Şu sıralar bazı kaygılarım var. Biseksüel olunduğu nasıl anlaşılır. Nasıl anlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim duygusal bir şey hissetmedim diyorsun, cinsel bir şey de hissetmiyorsun. O zaman herhangi bir şekilde erkeklerden hoşlanmıyorsun demektir bu şüphenin nedeni ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka obsesif kompulsif bozukluk var bende herhalde bide gereksiz takıntı yapıyorum. Evet cinsel birşey hissetmiyorum o kesin de mesela yakışıklı bir erkek görsem hemen acaba bundan duygusal olarak etkilendim mi diye düşünüyorum bu aralar kendi kendime kuruntu yapıyorum sebebini çözemedim
Soran+1 yılSaol keşke anlamak kolay olsa ama zor malesef. Dert etmemeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer duygusal bir his beliriyorsa büyük ihtimal öylesindir : )
110 Yorumla
Soran+1 yılŞu zamana kadar hiç duygusal birşey hissetmedim ama şimdi ne olduysa böyle düşünüyorum anlamadım bende
- +1 yıl
zaman ver kendine, belki bir süre sonra bir şeyler hissedersin. kafana takmazsan daha kolay geçer bu süreç
Soran+1 yılTakmamaya özen gösteriyorum ama pek başarılı olamıyorum. Biseksüel olmak istemiyorum galiba ondan böyle oluyor
- +1 yıl
kötü bir şey değil ki. hem öyle olsan bile bu normal bir durum : ) sen sadece fark etme sürecinden geçiyorsundur.
Soran+1 yılCinsel yönden hiç etkilemiyorum bu arada gay p*rn bile açtım denemek için ama sertleşme hiç olmadı. Kötü birşey değil evet ama eğer öyleysem aileme arkadaşlarıma nasıl bu durumdan bahsederim diye de kaygı duyuyorum galiba.
- +1 yıl
cinsel bir şey hissetmekten önce duygusal bir hissin olmalı. önemli olan burda cinsellikten daha çok birini sevmek , ona karşı farklı duygular hissedebilmek. kendin bunu kesinleştirdiğin zaman ailene söyleme zorunluluğu hissetme çünkü bu hetero olmakla aynı şey. Hetero bireyler ailesine ben heteroyum demiyorsa seninde gidip ben bisexim veya gayim demen gerekmiyor. bu senin hayatın ve bu sensin. önemli olan senin hislerin 🌈👌
Soran+1 yılAnladım :) çok iyi yazmışsın gerçekten takdir ettim evet bu benim hayatım. Birşey daha sorucam biseksüellik çocukluk zamanında belli olur mu peki?
- +1 yıl
tabii ki olur. 6 7 yaşında fark edenler bile olabiliyor. tamamen o bireye bağlı bir şey
Soran+1 yılAnladım çok saolun rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim🌈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikologdan destek alabilirsin. En net cevabı ordan alırsın.
113 Yorumla
Soran+1 yılPeki saol
Cevap sahibi+1 yılAma bu şüpheye düştüysen öylesindin yüksek olasılık
Soran+1 yılBilmiyorum daha anlamadım biraz da takıntılik var bende gay p*rn falan açtım hiç etkilenmedim ama
Cevap sahibi+1 yılBu tür şeyler psikolojiktir. Neye çok dikkat edersen o bilinçaltı olur. O yüzden o tür şeyler izleme
Soran+1 yılPeki İnş psikolojiktir. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEmin ol psikolojik. Mesela korku filmi izlersen korkuların artar gibi. Gece evde yatamazsın çünkü bilinçaltı vardır. En iyi böyle anlatılabilir
Soran+1 yılAnladım. Rahatladım biraz saol
Cevap sahibi+1 yılBu iyiliğimi unutma 😄
Soran+1 yılUnutmam kral eyvallah sağolasın :)
Cevap sahibi+1 yılHerkeste bana kral diyo , bende bir krallık var demek 😃
Soran+1 yılBen genelde " kral " "reis" gibi hitap ederim millete ama herkes diyorsa sana öylesindir :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir krallığım var ki bende bilmiyorum 🤷🏻♂️
- +1 yıl
bendede ayni sorun var herseyi takiyom hic olmayan seyleri bile bende arkadas gibi takintiliyim 13 yasindayim sence durumum nedir hic bir ilgimde yok hemcinsime
Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Bisex. Hem erkek hem kadına karşı bişeler hissedene denir
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu da erkeklere karşı birşey hissediyor muyum onu nasıl anlarım diye sormuştum. Teşekkür ederim
+1 yılErkeklere karşı duygusal bir his varsa olabiler.
13 Yorumla
Soran+1 yılIşte var mı yok mu anlamadım şu zamana kadar olmadı ama yoktan yere böyle düşünmeye başladım
- +1 yıl
Öyle bir şey olmadıysa no problem. Boşuna stres yapmayın.
Soran+1 yılAnladim Bu yaşa kadar illa duygusal bir his olurdu değil mi erkeklere karşı 18 yaşındayım çünkü durduk yere bir anda olmaz bu his
duygularını serbest bırakmalısın ben de eşcinselim
111 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında anladın eşcinsel olduğunu
Soran+1 yılAnladım Peki teşekkür ederim görüş için
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılTanıma süreci ergenliğin başı değil mi?
Soran+1 yılÖylemi peki saol
Soran+1 yılSoracaklarım bu kadar reis sağolasın
+1 yıl1 yil gecmis biseksuel oldun mu bendede ahni durum var
02 Yorumla- +1 yıl
lutfen cevapla bende bir seye gereksiz takiyom gecen sene kanser oldugumu dusnuuodum durduk yere yazlari oluyo hep bu yazda biseksuel miyim lan diyom ama hicbir sey hissetmiyom erkeklere karsi son durum nedir soyle lutfen
- +1 yıl
lutfen birseyler de bendede takinti var senin sorun ne oldu bitti mi yoksa ne soyle ya
+1 yılKaygin nedir
11 Yorumla
Soran+1 yılAcaba biseksüel miyim kaygısı var takıntı gibi gay p*rn falan açtım kendimi demek için falan galiba videos olmaktan korkuyorum gibi ama emin de değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldetaylı anlatırsan anlarız
11 Yorumla
Soran+1 yılAcaba biseksüel miyim kaygısı var takıntı gibi gay p*rn falan açtım kendimi demek için falan galiba videos olmaktan korkuyorum gibi ama emin de değilim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne