bu soruyu sorarken Kendimden utanıyorum ama biraz dolgun 25-35yaş arası kadınlara ilgim var. Bu hastalık mı yoksa normal mi. Bu arada Sevgilim de benim yaşımda.
Yaş 19.
Yaş 19.
Arayış farklıdır.Olgun aramaktaki mantık şu olmalı,kişiliği oturmuş,ağırbaşlılık diye söyleyebilirim.
Ama senin yaşında farklı bir yaklaşım var gibi.
- Bazen olgunluğu kendi yaşındakilerde bulabilirsin.
- Bazı genç yaştaki bayanlar çok çocuksu ve mızmız olduklarından bu yönelmen olabilir..
cahil kızlardan sıkıldın demek
dediğin gibi olgun değil dolgun biri aradığın. yaşıtlarında da elbet vardır. çünkü erkekler geç olgunlaşır kafa uyuşmaz o yaşlarda biryle
yaşınla alakalı olduğunu düşünüyorum ilerleyen zmanlarda değişirsn
Cevap
6Cevap
senin yaşlarında olur gectigimiz yıl benimde 8 yaş büyük sevgilim varda aramızdaki tamamen cıkar ilişkisiydi seninkide öyle bana sorarsan asıkmıydım hayır seviyormuydum biraz ne buldundersen sex sehvet cekicilik şevkat buldum işten sonra buluşur eve giderdik beni yetiştirdi diye bilirim sonu olmayan birseydi bende cok emegi var diyebilirim dost olduk hala gider dizine yatarım serbest bir ilişkiydi ucuk bir hatundu bana iyi gelen beni iyi eden tek kadındı
ilgi derken cinsellik anlamında mı? kafa anlamında mı? yani bu yaşta çok normal aslında fiziği oturtmuş kişilere sarman sorun yok açıkcası
Sizin yaşınızdayken neler cektim ben neler..Bir tane olgun sevgili yapim diye yapmadığım maymunluk kalmıyordu.. :)
Senin yaşlarda bu normal 18 yaşlarında bir çocuktan çıkma teklifi
almıştım :( şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim donup kalmışım.
bende aynıyım la çoçuk çoçuk hareketler var yaşıtlarımda
valla olgun kadınlar çekici..senin yerinde olsam bende bakardım.
İnsan kendinde olmayan şeyleri karşısında beklermiş.Anladım seni ;)
Ben olgun mu oluyorum şimdi..
olur öyle orta 2-3 te coğrafyacıya hastaydım
İlgi değil.. Beğeni, hayranlık olabilir bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar