Ayrıldıktan 5 gün sonra sevgili yapmış kendine. Alt üst oldum. Başına gelen varsa ya da fikri olan paylaşabilir mi?

eski sevgilimle görüşmeye devam ediyoduk. ve daha dün öğrendim ki biz ayrıldıktan 5 gün sonra sevgili yapmış kendine. 5 gün sonra ya ben hala o beni seviyo derken ayrılalı 4 ay oldu bizim ve hala benimle görüşmeye devam ediyodu. dün çıktığını öğrendiğimde benimleydi yanımdaydı sevgili gibiydik sürekli. çok hata yapmıştım çıkarken onları telafi etmeye çalışıyodum. ya da ben öyle sanıyodum. ve bana hani seviyo gibi davranıyodu. dün sordum ağlıyodum da bi yandan öğrendiğimde hiç mi sevmiyosun beni diye hayır hiç sevmiyorum dedi o kızı mı seviyosun dedim evet o kızı seviyorum dedi.gökhan bunu bana nasi yaparsın dedim o kadar görüşme o kadar yakınlık inanamıyodum hala. benim için sadece alışkanlıktı dedi. neden görüşmeye devam ettin o zaman dedim o kadar kötü haldeydim ki inanamazsınız.sen istiyodun hep arıyodun dedi. halbuki böyle değildi işte ben aradığımda o da arıyodu aramasam o bana geliyodu. neden söylemedin şimdiye kadar dedim sınavının bitmesini bekledim halbuki biz ayrılalı benim 3 sınavm bitti şimdiye. arada görüşmediğimiz 20 gün olduğunda ilk arayan oydu beni bana aklımdan çıkmıyosun diyen oydu seni çok özledim diyen oydu seninle bi gece beraber uyumak istiyorum diyen oydu. ben yıkıldım resmen içimde sol tarafımda koskoca bi fil oturuyo inanamazsınız. biliyorum soru çok uzun oldu ama anlatmam gerekiyodu ve basına böyle şeyler gelen biri varsa o da anlatabilir mi ? ya da bana bi çare bi yol o kadar çaresizim ki o kadar kendmi güçsüz hissediyorum ki dünyam alt üst oldu bi anda. nasi sorulur bilmiyorum ama bilmiyorum işte bana bi çare söyleyin.hayatımda ilk defa birine hakkımı helal etmiyorum.ilk defa. allahından bulsun o. hala hüngür hüngür ağlıyorum resmen durduramıyorum kendimi.
Güncellemeler
+1 yıl
ve kızla mesajlarını da okudum gizlice. kıza seni çok özledim yarın hep seninleyim aşkım canım gibi konuşmuş hani kızı seviyodu ya. bu daha da oturdu içime tabi insan hala inkar etmeye çalışıyo kafasında.
Güncellemeler
+1 yıl
sizce yenı sevgılısıne anlatıyım mı herseyı ?
Güncellemeler
+1 yıl
kıza anlattım herseyı. basta ınanmadı soradan ortak bı arkadasımız da anlattı. soradan bana tesekkur ederım dıye mesaj attı. ortak arkadasımıza da gözumu actınız tsk ederım demıs. kız duydugunda kaldıramam ben bunu demıs eski sevgilime o sahısta peşini bırakmam senın demıs kıza. ayrılmadılar ustune sanırım.
Ayrıldıktan 5 gün sonra sevgili yapmış kendine. Alt üst oldum. Başına gelen varsa ya da fikri olan paylaşabilir mi?