Neden sadık erkek yok, Sadık erkek nasıl anlaşılır?

22 yaşındayım bu yaşa kadar karşıma sadık birisi çıkmadı illa ki flörtöz olup aynı anda başka kişilerle görüşen oluyor. Mesela çocuğun birisi bana yazmıştı görüşelim edelim vs aynı anda bir arkadaşıma daha yazmış tesadüfen bu bana yazdı derken öğrendik. Sonra , bir keresinde başka bir çocuk numaramı aldı iltifat vs etti sonra ortak arkadaş grubunda konuşurken x de şununla konuşuyo dediler. Şok oldum. Yani bu tarz şeyler dolu var. Evli olup Aldatan bile dolu. Ben aşka sevgiye değer veren biriyim sevgilim olmadı çünkü Seçiciyim ama daha flörtken bile bunları görmek beni her şeyden soğutuyor. Sürekli kendimi soyutlama ihtiyacı hissediyorum sanki benimle öylesine takılmak için konuşuyorlar gibi geliyor bir başka çocuk vardı gene wp den konuşurken sohbeti kafede devam ettirsek sana kahve ısmarlasam olur mu dedi bir gittik hiç beni ne tanımaya yönelik soru sordu ilk 2 dk içinde seninle yemek yemek de istiyorum dedi, resmen ben muhabbet ettim sadece, akşamına mesaj attı yok sinema sever misin vs sinir oldum alakamı kestim. Üstelik net bir şekilde seni seviyorum bile demeden aceleci oluşu itici geldi. Sadık erkeği nasıl anlarım sizce? Ben de öyleyim kendim gibi insan istiyorum bu yaşıma kadar kimsenin duygularıyla oynamadım...
Ajda pekkanın dediği gibi; Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum..