Böyle çocuklara bebeklere ilgisi olan onlara bakan erkekleri çok seviyorum. Böyle insan da az yani. Sizin de hoşunuza gidiyor mu? Çocuklarına eşine ailesine sahip çıkan erkekler?
Çocukları seven erkekler çok hoşuma gidiyor sizde de öyle mi?
Dayı anne yarısıdır diye bir sözü hayata geçirmeye çalışıyorum 😂 ama sırf kendi yeğenlerim değil her çocuğa aşırı ilgiliyim bu yüzden de pediatri istiyorum inşallah. Ama çocuklara düşkünlüğüm sebebiyle ekstra bir sempatik gören olmadı beni daha önce o yüzden bilemiyorum sırf senle alakalı da olabilir
Çocukları kim sevmez bea :) Ben ileride evlenmeyi düşünmüyorum, 30yaşını geçince, bir kız evlat edincem inş. Öyle bir düşüncem var. Zaten harita mühendisliği öğrencisiyim, gelirim hem bana hem kızıma yeter :)
Bende öyleyim ya özellikle Kız çocuklarım olursa ona mama yemek verip uyutmak istiyorum elini yüzünü temizleyip ona göz kulak olmak istiyorum Eşim yorulmasın diye tek hayalim bu her günde baksam yorulmam
Deniz. Yıllar önce çok sevdiğim kardeşim gibi olan bir kuzenim vardı ismi denizdi. Bende köpeğimin ismini deniz koydum ona her seslendiğimde iyi hissediyorum. Hem gözleride mas mavi:/