Sonunda aldatıldım üzgünüm ve mutsuzum..
Vücudu deforme olan kadın sevilmeye layık değilmidir?
Sonunda aldatıldım üzgünüm ve mutsuzum..

Görüntüye çarpılırsın ama aşk insanın özünü sevmektir. Gözüyle g. tüyle sevenler hiç sevmese de olur. Ayrıca bir kabuğun içine oturtulmuşuz diye düşün, biz bundan mı ibaretiz? Ya zekiysek, ya iyi kalpliysek ya fedakar yardımseversek sevgiye layık değil miyiz? Asıl insanı, kadını görüntüden ibaret sanan hatıraya, sevgiye, evliliğe saygısı olmayan insancıklar bir şeye layık değil. Sen kimin için acaba vücudunu feda etmişsin. Kendinizi çirkin ya da değersiz düşünmeyin. Dünyanın en güzeli de olsa aldatılıyor. Başka bir bahane bulunuyor nasıl olsa. Ayrıca düzelir de vücudunuz.
Bedenler zaten yaşlanınca deforme olacak ölünce ise komple çürüyüp yok olacak 👍 Bedene ve güzelliğe değer verende paraya tapanda aldanmıştır. Tek kalp demek tek kişiye verilecek sevgi demektir. Ahtapot gibi 4 kalpli olsam dahi tek kişiyi severim 👍 Bir kadınla evlendiysen ve sana çocuklar doğurduysa değil bedeni deforme olması her ne olursa olsun sevilmeye layıktır.
Kimse vücudu görmüyor ki kim bilcekki deforme olmuş ki
Kocan ya hani
Güncele bir bak
Teşekkür ederim
Sevilir böyle düşünme
Gerçekten seni sevseydi başkasına bakmazdı. Fazla kilon mu var
Evet var şu an aldım verdim sarkma var
Boy ve kilo nasıl. Beslenmene dikkat ediyor musun
Bunlar yeme içmeyle düzelmez
Sporla toparlanır tamamen düzelmeyebilir. Çatlak çok var mı
Var
Sen kendini üzme seven bunlara bakmaz emin ol
Sevilmemişim ben 😢
Başkası çıkar karşına üzülme
Cevap
87Cevap
Kadınlar için oluşturulmuş "manken gibi" kalıbından ötürü çoğu kişi deforme olmuş bir kadının vücudunu güzel bulmaz. Halbuki asıl güzellik bence deforme olmuş vücutta var🌸 Sonuna kadar sevilmeye layiktir, her kadının vücudu apayri bir güzelliğe sahiptir✌
Her şey vucut değilki, nice dipdiri vucutlar var kalbi kapkara, ayrıca çoğu evli adamlara bakıyorum sanki çocukları kendiler doğurmuş gibi kadından daha fazla deforme olmuşlar ve yanlarında manken arıyorlar kendilerine bakmadan. Tabi bazı kadınlara da bakıyorum iyice salıyorlar. Halbuki her şeyin bir çaresi var. Tabi her şey vucut değil,önemli olan kalbinin, huyunun güzelliği başta ama zamanımız öyle bir zaman ki helal hariç her şey tatlı geliyor malesef
Asla ve asla DAHADA ÇOK SEVİLMESİ GEREK TEZAT DÜŞÜNCELERİ İÇİN ONU TEKİN ETMEN ölüm olmadiktan sonra herşeyin bir çaresi olduğunu çay tadında sohbette anlatılabilir tebessüm ile gönlünü alabilirsin kesinlikle vücud değildir önemli olan sana tebessüm edip seninle iyi konuşabilmesi yanında olabilmesidir unutmaki herşey o demek de değildir insan güzel bir güldür çiçektir. İyi bakın kendinize pozitif olmak hem ömrünü uzatır hemde yaşantıma yaşantı katar kendinle barışık olmalı bu gibi şeyleri kafana asla takmamalısın
Kadınlar aile olabilmek adına en büyük mücadeleleri veren insanlardır. Kadın, bedeni için değil ruhu ve sevgisi için sevilir. Zaten bir kadını bedeni için seven erkek, pazardan eşya almaya gelen müşteri gibidir. İşi bitinceye kadar onun için kadın vardır, işi bitince kadına saygısı ve sevgisi kalmaz. Bu yaratıkları doğuran kadınları tespit şansım olsa onlara kısırlaşmaya çalışın derim.
Bir tanidigimiz var, adamın eşi yıllardır dünyada cok ender görülen bir hastalıktan dolayı boyu kısalıyor. Belki 1 metre filan. Ama eşine destek olarak hayatına devam ediyor. Karakter ve kanaat meselesi.
Dunya liyakate göre muamele gördüğümüz biryer degil. Üzülmeniz doğal ama aldatilmaniz sizden kaynaklı değil 🌸 bunu unutmayın.
Coook kızıyorum böyle erkeklere evlenirken güzel herşey bı doğumla insanı nasıl eziyorlar demiyorlar ki 2 çocuk doğum yapmissin. Beni baba yapmışsın ailleme torun vermişsin teşekkür etcegine sahiplencegine aldatiyosun bu bı bahane karşı tarafın serefsizliginden başka birşey değil ne olursa olsun. İnsan kendini begenmeli özgüvenli olmalı en azından demelisin 2 çocuk annesiyim bedenim deforme olmuş olabilir ama 2 yavrum var ve değer herkes taş gibi olmak zorunda değil diyeceğim o kii kendiniii sev
Bu senin hatan degil bu seni aldatanin hatasi. severken evlenirken hatta cocuk yaparken iyi guzel sonra ein bozuldu diye basklarina git bu adilik kusura bakma ama sen ssvilmenin en guzelini hakediyirsun bir anne olarak
Resimdeki bayanın sağlam göbeği varmış ve spor yapmadan hızlı kilo vermiş. Sporla birlikte verseydi deri sarkması olmazdı. Belki hamilelikten sonra da böyle olmuş olabilir. O yüzden hem erkek hemde bir kadının spor yapması şart , üstelik ağır bir spor yapması da gerekmiyor.
Ayrıca görseldeki kadın 50 - 55 yaş civarı. Kollarından belli yaşı.
kesinlikle katılmıyorum. herzaman sevilmeye layıktır. aşk öyle birşeydirki, dünyanın en çirkini diyebileceğiniz bir insan sevene dünyanın engüzel insanı gözükür. fizği çok düzgün olupda karaktersiz bir dünya insanvar onların seveni olabiliyorsa vücudunda bir takım defermasyonları olan biri neden sevilmesin.
S. Et oyle bir osspu evladı olacagına hayatında yalnız ol daha iyi kadın mal değildir yuregini sevecek adam dedigin degilse de anasina kadar yolu var sen kalbini uzme
Vücut, en güzel kadında bile zamanla deforme oluyor. Erkek de öyle.
Yani zaman içinde, doğal olarak zaten olacak bir şey, birinin başına anormal bir şekilde ve biraz erken geldi diye sevgiden mahrum kalması kabul edilemez.
Düzelmeyecek birşey değil vücut deformesi düzelirde beyin ve kalp deformesi düzelmez kulak asma onlara sen üfle gitsin hesini.
hic alakasi yok her kadinin vucudu cocuktan sonra ve yasla birlikte deforme oluyor bu dogal bisey.. aldatilman senin esinin karaktersizliginden kotu oldugun icin degil canim
neden sevilmeye layık olmasın ki
bir insanın yeterki kalbi deforme olmasın gerisi elbet halledilir..
Kadın bedeni bir mal ya da obje değil. O kadar fedakârlık yapılıyor, ve en çok yıpranan ten sevilir. Bu yüzden aldatan ise karaktersizdir. Öyle birine kimsenin ihtiyacı olmamalı, sizden değerli değil.
Utanma ve üzülme bu arada. Çünkü karaktersizlik yapılmış sana ve bunda senin suçun yok. Sen güzel olduğunu unutma
Umudunu yitirme Şimdi her zamankinden daha güçlü ol Diyetisyene git Diete başla
Yürüyüş yap Hareketi artır İstersen yaparsın Sen kendine bakmayı ihmal etme Sen güzelleştikçe herşey normale dönecek Zamana güce ihtiyacın var
Kalbi güzel herkes sevilir. Lütfen takılma böyle şeylere herkes mükemmel değil ki:)
gerçek seven böyle şeyleri kusur olarak bile görmez sana ait herşeyi sever kusurlarınla bile
Bence en saçma şey tabiki herkesin hoşuna giden gitmeyen durumlar vardır ama değiştirilemeyen şeyler yüzünden yadırganmamalı..
tabiki bu tip kadinlarin da herseye Hakki var, böyle kadini dilamak veya istememezlik Edip karsindakini üzmemek lazim, napilir resimde göründüyü gibi sevisme esnasinda beline birsey baglanir ya da estetik, gerci beni hic bir sekilde rahatsiz etmez,
Öncelikle insan olsun bence hrr zmaan sevilmeye layıktır şeklin şemalin güzelliğin artık önemini yitirmeye başladığı bir dönemdeyiz insanlar insanlara hasret kalmış vaziyetteler keza insan değilsen bence öl
Kadını. Sadece vücudu için seven insan, insan olmaya layık mıdır? Bence doğru soru bu. Kadın ruhuyla kıymetlidir. Ve nokta. ❗
Kimin ne olacağı muamma, sevmeye bakın... mutlu yaşayın
Özelikle doğumdan kaynaklı ise bu müthiş saygı duyulması gereken birşeydir
ben mal tipsizim sevilmek icin tip lazım ben sevsem de onemi yok
Neden sevilmeye layık olmasın kalbi temizse dürüst ne olur evlendin karinin vucudunda bir şey oldu neden sevmeyeyin hatta daha çok severim beraber asardik durumu
Layıktır. Bunun değerini bilemeyen kişi de adam değildir. Aldatmak için bahane arıyormuş demekki.
yüreği deforme olmasın
vucut önemli değil bence
Herkes sevilmeye layıktır bir erkek seni kusurların ile sevebilmelidir
Kadını tenden ibaret görmem, toprak olacağız hep beraber...
Kadını döl arkadaşı olarak görmem, yol arkadaşı olmalıyız hep beraber.
alakası yok okadar kötü gözükmüyo ve kolay basit bir operasyonlada düzelebilir ama bu kadında gerek yok
Çocuklarına tek başına iyi bir anne baba olabilirsin ikinci kez o hatayı yapma karşına seninle gerçekten ciddi düşünen birisi çıkarsa eğer bu konuda kriterlerin ne?
Boşanmadık henüz
Seni sırf vücudunu beğenmediği için mi aldattı böyle pislikler neden çocuk yapıyor sana şiddet falan uygulamıyor değil mi?
Yaşadım hepsini değersiz görüyor beni
Vücudunla ilgili değil karaktersiz olan her türlü aldatır güzel kadınlar bile aldatılıyor şimdi sen boşanmak istiyor musun onu söyle şiddet uyguladığını kanıtla sürünsün hapiste gerçi adalet sistemine güven olmuyor
Saçmalama elbette layıktır. Sen her halinle güzelsin o onun karaktersizliği. bir anneye yırtıklar bile çok yakışır.
bu doğum yapan kadın vücudu mu "/
Evet
uhaa boşuna demiyorum erkekler dogursun diye"/
Bu önlem alınmamış doğum yapan kadın vücüdu
Ben seni seviyorum çünkü dünyaya iki tane evlat getirmiş birisin 💞 kendini sev ve beğen başkalarının seni beğenip beğenmemesini takmamalısın. Ve adriana lima da aldatıldı sence konu güzellik mi?
Bu görüntünün telafisi yok mu? Spor yapmak, pilates ve bazı kremlerle deformasyon bertaraf edilebilir diye düşünüyorum.
Niye olmasın? Bu resimdeki kadın doğum yapmış belli ki ne var bunda yadırganacak
KİM demiş. Olmaz öyle şey. Vücut değil sadakat önemli
Çocuk doğurmuş veya bir şeyler olmuş. Önemli olan onun gülüşünü sevmektir.
Ne alaka ya soguk su ve terlik herseyin ilacidir 😂😂
Aşk kusurlarıyla Aşktır
Da bu zamanda malesef gerçek aşk yok
Sonucta her seyin cozumu var bu devirde olmasa bile sevmeye devam etmeli
alakası yok. bir insan küçük dünyadır. onun neyini seveceğini kestiremezsin.
Yalniz bişey diyim mi ; cvp veren mavililerin yorumlardaki adamlığı❤
Ablacım vücudunuz neden deforme oldu? Çözümü vardır.
Resimdeki kızın en az 35 kilosu var ama bence sorun olmaz herkesin sevilmeye hakkı vardır
Aşk sevgi tutku oldugu sürece deformasyon önemsizdir
Bu olay doğum zayıflama kaza ameliyat vb. Doğal olaylar içinde olduysa kimsenin o vücuda laf atma ya da bu yüzden sevmeme gibi bir hakkı yoktur.
Anlattığınız durum gibi olduysa olay severek evlendiğiniz halde eşin seni aldattıysa. Kusura bakma eşin Karaktersizmiş. Biz eşimle birbirimizi sevmediğimiz halde ben öyle bir yola baş vurmadım
2 çocuk var. Onların babasız büyümesini istemiyorum başka bir nedeni yok @AysiraM
Teşekkür ederim. Gönlünüzce olsun herşey
yook yaa bununda kendine hoş bir güzelligi vardır :)
Ne alaka benimde saçlarım dökülüyor ondan sevmeyenler sevmesin
Erkek nezdindeki tek argümanı cinsel kimliğiyse, layık değildir..
Vücudu sevilmeye layık değildir, bence ama karakteri beyni düşünceleri sevilebilir
Hiçbirimiz mükemmel değiliz, aşka da sekse de engel değil.
Bu kadını biliyorum instagramdan kendiyle acayip barışık ve mukemmel bir yüzü var
Tabiki layiktir hersey vucut degil sevmek asik olmak oldumu o bana dunyanin rn guzeli gelir
kalp sevene değil beden sevene denk gelinmiş ise zor o iş.
Bütün erkekler neden sevilmesin vs demiş fakat yalan Kimin gözünü boyuyorsunuz anlamıyorum Kadın evde salaş olsa bakımsız oluyo Çatlağı olacak daaa siz görmezden geleceksiniz... Yalanın daniskası.
Tabi layıktır her beden guzeldir
Sevilmemek için çok saçma bir neden bence özellikle o vücut senin için p haldeyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?