Gizli Üye(36-45)+1 yılHem cinsler-imde; hem taktir ettiğim hemde hiç haz duymadığım bir duygudur, "Vefakarlık"
Bir çok erkek, yıllar geçse de bir türlü unutamazlar. "Nasıl oldu ? ne yapıyor? acaba evlendi mi? acaba güvende mi?, acaba benden sonra kötü birisi oldu mu.?..vb"
Bir çok kadın, bunun kendisi ile alakalı cazibe olduğunu sanır. Hala onu sevdiğini ve unutamadığını düşünür. Oysaki bu tamamen yanlıştır.
Dünyada ki tüm canlıların erkeği, doğuştan savaşçı ruhu ile doğar. Koruma, kollama iç güdüleri ile var olmuşlardır.
Gelelim konuya,
Sizin durumunuzda bundan ibaret, birlikte olduğun erkek seninle olmayacağını düşünmüş ancak, koruma ve kollama duygusundan vazgeçememiş. Aslında bu şekilde davranması seni sevdiğini gösteriyor. Ancak seni sevmesi birlikte olacağınız anlamına da gelmiyor.
Bazen insanlar duygularını bir tarafa bırakıp, mantık çerçevesinde bakarlar ilişkilerine.
Bu arkadaşımızda bu şekilde davranmış. Senden sonra birisi ile birlikte olması da, ilişikinizin zaten çıkmazda olduğunu gösteriyor.
Üzgünüm, yakında unutacaksın.
Saygılar:32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde de algılayabilirsin.
En İyi Cevaplar
Benim'de 4 senelik ilişkim bir mesajla bitti ve ben 1 sene boyunca baya bir bunalıma girdim, ona olan sevgimin kalitesini ve saygısını bozmamak adına hiç kimse ile birlikte olmamışken, o ayrıldıktan 5 ay sonra nişanlandı, buda benim yanlış bir tercih yaptığımı boşa geçen koca bir 4 senem olduğunu gösterir. Bence üzülme üzülmek ile ancak kendimize zarar veriyoruz yaşın kaç bilmiyorum ama daha önünde koca bir yaşam var. Ben şuan geriye baktığımda beni bundan 4 sene geriye gönderen karaktersiz bir insanı nasıl tanıdığım ve inandığım için kendime üzülüyorum, bunlar bizlere birer derstir üzülmek yerine verilen dersi iyi anlamak ve bundan sonrada atacak olduğumuz adımlara dikkat etmemiz gerekmektedir. Ben ayrıldıktan sonra sırf onu unutmak ve onunla aynı havayı solumamak için izmirdeki hayatımı tamamen bırakıp istanbula yerleştim ona ait herşeyi izmirde bıraktım, unutma hayatını değiştirmek istiyorsan önemli kararlar vermen ve bu kararların arkasında durman gerekir.
140 Yorumla
+1 yılBırak boşver şimdi anlattıklarını neticeye bak sen , adam senden ayrılıp diğerinin kollarına atmış kendini ve onu sevdiğini söylemiş sana , ne yapsan nafile ..İstersen ağla yada dost bildiklerinle dertleş anlat anca öyle rahatlarsın .
Bu arada kimse vazgeçilmez değildir ve kendini değersiz birisi için hırpalama heba etme ,ağlamaya da değmez ...05 Yorumla
Soran+1 yılkendı saflıgıma da aglıyorum bıraz... hiç mi şüphelenmez insan daha onun ıcın sabah okuluna gittim notlarını aldım bu derece safım ve ben hala benı sevıyo sanıyodum hala... ve ıkımızı bırden ıdare edıyo olması o kadar acı kı...
- +1 yıl
Peki böyle bir adam için kendini bu kadar üzmeye değermi , boşver hayat sana güzel hemen bir duş al kendine gel yap hafif bir makyaj dışarıya çık .Seni gördüğünde bezgin bekir gibi görünme .Hiç birşey yaşanmamış ve onu hiç tanımamış gibi davran , en büyük ceza umursamamaktır unutma ..
- +1 yıl
Eğer tanıyorsan kızı söyle "dikkat et bu adam ikimizide idare etmiş , aynı şey senin de başına gelmesin " diyebilirsin ...
Soran+1 yılbaya uzun bı mesaj attım kıza. yukardakı sorunun benzerını yolladım hatta. en sonunda da ben ayrıldıgımızdan 5 gun sonra cıkmaya basladıgın ınsanın eskı sevgılısıyım.kusura bakma gercekten böyle tanısmak ıstemezdım kendıne ıyı bak dedım.
Benimkide daha çıkarken bulmuş birisini duyunca şok olmadım insanoğlu çiğ süt emmiş dedim sustum ve dedim ki aklın karışmış düşün taşın iki gün sonra terketti beni hala o kızla beraber bikaç gün önce beni aradı konuştuk falan ölmemiş yaşıyo beddualarımda tutmamış aynı senin gibi arabesk rap falan dinliyorum salak salak :F
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Erkekler kızların bu kadar duygusal olabileceklerini, kolay bağlanıp zor ve büyük hasarla ayrılabileceklerini tahmin edip öyle yaklaşmıyorlar. Kızlarsa, erkeklerin sevgisinden ve sadakatinden yeterince emin olmadan bağlanıyorlar bence. (tabi, bunu bir suçlama değil, durum tespiti olarak söylüyorum) .
Ben kendimden biliyorum, tanıştıktan 2 hafta sonra, bir kıza karşı olan hislerimin yeterince net ve keskin olmamasından ötürü bunu ona söyleyerek görüşmeyi kesmiştim. Onun çok tepkisini çekti ,evet çok üzüldü fakat bunu yolun başındayken yaptım. bahsettiğin gibi 4 ay boyunca tiyatro oynayıp "mış gibi yapmaya" karşıdaki insanın duyguları ile oynamaya, ümit vermeye hakkım yok.
zaten bir şey hissetmeden 4 ay nasıl birisiyle olunur, akıl alır gibi değil !65 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil mi yanı bısey hıssetmıyosan madem sevmıyosan neden 4 ay boyunca görusesın...
Soran+1 yılşüphelendım de ortaya cıktı zaten zorla o da hıc ortak arkadasımız fılan yoktu bı yerlerden bulup cıkardım resmen. ama sevgılısı acısından da dusunmek lazım kız da mı hıc dusunmemıs ben kıza herseyı anlattıgımda bana hayal alemınde mı yasıyosun sen dedı. meger kız bulundugumuz yere gelmıs tam o vakıtler ve o ona ragmen benım yanıma hala gelıyomus sevgılısının yerıne. bı bana bı ona gıbı işte. ben de hıc sorgulamıyodum guvenıyodum karakterıne cocugun. kolay ınanırım maalesef ınsanlara.
Uzun bir ilişki sonrası ayrıldığım insan , öncesinde " Sen Beni Hiç Sevmemişsin " , " Sen benim sevgimi hak etmedin " , Ben seni çok sevdim cümlelerinin 3 gün sonrasında kendini bir başka kola teslim etti. Hem şaşılası hemde insana acı veren bir durum . Gözyaşlarına yazık etmemelisin . Yukarıda Allah var . İnancını , Sabrını ve Cesaretini kaybetme derim . İlk 1 hafta kendini toparlayamayacaksın . Aptal konumunda hissedeceksin fakat sonrasında düzenli hayatına devam etmeye başlayacaksın . Ara ara aklına gelecek ama aklına gelmesine izin verme . Çaresizseniz ÇARE SİZSİNİZ ..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım inan ki bu tam bir şerefsizmiş..sen mümkünse bunu görebileceğin yerlerde bulunma. sana sevmiyorum diyen, benim için alışkanlıksın diyen birini birdaha hiç birşekilde hayatında barındırma derim. zamanında buna benzer bir olay yaşayan ve hata yapıp tekrar beraber olan arkadşım vardı ne oldu dersin iki ay sonra yine başka bir aldatma hikayesi...demek istediğim o ki ne olduğunu gördüğün birine tekrar şans vermek ayne şunu demektir bence:
"ilkinde iyi aldatamadın aşkım sana bir şans daha veriyorum boynuzlarım yeterince çıkmadı" bu hataya sen düşme derim.onun yerine eminim ki hayatına girmek isteyecek birisi olacaktır belkide girmek isteyen biri de vardır onu bilemem ama gerçekten iyi, sana değer veren seni sevebilecek biri olduğunda ona şans ver derim emin ol bu iki kızıda idare eden şerefsiz seni düşünerek ağlamayacak yada üzülmeyecek.43 Yorumla
Soran+1 yılya zaten böyle bi durum söz konusu değil. hanı benım ona dönmem ya da onun bana dönmesı. yenı sevgılısını sevıyomus zaten öyle dedi hanı bana. sora ben kıza anlattm ortak bı arkadasımz anlattı kız ınandı ama ınanmak ıstemedı sanırım zaten kıza senın pesını bırakmam fılan da demiş. ayrılmadılar da sanırım.
Cevap sahibi+1 yılsöz konusu değil dedin ama onun bana dönmesi diye de ekledina. o dönse tekrar kabullenebilecekmisin ki? hem boşver o kızı takma o şerefsizi sindirebiliyosa içine ne halleri varsa görsünler midesiz de geç bence.
Soran+1 yılasla ya. baska bı kız girdiğinde o iş benım ıcın bıtmıstır.net. haklısın sanırım. o şerefsizi sindirebiliyosa midesiz diyip geçmek lazım.
vay o.çocuğu vay. inş hadım edilirde hayatı biter şerefsizin. ama sana sadece sunu söylüyorum en fazla 1 ay içinde arıcak seni . bu dedğimi unutma. ve güçlü ol. sakın kımseyle cıkma. kımseyı sokma hayatına. özgürce yaşa. ve o senin mutluluğnu güçlü durusunu çekemesın. pis mahlukat.
40 Yorumla
+1 yılOhoo sen ne diyorsun ayrıldıktan bir ay sonra biz ayrılmadan iki hafta önce evlendiğini duymuş insanım ben sen ne diyon :D Buna bir çare yoktur sadece bir mesajdır hayattan sana, yalnız geldik bu dünyaya yalnız gideceğiz ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılhadı canım sen cıddı mısın :)
- +1 yıl
Evet maalesef ;)
yapacağın tek şey, onu ALLAH'a havale etmek! hepsi bu. sükunetini koru ve asla tek bir kelime dahi etme, çünkü inan o bir kelimene dahi değmeyecek kadar aşağılık biri! telefonunu belli süre kapalı tut, en azından sakinleşene kadar.. En yakın arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak, hobiler edin, kendini sev en iyi yöntemdir bak ciddiyim :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynını yaşadım bende 8 ay çıktık ve bana seninki gibi özledim aşkım seninle bir günümü dolu dolu geçirmek isterim bilmem ikimiz tatil yapsak gibi sözler sarfederdi ve en sonunda bana seni hiç sevemedim sadece arzuladım dedi çok şaşırdım bir insan bu kadar ayda hiçmi sevemez neden diye sorduğumda kızım sen kendi ayağınla geldin benle sonun olamıycanı biliyordun dedi çıktı işin içinden allahtan başkasıyla birlikteliği yok yada ben öyle sanıyorum bende ayrıldım seve seve ne yapıyım daha ne kadar küçülebilirdimki çok duygulandım okuyunca hala seviyorsun demi bu iğrençliğine karşın
11 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum ya direk soğudum zaten ama koyuyo hanı ınsana. atlatamıyosun.
Yeni Sevgilisine anlatmak için bir kaç sebebin var . Sende benim düştüğüm duruma düşme . Bugün bana yapan , yarın sana yapar . Yani " Uyarı " amaçlı bir anlatma olur . Karşı taraf bunu " Kıskançlık " algılayacak bile olsa . Diğer bir sebebi de , " Ben Yandım - Sende Yan " diyip arasını bozma - Fitne , Fesatlık . Senin aklından geçen hangisi öncelikle bunu öğrenmeliyim ki sonrasında cevabı net olarak vereyim .
05 Yorumla
Soran+1 yılıkısı de var ben de şu anda.
- +1 yıl
Sol tarafına oturan " Fil " seni Fitne ve Fesatlığa itiyordur . Bundan eminim . Sonradan pişman olacağın hareketler yapma . Bir kaç gün sonra " Özlem " duyacaksın . Yaşadıklarına rağmen , Gururunu - Onurunu ezip AŞK'ını göğe çıkarmak isteyebilirsin ve sevdiğin adamın arkasından koşabilirsin . Koşmak için " Yüzün " olması gerekir . Bana kalırsa " Bana dokunmayan yılan bin yaşasın " der ... Herkesi kendi haline bırakırım . Sabırlı olmakta fayda var .
Soran+1 yılben cok kostum o dedıgını o kadar cok yaptım kı yuzume bakıcak yuzum yoktu ama sevıyorum dıyodum. ama dün ögrendıgımde bana bu sekılde davrandıgında aglamaktan resmen helak oldum ve demın kıza mesajı attım. kıza da haksızlık degıl mı bı yerde ?
Soran+1 yılteşekkür ederım yıne de.
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Cevap soru da gizli : "seninle bi gece beraber uyumak istiyorum" masumane bir uyku olmayacagi ve sen aylar sonra iliskisini ogrendiginde sana takindigi tavirdan da belli. Seni canta da keklik bilmis. Ve ortaya ciktiginda yalani sucluluk psikolojisini sana enjekte etmeye calismis.
10 Yorumlabana sorarsan kimseye birşey anlatma.. bırak senin anladıgın gibi zamanla oda neyin ne oldugunu anlar,şimdi anlatıcak olsan inanırmı ki sana? belkide hayatına başka birinin girmesiyle sende neyin ne oldugunu öğrenmiş oldun unutman daha kolay olur gibi geliyor.. belkide nefret terazide ağır basar.
11 Yorumla
Soran+1 yılanlattım. kız basta ınanmadı cunku cocugun yanına gelmıs. fakat o zaman bıle cocuk bı benle bı onla görüşmüş. kızla konustugum anda kaldım zaten. kız da ınanamadı sonradan ınandı fakat ayrılmadı sanırım. bana bunu nası yapar gözumu actınız fılan demıs ortak bı arkadasıma da duygularına yenıldı herhalde. o da öyle bi midesizmiş.
5 Gün sonraa sevgili yaptı...
Oy oy 5 yıl sonra yapsa ne olacaktı ki?
Sonuçta adam bir tercih yapmış,seni istememiş onu seçmiş,bunu kabullenip köşene çekilmen gerekirken hala tantana yapmak niye?
Ölüyor,bitiyor olsaydı senin için,böyle bir şey olmazdı.Demek ki bu adam hiç senin olmamış...
Üzme kendini,önüne bak,hayat akıp gidiyor,hayat trenini kaçırma.10 Yorumlaayrıldıktan 3 gün sonra sevgili yaptı. hatta az önce twitterda resimlerini gördüm. yıkıldım. ama umarım bana bu kazığı atanlara Allah aynısını yaşatır başka bişey diyemiyorum hala seviyorum.
40 Yorumla
+1 yılsana ınanmıyorum dert ettıgın seye bak ya tek o mu kaldı, kızma ama bende ayrılınca hemen sevgılı yaparım kımsenın yasını tutamam hayatıma bakarım beni mantıklı sebebı vardır kı bıtmıstır zaten, bos seylerle de beynımı yoramam, sen de umursamaz ol,hayatına bak...
00 YorumlaKarakter özürlü biriyle karşılaşmışsın.Kendini üzmenin anlamı yok.Bırak yeni sevgilisiyle takılsın.Sevgilisine ne anlatıcaksın ki?İnanıcak mı sana? Kendini küçük düşürdüğünle kalırsın o sevgilisini inandırır seni nasıl inandırdıysa yalancı durumuna düşen sen olursun.Unut hayatına bak.
00 Yorumlaynı olay basıma geldı 2 yıllık sevgılım benden ayrıldı 2 gun sonra baska kızla bılıkte oldu ıntıhar ettım hastanedeyken yanıma gel kötüyüm dedim bana mesaj atma sevgilime geç cevap yazıyorum dedı bnı bı basıma bıraktı 1 ay ayrı kaldık sona barıstık sımıde 2.5 yl oldu bırlıtkeyız
02 YorumlaEvlenmeden önce tanımak lazım flört etmek lazım. Al tanıdın Noldu? Birde görücü üsülüyle evlenenlere yobaz derler. Bırak anandan baban istesinler seni. Ailen zaten geleni çok iyi araştırır eder. Sana sadece beğenmek kalır. Geriye temiz, hasarsız, acısız, ihanetsiz, mutlu bir hayat kalır.
21 Yorumla- +1 yıl
helal arkadaşım sana
sıla cam dınle sana tavsıyem unutmaya calıs kendıne zaman ayır dunya ondan ıbaret dııl bundan sonra daha dıkatlı olursun en azından bu hatyı bı daha yapmassın önce bı kendıne gel ve kendını yargıla sor kendıne ben ne ıstıyorum ben kımım dıye kafa dınle azıcık guzel seyler dusun derım. bosver ne halı varsa görsun umursama görmezden gel en buyuk ıntıkamı alırsın emın ol..
00 Yorumlabak kızım öyle hayvancıl insanlarla çıkmayın diyorum anlamıyosunuz bende yaşadım bunu merak etme 2 seneye hiçbir iz kalmaz kalbinde sen sadece sevmişsin ama o i*neliğin peşindeymiş onu düşünmemeye çalış kendini başka meşgaleler bul yoksa unutamazsın kardeşim ...
00 Yorumlaamacı başakaymış demekki yok yere bi erkek bırakmaz birde daha öncede konusuyomuş bnce bırak allahından bulsun erkek olarak utanıyorum öylelerinden.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalltaki yorumları okudum da ne kıskandırmasından bahsediyorsunuz arkadaşlar yapmayın ya... 5 gün sonra sevgili yaptıysa illaki bunun bir öncesi var yani kızla çıkarkende bir haltlar yiyormuş çok açık ortada bu seni sevmemiş bence onu tamamen hayatından çıkarmalısın seni aldatan , bu kadar ağlatan biri değerli olmamalı
22 Yorumla
Soran+1 yılçıkardım zaten net bı sekılde. fakat bu üzülmemeye engel değil işte. ya da kendı kendıne kızmaya.
Cevap sahibi+1 yılbence böyle karaktersiz birinden kurtulduğuna sevinmelisin
seni kullanmış belliki asagılık insanlar cok ama inan bu döktgn gözyaslarının için pişman olacaksn unut gtsn demekten baska care kalmıyr.hattını herseyni değiştr ona ulasacak herseyi.elbet bigün kafasne dank! edicektr..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. benim başıma geldi. aldatmanın moda hali bu. çıkarken tanışıyorlar hemen ayrılıp senden çıkmaya başlıyorlar.
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim.Yaklaşık 2 hafta önce nerdeyse aynı şeyleri yaşadım seninle ayrılmamıza rağmen hala görüşüyoduk her gün buluşuyoduk,o başka bi kızla çıkmaya başladı yine buluştuk.Ama biliyordum ben eskisi gibi olamayacağımızı o istese bile.Alışkanlıkları azaltarak bitirmeye çalışıyorduk başka biriyle çıkınca da görüşmeyi kestim.Alışkanlık bunlar,geçer gider.Emin ol bir an gelir ben ne aptalmışım oğlum der.Ama senin için geç olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Ohooo ayrıldığımız ilk günü sevgili yapanı görmüştüm.
Tabi benden önce zemini hazırlamış o ayrı da :D
Bırak boşver ya, bitir yani.. Hiç düşünme bile10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılİlk söyleyeceğim sahil veya ormanda gezinin. Biraz yalnız kalın. Daha öncede yaşamış olabilirsiniz aynı sıkıntıları. Belki o sıkıntı için böyle birini aradınız. Eklerseniz daha geniş ve detaylı konuşabiliriz. En küçük şüphen varsa ekleme lütfen.
00 Yorumlasol tarafına oturan fil değil öküz bacım, gözyaşlarına değmez dicem ama yine ağlıcan
20 YorumlaBir erkek için bir kızın yakınlığı fark etmez o seninleyken kurmuş zaten projeyi daha bunları söylediği kaç kız vardır kimbilir çoğu erkek sevdiği olsada yanına yaklaşan bir kızıda itemez 'yan cebime koy hesabı' sende sevgiden anlamayan birine denk gelmişsin kimbilir belki onunla olsaydın neler yaşıyacaktın.Tak kulaklığını bir sabah müzik eşliğinde kısa bir gezinti yap (y) .
10 Yorumlabenimki (artik benimki degil ama neyse..) ayrildiktan 2 ay sonra cikmaya baslamis baskasiyla, simdi aylardir beraberler. beni delirtmek için kiskandirmak icin kizla gozumun onunde biseyler yapiyo, opuyo. beni gorunce abartiyo mal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başıma gelmedi fakat arkadaşımın başına geldi daha yeni ayrılmıştı bi baktık çirkin bir kızla çıkıyor tekrar ama o çocuğunda akıl sağlığı pek yoktu yani :D:D erkekler yapar zaten aldırma bence yani tabii senin gibi düşünemem ama erkek için ağlamaya deymez diyorum.
00 Yorumla
+1 yıl8 yıllık ilişki; ayrıldıktan 5 ay sonra nisan, 6 ay sonra düğün 9 ay 10 gün sonra cocuk yaptı, söyletmeyin beni anam yaram derindir :) komik simdi gülebiliriyorum, simdi gülebilmem cok komik
10 Yorumlaayh çok uzun okuyamıcm:( sen kızla birlik ol yolun onu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. üzülmeye değmez inan,bırak ne hali varsa görsün sen hayatına devam et unut onu,birisini unutma ona verilen en büyük cezadır bir gün o da yaptıklarının farkına varacaktır.
00 Yorumlaseni kıskandırmaya çalışmış başka bir izahı yok seni gerçekten seviyoduysa 5 günde unutamaz klasik kıskandırma intikam alma taktiğidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılkıskandırmak ıcın olsaydı benım bundan 4 ay sora haberm olmazdı.
+1 yılAyrılmadan 5 gün önce yapmasından iyidir. Boklarında boğulsunlar diyip geç. Boşver.
30 Yorumla
+1 yılülkede yaklasık 40 milyon erkek var, bunların 6-7 milyonu ist'da...baska işinmi yok gözünü seviyim, yenisine bak...
10 Yorumlaişte bıttı dendıgı an tam bıtırın arkadas gorusmeyın ıletısımı kesın olan sana olur boyle ona bısey olmaz erkek mılletının bır kısmına cıdden bısey olmuyor ve aglama bosver degmez
00 Yorumlacanım yenı sevgılısıne anlatma belliki zatenn bu adamdan bişey olmaz sana böle yapan o kıza neler yapıcak takma sen onu sadece biraz bekleyip gözlemle emınım tekrar senı arayacak
10 Yorumlavar oyle serefziler ya hic uzme kendini oyle bi insan icin :S karar verdim gorucu usulu evlencem :/
10 Yorumlagecmis olsun. birak aglama degmiyor. hayatina bak artik unut olanlari.
12 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum değmiyo. ama insan tutamıyo kendını. bu kadar mı salaktım ben bu kadar mı cok guvenmıstım dıye. alışkanlıkmısım meger nası olur aklım almıyo bı turlu. o nasıl bu kadar serefsız olur. sevgılısını sevıyodu madem neden benle görusmeye devam etsın.
valla roman yazmışsın hepsini okuyamadım ama sen baştan ilişkide öok yanlış yapmışsın adam da soğumuş . sanırım senden de biraz intikam almış unutmaktan başka çaren yok .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hiç anlatma oda aynı şeyi yapar secgili olurken iyice tartıcan ondan sonra olumlu yanıt vercan gelen teklife hemen yanıt vermek olmaz terazi aşamasına koycan iyise evet değilse hayır ama gerçekten çok ayıp yapmış gerek yok yani ama oda çeker merek etme
00 Yorumla
+1 yılhiç üzülme...senden daha değerli olmamalı hiç kimse...onun değerinden bin kat senin değerini bilecek erkekler vardır...
00 Yorumla1- ya kalbi o* o kişinin
2- ya da senden intikam alıyor daha önce çok üzdüysen...00 Yorumla
+1 yılbence bırak onlardan uzaklaş umursama sil hayatından o silmiş belli ki ondan ne eksiğin var? kendine güven!
10 Yorumlacanım benimm cokk uzun yazmıssınn qöz qezdirdimm...bakk mademkii senden snra yeni svgilii ypıorr bırakk naparsa ypsınn boswer yaa
00 Yorumla
+1 yılo sana geri döncek bence banada oldu buna benzer durum geri döndü ben istemedim başka biriyle çıktım intikam almak için ama onuda bıraktım çünkü hala eskisevgilimi seviyorum
21 Yorumla- +1 yıl
aferin
+1 yılHani gelişmelerden bahsetmiyorsun. Geri döndü herhalde. Umarım güzel bir gece geçirmişinizdir.
00 Yorumlaben olsam kıza söylemezdim. ağlar ağlar otururdum. sevmiyorum dedikten sonra yapcak bişey yok zorla değil ya. :(
00 Yorumla
+1 yılhiç kafaya takmıyorum şahsen çevremde çok kişi var o kiminle çıkıyosada çıksın umrumda değil.
sende boşver..değmiizz00 YorumlaEmin ol o sadece beş günlük değildir
12 Yorumla
Soran+1 yıleminim zaten bız ayrılmadan da kesın konusuyolardır. ben saf saf dolandım ortalarda.
bu soruyu günün sorusu seçmek için baya yoğun çaba sarf etmişler sanırım.
00 Yorumlabırak salla bu adamı ayrıca...kıza gıt herseyı anlat gıcıklık olsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılanlattım da kız ayrılmadı sanırım. :)
Boşver beybi dalgana baaak çak o zaman çaaak çaaak çaaak çaaak haydeee eller <3
00 Yorumla
+1 yıl<ben başlığa takıldı. Sevgilisini Helvadan mı yapmış,oyun hamurundan mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Yazı mı silinmiş anlamadım.
Dedimki: ben başlığa takıldım. Aceba sevgiliyi helvadan mı yapmış yoksa oyun hamurundan mı?
Sadece başlığı okuyarak cevap veriyorum: Ne yapacaktı ? Ömür boyu senin hasretinle mi yaşayacaktı ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvallaha ben sana şunu söyluyeyım kanka sen onunla cınsel anlamda harbınden ılgılensen belini kırsan sana hayır dıyemezdı bırakmazdı ınan bak
00 Yorumlaseni sevmemiş bence ama onuda sevmiyor bence anlat...
00 Yorumlaarkan sura ağıtmı yakacak...
gidenle gidilmez.
ölenle ölünmez00 Yorumlaçok fena kazık yemişsin ders çıkarcan ve yoluna devam edicen
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat