• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlk buluşmada eve gitmek evliliğe mi atılan ilk adımdır, ayrılığa mı?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
521
Yapay Zekaya Sor
İlk randevuda evde buluşmak doğru mudur?
Ayrılık Soruları Evlilik Soruları Randevu Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

İlku buluşmada eve gitmek senin sunduğun şıklara bir adım değildir.. İlk buluşmada senle yatmak isteyen bir erkek DİNSİZ modern medeni hayat yaşıyordur, sanada saygısı yoktur, seni tanımadan 5dk. iş bitirmek istiyordur.. Eğer kabul edersen sende onun gibi b0ktanbirini hakeden ucuz karakterli bir K*şarsın demektir. Düzgün hiçbir erkek merhaba dediği kızla hemen yatmak istemez, onla uzun vakit geçirmek ister vs vs.. Fakat bugünkü kızlara baktığımızda çoğunluğu dejenere olmuş bozukamerikangençliği tarzı takılın ucuz karakterli ciğer5kuruşetmez tipler oldukları için onların bulacağı erkeklerde kendileri gibi olacak ve merhaba derdemez yatağa atıp karşısındaki kızı UCUZ tost gibi yemeği ve sonra pecete gibi atmayı düşünecektir. Ne ekersen onu biçersin , hiçbirşey ekmezsen hiçbirşey biçemezsin. ZOR kadını oynayıp internetten bardan klubdan karpuz seçer gibi KOLAY erkek bulanlar belalarınıda kolayca bulacaklardır.. gerçi belkide aradıklarıda budur (kısas süreli takılmak) buda bir seçim? . Evlilik oyuncak değildir ve buzamanda çoğubeyyinsizin hakatmediği birşeydir. Bir erkeğin sevip sevmediğini ancak senle ilişki yaşadıktan sonra gerçekten anlayabilirsin, ilişki yaşadıktan sonra sana daha çok bağlanıyor seni daha çok seviyorsa ozaman zaten mesele yok.. ama bugünkü dinsiz kitapsız alkolik/uyuşturucu kullanan gecehayatına takılan maneviyatsız ucuz tiplerden bunu beklersen sana hayatta başarılar çünkü daha çooooooook ağlarsın. Dinsiz modern medeni hayat yaşayanlarla ilk buluşmadada son buluşmadada yatsan sonunda seni bırakır, çünkü hayat amacı sevmek bağlanmak aile kurmak değil SAYI=SKOR yapmaktır. Peki bir erkeğin ve kadının düzgünolup olmadığını nasıl anlarız? gecehayatına takılıyor mu? alkol-uyuşturucu kullanıyor mu? dinle alakası var mı yoksa dinsiz mi? .. bunler en basit gözlemler..
    Buarada buülkede kimseye sen Müslümanmısın dindar mısın diye sormaya gerek yok, çoğu papağana göre herkes dindar herkez düzgün.. ozaman ne yaptığına bakarsın: ALLAH'ın emirlerini yerine getiriyor mu yoksa sallıyor takmıyor boşluyor mu?
    ALLAH'ı dinini takmayan senide takmaz. Yahudide olsa aynı Hristiyanda olsa aynı Müslümanda olsa aynıdır..

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Toplumumuzda özellikle kadınlar için bu durum hiçbir şekilde hoş karşılamıyor nerede şu hani hemen akla yanlış düşünceler geliyor Acaba bana bir şey mi yapacak acaba Bana bir şey mi geçirecek ya bu güvenle alakalı bir durumdur yani evliye de yol açabilir ayrılığa da bu tamamen karşı tarafın hislerini duygularına güvenip onun dediklerine inanmakla iş başlıyor Aslında bu düşünce biraz önyargılı bir düşüncedir Hani ilk buluşmada eve gitmek Evet ilk başta bakıldığı zaman hoş karşılanmıyor belki ama böyle tanıdığım insanlar var hani ilk buluşmada karşı tarafı evine davet etme durumu

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

139

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Sekse atılan bir adımdır daha çok

9
    2 Yorumla
    • Yolunsonu1
      Yolunsonu1
      +1 yıl

Buna kesinlikle katılıyorum 🤣

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@Yolunsonu1
      Sağolun efem

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

O birazda atılan adımlara bağlı :d

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Sevişmeye atılan ilk adımdır. :)

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

İlk buluşmada ev muhabbeti geçerse gadası. O ilişkin pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Bir erkek gözünden; o kıza aşık olsa dahi, uzun upuzun bir ilişki yaşasalar dahi ve iş çok ciddi noktalara gelse dahi, adamın aklına ilk buluşmada yapılan seks gelecektir. Bunu ilk buluşmada her ne kadar istese de uzun vadede, evliliğe giden adımda kafa kurcalayıcı bir durum olacaktır.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yani belkide sadece muhabbet edecekler🤔

Yorumla
    • Jante_
      Jante_
      +1 yıl

Elbette muhabbet edecekler. ''Sadece'' olması, tarafların birbirini çekici bulmamasından kaynaklanabilir sadece. Aksi takdirde yakınlaşma olması kaçınılmaz. Birbirimizi kandırmayalım.

Yorumla
  • elus1919
    elus1919 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Kişiden kişiye bakış açıları değişebilir. Düşüncelere açık saygılı biri bu konuya ön yargılı yaklaşmayabilir, ki niyeti sadece sevişmek olmayabilir, zorunlu bir durum bunu gerektirebilir. Keşke olaya sadece eve kız atmak bir şeyler yapmak olarak bakılmasa olgun insan böyle düşünmez bence. O kadin geldiyse evine sana güvenip gelmiştir belki niyeti temizdir sen kirletip atarsın. Sonuç olarak evet çok güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir ancak yine de zorunlu bir durum olmadıkça iyice tanımadan kimse kimsenin evine gitmesin bence mesele sadece ayrılık evlilik değil ki bu ülkede ne dolandırıcılar ne katiller ne psikopatlar var yani.

1
    0 Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Evlilik böyle çürük temeller üzerine kurulmamalı. İlk buluşmanın evde olması genellemeden uzak durarak söylüyorum ki sevginin değil heva ve hevesin işaretidir.

3
    1 Yorumla
    • Dilhun02
      Dilhun02
      +1 yıl

Vaayy👍

Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Şahsen herkes doğru dese bile uygun görmüyorum. Eve davet edilen kız daveti kabul ediyor ve davet eden erkeğin görüşü şu oluyor; "abi bundan olmaz"
    Maalesef bu kafa 200 yıl devam edecek ve seviyorsanız hanfendiler lütfen süründürün. Kolay (iyi kalpli, insan evladı) kızlar bu topluma çok hafif ve değersiz görünüyor.

3
    0 Yorumla
  • Captivating
    Captivating Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Ev ortamı ilk buluşma için hiç uygun değil. Sohbet muhabbet amacıyla yola çıkarsın sonra amaç şaşar, yol ayrılığa düşer. Mis gibi kafeler var. Gider oturur sohbetini muhabbetini orada edersin. İşin içine ev girerse "acaba mı" diye düşünüyor insan.

1
    0 Yorumla
  • Umutsuzümit
    Umutsuzümit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

İlk buluşmada eve gitmek daha önce yaşananlara, arada oluşan samimiyete bağlı. Doğru düzgün tanımadan eve gidiliyorsa kimse kimseyi kandırmasın erkek kızla ilişkiye girmek istiyordur, kız da erkeği etkileyici ve havalı gördüğü için rakiplerine yedirmemek için hemen yelkenleri suya indiriyordur. Erkek aşırı özgüvenli ve alfa olmasa kız kabul etmez zaten. Bu işin sonucunda, erkek kızdan istediğini alır, sonrasında kızı terk eder. Kız erkeğin peşinde dolanır, erkek de kızı yedekte tutar. Kız saf olduğu için bir gün erkeği elde edip onu dizginleyeceğini düşünür ama hiçbir zaman kendisini gerçekten sevenleri görmez.

1
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Bu hiç belli olmaz. Kimine ilk bukuşmada eve gelen kadın yollu basit kadındir. Kimi icin ise aradığı kadındır. Yaşanilanlar paylasilanlar doğrular çok önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • Elyise_
    Elyise_ Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 42
    +1 yıl

İlk 6 ay eve gitmemek gerekir diye düşünüyorum ateş ile barut yan yana durmaz evde 😂

3
    1 Yorumla
    • nuluad
      nuluad
      +1 yıl

Ateşle barut sadece evde değil hiç bir ortamda yan yana gelmemeli😉

Yorumla
  • ToxiCs
    ToxiCs Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Merhaba,

Bu herkesin kişisel seçimidir elbette, fakat ben kimseye bu saygısızlığı yapmam. Bana, mide bulandırıcı geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Cercevesız_Fuat
    Cercevesız_Fuat Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 56%
    +1 yıl

Kadınların en çok yaptığı hata işte. Bir anda güvenip eve otele gitmek sonrası gözyaşı pismanlik ve üzüntü dolu günler. Gün geçmiyorki ülkemizde bu tip olaylar yasadisi kurtajlar, çöp kutusuna atılan bebekler, sevgilisi tarafından şantaja uğrayan kadın vakaları yaşanmasın.
    Genç yaşta cinsel açlığın nirvanasinda yaşayıp ahlaktan uzak olunca insan başı beladan hastalıktan pislikten kurtulmaz haliyle..

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Nedense bir anda ajda Pekkanın ateşle barut yanyana durmaz şarkısı geldi aklıma☺️😂🙌🏻

1
    1 Yorumla
    • Zlatan_red
      Zlatan_red
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=6FBakrP6dgM

Yorumla
  • banayaklaşma
    banayaklaşma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Evlilik denen seye hemen karar verilmez tanirsin güvenirsin. Evine gitmek ona rahat olduğun izlenimi verir. Çoğunluğun derdi seks iken cok da iyi niyet bekleme.

2
    0 Yorumla
  • Pegasus67
    Pegasus67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.

Kullanılmayı beklemektir erkekte öyle kızlarla işi olmayacağından sıkılınca ayrılacaktır anca cinsellik isteyince azınca yazar onun harici yazmaz sevgili yapıncada gtune tekmeyi koyar

3
    0 Yorumla
  • Urayasu
    Urayasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir, tamamen güven meselesi. Toplumda "eve atmak", "evde buluşmak istiyorsa seks istiyor" algıları oluştuğu için hoş karşılanan bir durum olmasa da bence güven olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmam.

1
    0 Yorumla
  • RTÜKçü
    RTÜKçü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Karşı taraf bazen ne kadar işaret verse de, ilk günden buna yanaşmam. Tanışmalı ve gerçekten sevgili olduğuna emin olduktan sonra olabilir.

3
    3 Yorumla
    • guleryuzluahmet
      guleryuzluahmet
      +1 yıl

İşaret derken ne gibi şeyler buna işaret eder?

Yorumla
    • RTÜKçü
      RTÜKçü
      +1 yıl

Fazla yakınlaşma ve tahrik edebilecek dokunmalar. Cinsellik konusunda soru üretmesi.

Yorumla
    • guleryuzluahmet
      guleryuzluahmet
      +1 yıl

Kızla yan koltuklarda otururken konferans salonunda baksana bir derken bacağıyla bacağıma vurmustu. Bu birşey ifade eder mi

Yorumla
  • SupremeGOD
    SupremeGOD Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

ben böyle şeylerde karar veremiyorum bunlar kişilere göre değişen şeyler ama günümüzdeki ilişkileri göze aldığımızda eve giden ilişki ayrılığa atılan ilk adımdır bence.

1
    0 Yorumla
  • Misscordelia
    Misscordelia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

İlk buluşmayı bilmem ama ben 2. buluşmada evine gitmiştim ve sekse atılan ilk adım olduğunu düşünüyorum çünkü bana yaklaşmaya çalışmıştı. Fakat izin vermedim o da zorlamadı. Sonra nasıl olduysa sevgili olduk ama ilişkimiz çok çalkantılı yaklaşık 9 aylık bir birliktelik söz konusu.. bunun cevabını net olarak alabilmek için gerçekten kurnaz olup karşındakini iyi tanıman lazım ilk buluşmada eve gitmeyi doğru bulmuyorum benim gibi şansınız yaver gitmeyebilir🤦🏼‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Neso123
    Neso123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Tabikide bu tam net bilinemez ama ilk buluşmada erkek kadını eve cağırınca niye direk cinsellik olarak yorumlanır ki coğunlukla öyledir erkek ilk buluşmada kızı elde ederse pek üstüne dülmiye bilir cünkü bu kadın herkesle böyledir diyebilir toplumda bunlara önem vermiyen erkeklerde vardır ama ben daha görmedim öylesini 😅😅

1
    0 Yorumla
  • usturamisali
    usturamisali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Sen evlenmeyi istemişsindir karşındaki de ciddidir buluşup tanışmak istersin kız tarafının yakınıyla beraber bir büyüğü ile belki ablası kuzeni yahut teyze yenge vs ile beraber yalnız kalmadan bir evde genel olarak tanışırsınız ilk buluşma budur. Birbirinizi tartarsınız birbirinize denk gibi düşünürseniz devamı gelir nasipte varsa evlenirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Skopje1
    Skopje1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Yanlıştır diyemeyiz ve ön yargılı da olmamalıyız. Niyet önemlidir.
    Belki sizi cafeye, restorana vs. götürecek parası yoktur. Anlayışlı olmak gerekir.

1
    5 Yorumla
    • Homeswett
      Homeswett
      +1 yıl

İlla kafe veya restoranta gitmeye gerek yok yeşillik alanda oturulabilir sadece çay içsinler nolcak.

Yorumla
    • Skopje1
      Skopje1
      +1 yıl

@Homeswett Haklısınız fakat insan sevdiği kızı güzel ağırlamak ister.
      Evde kendi yaptığı yemeklerle şık bir masa hazırlayarak seviyeli bir şekilde zaman geçirilmesi çok hoş olmaz mı?

Yorumla
    • Homeswett
      Homeswett
      +1 yıl

İlk buluşma için hoş olmaz kız direk niyetinin başka bişey olduğunu zanneder veya niyeti odur zaten.

Yorumla
    • Skopje1
      Skopje1
      +1 yıl

@Homeswett Bu şekilde düşünüyor olmanız çok üzücü.. İnsanlara kötü gözle bakmaktan vazgeçin, size güven vermeyen birisi ile zaten buluşmanız hata olur. Neyse düşüncenize saygım sonsuz, iyi günler dilerim. (Soru sahibi @pilly_bhebek rahatsız olmasın)

Yorumla
    • Homeswett
      Homeswett
      +1 yıl

Bende sizin görüşünüze saygı duyarım fakat benim düşümcemde böyle iyi günler.

Yorumla
  • Elmalı1turta
    Elmalı1turta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

İlk buluşma öncesi bir sohbet muhabbet geçmiştir mutlaka insan biraz da olsa anlar karşıdakinin niyetini ama karşıdaki insan safça bir davette bulunmuş olsa dahi ilk buluşmada etik bulmuyor biraz birbirinizi tanıdıktan ve güvendikten sonra elbette gidilebilir evlilik mi ayrılık mı sorusuna gelirsekte bunun netliği yok kişilere bağlı değişir

1
    0 Yorumla
  • Fkusna_Huy
    Fkusna_Huy Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Bu olay için bahsettiğin iki önerme de geçerli değildir bence. Buluşmada eve gitmek karşındakine güven duyduğunu gösterir. Bunun dışında ne evlilik ne de ayrılık için bir işaret vermez.

1
    0 Yorumla
  • мєтιѕ_-_
    мєтιѕ_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

O ilişki evlilikle sonuçlanmaz ki. Uzun süreli bir ilişkilerinin de olacağını sanmıyorum.

4
    1 Yorumla
    • kerem198435
      kerem198435
      +1 yıl

Niyet belli alan razı veren razıysa ortada sıkıntı kalmaz ister ayrılık olsun ister olmasın

Yorumla
  • XxbadvibesxX
    XxbadvibesxX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kişilerin yaşam tarzı minimalse normal bir şey bence. Dışarda boş para harcamayıp kalabalığa girmiyorlar. İki taraf da tamamsa normal yani.

1
    0 Yorumla
  • ISpectra07
    ISpectra07 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Genelde ben ilk buluşmada seks yaparım. Hep de ayrılıkla biter. Ama seks yaptığım için değil anlaşamıyoruz diye.

1
    0 Yorumla
  • Corumlu1929
    Corumlu1929 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Bana gore değildir ilk buluşmada eve gelen kadin başına gelecek her deyi kabul ederek eve kabul etmiştir diye düşünürüm

1
    0 Yorumla
  • СеhennemdekiVodka
    СеhennemdekiVodka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrılığa atılan ilk adımdır diye düşünüyorum niyeti ciddi olan ilk buluşmada ev yerine başka yerleri tercih eder.

1
    0 Yorumla
  • TravelerBiker
    TravelerBiker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Ne için eve gittiğine bağlı birazda , seks için bile gidiliyor olsa kalbinizden ne geçtiği çok önemli...

1
    0 Yorumla
  • Hök-han20
    Hök-han20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Güven olduktan sonra neden olmasın
    En rahat yer evdir zaten
    Başbaşa istediğin gibi kahveni yap sohbetini yap

1
    0 Yorumla
  • Florianii
    Florianii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

Kişiye, kişilere göre değişir bu durum. Kimisinde bağları kuvvetlendirir, kimisinde ise durum farklı yerlere gider, evlilik yerine.

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Kişilik ve kültür meselesi adam gibi adamsa nezaketi elden bırakmaz iyi bir zaman geçer.. Yoksa hemen saldırıp işi bitirmeye bakar.

1
    0 Yorumla
  • AkuYoh
    AkuYoh Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Değer verdiğim hayatıma sokmak istediğim doğru kadın olduğunu düşüyor isem evet akşam yemeği eve davet ederim..

1
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

ikisi de değil. kadın eve geldi diye veya erkek eve çağırdı diye kötü niyetlidir demek her zaman doğru olmaz.

1
    0 Yorumla
  • nextlevel
    nextlevel Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Beni götürmese bir başkasını götürebilir , böyle bir ihtimalden gaz ve ilham alarak , gider gibi yapıp , olayın nabzına göre şerbeti verebiliriz 😃

https://www.youtube.com/embed/_fhEFzdgSU8
    1
    0 Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

İlk buluşmada eve gitmek en büyük yanlıştır. Hızlı yaşanan duygular hızlı biter 🌺

2
    0 Yorumla
  • Emre-_-
    Emre-_- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Öncesinde ne kadar iletişim olduğuna bağlı ama çok çabuk olması düşündürür

2
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Net birşey diyemem. İnsanın içindeki gönüle bağlı. Şahsen ilk buluşmada eve gitme taraftarı değilim

2
    0 Yorumla
  • _maybe_one_day_
    _maybe_one_day_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Ayrılığa mıdır bilemem ama, evliliğe bir adım olmadığı kesin 😅

2
    0 Yorumla
  • yuichan
    yuichan Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Baska bir seye yapılan adımdır o iliskiden evlilik çıkmaz

2
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

bence bu belli etmez ilişkinin geleceğini..
    günlerce evime gelmeyen birisiyle geldikten sonra ayrıldığım da oldu..
    ilk günden evime gelip en uzun ilişki sürdürdüğümde..

1
    0 Yorumla
  • Prensessinkizi
    Prensessinkizi Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Ne ilk bulusmada eve gidilmeli ne sonraki bulusmalarda

2
    0 Yorumla
  • m02p00001
    m02p00001 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.

ayrılığa tabi , evelenirler ise cinsellik özerine evl olma olasığı yüksek

1
    0 Yorumla
  • iyi_aile_kızı
    iyi_aile_kızı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle ayrılık bak bir çok erkek ciddi düşünüyorsa bunları onemser.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İlki bilmem ama hiç evlerine gitmediğimden bir süre sonra ayrılık oluyor (tabii direkt eve gelmedin denmiyor). :D Ne evine, ne evime benim politikam :)

1
    0 Yorumla
  • SevdaaKuşunKanadında
    SevdaaKuşunKanadında Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl

İlk buluşmada eve gitmek son derece yanlıştır. Evlenmeden önce birliktelik asla yaşanmamalı

1
    0 Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Fazla yakınlaşma olmazsa sıkıntı olmaz illa eve gidilince seks olacak diye birşeyde yok yanı

1
    0 Yorumla
  • PaintMotors
    PaintMotors Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.

Başta tanımak lazım deyilmi hop diye atlarsan, dal gibi kırılır, yaprak gibi erir gidersin 😏

1
    0 Yorumla
  • Birikim_Kayışı
    Birikim_Kayışı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.

İlk buluşmada eve gitmek, kullanılmaya açığım demektir.
    Kusura bakmayın

1
    0 Yorumla
  • sekerparee95
    sekerparee95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

tabi ki kısa süreli ilişkiye delalettir her şeyi zoru kıymetlidir

1
    0 Yorumla
  • Mr_Crn
    Mr_Crn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Sekse davettir. Kaza olursa evliliğe, rutin geçerse ayrılığa götürür

1
    0 Yorumla
  • philosophus
    philosophus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Nereye yürüdüğünü adımı atan bilebilir ancak.
    Önemli bişeye yürüdüğü besbelli

1
    0 Yorumla
  • asuuumm
    asuuumm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Bence ilk buluşmada kafe daha uygun oluyor. İlk buluşmanın evde yapılması pişmanlıktır

1
    0 Yorumla
  • oblivious
    oblivious Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 72%
    +1 yıl

Erkek için söylüyeyim, evliliğe gideceği varsa bile gitmez

1
    14 Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

Nasıl yani?

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Yani şöyle ki kadın hakkında kötü düşünceye sahip olabilir

Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

İlk buluşmada evime geldi kimlere kimlere gitmiştir kimbilir neler yaşamıştır gibi mi?

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Aynen o tarz demek istediğim, doğruluğunu yanlışlığını degerlendirmiyorum, sadece çoğu erkek bunu düşünüyor bunu söylemek istedim

Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Yani kişilerin tercihleri, fikirleri değişiklik gösterebilir ama genel olan bu bence

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Bir kadın ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi

Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

Çok güvendiğim bir erkek ilk buluşmayı evde yapmayı teklif etse de "ne rahat kız kimbilir kimlerle neler yaşamıştır" diye önyargı oluşmasın benim hakkımda diye bunu yapmam.

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Benim merak ettiğim bir kadın bu teklifi yapan erkek hakkında ne düşünür

Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

Güvendiğim ve safça bunu yaptığını hissettiğim biriyse bu erkek, yol yordam bilmediğini düşünürüm en iyi ihtimalle. Ben nerde nasıl davranılır bilen erkeklerden hoşlandım bugüne kadar. Bilmiyorsa azıcık gözümden düşer.
      Diğer ihtimal iyi niyetliyse bile adamın benim yanlış anlama ihtimalimi düşünmesi gerekiyordu. Düşünmüyorsa yeterince değer vermiyor derim. Sevilmediğimi düşünürüm. Hiçbir erkek hoşlandığı kızın kendisini için abazan mı acaba diye şüphelenmesini istemez.
      Bir diğer ihtimal adamın uçkuruna düşkün olduğunu ve beni o iş için istediğini hiçbir değerimin olmadığını düşünürüm. Öncesindeki iletişimimizle de alakalı bu. Mesela benimle birlikte görünmek konuştuğunun bilinmesini istemiyorsa, mutlu edecek somut bir şey yapmadıysa, beklediğim ilgiyi her zaman göremiyorsam kesinlikle bu son ihtimaldir.

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

Hemen hemen her ihtimal de olumsuz gördüğüm kadarıyla. Bence erkek içinde kadın için de ilk buluşmada eve gitmek iyi bir izlenim bırakmaz

Yorumla
    • GülçinGüler
      GülçinGüler
      +1 yıl

Kız için söyleyeyim duyguları var diye konuşmaya devam etse bile içinde şüphe kalır. Bir süre sonra uzaklaşır.

Yorumla
    • oblivious
      oblivious
      +1 yıl

En başta da bunu vurgulamak istemiştim bende, evliliğe gidecek bir düşüncesi varsa bile gitmez erkeğin, sadece faydalanmaya döner bu ilişki bir süre sonra

Yorumla
    • guleryuzluahmet
      guleryuzluahmet
      +1 yıl

Gülçin in yorumları çok haklı

Yorumla
  • Nixantos
    Nixantos Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Yatağa atılan ilk adım gibi geldi bana ne evliliği qq.

1
    0 Yorumla
  • MavininHikayesi
    MavininHikayesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Sexe.. gerisi hikaye..
    Adam alır alacağını niye evlensin ki

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

yanlış anlaşılmalar sebep olur şayet iki kişidede amaç yoksa..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada eve gitmek evliliğe mi atılan ilk adımdır, ayrılığa mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliyle eve çıkmak evliliğe mi atılan ilk adımdır, ayrılığa mı? 62 cevap verildi
İlk buluşmada eve davet edilmek evliliğe mi atılan ilk adımdır, ayrılığa mı? 16 cevap verildi
Sevgiliyle ayrı eve çıkmak evliliğe atılan adım mıdır? 21 cevap verildi
İlk buluşmada eve gitmek ne derece mantıklı? 42 cevap verildi
İlk buluşmada eve bırakmak gerekli mi? 23 cevap verildi
İlk buluşmada eve gidilir mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨