Ben detaya cevap vermek istiyorum 😃 kurtlarını dökmek ve yata yata şişirdikleri göbüşlerini atmak için 😅😂😂😂 yaşı 30 u geçmiş olanlara evlende düğünde kurtlarımızı dökelim 2 göbek atalım sözleri havada uçuşuyor.
Aynen çook doğru bu toplumda ; _evlen de torun sevelim _kaç yaşına gelmişsin hala kimse yok mu? _falancının kızı da evde kalmış.. _Sen evlenmezsen soyumuz devam etmez duşüncesinde olan evlenmeasi için gözlerinin içine bakan anne baba, eş dost akrabalar va olmasa boşanmalar da olmaz.. (Belki adam evliliğin sorumlulugunu kaldıramayacak bunun bilincinde ama ailesine bunu anlatamıyor ailesinin torun sevmek veya soyunu devam ettirme diretmesi evliliğe mecbur bırakıyor vss.. )
Ergün abimizin tespitlerinin hastasıyız onun dışında sorumluluk almayı sevmeyen, benmerkezci, bencil insanlar zaten evlenip milletin başını yakmasın. Evlilik ' bir arkadaşa bakıp çıkacaktım' olayı değil, karıştırmayalım lütfen...
Herkes evlenmek zorunda olmasa da, herkesin cinsel hayatı olmak zorunda. Toplumda ''evlenmeden elletme bacaklarını kırarım'' tehdidiyle büyütülen kadın cinsiyeti, her cinsel dürtülerini fark ettiğinde hayatına giren veya gözüne kestirdiği ilk erkeği evliliğe sürüklemekle lanetlidir. Bu da ya sokuk evliliklere sebebiyet verip, boşanma, cinayet, huzursuzluk, darp gibi mevzuların önünü açıp, istatistiğini arttırır..
Not: Avrupa Yakası'nda Pek Bilinmeyen 7 Güzel Semt ↗ Çok süper bencemde görüş paylaşırsanız çok sevinirim :) Şu an +60 görüş ve +25 beğeni ile gidiyoruz. Şu ana kadar benceme görüş yapan ve bencemi beğenen herkese teşekkürler :)
değil! kişinin istediğine bağlı, çiftin yaşanmasına bağlı. ister evlenmezsin aynı evde yaşarsın, ister evlenirsin farklı evde yaşarsın ya da evlenmezsin çocuğunuzu birlikte büyütürsünüz bu kişinin kendi hayatı hiç kimsenin sözü geçemez, hiç kimseyi ilgilendirmez
Kimse yanlız yasiyamaz evlenmeden de önüne gelenle arkadaş sevgili olursun bu koşulda bağlılık olmaz sevgilin de seninleyken başkalarıyla apaçık olur hayvanlar misali
Kesinlikle evlilik zorunlu değildir. Tamam toplumun en temel yapısı ve kurumsal yapısı olabilir ama insanların bu konu hakkında da tercihleri olmalıdır.
yeterli olgunluga erismemis, sorumluluk alıp bir evi idare etmesini bilmeyen insanları yasın geldi de geciyor diye evlilige yonlendirmemek gerek, evde kalma olayina cok takintili insanlar