Eee yaş geliyor artık okul bitsin sıra evlilikte ama birçok kişi uzaktan baksa da tanışmıyor.
Nasıl tanışacagız peki
Evleneceğimiz kişiyle nasıl tanışacagız
Nasıl tanışacagız peki
Evleneceğimiz kişiyle nasıl tanışacagız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceğiniz kişiyle tanışacağınız çeşitli yer ve platformları şöyle sıralayabiliriz.
Okul: Aynı bölümden ya da farklı bölümlerin oluşturduğu üniversite öğrencileri arasından kendine eş bulabilirsin.
Sosyal Medya: Eğer kendi çevremden olsun ortak arkadaşlarım olsun istersen Instagram hayır öyle bir derdim yok diyorsan KizlarSoruyor bence tam sana göre.
Sosyal Kurumlar: Bir kurs ya da topluluğa katılırsan orada da ilgilerine göre çok iyi arkadaşlıklar kurar devamlılık sağlarsın.
Bunlara rağmen bulamıyorum edemiyorum dersen iş hayatın içinden birini bulursun. O da olmuyor diyorsan kendini sorgulaman lazım.
Benim ki dilim gibiydi ve şu an evliyim
Üniveste yıllarında başka şehirde okuduğum için memlekete gidip gelmem için genelde otogardan bilet alırdım bir gün yanıma geldi ve üşürsünüz burada dedi içeri geçin sonra ben tabi yüz vermedim orada otobüs beklerken çay içiyordum sonra parasını vermek için kalktım ve orada parayı almam benden olsun dedi ve fiyatını söylemedi bende okulda 1 TL oldugu için 1 TL bıraktım oraya benim kimsenin cayına ihtiyacım yok dedim ve çıktım sonra bir daki sefere bilet alırken numaramı istediler eşya kaybolursa veya otobüsü kaçırırsan diye istiyorlardı benim numaramı yazmış eline böyle başladı ben ayrı şehirde o ayrı şehirde sonra öğrendim ki o parayı hala saklıyormuş evlilik hikayesine hiç girmeyim...
Vaaayyyy devam et bu iyiymiş
Ve çay 1 TL degilmi 3 TL miş 🤣🤣
Ahahahahahahahaha 😂 2 lirayı sonra odeseydin
Fazlasıyla aldı zaten 😁
Birde evlilik teklifini bilseniz
Arkadaşımın akrabasıydi ben arkadasimin yanına geldiğimde işte hep eve girip cikiyidu. bakiyidu içeri falan sonra işte beni öyle evin yanına kadar uğurladılar oda geldi akşam olduğu için o sonradan geldi ama arkadasimin plotenigi işte önümü kesti bak sana karşı biseyler hisseidyo falan bend3 ne diyon ya dedim güldüm tabi sakasina sonra aradı onu oda geldi motorla konuştuk onlar arkadan biz önden gidiyoruz ben olmaz ya falan dedim çünkü fazla kafamız uymuyodu sonra telefon numaranı almış arkadasimdan akşam konuştuk öyle olduk yani jsjskospsld
Cevap
6Cevap
Ben 1-2 yıla evlenmeyi düşünüyorum mesela ama diyorum hani nasıl tanışıcam
bir zahmet siz dişiler olarak da keşke biraz yardımcı olsanız o konuda da herşey daha hızlı ilerlese ama maalesef hala daha ilk tanışmayı yapan kadın görmedim
Nikah ve ecelin saati değişmezmiş. Ne kadar uğraşsan da nasibini bekleyeceksin
Gerçekten böyle bir şey var mı
Kesinlikle...
bende teklif ediyorum kabul etmiyorlar, o kadarda samimimiyim bu konuda
Yumuşak yumuşak bakisiyoruz ama sonu olmuyor neden ki karşı cinsim
E hep karşıdan beklemekte olmaz herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?