AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Bu merkatanmı yoksa sen kaybettinde onumu soruyorsun herkes aynımı diye..
Yoo ben kaybetmedim merak ettiğim için sordum
Tamam anladım ama şu zamanda çareleri çok olduğu için gerçek olarak zor..
Veriyorum tabi ki o kadar geniş bir insan değilim.
Ben bakirim, eşimin de bakire olmasını isterim
Bu senin en doğal hakkın hadiste de yazıyordu. Günaha bulanmış erkek günaha bulanmış kadınla, bulanmamış erkek bulanmamış kadınla olması helaldir gibi bişeydi.
Ayetten değil de, ben öyle düşünüyorum. Ayette de yazıyor aynen böyle
KS'ye sorarsan hiç önemi yok
Bana göre önemi yok.. Vurup geçiyorum zaten :)
Neden verelim?
Ben önem vermiyorum sizin önem verme sebebiniz ne?
Evleneceğin kişinin başkalarinin altina yatmis olmasi senin için sorun değil yanii xxxxxlarge
@Ömerefetanodgan Seks bir kadının başkasının altına yatması değil iki insanın karşılıklı birbirleriyle vücutlarını paylaşarak keyifli vakit geçirmesidir. Gelecekte eşim olursa eşimin bende önce kiminle seks yaptığı beni alakadar etmez sonuçta gelmiş geçmiş beni benle yaptığı alakadar eder. Yıl olmuş 2020 hala seksi sadece erkeğin yaptığını kadınınsa buna razı geldiğini düşünmen acınası.
Ben sadece erkeğin seks yaptivini kadininsa buna razi oldugunu düsünmütyorum. Hatta erkek icinde ayni sekilde dusunuyorum. Oda evlenmeden önce baska biri ile seks yapmamalidir. Aslinda bekareti olmayabilir bosanmis biri ile evlenmis olabilirsin basina kotu seyler gelmis biri ilede evlenebilirsin. Ama bile bile evlenmeden seks yapmasi kirmizi cizgim. Ister geri kafalilik ister acinasi de. Gevşek genis olmaktan iyidir. Mesela ben annemin evlenmeden önce senin keyifli zaman geçirmesi diye tabir ettigin seyi yapmasini istemezdim. Sen annenin evlenmeden once onlarca kisiyle keyifli vakit gecirmesini istiyorsan orasi ayri..
@Ömerefetanodgan İstemek farklı yapması farklı beni alakadar eden bir durum değil. Önemli olan geçmiş değiş şimdiki zaman. İnsanların namusunu iki bacakları arasındaki bir organla yaptıkları belirlemez.
Aynen ya katiliyorum mesela pavyonda calisan kadinlar p*rno yildizlari acayip namuslu cunku iki bacak arasindaki organ ile yaptiklari sey namuslarini belirlemez
@Ömerefetanodgan Bak kardeşim para ile seks yapmak vücudunu pazarlamak farklı bir iş. Sevdiğin ve güvendiğin biriyle seks yapmak ayrı bir şey. Sadece vücudunu para ile satanlar değil vücudunu ilgi için gösteren vb insanlar ile nasıl normal seks yapan insanları karşılaştırıyorsun?
Çünkü hemen hemen ayni yola cikiyor. Ikiside haram biri zevk biri para icin yapiyor aradaki tek fark o. Evlendigin kisiyle istersen yataktan cikma sonucta kocan helalligin ama sevgilinle yat sonra ayril diger sevgilinle yat olur mu òyle ya? Ha benim midem kaldiriyor diyorsan sen bilirsin sonucta sen koynuna alacaksin.
@Ömerefetanodgan Bunun mide kaldırmasıyla alakası ne insan güvendiği ve sevdiği biriyle seks yapabilir. Herkes müslüman mı olmak zorunda. Seks sıradan bir olay neden bu olayı bu kadar kutsallaştırmaya çalışıyorsunuz. Mide bulandırıcı olan ne onu anlamadım benden önce birisiyle seks yapmış olması niye benim midemi bulandırsın.
Tamam reis sen bu kadar gevseksen neden mide bulandirici olabilecegini anlatmak sadece zaman kaybi olur.
@Ömerefetanodgan Ben gevşek değilim ve senden öğreneceğim bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Senin için iki bacağının arasında ki organ bu kadar önemliyse sen bilirsin benim için sıradan bir organ.
Yazık
@Ömerefetanodgan Sana yazık asıl mq koyunu yaptığın yoruma bak biraz daha spesifik ol yazık ne
Bana sevgiliyle seks yapip bekareti kaybetmenin normal oldugunu savunan bir sahsa göre fazla iddialisin
@Ömerefetanodgan Evet öyleyim
Kendini bilmende bir sey.
@Ömerefetanodgan Ömer ağacı kökünden ananı götünden siqeyim
Kendi ananla karistirma :))
Anan belki her SEVGILISINE veriyor olabilir belki su an evliykennbile veriyordur ama baskalari sizin gibi degil aslanim
@Ömerefetanodgan Ne alaka mq salağı burda bu lafa bu lafa bu denir mi ağacı kökünden ananı götünden siqeyim diyorum senin burda bende senin diye bir şeyler demen gerekiyor kendini ananla karıştırma diyince cümlenin anlamı olmuyor bari laf yapıcaksın doğru düzgün yap onu da becermiyosun mq
@Ömerefetanodgan Ben senin nerden aslanın oluyorum mq evladı annemin kiminle seks yapıp yapmadığını nerden biliyorsun. Medyum musun sen orspu çcou
Sana laf koyardim ama anlasilan siz bir yarragin koymasini seviyorsunuz. Orada olsam yarragimlada koyardim. Annen oralarda takilsin. Hatta madem zevk aliyorsunuz bundan anan gitsin genelevde calissin eğlenerek para kazanir. Ayrica ben neden senin ustunden onlarca kisinin gectigi ami seveyim gerizekali
Senin ananin diyecektim jdjdbdjddbjjdson yazdigim yerde
@Ömerefetanodgan Lan mal seni ben nasıl yontuyum ya koyunu ne desme boş yani şu saatten sonra sen beni engelle bende seni engelliyeyim yoksa biz böyle birbirimize sayarak ilerleriz son olarak ömer armut dalda asılsın yaramın başı nasılsın
eşininin vücudunu benimle paylaşmasına izin verir misin çağdaş arkadaş
@sımsıkı4242 Çağdaş olmak eşini başkasıyla paylaşmak değil eşimin veya sevigilimin geçmişte kimlerle seks yaptığı geçmiştedir bugün eğer benimle oluyorsa geçmişte kimlerle olduğunun bir önemi yok ama siz bunu bile bu yöne çekecek kadar koyunsunuz mq
koyun sensın amg daha önce hangı koçların zıktıgını onemsemeyecek kadar koyunsun
onemli
bu devirde bakire kız bulmak çok zor artık
Evet tabiiki bakirelik çok önemli
Bence önemli ama bence
Bana göre önemli
Kaldı bana göre önemli
Hayir
Bakire kimse kalmadı ki önem verilsin.
Ne demek kalmadı çoğu kız bakire
Burada tanışıp elimi kime atsam bakire değilim diyor. Bana mı bakire denk gelmiyor anlamadım.
Kalmadi önemsiz birsey
Düşünceleri tavrı bakire olsun yeter
Artık bir önemi kalmadı
2. el arabadan bile tiksinen ben var
Ben onem veriyorum.
Kalmadı gibi
hala büyük oranda var
Nope
Kalmadi
Evet. Bakirim.
Bence önemli
Kalması gerek