O zaman soruyu şöyle yönetmek istiyorum şöyle kirlenmiş dünyaya baktığın zaman gerçekten ciddi düşünebileceğiniz bir insan acaba kaldı mı Evet illaki kalmıştır Ama artık onu mumla bile değil yani böyle el feneri lambası ucuyla böyle araman lazım O da çok zor gerçekten Sadık insan mı kalmış gerçekten birbirini seven insan mı kalmış hele günümüzün yeni nesile artık Ask anlayışını felaket anlamda değiştirdi yani Yani bu aslında bir önyargı değil bu gerçekten dünyanın şu anki geldiği son nokta Artık insanlar rahat yani Olsa da olur olmasa da diyorlar Bir bakıma Haklılar Çünkü insanlar artık şunu biliyor Ben ciddi bir ilişkiye başlayacak olsan kırılacağımı üzüleceğimi biliyorum diyorlar haklı olarak tabii ki Çünkü gerçekten insanlar arasında şöyle bir laf vardır çok seven her zaman için kaybeder yani çok seven ve çok değer veren
Bende böyle düşünce olmadı, olmazda... Böyle düşünenleri de çok onaylamıyorum. Gün gelir kendisi de böylesi bakan birisine denk gelir. Etme, bulma dünyası...
Yanılmak insana has bir duygudur.. Hislerimiz bizi yanıltabilir. İnsan, karşısına çıkanları tüketmek yerine, kendine uygun ve kendine hitap eden kişiyi bulmalı. Biri gider, biri gelir mentalitesi sanıyorum ki kişilerin bu durumu fazla takmadığının göstergesidir. Ciddi ilişki; kimse için hayal değildir. Sadece ''farklı'' dediğimiz kişinin karşımıza çıkması gerekir.
Biri gelir biri gider düşümcesine hakim insanlarla değil Aşk arkadaşlık dahi kurulmaz. Bu zihniyetteki insanlar her zaman yola çıktıklarını yolda buldukları ile değişeceğinden mümkün mertebe uzak durmaktır ki, kendileri aynı zihniyetteki kişilerle ilişki kursunlar..
Emek vermeyen , çaba sarfetmeyen hiçbir insan hayatında kalıcı insan tutamaz çoğunlukla. Hem kimse bu şekilde olup değer görmediği, herkesleştiği bir yerde ısrarla kalmamalı.
Evet. Çünkü bu zamana kadar kimseyi gerçekten sevmemiştir. Ve ilişkilerine bu yüzden kıymet vermez. Eğer birirni gerçekten sevdeydi bu cümleyi kuramazdı.