"Sen misin iki güzel iltifat edeceğim diye sallayan, iyi oldu sana" diyerek kendine mi kızarsın yoksa "her halinle beğeniyorum derken bu kadarını da kastetmemiştim" diyerek sevgilini mi uyarırsın?#Captivating
'Ben seni her halinle beğeniyorum!' dediğin sevgilin zamanla kendini salsa ne yaparsın?
Eğer şu cümleyi kurmuşsam, onu gerçekten de her hali ile beğeniyorumdur, öyle kabul etmişimdir. Boş laf olsun diye konuşmam ben. İnsanlık hali, hepimizin dönem dönem değişiklikleri olur, olacak elbette.
Bu cümleyi kurup da en ufak bir farklılıkta uzaklaşıp bırakanlar hiç samimi gelmiyor.
Konu birini her haliyle sevmek değil kişisel bakım mesela kilo alsa zamanla sağlık sorunları başlar benim için değil kendisi içinde fit olması gerek ayrıca ben haftanın 5 günü spor yaparken sevgilim sürekli yiyip yatsın istemem beraber yapabiliriz ya da işte ne bileyim salmamak lazım ben kendim de yapamam zaten erkek de bakımlı olmalı kadında
Hiçbir sevgilime bunu demedim, demem. Benim gözüme hitap etmek zorunda, kendini salma lüksü yok. Hastalık mastalık olmadığı sürece, 80 kilo karıyı güzel bulmam söz konusu değil, katlanmam hiç değil..
Ben sevdiğimi her halinle değil, olduğu gibi severim. Ve hep o doğrultuda yani ilk aşık olduğum zaman nasılsa öyle olmasını isterim. Yani kibarca buna benzer kelimelerle düşüncelerimi ifade ederim...
Napak şimdi sözleşmemi yapalım. Madde 1 kendi mi salmayacağım. Madde 2 kendi mi salsam bile en kısa sürede eski fit halime döneceğim Madde 3 her zaman komik ve düşünceli olacağım. Madde 4 bu maddeleri yerine getirmessem aldatılmayı hakettim demektir. Bu maddeleri kabul etmeyen giremez diye kalbin girişine de tabela asalım tam olsun.☺️
Seni her halinle seviyorum cümlesinin ne anlama geldiğini bilemeyecek kadar geri zekâlıysa zaten hayatımda yeri yok. Her haliyle sevmek sadece fiziksel bir şey değil, gülüşünü seversin, dağınık hallerini seversin, onun kendinde beğenmediği, şikâyet ettiği şeyler bile bazen sana güzel gelir. Bunu idrak edemeyip gidip kendini salarsa diyecek bir şey yok
Her zaman aynı duygular aynı psikolojide yaşayamıyoruz bu yüzden hep kilo verme sürecinde iradem bir noktaya kadar dayandı ama hep nişanlım seni beğeniyorum her halinle ama kendine kötü davranıyorsun üzülüyorum der ve ben inanılmaz dünyanın en mutlu kadını olabiliyorum bu sözle.
Amaaaan. Zaten o süre içinde onun dış görünüşünden etkilenme olayını çoktan geçmişsindir. Hem kaba değil mi yani birine bu aralar kendini saldın demek. Belki psikolojisi düzgün değil, hali yok ve hayattan keyif almıyor. Bencillik biraz da. Bana güzel görünmek zorunda değil ama onu yine de seviyorum. Kendi rahatsız olmuyosa kendi halinden benim uyarma lüksüm yok.
Salabilir bende salmış olabilirim ama beraber yürüyüş ve. Ile dikkat ederek yine normal döneriz. Tatlı dil yılanı deliğinden biseyler biseyler... Yalnız kadınlar bu konuda çok acımasız bu da bir gerçek!!!
Oyle bir durum hic yaşamadım ama olsa da seviyorsam pek takılmam kisisel bakımı kendine has sonuçta ama ağzı koltuk altı falan da kokmasın ya temiz olsun en azından öf.
Ben "seni her halinle beğenirim" ama sen yine de "kendini salma" derimm 🙆♀️ zateen göbeği çıkarsa dilimden düşmeyeceği için öyle bir şey yapmaz heralde😂😂 🤷♀️
Yani kırmadan onla konusabilirsin ona diyebilirsin tabiki saçların dağınık yataktan kalkmış halinide beğeniyorum ama sana bakarken tekrar bakmak istiyorum dersin toplar kendini zaten
Bende salarım kendimi rahat rahat takızılız öyle ne olcak sanki o saatten sonra kime kendimizi beğendirecezki zaten beğenip aldığımı yine beğenirim ben.
Ben Diyarbakırlı bir adama vuruldum kaşına gözüne kirpigine beyaz tenine ama öyle bir hale geldi bir eeribir kemik olmus toparlarsam iyi bir insan olur tekrar bana dediki Diyarbakır da çok Türk var biz onlara gayet iyi davranıyoruz ama biz buraya gelince şeytan olup gidiyoruz dedi böyle bir adam görmedim yakışıklı. Zengin yani adami nasıl toparlarim ben
Ha o zaman yaptığı odunluk. Bir zahmet o da kendine dikkat etsin. Sevdiğin kişiye karşı en azından iyi görünmek için birazcık bile çaba göstermiyorsa sorun o şahıstadır ki ben bile bir ara eski sevgilimle görüntülü konuşmaya kalktığımda hazırlık falan yapıp öyle açardım kamerayı. Böyle konulara özen göstermesi önemli. Yoksa bu onun sorunu.
Eğer ben biriyle dış görüntüsü için sevgili oluyorsam hiç olmayayım daha iyi bana 2 günlük sözde sevgili değil ömür boyu yarim diyecegim tek bir kadın olsa yeter diğerlerindende beni allah sakınsın
Olanı söyledim takılıcak birşey yok. Bakım ne biliyim genel temizlik, cilt bakımı vs dir makyaj bakıma girmez. Bakım yapılması zorunlu bir durumdur. Ayrıca görünüşün yanında uslup ve davranış da çok önemlidir bilgin olsun.
Uslup ve davranışın ne kadar önemsiz olduğunu sevgili ararken güzel gönülü güzel vücutlarda arayıp olsun ya biraz p. ç ama yinede seviyorum diyen kızlardan öğrendim
Kimsenin düşündüğü istediği beni tabili ilgilendirmez de bu makyaj bakımdır algısını düzeltmek istemiştim. Diğer dediğine gelirsek herkesin senin dediğin gibi düşündüğünü sanmıyorum her insanın bir dengi vardır. Ama sen böyle düşünerek zaten o dediğin türde insanların dengi oluyorsun. Bu durumdan memnun değilsen bence inat olsun diye kendin de yapma.. Bakıma kiloya VS gelince bu belli bir süre sonra ister istemez bozulabilen şeyler. İleride kendin de çok fazla kilo alabilirsin. Bu aslında insanın kendine verdiği değerdir. Başkası için kilo alıp vermezsin. Mesela ben kendimi şu an yeterince iyi ya da enerjik hissetmiyorum ömrümde kilo alamayan bir insanken 14 kilo aldım bir anda kendime geldiğimde verilecek o kilolar ama bu sevgilim istedi diye olabilecek birşey değil. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..
Dostum burda uslup davranış ta var diye konuyu değiştiren sensin makyajdan başlayıp oraya giriyosun bizde biliyoruz bakım derken makyaj olmadığını bakım, makyaj, fitlik anlamında yorum yaptım zaten cümleleri düzgün kuramayan biriyim o yüzden yanlış algılaman normal
Aynen ben de farklı algıladım ondan öyle düzeltme gereği duydum. Tabiki insanlar makyaj yapmasını da isteyebilir bunda sıkıntı yok zaten o kısmı beni bağlamaz dediğim gibi bakım olayını düzeltmek için yazdım sende o anlamda yazmadığını söyledin konu kapandı ☺️
Ben sana kötü birşey demiyorum. Sana düzgünce ilk yorumda bakım olayını anlattığımda bana verdiğin cevap ve üslubun hoşuma gitmedi. Sonuçta sana düzgünce birşey söylüyorsam cevabını da düzgün verebilirdin ama sen boşkoy falan kötü bir üslupla konuştun bu yüzden üsluba değindim. Ben senin uğraşacağın ne diyorum ki 😂 saçma triplere girmeni anlamlandı ramadım ama neyse. İyi geceler sana.
Ayrıca neden seninld neden uğraşıyım alt tarafı bir söz söyledim he uzatıp başından beri triplere giren sensin. Yazışmayı en baştan tekrar oku istersen.
Sosyal medya uygulamaları arasında Google Play'den bulduğum hoş uygulamalardan bir tanesi kendini seven insan kendisine bakar kendini sevebilen başkasını sevebilir diye düşünüyorum
iticiliğe doğru geçerse ufaktan bir uyarı veririm baktın düzelmiyo güzel bir ayar vermek gerekir ne de olsa zaten sevgilin illa çekidüzen verir kendine