10 aylık bir ilişkim var sevgilim haftaya askere gidecek ve gitmeden önce ona bir sürpriz yapmak istiyorum sizce neler yapabilirim lütfen fikir verin
Sevgilim 1 hafta sonra askere gidecek, gitmeden önce sürpriz ne yapabilirim?

Yaa bu soru tam benlik.
Sevgilim askere gitmeden önce kafede masa rezerve ettirmistim. Küçük kağıtlara notlar yazmıştım fotoğraflarımızla beraber onları masanın üzerine koymuştum biraz balon şişirmiştim. Pasta siparişi verip üzerine "bekleyenin var" yazdırmıştım. Askerden geldiğinde ise yine öyle bir şey yapıp pastanın üzerine "bekleyenin var demiştim" yazmıştım. Çok güzel günlerdi çok. Hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelsin askerin
Tabii ki olduum
Olurum
Cevap
24Cevap
Merhaba, sevgilinize şimdiden hayırlı tezkereler dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah sağ salim kazasız belasız döner ve vatani hizmetini de başarıyla tamamlar. İlişkiniz de umarım çok güzel bir şekilde devam eder ve çok mutlu bir şekilde yaşayarak hayatınızı sürdürürsünüz.
Bu dileklerimi ilettikten sonra sorunuzun cevabına gelmek istiyorum. Bence çok özel bir şey yapmanıza gerek yok. Bu son 1 haftayı beraber gezerek ve kaliteli bir şekilde vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. O gitmeden önce önemli olan aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek ve birlikte beraber gezebilmeniz, oturup konuşabilmeniz yani buna daha çok önem vermelisiniz.
Fotoğraflarınızın olduğu bir albüm fikri de oldukça güzel yani ikinizi ilgilendiren ve güzel bir hatıra olarak bırakabileceğiniz şeyler ya da beraber geçireceğiniz her vakit bence çok kıymetli ve çok özel. Gezerken tesadüfi olarak ona hediye de seçip alabilirsiniz ayrıca. Benim görüşlerim bu yönde :)
Haki renk çamaşır takımı alabilirsin veya çorap, traş bakım malzemeleri falan.
Asker kardeşimize parti düzenleyebilir ve ona seninde adının yazılı olduğu bir künye hediye edebilirsin.
Asker kardeşimize şimdiden Hayırlı tezkereler dilerim
#Just
herseyın yolunda gıdecegını onu beklıyecegını ona sadık kalacagını soyle ona guzel bır kek yap ve yedır. ama cınsel bır bırlıktelıge gırme.
Gitmeden ona güzel bir gece yaşat bir de gözlerinin içine bakarak onu sabırsızlıkla bekleyeceğini söyle yeterli olacaktır
Sevgilini en çok sen tanıyorsun değil mi? Sevgili dediğine göre ne yapman gerektiğini bizden iyi bilmelisin.
artık askerlik 3-4 bişi hiçbişi yapmana gerek yok dedelerimiz 18 ay askerlik yaptı bizim.
Seks yapmadiysaniz gitmeden önce iyice doyur aklindan cikmazsin
onu bekleme sözünü ver olsun bitsin Allah nasip edene kadar
Hediye olarak kendini sun bence adam en çok sana hasret kalacak oralarda
sonra pişman olacağın sürprizlerden kaçın da, gerisi farketmez bence
Güzel bir akşam yemeği ve sonrasında seks güzel olurdu bence çünkü askerde sıfır cinsellik...
Özel bir hediye al kolye, bileklik gibi ‘varlığımı hep yanında hissetmen için’ diyede not yaz
Çok güzel bir iç çamaşırı kombini ve ellerine hakimsen güzel bir masaj
Seni hatırlatacak güzel bir hediye belki birlikte fotoğraflarınız falan
Askere gideceği için onu cinsel ilişkiyle mutlu edebilirsin
Dikakt et geldgnde i sana surpriz yapmis olmasn bnmki oyle yaptı
Askerde ziyaretine git, hemde birkaç defa. Seni hiçbir zaman bırakmaz, hep sever.
Eski zamanlardaki gibi batıra bir eşya verebilirsin. Kolye, mendil, arma vs
Vermedıysen ver en buyuk hedıye
Yalanmı
Merhabalar,
Askere gidecek adama moral vermek iyi olur, zorlu bir sürece girmeden önce onu sevdiğinizi göstermek için sürpriz bir parti düzenleyin.
Bu partiye onun sevdiği tüm arkadaşlarını çağırın ve birlikte kutlama yapın, eğlenmesini ve mutlu olmasını sağlayın, kendini değerli hissedecektir.
Askerlik sürecinde üstüne gitmeyin ve kıskançlıklar yapmayın, zaten orada müsait olmadığı için sizi her saniye arayamaz, ona karşı anlayışlı olun.
İyi şanslar
AY
Abi askerdeki adama nasıl kıskançlık yapsın? Komutandan mı kıskanacak? :D :D
korona var bay bilen parti yapın diyor halkın sağlığı bu kadar mı umurunda olmaz bir insanın
@Deliyimbendeliyim Bence öyle büyük çaplı bir parti kastetmemiştir. 2 3 kişilik bir toplulukla da parti olabilir. Anne-baba-kardeşler :D :D
@OfsaytKazım arkadaşlarını çağır demiş kör müsün la
@Deliyimbendeliyim la mı :/ ne kadar ayıp. aile en iyi arkadaştır ;)
@OfsaytKazım la dedim kuzucuk angara ağzı
@Deliyimbendeliyim la sanki güzel bir anlam taşıyormuş gibi Ankara ağzının ardına saklanmayınız. Lan demenin kısaltılmışı, biz de ankaralıyız. Kuzucuk da güzelmiş, kuzucuk.