- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar genelde fırlama , hafif kirli sakallı, salaş giyinen ve kendilerini üzen erkeklerden hoşlanır onlara daha çok bağlanırlar. Yani bad boy olayı. Lacivert pantalon, beyaz gömlek, efendi takılan bir erkeğe çok bakmazlar. Hele ki kızın her dediğine peki sen bilirsin diyen erkeğe asla bakmazlar. Yani zor erkek, alfa erkeği olacak, karizması sağlam , esprileri güldürecek kızı. 👍
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir kız en çok umursamaz, cool, gizemli ve kötü olan erkeklerden hoşlanır. Özellikle bu ön plandadır onların mazoşist isteklerini doyurmak için.
Bu arada fark ettim nedense çoğu kız adam gibi erkekleri severim demiş. Bir an aklıma Namık Kemal geldi şimdi. Neyse burada söylemeyeyim. 😂30 Yorumla
+1 yılDüzgün art niyetleri olmayan adam gibi adam ister kızlar...
62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkur ederim😊
- +1 yıl
Valla benim çevremde gördüğüm çoğu kız tam tersi, nerde art niyetli erkek varsa onları istiyor, onların peşinden koşuyor...
+1 yılKibar zeki
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılbence erkeğin ilk önce durusu dikkat ceker daha sonrada gözleri anlamlı bakmalı. erkek dediğin ağırbaslı olmalı nerde nasıl davranılacağını nasıl konuşulması gerektiğini bilmeli sempatik olmalı güldürmeli karsındakini birazda utangac olmalı her kızla konuşmamalı kızlarla yakın olmamalı tabiki kız arkadasları olmalı ama malum simdilerde arkadaslar mı sevgililer mi belli olmuyor arkadaslığın bile...
91 Yorumla
+1 yılKüfür edebilen ama edepli nerde nasıl davranacağını, oturup kalkmasını bilmeli dürüst olmalı yalana taviz verilmez çünkü tamam sahip de çıksın ama o kızla tanıştığında etek giyiyorsa ben etek giydirmem dememeli aksine yakışanı giymesine destek olmalı eğlenceli olsun kültür önemli tabi kitap okuyabiliyorsa o iş tamamdır. Para falan diyenler olmuş maddiyatı ilk kategoriye koyanlar elbette var ama bunlar ev hanımı olmak isteyen elim sıcak sudan soğuk suya girmesin diyen evine aldığı eşyalarla hayatını geçirmeye mahkum takılan altinlarla değerini yükseleceğini sanan sığ hanımlar için maddiyat önemli 😊
311 Yorumla- +1 yıl
O zaman ilerde sevebilirim. İlerde derken şu çalılıkların orda 😂
- +1 yıl
@Yakamoz6788 çalılıklara kiminle gittiğine dikkat et yılan ısırı haberin olmaz 😂
- +1 yıl
Sen ısırırsan iş kazası olarak geçer kayıtlara 😂😂
- +1 yıl
@Yakamoz6788 ama ben seni çalıştırmayı düşünmüyordum madem çok istiyorsun sıra olurlar bak arkanda
- +1 yıl
Ben sana çalışıcam zaten. Kuytu köşelerde 😂😂
- +1 yıl
@Yakamoz6788 şşşttt tamam bu kadar hevesli olduğunu belli etme müşterilerin seni bekliyor nerede bizim kabak g. tlümüz diyorlar
- +1 yıl
Ben travesti değilim ama sen benim orospum olabilirsin 😂😂
- +1 yıl
@Yakamoz6788 pasif olduğunu biliyorum tamam rezil olduğunu düşünme buda bir seçim biz seni yargılamıyoruz 😊 hepsini alamıyorsan söyle utanılacak bişey değil
- +1 yıl
Pasif değilim gel sende deneyelim makinayı. Nasıl olsa sert seviyorsun. bir şarjör de ben boşalttayım sana. Burdan uzadıkça uzar bu. Gel özele ordan küfürleşelim
- +1 yıl
@Yakamoz6788 sus ve önümde eğil 😂😂😂😂
- +1 yıl
Vajinanı zevkle yalarım neden olmasın 😂😂
+1 yılKızların genellemeye bakıldığında ''Sahiplenen '' erkek denilen ama aslında tamamen egemenliği altında ezildiği erkeklerin ne kadar parası çoksa o kadar değerli olduğu düşünülen bir dönemde olduğumuz için ,
kızlar şöyle böyle erkekten hoşlanır demektense tavsiye olarak Kendi olan ve gerçekten sizi incitmeyen erkekleri tercih etmeniz önerimdir kızlar.21 Yorumla- +1 yıl
Keşke sizi dinlemeler.
1 senedir kapısında kul köle olanı değil de,
Kul köle olan kişiyle dalga geçip, ezik gören , o kişinin yaptıklarını yapan diğer erkeklere şans veriyorlar bazıları da
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kültürlü sosyal yapı olarak kendini geliştirmiş zeki erkekler her zaman 1 adım öndedir kadınlar için. istediği kadar yakışıklı olsun 2 lafı 1 araya getiremeyen toplumsal kültürden birhaber olan erkekler itici gelir. bide cüzdanın kabarıksa istediğin kadar keko ol sorun olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılKendinde olmayan ve hoşuna giden özellikleri olan bir erkekten hoşlanır, çekiciliğine kapılır. İnsan bu kendinde ne yoksa ona sahip birini ister işte. Tamamlanmak ister. Ayriyeten kalbi yumuşacık bir erkektende oldukça hoşlanır. Önce kalpler güzel olsun, güzel sevsinler diğer olmayanlar değişebilir insan isterse.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim sevdiğim kız, kalbim yumuşacık, saf sevgi ile dolu olduğu için , gerçekten sevdiğim için dalga geçiyor, eğleniyor, hiç de şans vermiyor , o ne olacak
- +1 yıl
@KartalKayalar öyle insanlar da var tabiki ama ben genel konuştum.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi adam gibi adam isterler ama hepsinin hayatında şerefsiz biri var. Çok nadir olarak erkeklerini sever bu kadın milleti :) erkek olarak dik duran omurgalı erkeğe saygı duyarlar ki önemli olanda zaten budur. Kadının sözüne önem versen onu dinlesen kılıbık olursun dinlemesen öküz olursun, anneni dinlesen ana kuzusu derler. Yani hep bir şey derler :) o yüzden haktan yana olup adil davranırsan gerektiğinde şişi gerektiğinde kebabı gerekirse her ikisinide yakıp atarsan işte o zaman adamsındır.
10 Yorumla İlk başta ilgi manyağı yapıp kendine bağladıktan sonra ilgiyi direkt çeken erkeklerden heralde bunların kölesiyiz şfçclf
90 Yorumla
+1 yılbir kız kendisini üzen Erkekten hoşlanır,
Katakteri yoksun Erkekten hoşlanır,
Kendisini aldatan Erkekten hoşlanır,
Cinsellik yaşadığı Erkekten hoşlanır.
bir kız Kendisini adam gibi seven Erkekten hoşlanmaz,
Karakterli Erkekten hoşlanmaz,
Kendisini sahiplenen Erkekten hoşlanmaz,
Evlenene kadar cinsellikten bahsetmeyen Erkekten hoş lan maz.
Senden hoşlanmasını istiyorsan maddeler yıkarıda.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Tanıdığım gayet güzel, alımlı, zeki olduğunu düşündüğüm kızın; murat 131 arabadan elinde tespihle kundurasının topuğuna basarak inen bir kekonun koluna girdiğini görünceye kadar bir cevap verebilirdim. Yani kızlarda bu konuda mantık aramak biraz zor..
10 YorumlaNerede umursamaz serseri tipler var onlardan hoşlanıyorlar sonra da teselli etmesi bana düşüyor. Bıktım! Madem bu kadar yakınacaksın sevme o zaman kardeşim dünyada erkek kıtlığı mı yaşanıyor.
54 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorumlardan birisi. Aynen öyle. Sonrasında KS sorularında gelip şunu soruyorlar bir de üstüne: "BeNiM HoŞLaNDıĞıM BiR ÇoCuK VaR. aMa BeN oNu SeVSeM dE o BeNi uMuRSaMıYoR. oNuN iLGiSiNi NaSıL KeNDiMe ÇeKeRiM?"
Cidden gülesim geliyor onlara. 😂
Ne yapalım? Katlanıcaz onlara artık. 🤷♂️ - +1 yıl
@1_seda_1 +1 Kesinlikle doğru efendi erkekleri çok monoton görüyor çoğu kız efendi olması kendisine basit geliyor ki aslında efendi erkek kendisini gerçekten seviyor ancak bunu kendisi bilmediğinden dolayı daha çok kötü erkeklere yöneliyor, kötü erkeklere yönelme sebebi ise rest çekiyor gerçekten sevmiyor kızı pesimde kos yoksa etrafımda çok kız var bu yüzden bu tür kötü erkekleri kusursuz gördükleri için kötü erkeklere yöneliyorlar ancak kötü erkekler kendisine kötülük yapıp bırakıncada bu sefer diyorlar ki iyi erkek kalmadı sana kalmadı çünkü kötü olduğunu bile bile seven sensin doğru değil mi? ancak sonradan anlanıyor efendi erkeklerin değeri böyle devam ediyor inanın bana bu tür kötü erkeklerin pesinde kosan kızların buna diyeceği tek birseyleri yok çünkü doğru birsey.
+1 yılRuhu da dışı da güzel olan. Güzel kalpli adamlardan hoşlanırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavranışları yerine göre olan hayvan sevgisi olan gerektiğinde gerektiği gibi davranan egosu olmayan veya özgüvenle egoyu karıştırmayan erkekler bana göre hoş diğer kızları bilemem yetiştiğimiz toplum çevre ve ailede bu tür seçimlerimizi ve kriterlerinizi belirliyo.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Her kadın farklı farklı erkeklerden hoşlanıyor. Kendimden örnek veriyorum. Bu benden hoşlanmaz dediğim kız benden hoşlandı, bu benden hoşlanır dediğim yüzüme bile bakmadı.
Kimisi zekaya, kimisi tipe, kimisi maddi duruma, kimisi sıcak bir şefkate, kimisi sert erkekten, kimi de duygusal erkeğe...10 YorumlaYorumlara bakınca herkes efendi, saygılı, dürüst, akıllı, olgun birini arıyor. Lakin kadrajı indir hepsi serseri, psikopat, hapçı, kadına şiddete meyilli, insanlıktan nasibini almamış, kendilerini kullanıp paçavra gibi atan erkeklerden hoşlanıyolar..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyan öğrendikleriyle yetinmeyen bana kendimi değerli hissettirsin önce. Zengin yakışıklı olması bir artı olabilir ama bana bir şey öğretmedikten sonra ne anlamı kalır
30 Yorumla
+1 yılBana ve dışarıya farklı davranan insanlar hoşuma gidiyor. Çok fazla yakışıklı olmamalı sadece ben onu öyle görmeliyim. Bakımlı olmalı ve mizahı da iyi olmalı. Bu kadar
31 Yorumla- +1 yıl
EiG, bence
+1 yılBen en çok çocuksu ama olgun seven ama ilgiye boğmayan gerçek seven kalp gözü açık saygılı sevgili güleryüzlü hafif masum hafif vamp oğlan erkeksi karşı cins severim.
20 YorumlaParası olanlardan tipi önemli deyil lafa gelince adam gibi yok beni sevsin bunlar fasa füso inan varsa kendini atsın bir yerden hayat bu kadar güzel de zorlukları çok parası olmasın beni sevsin diyen kadınlar nerde onu bunu beyenmiyorlar bırakın bu ayakları adam sevse bile sırf tipi kötu diye sevmiyor kimse parası olsa o başka olur sevilir
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 8 tip kız var zaten dünyada uyumluysan her biri ile olursun çözümlemene bağlı, istekleri karşılarsan dilediği gibi biri olursan, çizgilerini ve karakterini değiştirmeden tabii...
10 Yorumla
+1 yılKiza gore degisir tabi. kendi adima
Muzik, mizah, siyasi gorusumuzun uyustugu agirbasli, girisken, uzun boylu, kivircik sacli, beyaz ten siyah sac ve hafif kirli sakalli erkek tipi diyim gitsin.10 Yorumla
+1 yılValla ben görselciyim öyle ruh güzelligi onemli diyip milleti kandirmiyorum. boylu poslu espirili hosgorulu ilginc ama kıskanç erkek seviyorum zeki kendine güvenen bu kadar olmasi kâfi
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni yüksek rahat ve kendisini erkeğin sevildiği ve muhabbet ettiği ortamda fazla umursanmadığını, erkek bir kızın tanımadığı bir kızla rahatlıkla konuşuyorken. Giyimine ve bakımına özen gösteren. Geneli bu. tabi bunlar her kız için geçerli değil ama %55 i böyle diğer 45 i de sempatik duygulu komik maço serseri vb. Ne dağılıyor
10 Yorumla
+1 yılBakışlarından, davranışlarından, duygularından beni anladığını hissettiğim erkekten.
(Not:anlamasa da olur, anladigini sansam yetiyor, kızlar bazen anlamadan da sevebiliyorlar ndnddjj)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bugün aldığım haber üzerinden tekrar geçersek
para, makam mevki olsun da ne. ok yerse yesin diyen kadinlarin sonu gelmeli 😁20 Yorumla
+1 yılona kendini değerli hissettiren ve bunu yaşatan adamı sever..
30 YorumlaKendisine asla değer vermeyen, gizemli, onu sadece köle olarak gören, bir anda çekip gidecek hissi veren insanlardan hoşlanırlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAdam olan, ne istediğini bilen, özü sözü bir olan, sevdiklerine değer ve güven verenden. Kısacası Karakteri düzgün olandan
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes öyle diyor ama nedense tam tersi oluyor
- +1 yıl
Beni "herkes" ilgilendirmez, ben kendi dikkat ettiğim önem verdiğim şeyleri dile getirdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılItiraf ediyorum boy, zeka, merhamet ve kalbinde Allah sevgisinin olması
30 Yorumla
+1 yılBence en basta iyi bir dinleyici ve merhametli biri olmalı. Karakteri benim icin cok onemli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı sporcu ve zekası düşük erkekler ellerinde oynatmak için.
20 Yorumla
+1 yılben bir kız olarak beni sevdigini gösterek rol yapmayan erkeklerden hoşlanırim kibar olanlardan :D
20 YorumlaKendisine öz güveni olan ve onu temiz güzel duygularıyla seven duygusal bağ kuran biriyle
20 Yorumla
+1 yılGüven isterler aldıktan sonrada herşeyi isterler aksini düşünen hanımcıdır 😂
10 Yorumla
+1 yılAilesi gibi değer veren kişiden. E bunu hissettirmesi lazım tabii.
10 Yorumla
+1 yılAyı gibi, öküz gibi. Döyüb, söyüb canın yakan erkeklerden
10 Yorumla
+1 yılDurust ve sadik ve herseyi biliyomus gibi davranmayanlardan
10 Yorumla
+1 yılDışarıdan soğuk ama içine girince sempatikleşen erkekler hoş bence
10 YorumlaBence kendinden emin ve kendi fikirleri olan erkekler her zaman ilgimi çekmiştir
10 Yorumla
+1 yılZeki olsun kafi... gerisini o düşünebilecek kapasite oluyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılDürüst, ilgili, cömert ve gerçek sevgiyi tattıran erkeklerden hoşlanırlar.
10 Yorumla
+1 yılSaygılı efendi özü sözü bir olan erkeklerden hoşlanır
10 Yorumla
+1 yılKendinden emin olan güvenilir erkeklerden hoşlanır.
10 YorumlaAdamliktan falan bahsedenlere inanmayın paraya, statüye çoğu düşüyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı
Paralı
Zeki10 Yorumla
+1 yılKadınlar na göre değişir reis
10 YorumlaEn başta parası olan. İkincisi kendine hayvan gibi davrananlardan hoşlanır
10 Yorumla
+1 yılDüzgün üsluplu, saygılı, merhamet duygusu olan karakterini yetiştirmiş kişi beni etkiler.
00 YorumlaDürüst, sadık, ahlaklı, saygılı, her ortama ayak uydura bilen...
00 Yorumla
+1 yılnerde yalanci sahtekar sevgilisi var sa ondan hoslanirlar
10 YorumlaSempatik eğlenmesini guldurmesini bilen erkeklerden bence yılışık olmuycak bir duruşu olcak
30 Yorumla
+1 yılyakışıklı, tutukulu, anlamlı bakan, karakteri oturmuş, 1 kere sevip ölümüne seven, sahiplenici, maceracı...
10 YorumlaZeki olanlar hep duvara çarpıyor. Akıllı olmak gerek. Ne yapacagını bilmek önemli. Mizah ve bakım da şart
10 Yorumla
+1 yılÇiğköfte yoğurabilen erkekten ❤️
60 Yorumla
+1 yılEn işine yaramayacak olandan hoşlanır sjdhf
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂doğru
+1 yılMerhametli, kendine bakan, kibar, zeki, centilmen. ☺️
10 Yorumla
+1 yılAitlik duygusu yasatan ve yasayan erkeklere dusulur
10 YorumlaEn serefsizinden ben hariç ben köle seviyom
39 Yorumla- +1 yıl
Köle derken, kılıbık mı
- +1 yıl
Bennn
- +1 yıl
🤢🤐
- +1 yıl
@moodygirL ben iyi yalarım paramı da yersin ama kırbaç sevmem
- +1 yıl
Tamam aradigin kan bulundu @moodygirL
+1 yılKafamızla uyuşan biri
30 Yorumla
+1 yılAz ve mantıklı konuşan güleç kibar yakışıklı...
30 Yorumla
+1 yılHepimiz bir şerefsize vurulduk zamanında 😂
32 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum. Helal olsun.
- +1 yıl
🙏 teşekkür ederim
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem