ımkan varsa
Soran+1 yılbu en doğal hakkı ınsanın
Soran+1 yılsizinkı başka şekılde özlemek bence görmuyosun dıye öpüşmeye ne gerek var
Soran+1 yılbilemeyecegım artık sonuçta sadece yazışıyorsun ne bılım ınsan ağırdan almalı bıraz
Soran+1 yılaydan aya görüyorum dıye dudagına yapışmak ne kadar doğru olabılır
Soran+1 yıliyi bakalım
Kismetse gelir yekden yemenden. Kısmet değilse ne gelir elden.
00 Yorumla. gözden ırak olaan gönülden de ırak olurmuş derler ama ne kadar doğru bilemem
00 Yorumlasevdigini saniyorsun ama sadece baglandin ayrildiginda anliyorsun bunu :p
00 Yorumlaolur niye olmasın geçmişte 3 yıl çıktım 200 km vardı aramızda
06 Yorumla
Soran+1 yılçok degııl 200 km :D
Soran+1 yıl925-950 arası yazıyor ınternette
Soran+1 yılduygular karşılıklı degıl sanırım gunde 1-2 ancak mesaj atıyor çlştıgı ıcın mı bşka nden bılmem
Evlenen arkadasim var ve ayri sehirlerde yasiyorlardi 20 gun once ogullari dogdu
03 Yorumla
Soran+1 yılCesaretıne hayran kalınası ınsanlar
Soran+1 yılne bılım ailesi falan demedı mı aynı şehırden nıye bulmadın dıye falan
+1 yılOlur tabi ki neden olmasın güven bir şekilde sağlanır diye düşünüyorum
00 YorumlaAçık ilişki denilen serbest tarz ilişkiyse yürür.
06 Yorumla
Soran+1 yılserbest tarz ilişkiyi kımse kabul etmez
Soran+1 yılOlabılır hadı ben gerıde kalış olayım ama bıyle konuşurken başkasıylla da konuşmakk hoş bişye mı
Soran+1 yıltakılmalı ılerde problem olur
zor olur. madem zor ne gereği var? yıpranırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılZorluklar da ıyıdırbazen
+1 yılona ilişki denmez bile benim gözümde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Beklentimiz yoksa yürür
00 Yorumla
+1 yılinternette tanışıp buluştuklarım oldu ama hiç buluşmadan sevgili olmak. ohooo o ne lan öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılhıç görmeden demek ıstedım hıc görmeden demekten kastım da canlı olarak görmek resım falan var yanı
- +1 yıl
e tamam işte internette fotoğrafını görüyosun ama hiç buluşmuyosun benim dediğimle aynı şeye denk gelmiyo mu
Soran+1 yılben yanlış anlamış olabılırım
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yürür başıma geldi benim ama ben sevilmek istemem
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden zor olur dıye mı
Soran+1 yılkişiye göre değişiyor herkes aynı degıl tabıkı
Soran+1 yılÖyle tabıkı ben konuşmaıza bı laf etmemıştım kı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir buçuk senedir yürüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılgörmediğim insan dibimde olsa gene yürümez
00 Yorumla
+1 yılçok zor. ok yıpranır insan
00 YorumlaEvet yürür huysuz değilse kız:)
00 YorumlaIkiside birbirini aldatırsa yürür
00 Yorumla
+1 yılMalesef yürümez bence çünkü ben yürütememiştim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yürümezz
00 YorumlaZor oluyor ama yurutmek istersen yuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayal ürünü ilişkisi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeyle sabit cuk. OLMAZ
00 Yorumlasadık kalınırsa evet
00 Yorumla
+1 yılşans işi bu işler