Aşk İlişkileri Sen benim kahramanımsın diyen erkek ne demek istiyordur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu yaşıma geldim bana böyle diyen olmamıştı. Güncellemeler+1 yıl Bu arada bunu söyleyen arkadaşım yabancı. Sen benim kahramanımsın diyen erkek ne demek istiyordur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Qwerall Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kalbini fethettin heralde baska da bir anlam yukleyemedim😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok komik değil mi sinirim bozuldu 🤣 Bazen bakıcısı oluyorum bazen kahramanı bu nedir ya Yorumla Qwerall +1 yıl Art niyet aramamak lazim saf kalpli biri sanirim 😀 Yorumla Soran +1 yıl Başını okşayıp sevesim geldi evladım olarak ahahahahshsh kahramanım nedir 🤣 Yorumla Qwerall +1 yıl Yaninda şekerleme bulundur lazim olur sevindir cocugu 😀 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkek öyle bir laf ediyosa yumuşaktır yani net ya da büyük parasını yemiştir 😂 0 0 Yorumla
karantinafalann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kurtarıcam seni aslanım de 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbiden onu diyesim geldi 🤣 Yorumla
Dkhgubynçljsyk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Onu belirsiz yolda yürüyüp sürüklenmesinden kurtarmışsın 1 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Oda ne dediğini bilse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi Türk değil bu arada Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl Çok iyi sjxjdk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik değil mi ya çok saçma Yorumla wolverinediye +1 yıl Şaka yapmıştır çok takılma bence sndjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kalbini fethettin heralde baska da bir anlam yukleyemedim😀
Ya çok komik değil mi sinirim bozuldu 🤣
Bazen bakıcısı oluyorum bazen kahramanı bu nedir ya
Art niyet aramamak lazim saf kalpli biri sanirim 😀
Başını okşayıp sevesim geldi evladım olarak ahahahahshsh kahramanım nedir 🤣
Yaninda şekerleme bulundur lazim olur sevindir cocugu 😀
Erkek öyle bir laf ediyosa yumuşaktır yani net ya da büyük parasını yemiştir 😂
Kurtarıcam seni aslanım de
Harbiden onu diyesim geldi 🤣