Bu cinsel kimlik meselesi öyle erkeklerden sıkıldım gideyim de kadınlarla yatayım diye karar verilecek bir şey değil bu doğuştan gelen bir şey. Sen biseksüel de değilsin lezbiyen de değilsin. Hatta ben biseksüelliğin gerçek bir yönelim olduğuna bile inanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
E tamam biseksüelsen erkeklerin yazmasında bir sorun yok ki. Erkekler biseksüel daha çok seviyor 2 kadın 1 erkek fantezisini daha kolay yapıyorlar.
Erkeklerden bıktım ve artık farklı şeyler denemek istiyorum kendimi yeni keşfettim diyelim.
19 yaşındasın erkeklerden bıktın öyle mi? Kaç erkek oldu hayatında?
7 defa sevgilim oldu.
19 yaş için 7 defa çok değil mi? Kundaktayken mi sevgili olmaya başladın?
Erkeklerin suçu yok sen kendi kendini bıktırmışsın :D
Daha önce hiç kız ilişkim olmadı flörtüm oldu ama oda uzun sürmedi
Bu cinsel kimlik meselesi öyle erkeklerden sıkıldım gideyim de kadınlarla yatayım diye karar verilecek bir şey değil bu doğuştan gelen bir şey. Sen biseksüel de değilsin lezbiyen de değilsin. Hatta ben biseksüelliğin gerçek bir yönelim olduğuna bile inanmıyorum.
25 yaşında aktif gayım bisex bayanla evlilik arıyorum kafam rahatlığı için gizlim saklım olmasın diye
Şimdi sana bir sürü pembe hesaplı erkek yazacak h. o
Yakışıklı olsalar bari 😓
bence sen de erkeksin pardon fark edemedim knk. d
⚘ iltifatın için teşekkür ederim
Biseks olduğuna göre erkeklerden niye rahatsız oluyorsun ki bu kadar :)
Bıktım çünkü
İlginç.. Seni böyle bıktıracak naptılar acaba merak ettim
biz erkek halimizle kız bulamıyoruz sen kız halinle baya zor dfgdfgd
Saçlarımdan tut yerlerde sürükle canım acısın boşver bu benim için büyük bir zevk hesabı bırak bu işleri tatlım sonra dikişte tutmaz üzülürsün 😎😎
Aynı anda hem bir erkek ile hemde bir kız ile ilişki ister misin?
ahaha keşke olsa ben de bir biseksüel olarak bu konudan rahatsızım
Bende biseksüelim elbette insan değişiklik istiyor swinger grup karşı cins eğer yeni bir şey denemek istersen dön bana
25 yaşında aktif gayım bisex bayanla evlilik arıyorum kafam rahatlığı için gizlim saklım olmasın diye
Olsa bile sapık tayfası 1 aya işgal eder
Yakışıklı erkek yazsa kabul eder miydin
bir seksüel erkek degilmi zaten
Bana dnr misn bişey soracaktım sana
gabile diye bir site var oraya üye ol
Bulamazsın öyle bir uygulama
Türkiye'de bulamazsın hocam öyle birini
Burda daha çok vardır emin ol
Tumblr kullan :d
Joyride
Lezce, gabile...
Maalesef