Hayatınızı degmeyen biri girdigi için hiç pisman oldunuz mu ben oldum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olmadım, her olumsuz şeyi tecrübe olarak varsayiyorum
Sacma
@KezbannTerbiyecisi sana fikrini sormadım işsiz, eski hesaplarin kapaniyor mu ki yenisini acip duruyorsun.
@KezbannTerbiyecisi otede havla
Düzelir sandım, nereden bilebilirdim hiçbir şeyin düzelmeyeceğini umut ettik işte
Hayırlısı de geç bance
Bu Durumu Her Genç Bireyin Yaşadığı Gibi Bende Yaşadım..
Olgunluk olmuş olması gereken bu zaten
Bu Yüzden İnsanız..
Bunları Tatmak İçin..
Kesinlikle en başta aile önemli aile dışı geçiyor
Benim Hayatımda Onun da Yok Bir Önemi..
Ben evlenirsem hayırlı bir es istiyorum çocuklarına bakan bir baba olsun
Yetmez..
İnsani Değerlere Saygı Duyacak, Sonra Bana..
Zarif Ve Düşünceli Olucak..
Öyle Her İstediği Olmadı Diye Asmıcak Suratını..
En Azından Elimden Geleni Yaptığımda, Yaptığımın Farkına Varıcak..
Nereyi Gezelim Diye Değil, Hangi Mumları Yakıp, Hangi Şiirleri Okuyalım/Dinleyelim Diye Plan Yapıcak..
Ebeveynlerini Arıyacak, Unutmayacak Öyle Ayrılınca Kaçmayı Bekleyen Esir Gibi..
Önce Allah İçin, Sonra Ben Olduğum İçin Sevicek Beni..
Sevildiğini Anlamak İçin İlginç Yöntemlere Başvurmayacak,
Bilicek ki, Eş'tir, Ve Eşinin Gözleri Ona Aittir, Görmez Başkasını..
Mutfağa Geçtiğinde Unutmayacak Çağırıcak Gel Diyecek Birlikte Yapalım..
Müziği Öyle Arada Sırada Dinlemeyecek, Banyo da Bile Dinleyecek..
Yeni Fikirlere/Görüşlere Açık Olucak, Saygı Duyucak..
Eğlenmeyi Bilecek, Dans Edicek Gecenin Bir Vakti Beni Uyandırıp..
Öylesine Güzel Bakıcak ki..
Ece Ayhan'a Benzeyecek Gözleri..
Öylesine Savurucak Saçlarını..
Zannediceksin ki Cemal Süreyya..
Utanıcak, Utanıcak ki Al Yanakları Belli Olurcasına..
Aklına İlhan Berk Gelicek..
Tutucak Ellerini, Sıcak Olmasa da, Ellerini Değil..
Ruhunu Isıtıcak, Cemal Süreyya Gibi..
Bakıcaksın, İzleyeceksin, Bildiğin Tüm Oğuz Atay Şiirleri Toplanıcak Bedeninde Hayat Bulucak..
İşte Diyeceksin, İşte Ömrüm, İşte Yoluna Nice Medeniyetleri Yıktığım..
Çocuğumun Annesi..
Cennet Arkadaşım..
En Güzel İhtimalim..
Kitap Yazılır da, Sadece Yazılır İşte..
En Azından Şimdilik..
Öyle Bir Kadın Gelir mi Bilmem Ama,
Öyle Bir Kadındır Benim Dünyam..
Değen biri çıktığı için pişman oldum. En yakın kankamı bir kevaaşe uğruna kaybettim😭
Hep deger verirsin zaten ben en çok niye girdiki diyorum
Değmeyecek insan için bırak pişman olmayı, aklımda bile tutmayı beceremiyorum
Binlerce kez oldum hepsini de çıkarttim hayatımdan
Süpersin en iyisi
Biraz zor oluyor. Ama kırıl kırıl ömrünün sonuna kadar olmuyor.
Arkadaş sevgili hallettimde aileden biri yetiyor ama bende prim vermiyorum yapıyorum yapacagımı
Birinci derece aile yanı anne baba kardeş değilse.. diğer akrabalara bile yaptım ben. Herkes kendi hayatına baksın. Herkesin doğrusu sana saçma geliyor sa.. sana akıl vermeler i ya da . Geçmişindeki sorunlar da senin yanında yoksa o insanlar. Şimde olmasa olur yani
Faktör babam dogrusu zaten onda eksikligimi aşık oldugumda görmek istedim oda çok yaktı sildim baba işte onun bunun arkasında dolanmak yerine ilgilenseydi bilmez tam ne yaşadım desem herkesten önce o yargılar söz de aynı evdeyiz kardeşleri ugruna bitirdi fırsat olsa dönüp bakmam bile onun tarafından nefret ediyorum çok igrençler babamda aynı
. Bende babamı çok sevmem. . Herkes hayırlı evlat olmadığı gibi. Ana baba olamayanda var anlıyorum seni. Ben hiç sözünün dinlemem ya da . Karşı karşıya geçirip oturmam bile. O derece sevmem. Hatta yaşım18 lerde babamın gırtlağına sarılıp dövecektim anne hatrina biraktim. İnan kafaya takmaya değmez. Sen kız çocuğu biraz daha kırılgan olabilirsin ama. Aşık olmakda zor. Baba olmada zor. Ne bilim. Hayat gerçek anlamıyla zor. Ben amca ya da hiç bir kuzenle konuşmam.. ararlar açmam. Hatta numaramı degsitiriyorum.. kuzenlerden alıp arıyorlar açmıyor.
Herkesten önce bir baba kızına sinirlenip ne olursa olsun o... diyemez işim olsa umursamam heyatıma koymam ame yok uğraşıyorum artık iyice nefret etmişim o çok sevdifi kerdeşi laf söyler oda onaylar ne kader ağır annemle ben o... olurum sanki aldatmamış gibi ne beklersin ona ben bakmıcam artık hele bir laf söyledi yiğeni ölmüş 3 kız çocugu var yigeninin o... der neyine üzüleyim kardeşi der bu onaylar kardeşinin karısı mubarek evin mensubu dıy kapının dış mandalı aman boşver
Yeğeninin çocuklarına cenaze vaktı o... demişler yazık be çocuklara
Babalarıda öldü nasıl bir vicdan allahım
Yaa anlıyorum. bizimde evde öyle biri var. İnan hayatımızı zindan eden biri. Ama sen onun.. o.. pu demesiyle o. pu olmuyor Sun. Kendi güzel kardeşim olursa insan herkesi böyle yapar kafana çok takma. Seni sevecek anlayacak doğru bir insanı bulup kendi aileni kurunca çokta görmezsin yüzünü
İstedigim bu zaten Şu an elim mahkum türkiye sartıda belli pışpışla geç
Aynen öyle. Ne diyelim ki. İnan ben anne dışında baba kardeş akraba. Arkadaş hepsini sildim. Yaşadıklarım çok ağır şeyler oldu. Takmıyorum artık kimseyi.
Takma zaten koydum kafaya ne kazandı ki ona onlar bakacak laf denir ama bir insana 26 yaşında vurulmaz ne kadar zoruna gider işte ne yapacan çoçukkan ilk aşkımdı çok severdim tüketti
Anlıyorum. Kızların ilk aşkı babaları olur. Sevdikleri adamda da aynı aşkı sevgiyi ararlar. Ama ne bilim. Aile önemli ya. Cidden ailen sorunlu ise. İnan hayatta yüzünün gülmesi imkansız geliyor bende 29yasindayim 18 imde babamı sildim değeri sıfır bende
Parasını ye hiç acıma hak etmiş aynı evdemisiniz hala
Bu hayatta tek pişmanlığım. İnsan olduğum için pişmanım.
Olma bence en azından baban gibi degilsin kötü olmak kayıp aslında élden düşünce re yapacak
Maalesef. Parasında pulunda değilim ya. Bazı şeyler zamanında olmalı. Sen babanın parasını ye varsa. Benim çok daha farklı ailevi sorunlarım var. Hepsi baba abi kaynaklı. Temeli Bunlar
Öyle yapıyorum varlıkta yokluk çektirdi şimdi yoklukta var olur hak etti erkek kardeşime de yaptı hiç alakası yok iyi ki yok 😊
İnan kendi yüzünede annemede dedim. öldüğünde 1 kere bile bekleme mezarına bile gelecek diye. O derece kendinden sogutmus sen düşün gerçi sende benim gibi dönüşüyorsundur eminim
formalite giderim hepsinden alcam intikamı normalde pamuk gibiydim sadece şu an kpss odagım sonra tek tek alacam yavaş yavaş andım var
Yeni ben yarattım kendimde buda bir bütün varsa malı üstüne al inadına geri durma
Ben sana birşey söyleyeyim. Sen beni daha iyi anlarsın hani para pul derdinide geçtim. Adı bana abi olan insanlar yüzünden.. birazda onların sebeb olduğu şeyden ötürü. Ben 2011 de kaza yaptım ve sakat kaldım 1 sene kadar. Ondan sonra inan. Kimsenin parasında pulunda değilim babada olsa. Parasını zamanında hep. İçkiye yatırmış tam bir o.. pu çocuğu bir adam benim babam olacak göt. Kendisi 5yasinda iken babası ölmüş.. babasız büyümüş. Kendisi bize babalık yapma miş. Hani seni anlıyorum ama benim derdim para değil
Benimde degil onlar para ugruna yıktı nasıl verdiyse babadan kalma mirası nasıl sıktıysa alcam o zaman huzura erecem
Şu an iyi misin peki yürüyor musun
Bosver al sen onlara istedigini veriyon verme
Ne olursa olsun hakkın sende hayır işlersin bir kısmını yatırım yaparsın
1sene de iki kere ameliyat oldum. Sol ayaktan kırık %10hareket kaybı var. 2011de olan işte. Yürümede sıkıntım yok ama. Zaten doğuştan beri kilo sorunum vardı. Kendimi toparladım.. sonra bunlar olunca eski haline döndü herşey. Yani sağlık yoksa. Parası da ailesi de batsın diyen biriyim
Boşlama savaş pes etme
Ne için savaşım…? Birgün ölmek için hergün yaşamak için mi.
Benim babamın parasıda yok zaten. Zamanında kazandığını hep icik.. şimdiki değeri 1-1.5 trilyonluk evi zamanında evlenecem diye bedava Fiyata satmış. Evlenmiş 2ay sonra o kadından ayrılıp gelmiş işte. Amaann inan bitmez bu çile sen babanın parasını biraz kendine yastık altı yap kendi kötü günler içinde sakla. Hepsini yeme yani🙃🙃
Yaşadığın sürece birazcık mutlu olmak için babanın yapılandığını yuva kurup çocuklarını mutlu et savaş geleceğin icin ölüp gittikten sonra dua edenin olsun 😊 zorda olanların duasını al hak ettigin o paradan al mezarınada git et dua senden çıksın günah o zaten çekenr burda degilse öte dünyada
Yok zaten yastık altı iyi yaparım hayır işlerim birazcık ne olcak çocuklarım yaşar işim de olsun koca parasını alıp yaşamak istemem ne me lazım laf olur haram olursa daha iyi niye harcıyon diyemez
İyide evlenmek için bir kaç kez niyet ettim. İnsan gibi biri çıkmadı. Kötü bir baba kötü bir eş olmam o kesinde. Evlenmek mi bana imkansız geliyor
Olur olur sen savaş pes etme
Peki sana birşey soracağım. Anneni ne kadar çok seversin..
Çok severim o olmasa biz kardeşimle çok kötü olurduk
Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin. Bunu sordum. Çünkü benim için anne en değerli varlık annem kadar sevebileceğim biri olursa neden evlenmeyelim. Anne bir aileyi arada tutan. Yoksa inan geri kalan için aynı şeyler söylenemez dimi
Evet öyle anne olmak zor baba kötü olsa çok önemli degil bir noktada ama babam böyle bilmiyor ama anlar bigün ama anne farklı
Sen anneni sever misin
Son cevabımı iyi oku. Sorunun cevabı orda vardı ama😊😊
Peki sag mı
Evet anne 57. Baba 60 yaşında benim.
Annemi Eylül ayında ameliyat oldu oda sağ ayağına eklem yerine Portez taktılar.. insalarda genelde 40 yaşından sonra eklem ağrıları olabiliyor. Başka hastalıklarida var annemin😞
Maşallah annem babam 55 allah uzun ömür versin sen yinede babandır hayır duası alırsın ölürse o çeker elbet senden çıksın ben yaptım allahım demek en güzeli
Benimde annem pek saglıklı sayılmaz ameliyat oldu baya riskli bir daha olursa kurtulamaz mucize yaşaması
Valla karışmıyorum. Artık. Konuşunca tersliyorum. Babayı. Onun dışında onun ne duasına ne birseyine ihtiyacım yok. İnsanın bazen zoruna giden çok şeyler varda. Boşver. Ben şahsen karısına kızına ya da ona buna o. pu diyen adamların ne bok olduğunu da biliyorum da. Bakma sen. Sen genede bana bakma. Benim bu hayatta 1 tek mutlu günüm yok.
Biliyorum benim kide oldu işte. Kalp çıktı. Dizden olunca gene çok zor olmadı ama beyinde kist var. Gözler. Psikolojik sorunlar. Kalp. Yani kısacası yaşlılık hastalık demek. Allah sevdiklerine ve sana önce sağlık versin huzur versin
Onun gibi olamam çokta prim vermem öyle evlenir gidersem çok karıştırmam yaptığı kadar yaparım ama sokmam dogrusu çok fazla ne yalan söyleyim
İnşallah evlencegin kişi sana huzur mutluluk güven Sevgi. Verir.
Öyle işte bana istediklerimi versin de bir
Yuvam bozulursa pek olmaz torun sever umarım
İnşallah.. benim benim beklentim sıfır insanlardan. Dediğim gibi canımı sıkan kimseyi hayatımda tutmam. Benide kimse tutmasın. İnsan olmayan kimseye eywallah etmioz
Ee sen nezaman evlenecek sin torun için
Bakalım duruma göre o zaman ne olur bilinmez
Memur olduktan sonra
www.instagram.com/.../?igshid=k7otnyvsjnsx anladım öyle iş güç şart tabi.
Kısmet bu işler bir açıdan
Komikmiş sormayı unuttum ne işle meşgulsün
Dilerim işin gücün rast gider kismetinde Allah kalbine göre versin. Ben şahsen. Bahsettiğim şeyler yüzünden. Aşk meşk hayali kurmuyorum
Çok karamsarsın ne olursa olsun yaşa hayatını boşver yara aldın iyi oldu
Güçlüsün
Ben. Lise den sonra okumamış cahil biriyim. 5sene kadar güvenlik işi yaptım. Sonra şoförlük işi yapacaktım malum korona salgını yüzünden iş yok. Annemin. Ameliyat olayları falan. Bir seneden fazladır çalışmıyor um
Okursun en azından lise bitmiş
Ahh ahh içimdeki dertler sıkıntılar bitmiyor. Güçlü ama bir okadarda güçsüz um
Biter dua ediyormusun hiç
Yaş 30dayanmak üzere. Okusanda malum iş hayatı bitik. İşte zamanında babalık yapıp okutmanı 3kardesim en küçük ben lise den sonra okumadık. Baba olacak gö. t. Bazen geliyor. Arkadaşın oğlu okumuş polis olmuş şunu olmuş bunu olmuş demesi yok mu birde. Ulan sen. Bizi okuttunda adam mı olmamızı beklion. Adam elinde gelse lise bile okutmayacakti. Amann neyse. İnan ben bu konularda çok fazla doluyum
Sen yarat nolmuş 28 yeni girdim 2 yıl üniverste okudum dgs ile 4 yıla tamamlıcam
Annem için ediyorum. Allah sağlık sıhhat versin. Diom inan bu kadın annem ölürse ne olur halim bilmiyorum. Ben elimden geldikçe kadına yardım ediom. İnan o kadın olmasa baba denilen adamı boğazını sıkar öldürür atardım bende bakma o kadının hatrina herşey
Çalış bırıktır kpss gir sende olursun bekçı niye olmayasın
Sen oku. Babanın paralarını kendi geleceğin için harca.
Öyle yapacam zaten sende çalış yap aöf oku bir yerden girersin
Bilmem farkında mısın ben 2011 deki kazada sakat kaldım diyorum? Öyle koşmam.. ya da en basiti kilo sorunum var ve yaş sınırı 30 olan üniversite mezunu olan kilo boy olarak. 180 ve üstü olanlari ve bir nevi torpilli olanlar bekçi oldu
Daha geç degil 35 varmadan sıkı çalış gir kpss ye al anneni bırak herşeyi
Benim varsa kaderimde şoförlük var. yoksa yok. Şoförlüğü sonuda yok. Okuyacak kafa bende de kalmadı yok zaten
Yap birşey geç degil bu sene gir ugraş söfür olarak girersin
Dene ne olcak ben uğraşarak kazandım pes etmedim oldu bir kere başlasan devemı geliyor çalış dua et allaha bırak en güzeli
Kız hepsi boş abim ablam. Bir sürü arkadaşım girdi kpssye. Puanı bile açıklanmamış insanlar var. ya da aldığı puanla birşey olmayan. Bilmiyorum. Şu işler açılsın sonra bir tam gaz işe başlayım. Sonrası kaderimiz de neyse o
Başka birşey uğraş ama garentile hayatını yaparsın
Yaa benden olsa olsa şoför olur artık. Başka birşey olamam. Herşey kadro değil. Torpil. Sen iş hayatına hiç girdin mi. Ben 10 yılda 13 farklı yerde çalıştım.. son çalıştığım yer 4 sene. Çalıştım.
Girdim şutlandım biri yürümedi sigortasız çıktım
Benim uzun vadede gene planım şoförlük bir 5 sene tır şoförü olarak çalışıp birikim yapıp sonra kendime bir arac alıp ticari. Onla kendi işimi yapmak istiyorum.
İyi en azından varmış yap yaşa hayatını kurtar bul birini evlen annen bakzın sana güzel huylu biri
Annelerin duası tutar
Ben 13 farklı firmadan çalıştım. İlk zamanlar sigortasız di daha. En az 10yil sigortalı. Toplam da 15 sene sigorta li çalışırsam emeklilik için hak sahibi olacam. Bende. İşte 5sene bir şoförlük yapıp. Biraz birikim yapmam lazim. Ev araba almak gibi.
Alınır derdin o olsun konuta girersin ne olacak tokiden
Bu işler öyle oluyor mu anne Ler kız bulsun evlen diye. Ben evlenmem için birincisi iş bulmam ve ikincisi. Bir sene kadar boğazımi tutup kilo vermem gerek yoksa hiç bir kız bana bakmaz. Evlenmek isteyeceğini sanmam kimsenin benle
Birşey sorcam. Ne zaman uyucaz biz.😂😂 Sabah oldu güneş doğdu biz uyumadık ya
Off ama kızıyom evlenirsin küçük görme kendini bu kadar senden daha sacma insanlar buluyor hayatta yapılır neyse uyumam lazım 1 30 dersim var online
www.instagram.com/.../?igshid=1gdc40llc61va
İyi uykular sınavda başarılar
Sag ol iyi geceler
Teşekkür ederim Allah a emanet 🤲🌼
Pişman olduğum zamanlar oldu
Şimdi pişmanlığın var mı
şu an pek fazla umursamıyorum hiçbişeyi
Bende umursamamak isterdim yinede umursamıyorum
oldum.. genelde pişman olurum
Sende bendensin çok sevmek gerek yok
yok ya bende pişmanlık olmuyor iliski babında
Yaşın küçük daha anlarsın bir gün 😊
evlenirsem anlarim orasi ayri dkdoms
Hayatını kurtar bosver en iyisi takmamak
sağol tavsiye için
19 dönseydim o kişiyi almazdım
herkes hata yapiyor be
Evet öyle
😊😊
3 sene gitti iyi ki gitti
Pişmansan yine iyi, umutla bekleyenler de var
Neyin umudu anlamam hiç
En iyisi boşvermek takmamak gülüp geçmek shhdhsgs
Kesinlikle ama bazı yaralar kanar hep geçmez bende öyleyim
Aynen içinde olur bir şeyler tabi tamamen silinmes
Zzzzz
Silinmez işte sevdigimemi yanayım arkadaş bildimemi ya da canımın parçası olan ailemden birine mi
Derken anlamadım tam, ailem derken mecaz herhalde di mi jsjdhsh
Beni en çok pişman eden ailemden biri
Yara işte naparsın
Hee ben manita olarak anlamıştım da.. aileden biri ile ne kadar kötü olabilirsin ki düzelir bencr
Pek mümkün değil çok derin atamazsın ama ne yapacan ışte
Kanka dertleşmek istersen bana yazarsın konuşuruz. Belki farklı bir görüş iyi gelir bilmiyorum. Sonuçta aile başka yani ben yabancı birinden bahsediyorsun diye boşver salla demiştim
Yara içimde ama güçlüyüm tek eksigim işim oda olacak inşallah
İnşallah olur iş olunca kafan dağılır düşünmezsin bunları
Aman baban iyi olsun çok önemli herşey geçerde o geçmez
Kanka şimdi hiç bir şey bilmediğim için anca hmm iyimiş diyebilirim yani
Kardeşleri ugruna yigenleri ugruna bitirdi anneme hakkını veremez bencil birinden ne beklersin kadeşleri de aynı halt mutlu olsunlar aile kalmadı ortada
Aynı evde bir yabancı yamek konuluyor ama kırgınlık var düzeltme de yok işim olsa böylemi olur
Bende oldum daha önce
Oldum tabi
Olmayan mı var
Inşallah olmazsın
Oldumm
Oldum insaniz oluyor
Hayatıma degmeyen biri girmedi hep iyiki dedim
Oldum hem de çok
bir daha olmazsın inşallah
Amin amin 8 yıl be kardeş dediğim insan bee sattı beni
En azından ders aldın hiç olmasa güçlü olamazsın
Yani bir bakıma insanlara güvenem gerektiğini anladım 8 yıl geçse bile
Aaa aşk ilişkisi mi cmcmcmc ben farklı birşey anladım ya
En azından iyidir buda hiç yoktan
Aynen öyle
Ders oldu bana
Banada
Cıks
Oldu.
Evet oldum
Çok mu sevdin
Yoo ama gecen yillarima aciyorum daha iyi degerlendirebilirdim
O bendede var yinede ilerledim inancım umudum var hiç bitmiyor
Oldum
Evet hemde yok
Oldum
Yazık
İyi bir yandan düşününce
Evett çok kez hemde
Çok pişman oldum
Daha da olma inşallah
İnşallah 😂
Ders olsun en iyisi en çok pişmanlığım daha kattar olsaydım onlar gibi hic olamadım
Pişmanlıklar iyidir.