29 yaşındayım benden 5 yaş büyük bir kadın var ve yakınlaşıyoruz ama bundan öncede iki sevgilim de benden büyüktü kadınlar yaşça küçük erkeklerden mi hoşlanıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer şeyden önce şu çok önemlidir ki ilişkilerde zaten yaşa çok bakılmalıdır Evet her ne kadar insanlar yaş farkı fazla olduğu zaman Kafalar uyuşmaz Deseler bile şöyle söyleyeyim küçük yaşta olup yani küçük dedim Tabii 18'den büyük zaten kanunun emrettiği 18'den büyük olması gerekir ki nice 18 yaşında olup bir sürü olgun insan vardır kız ve erkek fark etmez ama nice 40 yaşına gelmiş insanlar var daha hala daha çocuk gibi Bence yaştan çok insanlar artık karaktere bakmalı Yani hiçbir yazılı kanunda şu yaş grubu şuna bakamaz diye bir ceza hükmünde yok Sadece yasal sınır ne18 den büyük olması bitti bu kadar
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı durumlarda hoşlanmaları mümkündür yaşı genç ve tecrübesiz kızlarımız bunun asla olmayacağını aynı yaştaki erkeklerin bile çekici gelmediğini ifade ederken yaşını almış olgun bayanlarımız tecrübelerinden ötürü olabileceğini belirtiyor bayanlar her zaman olgun kendisini taşıyabilecek güven veren bir erkek ister bunlar tamamlandığında yaşa takılmamaları olası
10 Yorumla
+1 yılBence herkes için değişir hayat şartları erken yaşta olgunlaştırdığı için kendimden yaşça büyük erkeklerle daha iyi anlaşıyorum benim afram tafram bana yetiyor benden küçük biriyle yapamıyorum 1 yaş bile ne kadar çok şey değiştiriyor
20 Yorumla
+1 yılBana olgun erkekler daha çekici geliyor 🌺
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kendimden küçük erkeği ciddiye alamam.
naber len tirrekk der ensesine şilep diye tokadı yapıştırırım slfnfk
büyük olmalı benden.95 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ulan gece gece 😀😀😀😀
- +1 yıl
Ayyyy🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kardeşim sen yine de hafife alma kimseyi büyük lokma demişler sınavdasın. kendinden 10 yaş birine bir aşık eder Allah kıvranır durursun en sonunda da yersin hayattan güçlü bir şaplak oturursun yerine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger beraber oldugum kisiyle mutluysa, ahlakli, karakterli, adam gi adam sa aramizdaki yaşı sorun etmem. Kimse de sorun etmemeli. Ulkede acunun 30 yas kucuk sevgilisi olunca sorun olmuyor erkek olunca. Kadinin birak 30 yasi 3-4 yas sevgilisinden buyuk olunca yasi sorun oluyor. Kafalar uyustugu, cift kutlu mesut oldugu sürece yaşın bir önemi yok.
60 YorumlaEvet hoshlana bilir, bazi kadinlar kendinden kucuk erkeklerden hoshlanir ve kendin buyuk olanlari tercih etmezler, bunun farkli nedenleri var ama sevmish ve ya ashik olmusta olabilir. Bazen kendinden kucuk olsada o kishiyi daha olgun bulabilir bu yuzden onu tercih eder.
23 Yorumla- +1 yıl
Yurt dışında yaşıyor olmalısın. Ş harfi yerine sh kullanıyorsun. Dikkatimden kaçmadı
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun peki
+1 yılKadından kadına degisir. Bence hoşlanmak yaşa bakmaz, kafaların uyuşmasına ve olgunluğa bakar. Mesela kimi erkekler 20 yaşında ama tavırlari, deneyimleri, ahlakı, uslubu vs. 30 yasindaki bir adamdan daha iyi.
Hoslanmak yaşa bakan bir kavram değil tam olarak.20 YorumlaBelirli yaştan sonra kadınlar kendinden küçük erkeklerde ki o heyecanı canlılığı arar oluyor. Şahsen ben de öyle düşünüyorumm
40 Yorumla
+1 yılBen yaşça büyüklerden hoşlanıyorum ama kendimden 3 yaş küçük sevgilim de oldu.
47 Yorumla- +1 yıl
Yani yaş değil uyuma bakıyor
- +1 yıl
Kişilik uyumu. Karakter uçuşuyor ise neden olmasın?
- +1 yıl
40 yaşında sevgilim oldu ben yaşa takılmam alaşım geliyor
- +1 yıl
@skyhan055 ten uyumu☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Normalde kadınlar yaşça büyük erkeklerden hoşlanırlar. Bana pek mantıklı gelmedi.
00 YorumlaPeygamberimiz (s. a. v.) 25 yaşındayken Hatice annemiz 40 yaşındaydı en mutlu evliliği buydu efendimizin çok yaşa takılma gönüle bak sözde kendinden kucukle evlenmez kimse bekara karı - erkek boşamak kolay 😉
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılaksine büyük erkeklerden ama kadın 34 yaşında gençlerde daha büyük büyüklerde de daha küçük seçim yapılmaya başladı tuhaf.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaş erkekle 34 yaş kadın uygundur bu yaşlarda yaş araliginin önemi kalmamıştır
20 Yorumla
+1 yılÇok eskiden asla ve asla dediğim konuydu!! ta ki çok yakışıklı boylu poslu biriyle karşılaşana kadar benden 5 yaş küçüktü tabi bütün duygularımı içimde yaşadım, olabilir o yüzden 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Deemi insan başına gelmeden anlayamıyor
+1 yılErkağları küçük seviyorum diyen karıları kaynar kazana atmalı, hakkımız yeniyor.
20 YorumlaKendinden bir yaş küçük erkeklerle çıkan bir kaç arkadaşım vardı ama tüm kızlar yargılardı. Bende kendimden bir yaş küçük erkeğe bile kardeş gözüyle bakarım hatta kendi yaşıtlarımla bile flörtleşmem. Genelde kendimden büyükler ilgimi çeker
00 YorumlaKişiye göre değişir ben yaşça küçük erkeklerden hoşlanmam mesela
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kendisinden büyük erkek sever ama küçük sevenlerde var tabi tercih meselesi
10 Yorumla Hoşlanma ihtimali olur ama bir müddet sonra çocuksu gelmeye başlar ve ezer seni.
10 YorumlaKadinlar genelde gotunde ki kili agarmis tipleri olgun sanirlar benim kuzenim mesela 46 yasinda ki bir malla evli ne zaman kavga etseler gelir benden akil alir evliligini kurtarir 😂
00 Yorumlahenüz 18 olmama rağmen 24 yaşındaki kadınlarla tanışıyordum daha doğruus onlar tanışmak istiyordu bende anlamadım tip desen o da yok bu sırrı çözemedim hala. d
02 Yorumla- +1 yıl
Ergen seviyorlardır ahahahahhaha
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence sen yaşı büyük kadınlardan hoşlanıyorsun😂küçük de değilsin ayrıca😳
30 YorumlaErkeklerin çoğu geç sorumluluk alıp geç olgunlaştıkları için kadınlar yaşı büyük olan erkeklere ilgiyle yaklaşabilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen insan duygularına hakim olamıyor.. Gönül bu belli olmuyor erkek sevince normal maalesef kadın sevince anormal bir duruma dönüşebiliyor.
40 Yorumla
+1 yıl5 yaş küçük biriyle ilişki yaşarmıyım bilmiyorum, 5 yaş büyük biriyle de yaşayacağımı sanmıyorum. 20 li yaşlarda 5 yaş çok farkediyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet yani ben kendimsen büyük biriyle çıkmak isterimm yaşıtım ile çıkmak istemem ve çıkmadım hiç. Hep 5 yaş büyük birileriyle çıktım..
00 Yorumla
+1 yılBu konuda en son yorum yapacak insan benim. Buyuk konusmamak lazim
18 Yorumla- +1 yıl
sende de mi var yoksa 😀😀
- +1 yıl
@sexxxxxxxddd sanane reis
- +1 yıl
sen kız misin erkek mi paşam 😂😂
- +1 yıl
@sexxxxxxxddd erkegim paşam gittimi merakin hadi simdi yol al
- +1 yıl
lan profilin kız 😂😂
- +1 yıl
biz yol almıyoruz yol veriyoruz bütün yollar sana açık olsun 😂😂
- +1 yıl
@sexxxxxxxddd ikile
- +1 yıl
babanın yerimi hayırdır 😂😂
+1 yılYalnızca milf kadınlar hoşlanır küçüklerden😂😂onlar da yokluktan. Ve kadınlar olgunlardan hoşlanır.
111 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı?
- +1 yıl
Yaşlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ayrıca sapık inananlara taş gibi gelir.
- +1 yıl
Ok kendini avut. Bye
- +1 yıl
Ahahahah asla olmıyım. Milf erkekler tercihim olurdu öyle bir şansım olsa, ki var da fakat işte biraz büyümeyi bekliyorum😉
- +1 yıl
Anladım mk neyse işine bak. ben kendi görüşümü belirttim bu kadar uzatmanın manası yok.
+1 yılYou are f*ck body..
olay bundan ibaret... gelecek bekleme...10 YorumlaHayır benden küçük kişiler ilgimi çekmez öyle insanlar varsa da nefes alsın yeter diyenlerdir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanabilir ama bence erkek kadindan buyuk olmali 2 3 yaş
10 Yorumla
+1 yılBen hoşlanmıyorum en az bir 8 yaş büyük olucak bana
10 Yorumla
+1 yılYaşa göre değişir şu an hoşlanmam ama 30 a girince hoşlanabilirim
00 Yorumla
+1 yılKendimden küçük erkekle asla ilişki yaşamam ben ciddiye bile alamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılKadından kadına değişir. Ama toplumun algı yapısından biraz zor. Kişiye bağlı tamamen
00 Yorumla Ben hoşlanmam ama hoşlanan kadınlar vardır mutlaka herkes bir değil çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
@deryardc
Profil foton cok ilgince ve harika... gercekten cok hocuma gitti profil foton... eger sen isen tabiiki...
+1 yılEe ne olmus bna burda 49 yasnda kadın yürüdü ona ne diycen 😅
09 Yorumla- +1 yıl
Ee sen naptın. 😂😅
- +1 yıl
@elektrikcim vlla bende sasırdım ama normal yani ya ben sasrmyorum ne bilim 😅😊
- +1 yıl
E sonra ne oldu onu de hele 😅
- +1 yıl
@elektrikcim bisey olmadı olum 😅
- +1 yıl
Dede oldun sandım😂😂
- +1 yıl
@elektrikcim 😅😅😅 yok yaa ama yani bu kısmetsizlikle belki olur yani belli olmaz 😅
- +1 yıl
😂😂nasip kısmet Herşey😅
- +1 yıl
@elektrikcim ya 35 yasna kadar düzgün kafama gore birini bulamassam varya zaten gidicem dul ihtiyar bir kadınla evlenicem kafama koydum biraz 😒😏
- +1 yıl
Aynen yapacak bişi kalmıyor geriye
+1 yılHoşlanır tabiki gönül bu kime konacak kiki sevecek belli olmaz.
00 YorumlaHoşlanan da var hoşlanmayan da demek ki sevgilileriniz hoşlanıyor ama herkes hoşlanmaz istemez yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo hiç haz etmem ben bu kişiden kişiye değişen bir olgudur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşlanıyorlar çünkü kendi yaşlarında bir sen bulamıyorsa yatırım yapmamak elde değil.
00 Yorumla
+1 yılben hoşlanmam ben de tam tersii 🤷🤷🤷 ama bence hoşlanan vardirr😊
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu kişiye bağlı bir durum ben mesela hoşlanmam. Genel olarak hoşlanılmaz çünkü erkekler kadına göre daha geç olgunlaşabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar olgun adam sever mesela 37 yaşındayım şu an kız arkadaşım 24 yaşında inanılmaz güzel bir ilişkim var her açıdan mutluyum
00 Yorumlaİllaki vardır kendisinden küçük erkekten hoşlanan ama ben benden büyük olmasını isterim.
00 Yorumla3 Tane kadından bütün kadınların yorumunu yapamassın.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanan var ama benim tarzım değil , tercih meselesi tamamen
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaki kız ben 30 dan aşağısını sevemiyorum demişti geçen gün.
özet niteliğinde10 Yorumla
+1 yılDegisiyor bence ama bu tarz durumlar nadir olur. Bu yasima kadar benden buyuk birinin benimle ilgilendigi bir kac sefer oldu sadece😀
00 YorumlaTercih meselesi ya , sanmıyorum çok düşük bir orandır bu çünkü genel olarak kendimi ve çevremi ele alarak konuşursam böyle olmadığını söyleyebilirim.
20 Yorumla
+1 yılCok ilginc olmamakla birlikte muhtemelen sevgililerin olgun karakterli kadinlar daha cok onlarin yasca kucuk erkekleri sevdikleeini dusunuyorum
10 YorumlaHoşlanabilir ama 4-5 yaş küçük olursa daha iyi olur.
20 YorumlaKadınlar çocukluklarini her yaşta hissettirebilecek erkeklerden hoşlanır.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru haklısın 😊
- +1 yıl
waooo
+1 yılBen hoşlanmam ama 40 li yaşlara gelirsem bu durum değişebilir 😂
11 Yorumla- +1 yıl
40 yaşında sevgilim vardı
arkadaşım benim daha önce hiç başıma gelmedi ama gönül işi bu ferman dinlemez
00 YorumlaBu kadının enerjisi ile ilgili bir durum hoşlanabiliyor insan
00 YorumlaBana neden denk gelmiyor? Bana hep ufak tefek kızlar denk geliyor.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu ya. Kimse net bişey diyemez.
00 Yorumla
+1 yılTam tersi olgun erkeklerden hoşlanır kadınlar erkekler geç Olgunlaşır
00 Yorumla
+1 yılBen kendimden yaşça büyük kadınlardan hoşlanıyorum ya da olgun görünümlü kadınlar.
00 Yorumla
+1 yılGönül eğlendiriyordur kadın o yaşa kadar olgunlaşmıştır veyahut geç büyüyordur saftır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nadiren olabilecek bir şey
20 Yorumla
+1 yılolabilir elbette.. çekici geliyordur
20 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri