Bir sevgilim vardı biraz çıktıktan sonra beni terketti. Fakat onu seviyordum geri dönmesi için ona yalvardım. Başta tamam dedi takılmaya başladık ama sevgili değildik artık. Sonra ben kıskançlık krizlerine girince yine bıraktı ve bir daha dönmedi
Aradan bir iki ay geçti, ben de bana dönsün ve bana bağlansın diye ona en değerli şeyimi verdim siz anladınız ne olduğunu.
O derece seviyordum yani onu.
Böylece 2 aya yakın bir süre takıldık ama yine sevgili değildik başka kızlarla konuşuyordu sesimi çıkarmıyordum karışamıyordum ama yalnız olduğumda ağlıyordum hep.
O ise bana karışıyordu başka erkeklerle konuşmamı istemiyordu kıyafetlerime de müdahele ediyordu.
Sonra ben dayanamayıp yine onu kıskanmaya trip atmaya başlayınca artık bunaldığını söyledi ve beni bıraktı 1 ay önce.
Ne kadar yalvardıysam söz verdiysem işe yaramadı.
Benden sonra takıldığı kızlar da über kezban ve çirkindi üstelik.
Benim ise bir içim su olduğumu söyler herkes
Onu unutmak için başka erkeklerle ilişkiler yaşadım.
Bir ara unutur gibi oldum çünkü takıldığım erkeklerden de zevk alıyordum ve onlarla olduğum zaman mutlu oluyordum
Sadece "Onunla bir yerde karşılaşalım, beni görsün ne kadar güzel olduğumu görsün ve pişman olsun" istiyordum.
Ve hala da istiyorum bunu.
Bir daha birlikte olmayacaksak bile bunun olmasını istiyorum onu görmeden duramam ben. Beni görmesini istiyorum !
Demin de yatağımda yatarken aklıma o geldi. Yaşadığımız şeyler geldi gözümün önüne.
Ama yavaş yavaş o anıların gözümün önünden silinmeye ve kokusunu da unutmaya başladığıno farkettim.
Bu düşünce beni korkuttu ve ağlamaya başladım.
Aslında ona hala aşık mıyım emin değilim.
Çünkü bazen cidden sallamıyorum onu.
Ne hali varsa görsün umrumda değil "diyorum. Hem de gerçekten inanarak söylüyorum bunu.
Ve ondan başka erkeklere de baktığım oluyor hatta onlarla birlikte olma hayali kuruyorum
Ama arada sırada böyle ağlama krizi geliyor napıcağımı bilmiyorum.
Bence benimkisi sadece takıntı. Sizce?
Aradan bir iki ay geçti, ben de bana dönsün ve bana bağlansın diye ona en değerli şeyimi verdim siz anladınız ne olduğunu.
O derece seviyordum yani onu.
Böylece 2 aya yakın bir süre takıldık ama yine sevgili değildik başka kızlarla konuşuyordu sesimi çıkarmıyordum karışamıyordum ama yalnız olduğumda ağlıyordum hep.
O ise bana karışıyordu başka erkeklerle konuşmamı istemiyordu kıyafetlerime de müdahele ediyordu.
Sonra ben dayanamayıp yine onu kıskanmaya trip atmaya başlayınca artık bunaldığını söyledi ve beni bıraktı 1 ay önce.
Ne kadar yalvardıysam söz verdiysem işe yaramadı.
Benden sonra takıldığı kızlar da über kezban ve çirkindi üstelik.
Benim ise bir içim su olduğumu söyler herkes
Onu unutmak için başka erkeklerle ilişkiler yaşadım.
Bir ara unutur gibi oldum çünkü takıldığım erkeklerden de zevk alıyordum ve onlarla olduğum zaman mutlu oluyordum
Sadece "Onunla bir yerde karşılaşalım, beni görsün ne kadar güzel olduğumu görsün ve pişman olsun" istiyordum.
Ve hala da istiyorum bunu.
Bir daha birlikte olmayacaksak bile bunun olmasını istiyorum onu görmeden duramam ben. Beni görmesini istiyorum !
Demin de yatağımda yatarken aklıma o geldi. Yaşadığımız şeyler geldi gözümün önüne.
Ama yavaş yavaş o anıların gözümün önünden silinmeye ve kokusunu da unutmaya başladığıno farkettim.
Bu düşünce beni korkuttu ve ağlamaya başladım.
Aslında ona hala aşık mıyım emin değilim.
Çünkü bazen cidden sallamıyorum onu.
Ne hali varsa görsün umrumda değil "diyorum. Hem de gerçekten inanarak söylüyorum bunu.
Ve ondan başka erkeklere de baktığım oluyor hatta onlarla birlikte olma hayali kuruyorum
Ama arada sırada böyle ağlama krizi geliyor napıcağımı bilmiyorum.
Bence benimkisi sadece takıntı. Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer