Düşünmüyorum, görüyorum. Genellikle erkekler kadınlardan fiziksel olarak güçlüdür, doğrudur fakat her erkek değil. Kaslı kadınları görmediniz mi? Bir de zayıf ve cılız erkekler olduğunu biliyoruz.
Hayır sorduğum soruya eminim ama 4 aydır çalışıyorum ilk 2.5 kiloyla başladım ve şu an 8 kg dambıla kadar çıktım 8 kg dambılla çalışmayı dene anlarsın demek iatediğimi kanka sjsjsjsj gücün yetmez onu demek istedim
DicleCengiz Ben 4 aydır çalışıyorum anca 8 kg ma kadar çıkabildim açık konuşayım daha fazlasını taşıyamıyorum çok ağır geliyorlar Bu nasıl oluyor yahu? : O
DicleCengiz Kendime göre kıyasladım ve o yüzden biraz ilginç geldi inanmakta zorlandım K. Bakma. galiba doğru söylüyorsun herkesin vücut gücü bir olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değildir bence. Dövüş sporlarıyla kendini geliştirmiş bir kız, hayli hayli bir erkeğe göre güçlü olabilir
Hayir tabiki! Bu bir toplum algısı
Senin bir erkeğe güç olarak üstün geldiğin oldu mu hiç peki ve nasıl olmuştu?
Sporcu kızlar hariç evet
Nope
Böyle düşünme nedeninin nedir peki deneyimin var mı bu konuda?
Hayır değil
Böyle düşünme nedenin nedir peki? çünkü genel böyle biliyor ama
Düşünmüyorum, görüyorum. Genellikle erkekler kadınlardan fiziksel olarak güçlüdür, doğrudur fakat her erkek değil. Kaslı kadınları görmediniz mi? Bir de zayıf ve cılız erkekler olduğunu biliyoruz.
Evet haklısın aslın da. Peki senin fiziksel güç olarak üstün geldiğin bir erkek oldu mu hiç kendinden örnekle?
Benim kaslarim yok😅
Çok zayıf çelimsiz bir erkeğe karşı baskın gelebilir misin diyelim o zaman? : )
Bilmiyorum 😃
%95 gücludur
%5 hangi kesim pei bu durum da?
Valla benim kuzenim (kız) türkiye güres sampiyonu 100 kiloluk dayimi yere serebiliyo
Yoo Allahına Kavustururm
Hayır tabiki
Böyle diyorsun ama , biraz gerçekçi olmayı dene bence.. mesela kendimden, canlı bir örnek vereyim ben 8 kg dambılla kol çalışıyorum ; )
Kaldırdığım ağırlığı ezmek için söylemedim ama tekrar düşün istersen ; )
Sende soruyu bidaha oku istersen:(
Hayır sorduğum soruya eminim ama 4 aydır çalışıyorum ilk 2.5 kiloyla başladım ve şu an 8 kg dambıla kadar çıktım 8 kg dambılla çalışmayı dene anlarsın demek iatediğimi kanka sjsjsjsj gücün yetmez onu demek istedim
Senin için demedim herkes diye sorduğun için
DicleCengiz Takılıyorum kanka ya: ). sen hiç ağırlık çalıştın mı ki önyargılı konuştum ama en ağır kaç kilo kaldırdın?
10 -13 civarı
Woow ne kadar zaman da ulaştın o ağırlığa?
3 aydır çalışıyorum
DicleCengiz Ben 4 aydır çalışıyorum anca 8 kg ma kadar çıkabildim açık konuşayım daha fazlasını taşıyamıyorum çok ağır geliyorlar Bu nasıl oluyor yahu? : O
İki kol mu tek kol mu çalışıyorsun
Bir elimde 8 diğerin de 8 evet 2 kol
DicleCengiz 8-8 çift kolda. Sen?
Peki sen?
Ben tek kol olarak çalıştım günlük bir planla hergun düzenli
mertdincerr 4 ayda sadece 8 kiloya mı çıktın? bu kız 3 ayda 13-15 kiloya ulaşmış k. bakma da o senden daha kuvvetli bu açık yani
@Burcununmekanıı 3 ayda 15 kiloya ulaştığına sen inandın mı? ben bile 8 kiloyu zorlanıyorum kaldırken bu nasıl yapsın...
DicleCengiz Ben bile 4 ayda 8 kilo da zorlanıyorum baya ağır geliyor sen kalkmış 3 ayda 13 kiloya çıkmışın yalanını sevsinler
DicleCengiz Alt tarafı kızsın etin butun nedir ki 3 ayda o kilolara ulaşacaksın ben bile 8 kilo da pert oluyorum
Kızla erkek alakası yok vücuda bakıyor
diclecengiz Vücuda bakıyor derken anlayamadım?
Demek istediğini
Vücudun gücüne bakıyor işte kızla erkekle bir alakası yok yani
Daha beni tanımıyorsun bile nasıl bana yalancı muamelesi yapabiliyosun
DicleCengiz Kendime göre kıyasladım ve o yüzden biraz ilginç geldi inanmakta zorlandım K. Bakma. galiba doğru söylüyorsun herkesin vücut gücü bir olmuyor
iyi birine benziyorsun sen abarttıysam k. bakma
Mertdinçerr Ne oldu altı üstü kızsın diyorsun aklınca küçümsücen yaladın mı şimdi söylediğini?
@Burcununmekanıı Benden güçlü olduğunu kabul ettim zaten olabilir büyük ihtimal kilolu bir kız ondan vücudu güçlü
Mertdinçerr Kilolumu sjsjsj Vitaminsiz olan kendin olmayasın?
Sen gücü kiloya mi bağlıyorsun
@Burcununmekanıı Boyum 1.82 kilom 60 fitim
DicleCengiz Başka neyle ilgili?
DicleCengiz iri insanlar daha güçlü olur duymadın mı hiç kardeş ya da denk gelmedin mi?
Onların gücü değil ağırlığı fazla sadece ne saçma bir dusuncedesin
Mertdinçerr Bir şey sorucağım sana ama dürüst ol sen kendine yediremedin dimi onun senden daha güçlü olmasını?
@Burcununmekanıı Neyini kıskanayım onun kadın dediğin narin olur bu bildiğin HARUN abi
Sen salak mısın ya narinlik güç bunlar ne alaka hakikaten sen sus artık cidden sinirlenmeye başladım
DicleCengiz Sinirlensen ne olur l. a. n
DicleCengiz Alırım seni ayağımın altına!
DicleCengiz Döverim seni
DicleCengiz Sen sinirlensen ne olur karşım da olsan iyi dayağımı yerdin ; )
Biz aciz daha
bir aciz daha
DicleCengiz Haha bir korkak daha işte böyle tırsarsın harun abi seni
Sen kendini bir kızla kiyasliyacak kadar olabiliyosan bişi demiyorum
Kıyas ne alaka şimdi neyi kıyaslamışım?
Yok döverim yok korkak sen önce insan ol dövmekle adam olunmuyor kardeş:)
DicleCengiz Hak edene dalarım kız erkek farketmez
Mertdinçerr Sen kim köpek benim kankama el kaldırıcan seni varya çıktığın yere geri sokarım kız kılıklı aciz
Değil
Güçlüdür
Evet
%99.9