Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlku buluşmada eve gitmek senin sunduğun şıklara bir adım değildir.. İlk buluşmada senle yatmak isteyen bir erkek DİNSİZ modern medeni hayat yaşıyordur, sanada saygısı yoktur, seni tanımadan 5dk. iş bitirmek istiyordur.. Eğer kabul edersen sende onun gibi b0ktanbirini hakeden ucuz karakterli bir K*şarsın demektir. Düzgün hiçbir erkek merhaba dediği kızla hemen yatmak istemez, onla uzun vakit geçirmek ister vs vs.. Fakat bugünkü kızlara baktığımızda çoğunluğu dejenere olmuş bozukamerikangençliği tarzı takılın ucuz karakterli ciğer5kuruşetmez tipler oldukları için onların bulacağı erkeklerde kendileri gibi olacak ve merhaba derdemez yatağa atıp karşısındaki kızı UCUZ tost gibi yemeği ve sonra pecete gibi atmayı düşünecektir. Ne ekersen onu biçersin , hiçbirşey ekmezsen hiçbirşey biçemezsin. ZOR kadını oynayıp internetten bardan klubdan karpuz seçer gibi KOLAY erkek bulanlar belalarınıda kolayca bulacaklardır.. gerçi belkide aradıklarıda budur (kısas süreli takılmak) buda bir seçim? . Evlilik oyuncak değildir ve buzamanda çoğubeyyinsizin hakatmediği birşeydir. Bir erkeğin sevip sevmediğini ancak senle ilişki yaşadıktan sonra gerçekten anlayabilirsin, ilişki yaşadıktan sonra sana daha çok bağlanıyor seni daha çok seviyorsa ozaman zaten mesele yok.. ama bugünkü dinsiz kitapsız alkolik/uyuşturucu kullanan gecehayatına takılan maneviyatsız ucuz tiplerden bunu beklersen sana hayatta başarılar çünkü daha çooooooook ağlarsın. Dinsiz modern medeni hayat yaşayanlarla ilk buluşmadada son buluşmadada yatsan sonunda seni bırakır, çünkü hayat amacı sevmek bağlanmak aile kurmak değil SAYI=SKOR yapmaktır. Peki bir erkeğin ve kadının düzgünolup olmadığını nasıl anlarız? gecehayatına takılıyor mu? alkol-uyuşturucu kullanıyor mu? dinle alakası var mı yoksa dinsiz mi? .. bunler en basit gözlemler..
Buarada buülkede kimseye sen Müslümanmısın dindar mısın diye sormaya gerek yok, çoğu papağana göre herkes dindar herkez düzgün.. ozaman ne yaptığına bakarsın: ALLAH'ın emirlerini yerine getiriyor mu yoksa sallıyor takmıyor boşluyor mu?
ALLAH'ı dinini takmayan senide takmaz. Yahudide olsa aynı Hristiyanda olsa aynı Müslümanda olsa aynıdır..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumumuzda özellikle kadınlar için bu durum hiçbir şekilde hoş karşılamıyor nerede şu hani hemen akla yanlış düşünceler geliyor Acaba bana bir şey mi yapacak acaba Bana bir şey mi geçirecek ya bu güvenle alakalı bir durumdur yani evliye de yol açabilir ayrılığa da bu tamamen karşı tarafın hislerini duygularına güvenip onun dediklerine inanmakla iş başlıyor Aslında bu düşünce biraz önyargılı bir düşüncedir Hani ilk buluşmada eve gitmek Evet ilk başta bakıldığı zaman hoş karşılanmıyor belki ama böyle tanıdığım insanlar var hani ilk buluşmada karşı tarafı evine davet etme durumu
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sekse atılan bir adımdır daha çok
92 Yorumla- +1 yıl
Buna kesinlikle katılıyorum 🤣
- +1 yıl
@Yolunsonu1
Sağolun efem
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılO birazda atılan adımlara bağlı :d
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeye atılan ilk adımdır. :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada ev muhabbeti geçerse gadası. O ilişkin pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
10 Yorumla Bir erkek gözünden; o kıza aşık olsa dahi, uzun upuzun bir ilişki yaşasalar dahi ve iş çok ciddi noktalara gelse dahi, adamın aklına ilk buluşmada yapılan seks gelecektir. Bunu ilk buluşmada her ne kadar istese de uzun vadede, evliliğe giden adımda kafa kurcalayıcı bir durum olacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani belkide sadece muhabbet edecekler🤔
Kişiden kişiye bakış açıları değişebilir. Düşüncelere açık saygılı biri bu konuya ön yargılı yaklaşmayabilir, ki niyeti sadece sevişmek olmayabilir, zorunlu bir durum bunu gerektirebilir. Keşke olaya sadece eve kız atmak bir şeyler yapmak olarak bakılmasa olgun insan böyle düşünmez bence. O kadin geldiyse evine sana güvenip gelmiştir belki niyeti temizdir sen kirletip atarsın. Sonuç olarak evet çok güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir ancak yine de zorunlu bir durum olmadıkça iyice tanımadan kimse kimsenin evine gitmesin bence mesele sadece ayrılık evlilik değil ki bu ülkede ne dolandırıcılar ne katiller ne psikopatlar var yani.
10 YorumlaEvlilik böyle çürük temeller üzerine kurulmamalı. İlk buluşmanın evde olması genellemeden uzak durarak söylüyorum ki sevginin değil heva ve hevesin işaretidir.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen herkes doğru dese bile uygun görmüyorum. Eve davet edilen kız daveti kabul ediyor ve davet eden erkeğin görüşü şu oluyor; "abi bundan olmaz"
Maalesef bu kafa 200 yıl devam edecek ve seviyorsanız hanfendiler lütfen süründürün. Kolay (iyi kalpli, insan evladı) kızlar bu topluma çok hafif ve değersiz görünüyor.30 Yorumla
+1 yılEv ortamı ilk buluşma için hiç uygun değil. Sohbet muhabbet amacıyla yola çıkarsın sonra amaç şaşar, yol ayrılığa düşer. Mis gibi kafeler var. Gider oturur sohbetini muhabbetini orada edersin. İşin içine ev girerse "acaba mı" diye düşünüyor insan.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada eve gitmek daha önce yaşananlara, arada oluşan samimiyete bağlı. Doğru düzgün tanımadan eve gidiliyorsa kimse kimseyi kandırmasın erkek kızla ilişkiye girmek istiyordur, kız da erkeği etkileyici ve havalı gördüğü için rakiplerine yedirmemek için hemen yelkenleri suya indiriyordur. Erkek aşırı özgüvenli ve alfa olmasa kız kabul etmez zaten. Bu işin sonucunda, erkek kızdan istediğini alır, sonrasında kızı terk eder. Kız erkeğin peşinde dolanır, erkek de kızı yedekte tutar. Kız saf olduğu için bir gün erkeği elde edip onu dizginleyeceğini düşünür ama hiçbir zaman kendisini gerçekten sevenleri görmez.
10 Yorumla
+1 yılBu hiç belli olmaz. Kimine ilk bukuşmada eve gelen kadın yollu basit kadındir. Kimi icin ise aradığı kadındır. Yaşanilanlar paylasilanlar doğrular çok önemlidir.
10 Yorumlaİlk 6 ay eve gitmemek gerekir diye düşünüyorum ateş ile barut yan yana durmaz evde 😂
31 YorumlaMerhaba,
Bu herkesin kişisel seçimidir elbette, fakat ben kimseye bu saygısızlığı yapmam. Bana, mide bulandırıcı geliyor.10 Yorumla
+1 yılKadınların en çok yaptığı hata işte. Bir anda güvenip eve otele gitmek sonrası gözyaşı pismanlik ve üzüntü dolu günler. Gün geçmiyorki ülkemizde bu tip olaylar yasadisi kurtajlar, çöp kutusuna atılan bebekler, sevgilisi tarafından şantaja uğrayan kadın vakaları yaşanmasın.
Genç yaşta cinsel açlığın nirvanasinda yaşayıp ahlaktan uzak olunca insan başı beladan hastalıktan pislikten kurtulmaz haliyle..10 Yorumla
+1 yılNedense bir anda ajda Pekkanın ateşle barut yanyana durmaz şarkısı geldi aklıma☺️😂🙌🏻
11 Yorumla
+1 yılEvlilik denen seye hemen karar verilmez tanirsin güvenirsin. Evine gitmek ona rahat olduğun izlenimi verir. Çoğunluğun derdi seks iken cok da iyi niyet bekleme.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Kullanılmayı beklemektir erkekte öyle kızlarla işi olmayacağından sıkılınca ayrılacaktır anca cinsellik isteyince azınca yazar onun harici yazmaz sevgili yapıncada gtune tekmeyi koyar
30 YorumlaKişiden kişiye değişir, tamamen güven meselesi. Toplumda "eve atmak", "evde buluşmak istiyorsa seks istiyor" algıları oluştuğu için hoş karşılanan bir durum olmasa da bence güven olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmam.
10 YorumlaKarşı taraf bazen ne kadar işaret verse de, ilk günden buna yanaşmam. Tanışmalı ve gerçekten sevgili olduğuna emin olduktan sonra olabilir.
33 Yorumla- +1 yıl
İşaret derken ne gibi şeyler buna işaret eder?
- +1 yıl
Kızla yan koltuklarda otururken konferans salonunda baksana bir derken bacağıyla bacağıma vurmustu. Bu birşey ifade eder mi
+1 yılben böyle şeylerde karar veremiyorum bunlar kişilere göre değişen şeyler ama günümüzdeki ilişkileri göze aldığımızda eve giden ilişki ayrılığa atılan ilk adımdır bence.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmayı bilmem ama ben 2. buluşmada evine gitmiştim ve sekse atılan ilk adım olduğunu düşünüyorum çünkü bana yaklaşmaya çalışmıştı. Fakat izin vermedim o da zorlamadı. Sonra nasıl olduysa sevgili olduk ama ilişkimiz çok çalkantılı yaklaşık 9 aylık bir birliktelik söz konusu.. bunun cevabını net olarak alabilmek için gerçekten kurnaz olup karşındakini iyi tanıman lazım ilk buluşmada eve gitmeyi doğru bulmuyorum benim gibi şansınız yaver gitmeyebilir🤦🏼♀️
10 YorumlaTabikide bu tam net bilinemez ama ilk buluşmada erkek kadını eve cağırınca niye direk cinsellik olarak yorumlanır ki coğunlukla öyledir erkek ilk buluşmada kızı elde ederse pek üstüne dülmiye bilir cünkü bu kadın herkesle böyledir diyebilir toplumda bunlara önem vermiyen erkeklerde vardır ama ben daha görmedim öylesini 😅😅
10 Yorumla
+1 yılSen evlenmeyi istemişsindir karşındaki de ciddidir buluşup tanışmak istersin kız tarafının yakınıyla beraber bir büyüğü ile belki ablası kuzeni yahut teyze yenge vs ile beraber yalnız kalmadan bir evde genel olarak tanışırsınız ilk buluşma budur. Birbirinizi tartarsınız birbirinize denk gibi düşünürseniz devamı gelir nasipte varsa evlenirsiniz
10 YorumlaYanlıştır diyemeyiz ve ön yargılı da olmamalıyız. Niyet önemlidir.
Belki sizi cafeye, restorana vs. götürecek parası yoktur. Anlayışlı olmak gerekir.15 Yorumla- +1 yıl
@Homeswett Haklısınız fakat insan sevdiği kızı güzel ağırlamak ister.
Evde kendi yaptığı yemeklerle şık bir masa hazırlayarak seviyeli bir şekilde zaman geçirilmesi çok hoş olmaz mı? - +1 yıl
@Homeswett Bu şekilde düşünüyor olmanız çok üzücü.. İnsanlara kötü gözle bakmaktan vazgeçin, size güven vermeyen birisi ile zaten buluşmanız hata olur. Neyse düşüncenize saygım sonsuz, iyi günler dilerim. (Soru sahibi @pilly_bhebek rahatsız olmasın)
+1 yılİlk buluşma öncesi bir sohbet muhabbet geçmiştir mutlaka insan biraz da olsa anlar karşıdakinin niyetini ama karşıdaki insan safça bir davette bulunmuş olsa dahi ilk buluşmada etik bulmuyor biraz birbirinizi tanıdıktan ve güvendikten sonra elbette gidilebilir evlilik mi ayrılık mı sorusuna gelirsekte bunun netliği yok kişilere bağlı değişir
10 Yorumla
+1 yılBu olay için bahsettiğin iki önerme de geçerli değildir bence. Buluşmada eve gitmek karşındakine güven duyduğunu gösterir. Bunun dışında ne evlilik ne de ayrılık için bir işaret vermez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O ilişki evlilikle sonuçlanmaz ki. Uzun süreli bir ilişkilerinin de olacağını sanmıyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Niyet belli alan razı veren razıysa ortada sıkıntı kalmaz ister ayrılık olsun ister olmasın
+1 yılKişilerin yaşam tarzı minimalse normal bir şey bence. Dışarda boş para harcamayıp kalabalığa girmiyorlar. İki taraf da tamamsa normal yani.
10 Yorumla
+1 yılGenelde ben ilk buluşmada seks yaparım. Hep de ayrılıkla biter. Ama seks yaptığım için değil anlaşamıyoruz diye.
10 Yorumla
+1 yılBana gore değildir ilk buluşmada eve gelen kadin başına gelecek her deyi kabul ederek eve kabul etmiştir diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılAyrılığa atılan ilk adımdır diye düşünüyorum niyeti ciddi olan ilk buluşmada ev yerine başka yerleri tercih eder.
10 Yorumla
+1 yılNe için eve gittiğine bağlı birazda , seks için bile gidiliyor olsa kalbinizden ne geçtiği çok önemli...
10 YorumlaGüven olduktan sonra neden olmasın
En rahat yer evdir zaten
Başbaşa istediğin gibi kahveni yap sohbetini yap10 YorumlaKişiye, kişilere göre değişir bu durum. Kimisinde bağları kuvvetlendirir, kimisinde ise durum farklı yerlere gider, evlilik yerine.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kişilik ve kültür meselesi adam gibi adamsa nezaketi elden bırakmaz iyi bir zaman geçer.. Yoksa hemen saldırıp işi bitirmeye bakar.
10 YorumlaDeğer verdiğim hayatıma sokmak istediğim doğru kadın olduğunu düşüyor isem evet akşam yemeği eve davet ederim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılikisi de değil. kadın eve geldi diye veya erkek eve çağırdı diye kötü niyetlidir demek her zaman doğru olmaz.
10 Yorumla Beni götürmese bir başkasını götürebilir , böyle bir ihtimalden gaz ve ilham alarak , gider gibi yapıp , olayın nabzına göre şerbeti verebiliriz 😃
https://www.youtube.com/embed/_fhEFzdgSU810 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada eve gitmek en büyük yanlıştır. Hızlı yaşanan duygular hızlı biter 🌺
20 YorumlaÖncesinde ne kadar iletişim olduğuna bağlı ama çok çabuk olması düşündürür
20 YorumlaNet birşey diyemem. İnsanın içindeki gönüle bağlı. Şahsen ilk buluşmada eve gitme taraftarı değilim
20 Yorumla
+1 yılAyrılığa mıdır bilemem ama, evliliğe bir adım olmadığı kesin 😅
20 YorumlaBaska bir seye yapılan adımdır o iliskiden evlilik çıkmaz
20 Yorumla
+1 yılbence bu belli etmez ilişkinin geleceğini..
günlerce evime gelmeyen birisiyle geldikten sonra ayrıldığım da oldu..
ilk günden evime gelip en uzun ilişki sürdürdüğümde..10 Yorumla
+1 yılNe ilk bulusmada eve gidilmeli ne sonraki bulusmalarda
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. ayrılığa tabi , evelenirler ise cinsellik özerine evl olma olasığı yüksek
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılık bak bir çok erkek ciddi düşünüyorsa bunları onemser.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlki bilmem ama hiç evlerine gitmediğimden bir süre sonra ayrılık oluyor (tabii direkt eve gelmedin denmiyor). :D Ne evine, ne evime benim politikam :)
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada eve gitmek son derece yanlıştır. Evlenmeden önce birliktelik asla yaşanmamalı
10 Yorumla
+1 yılFazla yakınlaşma olmazsa sıkıntı olmaz illa eve gidilince seks olacak diye birşeyde yok yanı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBaşta tanımak lazım deyilmi hop diye atlarsan, dal gibi kırılır, yaprak gibi erir gidersin 😏
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada eve gitmek, kullanılmaya açığım demektir.
Kusura bakmayın10 Yorumla
+1 yıltabi ki kısa süreli ilişkiye delalettir her şeyi zoru kıymetlidir
10 YorumlaSekse davettir. Kaza olursa evliliğe, rutin geçerse ayrılığa götürür
10 Yorumla
+1 yılNereye yürüdüğünü adımı atan bilebilir ancak.
Önemli bişeye yürüdüğü besbelli10 YorumlaBence ilk buluşmada kafe daha uygun oluyor. İlk buluşmanın evde yapılması pişmanlıktır
10 YorumlaErkek için söylüyeyim, evliliğe gideceği varsa bile gitmez
114 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
İlk buluşmada evime geldi kimlere kimlere gitmiştir kimbilir neler yaşamıştır gibi mi?
- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
Çok güvendiğim bir erkek ilk buluşmayı evde yapmayı teklif etse de "ne rahat kız kimbilir kimlerle neler yaşamıştır" diye önyargı oluşmasın benim hakkımda diye bunu yapmam.
- +1 yıl
Güvendiğim ve safça bunu yaptığını hissettiğim biriyse bu erkek, yol yordam bilmediğini düşünürüm en iyi ihtimalle. Ben nerde nasıl davranılır bilen erkeklerden hoşlandım bugüne kadar. Bilmiyorsa azıcık gözümden düşer.
Diğer ihtimal iyi niyetliyse bile adamın benim yanlış anlama ihtimalimi düşünmesi gerekiyordu. Düşünmüyorsa yeterince değer vermiyor derim. Sevilmediğimi düşünürüm. Hiçbir erkek hoşlandığı kızın kendisini için abazan mı acaba diye şüphelenmesini istemez.
Bir diğer ihtimal adamın uçkuruna düşkün olduğunu ve beni o iş için istediğini hiçbir değerimin olmadığını düşünürüm. Öncesindeki iletişimimizle de alakalı bu. Mesela benimle birlikte görünmek konuştuğunun bilinmesini istemiyorsa, mutlu edecek somut bir şey yapmadıysa, beklediğim ilgiyi her zaman göremiyorsam kesinlikle bu son ihtimaldir.
- +1 yıl
Kız için söyleyeyim duyguları var diye konuşmaya devam etse bile içinde şüphe kalır. Bir süre sonra uzaklaşır.
- +1 yıl
Gülçin in yorumları çok haklı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatağa atılan ilk adım gibi geldi bana ne evliliği qq.
10 Yorumla
+1 yılSexe.. gerisi hikaye..
Adam alır alacağını niye evlensin ki10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. yanlış anlaşılmalar sebep olur şayet iki kişidede amaç yoksa..
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat