#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Sevgide sahiplenme duygusu yerine aidiyet duygusunu ön plana çıkarmak gerekir.
kıskançlık ve güvensizlik ne kadar fazlaysa sahiplenme duygusuda o derece yüksektir. Yani ilişkiyi yaşanmaz hale getirecektir. Görselde ki gibi aptalca bir şeye izin verende, bunu talep edende psikolojik rahatsız kişilerdir. Bir insanın üzerinde bu kadar hüküm sürmeye kimsenin hakkı yoktur.
Tamam kıskanabilirsin, paylaşımcı olmayabilirsin ama bu nedir böyle yok tak boynuna tasmayı gezdir.
Birine vereceğin en değerli şey onda özel bir yerin olduğunu göstermektir ve bunu sağlamak için dürüst ve içten olmak kâfidir.
👏👏
Her hangi birine sahip olmak, benden bağımsız hareket edemez, özgürlüğü kısıtlanmış, yönetimi ve kontrolü bende demek manasına gelir. Birine ait olmakta tersinden madalyınun diğer tarafıdır, kişinin sahibi kendisi ve aidiyeti kendinedir. Sahip olduğunu düşündüğün kisiye insan bu nedenle kısıtlamalar koyar, kıskançlık ve güvensizliğin temelinde sahip olduğun şeyi kaybetme korkusu yatar. Fakat ilişkilerde birbirinin sahibi olmaması demek birbirimizden sorumlu değiliz anlamına gelmez. Birbirimize karşı sorumluyuz ve bunun bilincinde davranırsak sahiplik, aidiyet duygusu ortadan kalkar ve Birbirimizi yaşamak ve birlikte paylaşmak olgusu ortaya çıkar.
Özgürlüğüme tasma taktırmam.
Kalbimi sevgimi verdiysem fazlasına
gerek yok. Sahiplenmek demek köpek ya da eşşek gibi sahibi var yazmak değil.
Eig için tesekkurler ☺️
Cevap
60Cevap
Hayır yapmam.. zaten beni isteyen yanımda olur.. bu tarz eylemler yaparak hiç bir sevgiliyi elinde tutamaz kişi... aksine daha çok uzaklaşmasına sebeb olabilecek tarz da itici şeyler bunlar.. Simdi düşündüm de sevgilim benim ismimi böyle sırtına yazıcak olsa afadersin canım olduğunu düşünür ayrılırdım 😃
Bir şey yapmaya çalışmıyorum sadece olduğum gibi davranıyorum. Bir sorun çıktığında soruna göre davranıyorum yardımsa yardım başka bir şeyse başka ona uygun davranıyorum. Resimdeki gibi şeyler ergence. Biri sevip sevgiline sevgilisi olduğunu bilmeden ya da bilerek yaklaşa bilir. O zaman bilmeden yaklaşanıda bilerek yaklaşanıda hangi dilde anlıyorsa o dilde konuşmak lazım. Yoksa Sema Sahipli de ne. Böyle sahiplenilmez. Sadece adam gibi yanında ol ve koru ve kız iyi çıkmazsa vazgeçmesini bil ve git
Elimi omuzuna attığında onu anlar çünkü o el ve kol saygı ve sevgi empoze eder..Çünkü kadın onu anlar dokunuştan..
Uzun bir süre, karşılıklı olarak birbirinizi test ettiğinizi, "ilişki olsa nasıl olurdu" nun küçük bir demosunu yaşadığınızı sanabilirsiniz. Bir çeşit emin olma yöntemi yani. Evlilikten önce nişanlılığı biliyoruz da, ilişki öncesi bu ön ilişki halini anlamak, buna adapte olmak kolay değil. Eh, siz de hoşlanıyorsanız adamdan, "Dur bakalım, değişir, netleşir" diyerek zaman geçiyor, geçiyor..
Sevgilimi sahiplenmem, çünkü bence sen her ne kadar bir insanı sahiplenirsen sahiplen, ne kadar onun ne yapıp ettiğini kontrol etsen de o o şeyi yapmak isterse yapar ve kimse buna engel olamaz. Ne sevgilim köpek ne de ben onun sahibiyim. Herkes bir birey ve kendi özgür iradesiyle karar vermeli. Zaten benim sınırlamamla ve sahiplenmemle olacaksa bu iş hiç olmasın daha iyi.
Kurbanlık koç gibi adıni yazmış 🤣🤣🤣 herkesin iradesi zekası vat, eğer sadaktini sorgulatacak davranışları varsa bitiririm ilişkiyi hiçte üzülmem
Hmm senin kocunda ben olsam
Aa bana kıyacakmisin bebegimm sitenin gülüsun bence resmin gerçekse
Sesli güldüm
Ama yinede saolar gecerim affetmem
Büyük konuşma
@ruby87delisin ya yeminle bayılıyorum esprilerine hahaha koptum sdfghgfhhgdss
Arkadasininda seninde...
Anırtırım üst üste korum sullnizi
Şu an uzaktayız ama her gün yatmadan önce ve kalkınca resmini öpüyorum
♥️♥️♥️🙈
@քʊʀքʟɛռɨɢɦȶ sevgilim ❤️🙈
Ben sahiplendiğini insan nasıl belli eder bilmiyorum. Bir ilişkide bilmediğim tek şey bu herhalde. Sahiplenen insan nasıl davranır bir fikrim yok.
Knk bu nasıl vizyon hadi rezil olmayı geçtim. Kadın bu ahmaklığa nasıl izin veriyor.
İlgi, samimi, saygı göstererek.
O na hayallerini yaşatabiliyorsan sana tapar diyorum sahiplenmekte ne kelime.
Bence bir ilişkid hayallere dahil ediliyorsan sahipleniliyorsun demektir yani 10 sene sonrasını düşunurken senide dusunuyorsa seviyordur sensiz planlar hayaller kuruyorsa sevmiyordur
Değerli olduğunu hissettirerek ve bütün "dıj güçleri" bertaraf ederek 😃
Ne içtinde geldin? O nasıl açıklama :) sevmek sahip çıkmaktır zaten.
Tabi ki böyle çoçukça bir şey yapmam. Ben ona saygı ve anlayış göstererek sevildiğini belli ederim zaten. O da seviyorsa karşılık verecektir. Böyle tasma, yazı hiç benlik değil.
Yok artık yazı yazılır mı öyle🤦🏼♀️
Ben elini tutarak dolaşıyorum hahah
Tasma takarak akcmlaekcejaml
pardon bdsm sorusu sandım
İlgi alaka en üst düzeyde ve sarılarak her daim alnından öperek illa seks yaparak sahiplenmek olmaz
Birşey yapmam. Hele böyle birşey hiç yapmam. Benim sevgimi hissediyorsa tamamdır
Tip manyağa kiz tayfasi yüzünden hiç sevgilim olmadi bir kizlan karsilikli su icmisligim yoktur Bir ama kizlarda hakli begenmedigi birisiyle beraber olacaklari hali yok insan dunyaya bir kere geliyor
Öbür karşı cinslerden kıskanarak mesela (sevgilim olsaydı 🙄)
Kimse kimsenin malı değildir. Herkes nasıl davranması gerektiğini bilirse o ilişki kusursuz ilerler.
Onu koruyup kollayarak. En basitinden bir örnek verecek olursam, bir kahvehanenin önünden geçerken sevgilini diğer tarafına alıyorsan bu bile onu sahiplendiğini gösterir. Kahvehane örneğinin sebebide malum, genelde +50 yaş abazan dayılar olduğu için
Tasma takmiyorum ama belki herkese igrenc gelecek fikirlerim oluyor onlari yapinca sanki cok mutlu oluyorum
oda gorunce sasiriyor cunku
kıskanarak kavga ederek ve sinirden ağlayarak 😂😂😂😂😂
Asla yapmam😂 davranışlarımla ilgimle zaten sahiplendiğimi anlar
- Kimsenin yaşatamayacalarını yaşatarak
- Hayır yazmıyorum./Hayır, takmıyorum.
- Hayır, yapmıyorum.
Sahip kelimesi hayvanlar icindir bence. kadinlar kendini sahiplendirmemeli 😀😀
Birbirmize karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, güven duyarak😊
Ben tasma bağlııyorum 😃şaka şaka sevmem öyle yazılar ama yüzük taktırırım 😉
Sahiplenmek nedir arkadaş önce güvenmesini bileceksin. Zaten aldatmak istemeyen insan fırsatı olsa da yapmaz. o yüzden güvendiğini göstermen yeterli .
3 5 adam tokatlayıp yolumuza bakıyoruz tüm memleket duyuyor ajdjdjd haha
Tasma takıyorum. Sahiplenme nedir allah aşkına ya kdhxj
Gittiğimiz heryerde yalnız bırakmayarak koruyarak tabiki gözlerim üstünde 😁😁
O kalbine yazmaz ise sen istersen seyine kazit adini...
Yapmıyorum valla sevgilime güveniyorsam sıkıntı yok🤞
özgür bırakarak ama yaptığı herşeyi anlatması koşulu ile
Sevgilim yok kedi sahiplendim bende 😄
Tüm karşı cinsten koruyarak
Bazı kadınlar özeldir 😉
Böyle şeyler yapan insanlara sadece acıyorum
Kimse köpek değil sahibi olsun 😏
Belli ederim konuşmalarımdan
Yanımda olunca belli olur zaten
Boyun kilidine alıyorum
Sevgilim. Uzak larda. Sevdiyimi söylerek
Gösteremiyorum galiba.
sevdiği her şeyi yaparak
1 icraat 1000 laftan iyidir :)
Çok severek gösteriyorum
Aşkım dışarı çıkıcaz tasman nerde dkdkkdkdkc
Bu kadar da abartılı olmaması lazım.
Yüzük yeterli olacaktır
Severek sayaarak böyle seyler pek bize göre değil.
Alnına F A T İ H yazarim bende
İşin içinde güven varsa olay bitmiştir
Saygısı sevgisi hoş görüsü yeter 😂
Böyle birşeyi yaparsam aklımdan şüphe ederim
Ne yaparsan yap, kâr etmiyor.
Sarılarak film izleyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?