+1 yılElde etmekten kasıt ne burada. Hiç bir şey hissetmeden sadece çıkarları için mi elde etmek yoksa hoşlandığı için mi elde etmeye çalışmak. İlkiyse yukarıdaki kafasıyla düşünen hiç bir erkeği elde edemez. İkincisinde ne kadar cesur olduğuna bağlı olarak değişir. Aşk ilişkisi yaşamak için cesurca duygularını ifade edebilmek gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca erkeğin de hoşlanıyor olması gerek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYemek yapmayı bilen , normal da bir güzelliği olursa. Bide gereksiz detay konuşmayan sadece gerekli şeyleri anlatan bir kadınsa ve karşıda ki erkek bunu biliyorsa 5 dk bile uğraşmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartma.
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılEvet edebilir şöyle eder kimi erkeğin aklı sadece uçkurundadır böylesini dişiliğini kullanarak elde ederler kısa süreli olur ama kimisi için karakter önemlidir öylesinide karakteriyle elde ederler. Elde etmek biraz çirkin geliyor kulağa ama neyse kötü anlam yüklenmediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBir erkegin aradigi ozellikler kadinin karakterinde yoksa edemez.
Kadin o karaktere burunebilir ama kalici olamaz.
Yani erkegin aradigi sey kadinin icinde mevcut degilse o iş zor.- +1 yıl
Bir kadında kafasının uyuşabileceği erkeğe yönelir zaten gidip kendisine ters gelen birisini hayatına almak için uğraşmaz normal olan bu ama günümüzde ilişkiler bambaşka ona diyecek bir şey bulamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabi ki hayır. Bir şey hissetmediği sürece erkekler de her kadına atlamıyorlar yani. Ha ayırt etmeden fırsat kullananlar dolu dolu ama bu karakter ve terbiye meselesi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. erkekler basit varlıklar eğer kadında basitleşirse istediği her erkeği elde eder ama uzun sürmez sjjf
15 Yorumla
Soran+1 yılMadem erkekler cok basit, biz erkeklerle iliski kurmayin.
Soran+1 yılIsiniz gucunuz erkek dusmanligi yapmak.
Soran+1 yıl@Azracan13 Banane*
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Zekasını ve seksiliğini kullanarak evet
01 Yorumla
Soran+1 yılSen bunlara kanma.
İstediğim erkeği elde ederim kafasında çok kadın var burda bile var yani denk geliyorum. Bu tarz düşünen kadın cinselliği her şey sanan ve kendini seks tanrıçası gibi hissedecek kadar kafayı yemiş durumda, erkekler bu kadar basit değil işine öyle geldiği için aslında sen onu elde ettiğini düşünürken o sadece nefsinin doyurmak için he he diyip geçiyordur. Konunun özeti her kadını ya da her erkeği elde edemez kimse.. elde edeceğim derken elde kalır haberi bile olmaz.😉
20 Yorumla
+1 yılHer erkeği etkileyemez. Hele de uzun vadede bir ilişkiden söz ediyorsak...
Bu erkekler için de geçerli. Çoğu kadını etkileyebilirler ancak her kadını etkileyemezler.21 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu hemcinslerin erkekleri köle gibi goruyor...
+1 yılNasıl bir soru bu?
Kadınlar büyücü mü? Bağlamak derken?
Eğer iki gönül ortada buluştuysa, aralarında sevgi varsa bağlanırlar. Kadın ''seni kendime bağlamaya karar verdim'' diyip karışım hazırlamıyor, erkeği seviyor, dinliyor, güveniyor. Erkek de öyle bağlanıyor. İki taraf için de gecerli bu.016 Yorumla
Soran+1 yılCogu bayan uye her erkek elde edilebilir diyor
- +1 yıl
kadınlar söyle
1. hırs için ya da
2. aşık oldukları için
erkeği etkilemeye çalışırlar. Kimi işte yemek yapar, kimi güzel giyinir, kimi destek olur dinler, kimi erkeğin hobilerini sevdiğini gösterip ortak noktalarını erkeğe anlatır falan filan...
sonuç olarak eğer erkek hoşlanmıyorsa kadından bu iş olmaz.
Soran+1 yılAcikcasi bisey sormak istiyorum.
Erkege yemek yapmayi falan kolelik olarak gorenler var neden oyle?
Bir kizin sevdigi erkege hizmet etmesi yanlis mi? Evlilerse eger. Ben kolelik olarak gormuyorum ve Benim annem ev hanimi mesela ben anneme ev islerinde yardim ederim o istediginde. Kocasi icin ev isi yapmayi veya hizmet etmeyi kolelik olarak gorenleri anlamiyorum...
Ki evlenirsem esime de yardim edicem ama kadinlar dogru erkekle birlikte olduklarina inaniyorlarsa erkekleri ugruna fedakarlik yapmali bence hizmet noktasinda...
Kimseyi kole olarak gormuyorum ha yanlis anlasilmasin.- +1 yıl
şöyle söyliyim kendi ailemden örnek vereceğim
Annem çalışıyor, yemek yapıyor, temizlik yapıyor. Bunları yaparken gerçekten yoruluyor (tüm kadınlar gibi) ancak zaman geçtikce tüm aile halkı bu görevi kadına, anneye yüklüyor ve küçücük bir kusurda beğenilmediği zamanlar oluyor.
Misal 'Salçayı iyi kavurmamışsın, iste salataya niye sogan koydun...'' babam böyle diyip kılını kıpırdatmazsa ev işlerinde anneme, annem sinirlenmekte haklı olur.
Kadın kendine köle gibi davranan değil, ona yardım eden , sempati kuran kız/erkek evlatlar, koca/sevgili ister.
Örneğin:
''hadi bana bir çay dök'' değil ''çayı sen demlemişsin ben dökerim'' demesini bilmeli
Soran+1 yılE ben yardim ediyorum dedim zaten.
- +1 yıl
tamam senlik bir durum değil o zaman, hiç üstüne alınma öyle diyenler senin gibi olmayanları kastediyor :)
Soran+1 yılCay da demledim perde de taktim ev de supurdum bulasok da yikadim..
Ben iyi niyetliyim. Korktugum konu ise bu feministler falan erkekleri dize getirmeye basladi. Erkekleri yok saymaya basladilar.
Benim iyi niyetimin kullanilmasindan korkuyorum hepsi bu. Kizlarin bazilari bu isleri yapmayi enayilik olarak goruyor... ki ben her seyi karıma yikmam. Ama koca olarak bazi fedakarliklari hak ediyorum diye dusunuyorum evlenirsem...
Soran+1 yılSon yazdigima da cevap verir misin.
- +1 yıl
Endişelenme bence, çünkü o kadar yardımcı oluyorsan, karınla aranda sağlıklı bir ilişki kuruyorsun demektir. Eşinin de senin gibi iyi bir kocayla iş bölümü oluşturmaktan memnun olacağına eminim.
Feministler için sunları söyleyeceğim. Örneğin karantinada 8 günde 7 kadın cinayeti gerçekleşti. İşte çocuk gelinler, işte açık giyinen kadına tacizler, kapalı olunca köle gibi davranılanlar... Demek istediğim şu, her erkek senin gibi değil, toplumumuz kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Devlet de hak hukuk ceza meza yazmıyor. Kadınlar da erkeklere kızıyor. - +1 yıl
Kadınlar değişimi kökten istiyor. Günlük hayatta kadına atılan her çamur onları korkutuyor. Cünkü susarlarsa erkekler bundan cesaret alarak kadına zarar verir hatta onu katleder diye korkuyorlar
Soran+1 yılSu an evli degilim ki ilerde dedim.
Anneme yaptigim yardimlardan bahsettim ilk cumlede.
Ben iyi niyetliyim ama bir kadinin erkegi oldugumda hizmeti veya el ustunde tutulmayi hak ettigimi dusunuyorum.
Mesela bu feministler bayramda erkegin elini opmekten rahatsiz oluyorlar. Ilk once erkegin ailesine gitmekten rahatsiz oluyorlar.
Surekli bir sidik yaristiriyorlar erkeklerle. Bir kin var...
Benim icin hizmet yapmaktan rahatsiz olmayacak biriyle evlenmeyi isterim.- +1 yıl
dikkat edersen 'olacağına ' dedim, gelecek zaman kipi.
- +1 yıl
Bu ülkede iki taraf birbirini anlamaya çalısmadıkca sorun çözülmez.
Erkeklerin feministleri feministlerin erkekleri anlaması lazım
Soran+1 yılPeki. Anlattigim gibi ben feministlerin zihniyetinden rahatsizim cunku cogu kocam bana karisamaz laf edemez ben ne istersem yaparim kafasında...
Feminist biriyle evlenemem.
Soran+1 yılCunku ciddiyim madur olan erkekler biliyorum. Tek madurlar kadin degil.
Soran+1 yılErkekler kadinlar tarafindan ezilmeye baslandi ondan tedirginim.
feministlerin bircogu erkeklerin tumune dusman bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar basıt varlıklar ureme ve evlılıge kodlanmıslar halıyle sıddet gorme aldatılma vs hepsını yasıyorlar ve bılsınlerkı her seven erkek bırgun aynı hatundan sıkılır ve aldatır yanı kısaca kadın olarak su dunyaya gelmek en buyuk sanssızlık olsa gerek
10 Yorumla
+1 yılSanmam, kısa vadede bir ihtimal ama bağlamak çok farklı. Kadınları ya da erkekleri bağlayamazsın kolay kolay
19 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de. Beni bir kadin elinde oynatamaz mesela :):)
- +1 yıl
Büyük konuştun amin ssjsjs
Soran+1 yılNeden buyuk konustum?
- +1 yıl
Valla ben ne zaman kesin konuşsam bir konu hakkında başıma gelir, herkesin aynı şekilde 😅 sen yine kararlı dur ama üst notadan konuşma 🤹🤹
Soran+1 yılKadinlara kole olmak yok :D
- +1 yıl
Umarım 🤹
Soran+1 yılBeni kendine kole edecek kadinin once bana kole olmasi lazim...
- +1 yıl
Bunu o kadın gelince söylersin 🤹 iyi akşamlar
Soran+1 yılBenim ask iliskilerime daha var ya. Yasim kucuk.
Her erkegi bilemem ama beni elde etmek icin cok ugrasmalarina gerek yok. Hatta ayni anda birkaci bile elde edebilir 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılEnayi.
Soran+1 yılEnayisin.
Soran+1 yılSus enayi.
Soran+1 yılGeldigin copluge geri don.
+1 yılKendi açımdan söylüyorum beni elde edemez, ben istersem hayatımı onunla paylaşırım. Elde etmek, sahip olmak kavramlarını erkek - kadın ilişkileri açısından doğru bulmuyorum.
00 YorumlaBeni zor elde eder 😉 hassas olduğum noktayı bilmediği sürece imkansız. evleneceğim kadından başkası da onu bilemeyeceğine göre.. isteyen istediği maymunluğu yapabilir problem yok..
00 Yorumla
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇağımızın genç kızıysa eder yeter ki karşısındaki adamın cüzdanının şişkinliğinden emin olsun!
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemez.
+1 yılHer erkeği elde edebileceğini düşünmüyorum böyle bir şeyi düşünmek de istemiyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılEle gelmem ben zaten beni bir kadin elde edemez...
+1 yılEdemez. Daha doğrusu aslında arz talep meselesi. Karşısındakinin karakterine bağlı ama şu var geneli de uzun soluklu olmaz zaten.
00 YorumlaIsini bilen bir kadinin elde edemeyecegi erkek yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılBu soze sen inaniyor musun?
Soran+1 yılBen inanmiyorum.
Kişiye göre değişir bunlar dostum sormayın şöyle sorular sonra balon gibi şişiyorlar her şeyi elde edebileceklerini sanıyorlar olmayan kafalarıyla
00 YorumlaYani uzun vadede zor kısa vadede erkek isteğini alana kadar yapabilir sonuçta gönül işi yoksa uzun vadeli olma olasılığı da yoktur
00 Yorumla
+1 yılYolu ve huyu farklı insanlar bir araya gelebilir mi ben gereksiz buluyorum
Etsede kalıcı olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkeği elde ederim diyen kadın asalaktır ve bilinçsizce konuşuyordur net...
26 Yorumla
Soran+1 yılEdebilirim veya edebilir diyen cok.
Cevap sahibi+1 yılOnlar çömez toz pembe herşey onlar için
Soran+1 yılSanirim senin tecruben var.
Cevap sahibi+1 yılKalp kırıklığı var
Soran+1 yılOnlar da duvara toslarsa anlarlar :)
Cevap sahibi+1 yılAynen😊
Bir süreliğine belki ama sonsuza dek her kadın her erkeği asla elde edemez
00 YorumlaHer insan için geçerli olmaz. Be derler bilirsiniz. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır.
00 YorumlaBir kere altina yatmak icin eder belki.
Diger sekilde hayir00 YorumlaHayır ben evliysem ya da sevgilim varsa hiçbir kadın beni elde edemez mesela
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. öyle bişey yok, ilk bakışta arzulamadiysam 40 estetik ameliyati yaptirsa şansı yok
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir erkeğin abazanlık seviyesine göre değişir
00 YorumlaErkek abaza değilse ve ne istediğini biliyorsa bağlayamaz
00 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin vazgeçilmezi değildir bu ne kadınlar için değişir ne de erkekler icin.
Bir insan belki çok güzel, her seyi dort dortluk olabilir ama bunun bile her seyi elde edebileceği anlamına gelmiyor10 Yorumla
+1 yılEvet istersek yapariz. Sadece azim, çalişma ve en sonunda mutluluk
012 Yorumla
Soran+1 yılEdemezsiniz. Beni bir kiz elde edemez mesela.
- +1 yıl
O kizla karsilasmamissindir. Seni en cok seven kiz seni öyle bir elde edecek ki "ben ne ara bu hale geldim" diyeceksin. Hayat sürprizlerle dolu. Asla "asla" deme😉
Soran+1 yılBeni mutlu edicek bir kizla birlikte olmaya varım...
Soran+1 yılVe ayriyeten bizim mutlulugumuzdan huzurumuzdan sizler sorumlusunuz. Katiliyor musun?
- +1 yıl
Sizi mutlu etmek diye bir sorumlulugumuz yok ama
Soran+1 yılVar. Elde ettigin erkegi mutlu etmeyi bileceksin.
- +1 yıl
Mutlu ederim. Ama karşilikli olmali bu. Zaten beni sevmişse benle vakit gecirince mutlu olmali. Herkes benle vakit geçirmeyi istiyo ve benimle takilanlar gülmekten kendilerini alamazlar
Soran+1 yılOlsun iliskide o erkegin mutlulugu icin yine de cabalaman lazim...
- +1 yıl
Yaparim sorun degil. Ama bu sirf benim çabam olmamali. Sevgilimleyken mutlu olmazsam onun mutlulugu umrumda bile olmaz
Soran+1 yılBen sevgili islerine pek yanasmayi dusunmuyorum. Bakalim.
- +1 yıl
Yanaşmak isteyen mi var ki? Çok saçmalar
Soran+1 yılInsanlar sirf yalniz kalmamak ve ciddiyetsiz seyler yapmak icin sevgililik lafini uretmis...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece 1 kez yapabilir..
oda o erkegin o listesine eklemek için o kadını ister..
yani her erkegi elde eder ama kalıcı degil :D00 Yorumla
+1 yılUzun vadede kesinlikle hayır. Bunun için çok fazla çaba gösterirse de aksine uzaklaştırır. Kısa vadede cinsel amaçlı bir çok erkek kapıyı açar ancak uzun vadeli ilişkide gönlün kapısını açmak çok zordur. Ayran gönüllü değilse olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır edemez ben kendimi bildikten sonra kadın istediğini yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri bu kadar aşağılamak neden ya? Her iki cinsiyette birbirini yerme peşinde. Ayrıca her erkegi elde edemez çünkü erkeginde seçme özgürlüğü var ya da ettigini sanar 2 gece yatmayla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Victoria's Secret meleklerinin aldatıldığı bu dünya da bu soru kadar da mantıklı.
00 Yorumlaİlk buluşmada insan sevdiğiyle gemide oturmak daha ii benm fikrim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
+1 yılEdemez bence, erkek isteyince edebilir ama bir kadini
07 Yorumla
Soran+1 yılO nasil olacak bacim?
- +1 yıl
bir kizin aklina erkegi sokmak cok kolay hemen etkilenir ve azicik ilgi gösterince kiz aklindan cikaramaz zaten erkgi
Soran+1 yılPeki sence neden senin hemcinslerin erkekleri kolay goruyor?
- +1 yıl
Hayir cok zorsunuz
Soran+1 yılKişisel olarak ben zor olayim pesimden kossunlar derdinde degilim aslinda :)
Kendim oldugum gibiyim.- +1 yıl
bir erkek olarak sen kiza teklif etmelisin
Soran+1 yılSevgililik bos is. Bosverdim...
Daha cok kadini tipine bagli ama buda bir gercek erkekler guzel kadinlara cabuk tav olur
01 Yorumla
Soran+1 yılGec o isleri.
+1 yılkesinlikle eğer güzelse türk erkeklerinin yuzde 90 ini etkiler cunku bizim toplumda abaza cok var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir edemez.
+1 yılKadın isterse elde edemiceği hiçbirşey yoktur.
214 Yorumla
Soran+1 yılBu masala sen inan. Elinde imkan olmadan kendine luks bir villa al bakayim sen de kadinsin madem yap bunu.
Insan olduktan sonra yapabileceklerinin siniri var bun unutma.- +1 yıl
Ben istersem herşeyi yaparım öyle bir güce sahibim
Soran+1 yılKadinlar olarak kendinizi tanrıça ilan etmediginiz kaldı.
Tamam o zaman yeryuzunden İsrail devletini kaldır bakalim ve teror sorununu bitir bitirebilirsen.
Yav yarin obur gun olup olmeyecegin bile belli degil yok ben elde ederim yok ben yaparim.
He kardesim he istedigin adami da elde edersin yaparsin da tamam. Bu kafayla devam.- +1 yıl
Ne alaka sorduğun soruyla verdiğin cevap onu anlamadım siz erkekler kendinizi gözünüzde fazla büyütmeyin
Soran+1 yılYav sen de kadin degil misin yarin obur gun olup gitsen kimin umrunda olacaksin?
Seni tanimayan kimsenin umrunda olmazsin.
Biz erkekler sizin sandiginiz gibi karaktersiz degiliz ha hepimizi oyle goruyosan ilerde evlendiginde kocan seni aldatirsa suc aldattigi kadindadir kocanda degildir o zaman kabul mu?- +1 yıl
Ne demek kimin umrunda olcam beni tanımayanlardan banane ben karakterli biriyim çok şükür asla sevdiğim insana bir yanlışım dahi olmaz kişi kendinden bilirmiş işi herkesi kendin gibi sanma
Soran+1 yılHem siz kadinlarin erkeklerse tahammul edemedigi seyleri bilen bir erkek bunlari yaparsa siz artik elde edemezsiniz.
Aramaz sormaz ilgilenmez deger vermezse nasil elde edeceksin?
Soran+1 yılEgoist egoist gelip de konusmayacaksin o zaman.
- +1 yıl
Allah allah sanamı sorcam
Soran+1 yılSenin zihniyetindeki bir kadini seven erkek hayatini kendi eliyle mahvetmiş olur zaten...
Soran+1 yılKadinlari yuceltip erkekleri hor goruyorsun.
- +1 yıl
Onu yapan sensin ben değilim verdiğin cevaptan belli okursan tekrardan
Soran+1 yılIlk yorumunda kadinin isterse elde edemeyecegi bir sey yoktur diyorsun sonra siz erkekler kendinizi buyutmeyin diyorsun.
Kim egoist kim havalı belli oluyor.
Neyine guvenip bu yorumlari yapiyom hayirdir?
Soran+1 yılYapiyon*
Cinsel yönden etkiler ama duygularımı etkileyemez...
00 Yorumla
+1 yılbağlar bileklerinden sonrada kırbacı vurur kalçasına paaat!
00 YorumlaBiz çok tehlikeliyiz herşeyi yapabiliriz
129 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Erkekler melek. Siz seytansiniz. Her kotuluk gelir sizden.
Soran+1 yılKotulik yapmayla ovunen bir ahmaksin.
Soran+1 yılKotuluk*
Soran+1 yılSenin gibi kizlar, iyi niyetli erkeklerin canini yakar durduk yere.
Soran+1 yılIyi niyetli erkeklere karsi kotusunuz.
Soran+1 yılO zaman ben de şunu derim, biz erkeklerin mutlulugumuzu huzurumuzu saglamak ve bize sefkat beslemek zorundasiniz. Katiliyor musun?
Soran+1 yılSen sevdigin erkegi diyelim elde ettin.
Elde ettikten sonra ilgini sevgini devam ettirir misin?
Soran+1 yılBir erkegi kral gibi yasatirsan seni hic birakmaz...
Soran+1 yılSevdigin erkek oldu mu bilmiyorum da sen bir erkegi kral gibi yaşat, sana bagli kalir zaten.
Soran+1 yılBence en iyisi sevgili islerinden uzak durmak.
Evlendikten sonra evlendigin erkegi mutlu edersin.
Soran+1 yılYanlis anlamazsan bsey sorcam. Merak ettim de guzel bir kiz misin mesela?
Soran+1 yılPeki huyların da guzel mi?
Mesela erkegin ugruna ne yaparsin?
Soran+1 yılNasil bir tehlikeydi mesela?
Soran+1 yılVay be. Peki su an bir erkegi sevsen yine yapar miydin?
Senin gibi bir karım olur insallah.
Soran+1 yılNeden erkeğini basinin ustunde taşıyan kizlar azaldı?
Senin gibi biri lazım bana :):)
Soran+1 yılYok be ne alaka.
Senin gibi kizlarin olmasina sevindim sadece bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınına göre değişir 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılYani eder mi?
Hayır her kadın bunu yapamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılSen?
Soran+1 yılSenin hemcinslerin sirf kadin olduklari icin her istediklerini elde edecegini zannediyor.
Her erkeği etkileyemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence kaliteli bir erkegi kendine cekmek icin bir kizin napmasi lazim?
+1 yılAklına koyduysa evet. Fazlasını bile yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadinlari yüceltmeye ugrasma.
Kadın istesin yapamayacağı şey yok
015 Yorumla
Soran+1 yılYapamayacaginiz sey cok ama neyse...
Soran+1 yılMesela su an Amerikan baskanini istesen de olduremezsin.
Istesen bile dogudaki teror sorununu bitiremezsin...
Kadin erkek olmayla alakasiz olarak insan oldugun icin bazi konularda tikanirsin elin kolun baglanir.
O yuzden bu bos laflari gecelim.
Soran+1 yılO konuda da istediginizi yapamazsiniz cunku sonradan aldatiliyorsunuz.
Terk ediliyorsunuz. Sevilmiyorsunuz...
Her istediginizi yapamazsiniz yabi..
Soran+1 yılYani*
- +1 yıl
Ben hiçbir zaman aldatılmadım bu bir. İkincisi çokta sevildim. Ve beni hiçbir erkek terketmedi bu her zaman benim seçimim oldu. Ve ben her istediğimi yaparım istediğimi alırım da. Aldatıyorsanız da o sizin şerefsizliğiniz iyi bir b*kmuş gibi bahsediyorsun yazık sana. Bizim istediğimiz herşeyi yapabilme sebebimiz bazen salak oluşunuz bazende çok sevmenizden kaynaklanıyor ya da bizim akıllı oluşumuzdan ne yapmamız gerektiğini bildiğimizden anladın mı? Ama sanmıyorum tek haneli IQ yla çok zor 😂
Soran+1 yılBiz erkekler sizin koleniz degiliz sen de bunu anla.
Isteklerinizi yapmamiza, size boyun egmemize, her dediginize tamam dememize degmezsiniz...
Soran+1 yılSen gotunu bos yere kaldirmislar...
Ben olmam tabi ne olacam kari kiz milleti icin yasamiyorum.
Soran+1 yılSen benim hayatimla ilgili cikarimda bulunma. Cok bos yapma
Soran+1 yılKendin sevdigin erkegin her dedigini yaptin mi sanki...
Soran+1 yılIyi.
+1 yılBazıları eder bazıları edemez :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAyni erkegi iki kadin istese nolacak?
- +1 yıl
rekabeti sevsek esnaf olurduk aslanım
Soran+1 yılBence sunu kesin olarak belirtelim.
Istediginiz kadar cilveli isveli de olsaniz her erkegi elde edemezsiniz.- +1 yıl
elde etmek isteyen kim aw
Soran+1 yılIstemeyi filan bosver.
Yeryuzunde hicbir kadin her istedigi erkegi elde edemez.
+1 yılHayır istediğini elde eder kisa sureli olur ama
04 Yorumla
Soran+1 yılSonunda kaybeder.
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılBuradaki kadinlar fazla ozguvenli.
- +1 yıl
Kadın erkek farketmeksizin herkes olmasını umdugu giibi yansıtıyor kendini. Çünkü onlarin gösterdiği dışında farklı bir analiz yapma şansımız yok.
+1 yılİstediği şey cinsellikse evet. Değilse hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveniyorsa evet
03 Yorumla
Soran+1 yılGercek hayata goz atarsan elde edilemeyecek erkekleri de gorursun.
- +1 yıl
Şimdiye kadar olmadı
Soran+1 yılHa sen denedin yani? Tamam.
+1 yılSeks yapmak için eder ama duygusal olarak hayır.
11 Yorumla
+1 yılBeni hiç bir kadın kolay elde edemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam herkesin yapısı farklı
00 Yorumla Zannetmiyorum🤷♀️🤦♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Sen o gotle herkesi baglarsin valla
- +1 yıl
@assssssssssk Çok güzel dimi knk
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eder uzun vadede edemez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dünya kadar malin olacagina...
01 Yorumla
Soran+1 yılBu laf eskiyeli çok oldu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnca barbara palvin olman gerek kdkdk
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsan yine elde edemezsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek fazla egolu değilse eder
017 Yorumla
Soran+1 yılNasil edermiş
Cevap sahibi+1 yılOrasini kariştirma eder işte
Soran+1 yılSiz bu kafaya sahipken coplugun icindeki kedi bile size bakmaz.
Bir de erkegi elde edecekmis... bekle eder.
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma be
Soran+1 yılBu hayatta biseyine guvenme.
Sonra donup bakmazlar sana...
Elde edemezsin hicbir adamı...
Cevap sahibi+1 yılBenim birseyime guvendiğim yok sen bir soru sordun cevabini verdim
Soran+1 yılElde eder diyorsun da ben ilgisiz davransam aramasam sormasam merak etmesem mesaj atmasam ilgi göstermesem o kadin beni nasil elde edecek mesela bunu söyle...
Cevap sahibi+1 yılSen kaçiyorsan o kavalayarak elde edebilir o mesaj atar sana o yazar o arar seni sevdiğine inandirir sen de eşşek değilsen karşilik verirsin
Soran+1 yılKadinlar kapris yapar ve bir erkegin pesinden kosmaz.
Ayriyeten baskalari benim pesimden kossun derdinde degilim. Essek de degilim.
Cevap sahibi+1 yılSen ne saniyorsun acaba sen yazmicaksin o yazmicak bu insanlik evde kalir illaki bir tarfin adim atmasi lağzim
Soran+1 yılDogru kadini bulursam adim atarim.
Ama senin bazi hemcinslerinin isi seytanlik.
Cevap sahibi+1 yılsen beni taniyondami seytan diyon beyinsiz embesil kimsin sen
Cevap sahibi+1 yılSeni koca diye alan olmaz zaten merak etme
Soran+1 yılSenin hemcinslerin dedim. Sen demedim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman genelleme yapmicaksin arkasişim bağzi hemcinslerin diceksin
Soran+1 yılNeyse iste sizin icinizden bazilarinin işi seytanlik.
Yalan mi?
Cevap sahibi+1 yıl2-3 kisii birden idare edenleri diyorsan biz onlara şeytan değil kisaca or**pu diyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünya kadar malın olacağına fındık kadar mn olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBu laf eskiyeli cok oldu.
Uzun vadede kimse birbirine bağlanamaz inanmıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım