Hiç İlişki Yaşamamak (Görüşlerinizi Bekliyorum)?

Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile ben de bu platforma üye olarak aranıza katıldım. Umarım keyifli vakitler geçiririz. Madem üye oldum ilk konumu sizlerle paylaşmak isterim.

Ben 20 yaşında üniversite okuyan kendi halinde bir insanım. Daha önce hiç bir ilişkim olmadı. Ben bunu bir eksiklik olarak hissetmedim çünkü bu bir zorunlu ihtiyaç değildi benim için. Kalbimin ısınmadığı birine sırf benim de ilişkim olsun diye yapmacık bir ilişki kurmak bana hiç mantıklı gelmiyordu. Bu yaşımdan sonra da ilişki kuracağım insan ile hayatımı devam ettirmek istiyorum şahsen.

Benim bu konu da bazı görüşlerim var. Hayatıma alacağım kadın benim ilkim olacak ve benim için gerçekten çok değerli bir şey. O yüzden hayatıma ilk alacağım kişiyi bırakmaya niyetim yok. Belki diyeceksiniz bu yaşına kadar nasıl olmadı diye ama dediğim gibi ben öyle sırf gönül eğlendirmek için biri olsun istemedim hayatımda. Şimdi değinmek istediğim konu ise ben de kendim gibi daha önce hiç ilişki yaşamamış biri bulmak isterim. Şahsen bu beni daha da mutlu eder, ilk deneyimlerimizi birbirimiz ile yaşamak bence çok daha özel kılar ve beni de karşı tarafı da mutlu eder. Fakat çoğu yerde böyle bir şeyin mümkün olmayacağını öyle bir kadın olmadığını söylüyorlar. Neden böyle bir ön yargı var? Benim gibi ilişkisi olmamış bir kadını bulmam sizce mümkün değil mi? Kendim gibi birimi aramam sizce bir hata mı veyahut görüşleriniz nelerdir?

NOT:Bu arada kesinlikle yanlış bir anlaşılma olmasın. Ben daha önce ilişkisi olmuş bir kadına kesinlikle kötü bir anlam yüklemiyorum.(Edebini takındığı müddetçe)

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Hepsini özenle okuyacağım.
Hiç İlişki Yaşamamak (Görüşlerinizi Bekliyorum)?