Bu ne barbarlık ya bir mekana gittik pizza söyledik bu başladı eliyle yemeye böyle bişey olabilir mi ya bıçak çatal denen bişey var kızdan çok soğudum bir anda. Ayrılmalı mıyım
Azıcık halinize şükretseniz nasıl olur acaba. Siz sevgiliniz pizzayı eliyle yediği için tiksiniyorsunuz da o sizin tiksindiğiniz kaç milyon insanın hayali. Ne güzel işte sevgiliniz de var platonik aşık olanları düşünün bir sonra karar verin.
Ohaaa çok kaba böyle insanlarla nasıl sevgili oluyorsunuz anlamıyorum hayatınıza giren insanlarda biraz Seçici olun lütfen sonra böyle üzülürsünüz işte umarım pizzayı kaşıkla yiyen bir insanla güzel bir hayatın olur seçimlerini iyi yapmalısın
Oldu. Çatal bıçak kullanalım. Elle yese de kibarlık olmalı. Öyle ise sorun yok. Pizza elle yenir. Tabii çakal bıçak kullanmışlığım var fakat elle yemek daha mantıklı. Ölçülü olmak gerek
Ayrıl bence senin gibi bir denyoyla sevgili olması büyük hata olmuş. Kurtulsun kızcağız. Sözde çağdaş beye bakar mısınız pizzayı çatal bıçakla yiyor inanılmaz :dDD
eliyle yemek yiyen atalarımız barbarmı oluyor kardeşim çatal bıçakla pizza yenmez barbarlık değil bu kabalık bile değil sevgilin benle olsaydı hiç üzülmezdim hatta eşlik ederdim inla
Kardeşim bu samimilik bence nasıl rahat ediyorsa öyle yemesi daha iyi değil mi? ne kızlar var sevgilisi onla yemek yerken kötü gözükmesin diye madem farklı kültürlerdensiniz kızı sal.
Pizza zaten bence elle yenir problem sende yaa 😂 o ne öyle çatal bıçak zulüm. Ilk buluşma değilse problem etmemek gerek bence ha ilk buluşmada da pizza yemeye gidilmemeli bence
arkadaşım barbar ne demek olduğunu öğrenmiş ilk okul çocukları gibi her yorumun altına yazmışsın. Asıl sen bu tavrın ile barbar oluyorsun. Önce bir anlamını tam olarak anlayıp kulan kelimeyi.
Bence ayrıl, çocuğa yazık olacak yoksa. Pizza eliyle yiyiyor diye ha :))) Valla senle yaşamak zor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle soru soranların ağzına kürekle vurasım geliyor gerçekten! Yeter ya kardeşim bu kadar aptal olunmaz be. Pizza zaten elle yenir tadı oyle çıkar aptal!!!
Neresiyle yiyecekti pardon 😃 doğal işte ne güzel bende öyleyim eşimde benim gibi bazı yiyecekleri kollarımızı sıvayıp elimizle yeriz doğallıktan yanayız efendim 😁😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boşver o kızı pizza yiyorsa hayır gelmez zaten benim gibi kinoali somonlu salata yiyen birini bul
Nasıl bir yere gittiğinize bağlı olarak sorgulanır bu kabalık mevzusu ama bu kadar basit bişeydende ayrılma ya al karşına konuş bunu böyle yaptı ayrılıcam diye düşünürsen sonra üzülürsün