Romantiklik sevmeyen sevgili nasıl mutlu edilir?

Arkadaşlar ben romantik, naif, karşısındakini fazlasıyla düşünen biriyimdir. Kız arkadaşım ise kendisi açık açık ben odunum diyor yani bunu bir kaç kere de dedi.

Bugün de beni eleştirip sen belki seviyorsun ama ben böyle cıvıklık sevmiyorum dedi. Sürekli kendini bana göre ayarlama biraz kendin ol yoksa sana olan hislerimi kaybedeceğim dedi. Neyse sonrasında tamam falan dedim konuyu kapattık hallettik bir şekilde.

Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Çünkü bana kendin gibi ol diyor ama ben yukarda belirttiğim gibi romantik ve naif biriyim zaten. Yani bunları yapmacık veya şirinlik olsun diye yapmıyorum. Kız ise sevmiyor bunu. Kısacası ben Maço, yerine göre odun biri mi olmaya çalışayım ne yapayım bir akıl verin ben düşünürken kafayı yiyeceğim artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün verdiğiniz tavsiyeleri uyguladım, baya çabuk bir şekilde etkisini gösterdi. Hatta arada o bana romantiklik falan yaptı 😂 Demekki böyle olması gerekiyormuş ve açıkça söylemek gerekirse böyle daha çok eğlendik. Doğrusu buymuş demek ki. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim
Romantiklik sevmeyen sevgili nasıl mutlu edilir?