Arkadaşlar kısmetse eylülde dügünüm var kaynanam ne sözümde ne nişanımda ne de eve getirilecek çeyiz de özenerek hiç bir şey almadı. Evime eski yatak örtüleri pikeler getirdi sna yeni alıcam dedi almadı doğumuna alırım dedi geçiştirdi görümcem var bekar 31 yaşında oda bilgili bu konularda ama hiç oralı olmuyorlar eve çeyiz anlamında herşeyi ben aldım erkek tarafı da normalde bu tarz şeylerde yardımcı olur ben nişanlıma anlattım durumu o da kırmadı istediklerimi aldı ama olay bu değil ki Doğum günüm oldu ne görümcem ne kaynanam pasta kesip hediye bile almadı nişanlım yapmış sadece
ama kaynanam sürekli bana şunu sen al bunu sen Al diyip durdu ya hatta bir gün Gülerek böyle şaka mı ciddi anlamadım baban sana senin arabanı da versin dedi ya Şu an bekarım sürekli araba kullanıyorum ama kocamın evine de araba alıp mı gideyim
ama kaynanam sürekli bana şunu sen al bunu sen Al diyip durdu ya hatta bir gün Gülerek böyle şaka mı ciddi anlamadım baban sana senin arabanı da versin dedi ya Şu an bekarım sürekli araba kullanıyorum ama kocamın evine de araba alıp mı gideyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer