Herkesin ortasında dekoltemi kapatan sevgilimin hareketi çok sinir bozucu değil mi?

Dün durakta otobüs bekliyorduk ve ben göğüs dekoltesi olan bir kıyafet giymiştim. Önce kimse görmesin diye önüme geçti sonra da tutup yukarı çekti ve kulağıma diyor ki çekerken, "sergilemek mi istiyosun sen? Kapat bunları." Evet sergilemek istiyorum diyip eski haline getirdim. Amacım sergilemek değildi ama bir daha bunu yapmasın diye o an öyle cevap verdim. Sonra beni evime kadar getirdi amaaaa suratı 5 karış. Yolda müzik dinledi yanıma oturmadı uzağa oturdu. Aynı otobüsün içinden mesaj atıyorum yanıma gel diye gelmiyor. Ahhhh çok sıkıcıııııı. 1 yıldır beraberiz ilk başta hiç önemsemiyodu böyle bağlanınca birbirimize ciddi anlamda sevgili olunca bu huyları ortaya çıkmaya başladı. Mini bir elbise giydiğimde de yüzünü ekşiterek bakıyor. İğneleyici şeyler söylüyor. Şu an açık olmayan tek yer memen ve özel bölgen bir de karnın falan diyo.
Herkesin ortasında dekoltemi kapatan sevgilimin hareketi çok sinir bozucu değil mi?