evliyim ama karşı komşumdan hoşlanıyorum ve arada gizlice buluşup bir yerlere gidiyoruz 2 çocuk annesiyim kocamı aldatmak kötü hissettiriyor ama yaptığımın hata olduğunu bilerek devam ediyorum vazgeçmeyi denedim ama onu bırakamıyorum çocuklarımın ben kocamdan ayrıldıktan sonra o psikolojiyle devam etmeleri beni korkutuyor. Komşum bekar ama geçen gün evine giren bir kadın gördüm hala onu seviyorum ama kocamdan ayrılamam. ne yapmalıyım ve karşı komşum beni aldatıyor olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocanızın ilgisizliği nefsinize aldanmanıza neden olmuş.
Yaptığınız yanlıştan vazgeçin.. eşinizle çocuklarınızla mutlu olmaya bakın.
Daha dün 14 yaşındaki çocuğun annesi ona aşık olan komşusu tarafından öldürüldü.. diye haber izledim.
Yasaklar, günahlar mutluluk getirmez asla.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruya bak bu tür sorulara bayılıyorum artık ciddi mi yoksa eğlence amaçlı mı açılmış bilemiyorum fakat çok komikler :D
Öncelikle karşı komşun seninle böyle bir pisliği yapabiliyorsa rahatça seni de aldatabilir :D
Olan sana olur ve ailene olur biraz mantıklı hareket etmeni ve o adamdan en kısa sürede uzaklaşman iyi olur :D
Gerçi bu hikayeniz gerçekse sonu çok büyük ihtimalle üzücü bir şekilde bitecek...012 Yorumla- +1 yıl
@Yoeiw Tanrısın galiba, kimin yaşayıp yaşayamayacağına karar verebiliyorsun :D
Bir git lütfen mağara adamı gibi konuşarak beni rahatsız etme :D - +1 yıl
@Yoeiw En çok da senin gibi ilkel erkekleri aldatıyor kadınlar :D Sen çok tehlikeli bir insansın umarım günün birinde düşüncülerini değiştirirsin ve kimsenin bir insanın yaşam hakkını elinden alamayacağını anlarsın. Senin malın mı o kadın onun geleceğine karar veriyorsun, bir de döve döve yazmış dilerim hayatın boyunca sana yaklaşan bir kadın olmaz, hayatları tehlike de olur resmen.
- +1 yıl
Yaşama hakkı elinden alınmaz. Ama karşındaki erkeği düşün. Hickimse senin taktiğin boynuzla ömür boyu yaşamak zorunda değil. O ağırlığı taşımaya mecbur bırakamazsın. Ben öldürmesi taraftarı değilim. Kadın dediğin ne ki? Günümüzde hepiniz 1 delikten ibaret DÜZ, SIĞ, BASİT, ACİZ , ZAVALLI VE EN ONEMLISI
IÇİ BOMBOŞ insanlarsınız. Sizdeki BASİTLİĞİ ifade edecek bir kelime YOK. Daha literatüre girmedi. Hemen yol verip ayşe fatma vurup bırakacaksın. Kim olduğunuz önemsiz hepiniz birebir kopyasınız zaten. Klonlanmış gibi. O yüzden kadının hiçbi önemi yok yani.
Ben bir kadını öldürüp de hayatımı bitirecek kadar SALAK degilim kusura bakma. Başka tetikçi bak sen. - +1 yıl
@Yoeiw of of of ne biçim bir tipsin yaa :D :D 1 delikten ibaret düz sığ basit varlıklarız demek biz :D
Bunu diyen kişinin de dünyaya bir sokak köpeği kadar yararı yoktur :D
Karşındaki erkeği düşün diyorsun evet yanlış bir şey fakat zamanla unutulabilecek bir şey ama senin gibi ezik, öz güvensiz, mağara adamları boş insanlar için bunu unutamazlar ve hayatları boyunca bununla yaşarlar :D
Normal insanlar ise bu durumda medeni bir şekilde yapması gerekenleri yapıp o kadınla ayrılır. Kadının 2 çocuğu varmış eğer o adam öğrenip bu yüzden eşine bir şey yaparsa o çocuklara ne olacak bunu düşünüyor musun diyeceğim fakat düşünebilsen şu yazdıklarını yazmazdın, yazdığın için utanırdın :D
Son olarak "ben bir kadını öldürecek kadar salak değilim" diyorsun fakat şu yazdıklarına bakarak senin bir kadını öldürmen an meselesi, vahşi insan, sadece kadınlar değil bütün medeni, modern ve faydalı insanlar umarım senden uzak dururlar. - +1 yıl
Kesinlikle değil. Senin ömrün boyunca GOREMEYECEGIN kadar insanla tanıştım. Hiçbi kadına elimi kaldırma ihtiyacı bile hissetmedim.
Bİ ton olay geçmiştir basimdan, her türlü hakareti ve oroospu çocukluğunu birebir gördüm. Yapacak olsam oracıkta yatırır siikerdim belasını. Ama ben sizi böyle kabul ettim... Sınırlarımı da ona göre çizdim.
Dünyada 1 milyon kadını öldürsem, benim 1 günümden daha kıymetli değil. Öldürülenlere de acımıyorum.
Sevgili olurken bana mı sordun. Yok
Elin adamlarının altına yatıp kendini siiktirirken, geldin bana mı sordun. Hayır.
Oturup erkek beklersiniz, önünüze gelenlerden kavun karpuz seçer gibi erkek seçersiniz. Hangisi ÇIKARINIZA UYGUNSA. Ince ince hesap kitap yaparsınız. (Ki baktığınız tek şey genelde TİP. TİP HER ŞEY sizin için)
Sonra adamla birlikte olursun. Sonunda sopayı yer oturursun.
Kendi yanlış seçimlerinizin sonucu BEN DEĞİLİM. Sizin seçiminiz. O kadar hesap kitap yapiyonuz sonuçlarına da katlanın bundan BANANE
EVLENMESEYDIN?
SEVGILI OLMASAYDIN?
Veya sallıyorum adamın evine gitmeseydin
BA NA NE...
Soran+1 yıldemek istediklerimin hepsini dediğiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
@Yoeiw Hahahahaha :D :D Seni kadınlar çok üzmüş yazık ezile ezile bir hal olmuşsun, öz güvenin yerlerde başlamışsın yok tip sizin için her şey, yok siz hesap kitap yaparsınız ahahah :D ne yapalım yapmayalım mı, beğendiğin kadınları, ağzının suyunu akan kadınlara erişememişsin başlamışsın böyle ağlamaya :D Kendi adıma konuşuyorum, sürekli kendimi geliştiren ve başarı peşinde koşan, güzelliğime önem veren birisiyim ve hayatımda olacak erkeğin de benim gibi birisi olmasını istemek hakkım sana mı soracağım nasıl bir erkekle beraber olacağımı :D :D Her kadına elin adamının altına yatıyor demek de senin geri kafalılığını gösterir :D hayatında kötü kadınlara denk gelecek kadar kötü hayatın varmış açıkçası ben ve çevremdeki arkadaşlar senin hayatına giren kadınlar gibi herkesin altına yatan kişiler değiller, kendini geliştirirsen sen de düzgün kadın bulursun :D
Bu hayatta herkes yaptıklarının karşılığını alır zaten, ancak bir insan yanlış seçimler yaptı diye dövülmeli veya ölmeli demek kimsenin haddine düşen bir şey değil, kanunlar var bu ülkede :D
Sürekli kadınlara suç atıyorsun fakat erkekler de biraz akıllı olup iyi kadınlara denk gelsinler o zaman hahahah :D Ben nasıl dikkatli olup kendimi bir erkeğe kullandırtmıyorsam erkekler de abazalıklarını bastırıp her kadınının peşinden gitmesinler :D :D - +1 yıl
Ben gereken cevabı da, tepkiyi de gereken durumlarda koyuyorum. Önemli olan bu.
Ama sen hiçbir şeyin aslını astarini bilmeden ETİKETLEME çabasındasin. Bana ezik demişsin, sonra ozguvensiz demişsin, sonra başka bikaç şey daha demişsin vs vs...
Benim hakkımda istediğinizi düşünmek serbest. Ben bu ETİKETLERDEN rahatsız olmam aksine zevk alıyorum. Hoşuma gidiyor. Arkasından 100 köpek havlamayan, KURT OLMAZ... Benim arkamdan çok konuşulduğunu da duydum gündelik hayatta. Eskiden bunlara cevap verirdim şimdi onu da kestim. Benim hakkımda ne kadar çok söz edilirse o kadar iyi.
Bekar bir erkeğim ama arkamdan konuşan çok KARIM var.😎
Bana hangi erkekle olacağınızı tabiki sormayacaksınız sorsanız da ben cevap vermem. Demin söylediklerim BENIM TESPITLERIM.. BENIM TECRÜBEM. Bunları parayla satın alamazsın... Aslında çok değerli ve önemli kilit şeyler hepsi ama bunu karşı cins her zaman reddecektir. Sen aç memet coşkundeniz, yok aşk doktoru, bir tane de tıfıl vardı aşkım kapışmaz gibi bir sikük. O tarz adamların kitaplarından ilişki tüyolari oku. Benim tecrübelerim size 100 beden büyük gelir. Çoğunuzun seviye eksilerde, 1 gram beyinleri var. Kalan beyinleri de yanar.
Kullandırma diye bişey sozkonusu değil. Ben kadına bugüne dek bişey harcamadım. Maddi yok. Manevi de sadece Zaman harcamışımdır ama bunlar sana tecrübe olarak dönüyor.
Bugün ben hiçbir kadınla görüşmüyorum. Sanırım 3 sene oldu. Rehberimde kız yok mesela. Alayına siiktir..
Çunku sizinle dışarda oturup 5 dk çay içmek bile benim gibi bir adam İçin ZAMAN KAYBI.
ÇUNKU BOŞSUNUZ. BANA VERECEK HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. BANA KATACAK HİÇBİR ŞEYINIZ DE YOK...
NEDEN GÖRÜŞÜYÜM Kİİ. NIYE BOŞ ÇENESİNİ DİNLEYİM...
ILLA BENLE KONUŞACAKSA SAATİM 100 DOLAR.😎 - +1 yıl
@Yoeiw ahahaha sözlere bak ya iyi bakalım kurt ol hadi auuu :D :D :D
+1 yılKarşı komşunu kocandan daha fazla seviyorsan öncelikle komşunla ilişkini garantiye al ve kocandan da boşan. Emin ol birbirini sevmeyen anne-babadansa. Ayrı ebeveynler daha iyidir. Ama karşı komşunun seninle sadece eğleniyor olma ihtimali de var. Karar senin.
20 Yorumla
+1 yılTrol
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılkadın neden kocayı aldatır bir defa bu soruya gerçek cevaplar verilmeli ,
erkek kadını sevecek
erkek kadını koruyacak
erkek kadına değer verecek saygı duyacak
erkek kadının saçlarını her sabah ıslatacak
erkek evine adam gibi bakacak
kadının kalbi de gözüde bedenide işte bunlar yapılırsa kocası yanacak00 Yorumla
+1 yılBir bekarsa sizi aldatmasi muhtemel o sizden faydalniyor sizin buyuk ihtimalle cinsel ya da duygusal boşlugunuzda kapiniz olsu. Buda onu iyi kullanip sizi istediginde oluyor ve cebinde tutuyor diyebilirim yaniliyorda olabilirim ama evine gelen kadin olmasi normla bekar insan belki baz3n baskalariyla seks istwmwsi kadar normla birsey yok. Evet siz aldatiyorsunuz iyi birsey degil ama siz bunu yaduygusal boâlugunizdan ya da cibsel boslugunuzdan yapiyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
ben sana yazamıyorum neden
- +1 yıl
@heyyyoooooojzjs bende sana yazamıyorum
+1 yılSenin kırığın var, kırığının da başka kırığı var. 😂😂
Uşağa söyleyin dikkatli olsun50 Yorumla
+1 yılöncelikle seni ayrgılamıyorum zaten bana düşmez fakat bunun eninde sonunda ortaya çıkma ihtimalini gözardı edemezsin kendine bir yol çizmen gerekiyor bir karar vermelisin hızlı bir sekilde
10 Yorumla
+1 yılGece kocanla yatıp sabah karşı komşunu mu kıskanıyorsun bide beni aldatıyor mu diye düşünüyorsun. Ablacım senin yolun belli sen akıllanmazsın yazık kocana 2 çocuğuna
30 YorumlaEdepli cevaplar bekliyorum kısmına güldüm. Yaptığın çok edepli ya sanki. Bekar komşun evli barklı kadını ne yapsın tabii ki seni aldatıyordur, ki bence bunu aldatmak olarak bile görmüyordur çünkü sen onun için bir şey ifade etmiyorsun.
20 Yorumla
+1 yılKocanı komsunla aldatiyorsun bizden EDEPLİ yorum bekliyorsun yaw he hee
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılKocana söyle aldattığını ve ayrıl adama yazık yani kendini de kandırmak bir nevi🙃
22 Yorumla- +1 yıl
Sonra akşam haberlerinde görürüz bu hikaye sahibini 😂😂
- +1 yıl
@serkan4167 bilemem her adam aynı tepkiyi vermez bence
+1 yılAcaba sen Allah’a nasıl hesap vereceksin çok merak ediyorum. Ya da o kocam dediğin, parasını yediğin adamın yüzüne nasıl bakıyorsun?
00 YorumlaÖncelikle neden aldattığını sorgula sonra o duygudan kurtulmaya çalış seninle benim diğer hesaptan konuşmuştuk galiba
00 YorumlaKomşun seni kullanıp atıyor tıpkı bir peçete gibi geçmiş olsun garaja girdirtmedin inşallah?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Komşunuda başka bir komşun ile aldat, ruhun kaşar olmuş zaten.
00 Yorumla
+1 yılİhanet ediyorsunuz, ciddi ve edepli yorum bekliyorsunuz hm.
00 YorumlaSana bir şey yazıp kelimelerimi ziyan etmek istemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Komşun senin fuckbudy olarak takılıyo. bunu anlaman gerekir
00 Yorumla
+1 yılEdepli konuşmami bekliyosan konuşmucam o yüzden susuyorum.😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sen nasıl edepten bahsedebiliyorsun acaba :D Bu kaçıncı seviye
00 Yorumlainsan en azından genç biri ile aldatır kocasını galiba kocan sekste mutlu edemiyor seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Senin suçun yok, senin evli olduğunu bile bile seni s. iken adamda suç.
Empati yapıp kendisini kocanın yerine koysun.
Düşünsene; karım başka bir adamla yatıyor ve ona aşık.
Yazık kocana.00 YorumlaSenin yaptığın edeplimi biz sana edepli cvp verelim
20 Yorumla
+1 yılKonunun kendisinde edep yok ki niz de edeple cevap verelim. Adam senin için çalışsın didinsin sen komşunla fingirde aferin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacım oncelikle sen edepsizsin zaten edepli yorumlar nasıl bekliyorsun aklım almiyor 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru filtresi gelsin siteye a q
Bıktım böyle salak sorulardan20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadını aldıysan bırakamazsın sonuçta bekar bir adam yapacak tabi başkasıyla
sende onunla ilişkiye girdiğin için sende duygusal bir bağ oluştu01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi
+1 yılKocanı sevmiyorsan neden evlendin. evlendiysen aldatmicaksın bu hainliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapısına yaz şunla şunu yapıyorsun yapma diye bir not yaz.. :D
10 Yorumla
+1 yılOnun evine başka kadın giriyorsa sende aldatılıyorsun farkinda degilsin dikkatini çekerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Oda seni kullanıyor sende onu ihtiyaç lariniz eşit yapacak bir şey yok ateş barut patlayacak sen isteyene kadar
00 Yorumla
+1 yılSizin yüzünüzden evlenmicem
10 YorumlaEsinizle cinsel hayatiniz NasilKomsunuzla cinsel iliskiye girdiniz miCocuklar kac yasinda
00 Yorumla
+1 yılHerkesle takiliyodur komşun seni güzelce götürüyor :)
00 YorumlaŞunları gördükçe evlilikten soğuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen güvenemiylrum kimseye
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli kadın siikiyo sadece.
51 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi b. k yiyorsun. Sonra da kadın cinayeti diyoruz.
00 YorumlaSen edepsizlik yap ama edepli cevap bekle iyiymiş
10 Yorumla
+1 yılBir ip bul kendini as.
00 Yorumla
+1 yılağır aptalsın. İşin sonu pek hayırlı değil.
00 Yorumla
+1 yılYasak şeyler tatlı gelirmiş. Şeytan dürtmüş sizi
00 YorumlaKocana söyle sonrasını da gör
00 Yorumla
+1 yılBu yaptıklarına bir cevap bile vermek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılAranizda biseyler oldumu hic
00 Yorumla
+1 yılsen kocanın s*kinden hoşlanmıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılKocan yatakta kötü mü
00 Yorumla
+1 yılSadece görüşme ise biran önce bitir
10 Yorumla
+1 yılyazarmısın bana canım
12 Yorumla- +1 yıl
Sana neden yazacakki merak ediyorum. Kocana mı ayarlıcan 😂😂
- +1 yıl
@serkan4167 anana
+1 yılTaşın baciş 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılTroller
10 Yorumla Yazıklar olsun dur de biz de yapmıyoruz!
00 Yorumla
+1 yılbaşka birr yere taşının..
00 YorumlaEvet buda gazıantep kunefe peynırı kankslar
10 Yorumla
+1 yılEdepli cevap veriyorum siktiriniz gidiniz efenim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. ya komşun bekar sonuçta istediğiyle yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın aldatılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılnasıl ciddi bir cevap istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEdepsizlik yapıp edepli cevaplar beklemek ilginç
10 Yorumla
+1 yılheralde sen çantada kekliksin
00 YorumlaKaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılEdepli olmayan edep istiyor
00 Yorumla
+1 yılFlash TV oyunculuğu 😜😜😜
00 Yorumla
+1 yılAptal kahbe balasi
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı Komşuma Aldatıyorum Ne Yapmalıyım ciddi ve edepli cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler