Aşk İlişkileri Uyumak istiyorum bir erkeğin kollarında siz ne istiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Tam şu an göğsüne yatsam sevse beni sahiplense uyutsa beni kollarında huzur dolsam Güncellemeler+1 yıl Tabiki sevdiğim kilinin yapmasını istiyorum ve beni seven Uyumak istiyorum bir erkeğin kollarında siz ne istiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sohbetsever41 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bende olmasinu bekldigim kisiye yaomak istiorum ams yok😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bn de Yorumla Sohbetsever41 +1 yıl En iyis sarilma iliskisi yaşmak 😊 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aynısının lacivertini istiyorum. Havada tam böyle kapalı yağmurlu. Balkonda oturup kahve içip yağmur dinlemelik 0 0 Yorumla
AyBenimGeceSenin355 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl şu an keşke bir deniz kenarında olsaydım. Ama Ankara 'da deniz yokkkk 1 1 Yorumla myback +1 yıl denizimiz olmasada ankarada guzeldır Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Ben de sadece uyumak istiyorum..Yorgunum..#Vesselam 0 0 Yorumla
Kilpatrick Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Şimdi anladığım kadarıyla böyle biri yok, şimdi masrafa girme, bir yastık al kaş göz bıyık çiz, sarıl gitsin 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet güzel şeyler istiyorsun ama şu an libidodan dolayı bu şekilde düşünüyor olabilirmisin 0 0 Yorumla
egeliamakıyısından Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl tek başıma çınar ağaçlarının altından akan derenin dibinde ahşap evimde sadece kuş seslerini dinlemek daha mutluluk veriyor 0 0 Yorumla
Kayahalil34 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Yağmur yağıyor burada sevgilimle ıslanmak isterdim şırıl sıklam olana kadar 1 0 Yorumla
Umutlu-suz-birGüneş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Ben de bunu sevdiğim çocukla yapmak istiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bn de Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel hayaller gizli üye :d 0 0 Yorumla
AnkaLiderit123 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Vallaha bende istiyorum ama yok neyse 0 0 Yorumla
çekinmeyazbana Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Derinden etkiledin beni... 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Göğsüne ne oldu Hocam? Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Oldu bir şeyler Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu alerji mi Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Yok alerji değil Yorumla Soran +1 yıl Kötü olmuş sen mi çizikledin Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Yok ben yapmadım hainler yaptı Yorumla Soran +1 yıl Kavga mı ettin Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Onun gibi bir şeydi Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu sorması ayıptır Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Saldırıya uğradım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani erkekler tarafından mı Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Kızlar Yorumla Soran +1 yıl Niye yaptılar bınu sana Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Kandirdilar beni Yorumla Soran +1 yıl Ne diye Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Şeker verdiler gittim kandırmışlar oysa 2 kız beni bu hale getirdi Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ne oldu tam olarak seks mi yaptın daha ne kadar açık olayım? Yorumla çekinmeyazbana +1 yıl Buradan o konulara giremem ondan kapalı yaziyorum Yorumla
Simyacı55 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Çok güzel fantazi 0 0 Yorumla
SIRIUS__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. sevdiğin kıllı kim? 0 0 Yorumla
Grande43 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu çok zor 0 0 Yorumla
HadiGelBana Takip Et Xper 3 Yaş: 106 +1 yıl Aga bee bir hüzün kapladı 0 1 Yorumla HadiGelBana +1 yıl Böyle sevenimiz de olmadı ki Yorumla
Bir_bilene_sor Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Sadece uyumak mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece uyumak Yorumla Bir_bilene_sor +1 yıl Buna Kadir (İnanır) bile inanmaz :D :D :D :D :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bende olmasinu bekldigim kisiye yaomak istiorum ams yok😊
Bn de
En iyis sarilma iliskisi yaşmak 😊
Aynısının lacivertini istiyorum. Havada tam böyle kapalı yağmurlu. Balkonda oturup kahve içip yağmur dinlemelik
şu an keşke bir deniz kenarında olsaydım. Ama Ankara 'da deniz yokkkk
denizimiz olmasada ankarada guzeldır
Ben de sadece uyumak istiyorum..
Yorgunum..
#Vesselam
Şimdi anladığım kadarıyla böyle biri yok, şimdi masrafa girme, bir yastık al kaş göz bıyık çiz, sarıl gitsin
Evet güzel şeyler istiyorsun ama şu an libidodan dolayı bu şekilde düşünüyor olabilirmisin
Aynısını istiyorum bende
tek başıma çınar ağaçlarının altından akan derenin dibinde ahşap evimde sadece kuş seslerini dinlemek daha mutluluk veriyor
Yağmur yağıyor burada sevgilimle ıslanmak isterdim şırıl sıklam olana kadar
Bende bir kizi uyutmak istiyorum huzurla doldurup..
Ben de bunu sevdiğim çocukla yapmak istiyorum
Bn de
Karnım aç, hamburger yiyeceğim.
Güzel hayaller gizli üye :d
Vallaha bende istiyorum ama yok neyse
Yaşanmak istenen huzurrrr
Derinden etkiledin beni...
Göğsüne ne oldu Hocam?
Oldu bir şeyler
Ne oldu alerji mi
Yok alerji değil
Kötü olmuş sen mi çizikledin
Yok ben yapmadım hainler yaptı
Kavga mı ettin
Onun gibi bir şeydi
Ne oldu sorması ayıptır
Saldırıya uğradım
Nasıl yani erkekler tarafından mı
Kızlar
Niye yaptılar bınu sana
Kandirdilar beni
Ne diye
Şeker verdiler gittim kandırmışlar oysa 2 kız beni bu hale getirdi
Anlamadım ne oldu tam olarak seks mi yaptın daha ne kadar açık olayım?
Buradan o konulara giremem ondan kapalı yaziyorum
Uyutmaz ki sorun orda
saclarınıda okşasınmı
Mır mır... kucağımda seveceğim bir kadın
Çok güzel fantazi
Çok güzel olur
sevdiğin kıllı kim?
Bu çok zor
öyle biri olduğunda yaparsın :D
Aga bee bir hüzün kapladı
Böyle sevenimiz de olmadı ki
Yak bir sigara