Sevgilim benden ayrıldı çok kötüyüm?

Erkek arkadaşımla bu sabah kavga ettik akşam üstü de kendisi 2 arkadaşıyla birlikte buluştu. Ben virüs var gitme falan yazdım ne yazdıysam görüldü attı neyse sonra ben buluştuğu bir arkadaşını özelden aradım açtı o da arkadan müzik sesleri geliyor kalabalık bir yerdeydiler belli yani. Baya güldüler ettiler benim sevgiliminde sesi geliyordu gülüyordu falan neyse sonra ben telefonu kapattım. Aradan taş çatlasın 4 dakika sonra sevgilimi aradım uzun uzun çaldıktan sonra açtı sen nerdesin dedim böyle baygın baygın konuşmaya başladı benimle parkta oturuyorum kimse yok yanımda dedi. Yalan söyleme sen cafedesin o müzik seslerini falan duymayayım diye dışarıya çıktın dedim kapattık telefonu. Wpden yazdım yalancı bir insansın sen diye sonra beni geri aradı bana inanmadın arkadaşımı aradın biz cafede falan değildik parkta oturuyorduk dedi müzik sesini de biz açtık hatta senin aradığın saatte de resim çektik sana deliller atarım dedi istemiyorum hiçbir şey dedim bitti artık burda yoluma bile çıkma dedi bana. Ama ben cafede olduklarına inanıyorum üste çıkmak için böyle yapıyor ve benden ayrıldı 5 senelik sevgilim çok kötüyüm ne yapmam gerekiyor bundan sonra lütfen yardımcı olun.
Sevgilim benden ayrıldı çok kötüyüm?