Arkadaşlar gerçekten bu durum beni çok yıpratıyor. 2 yıllık güzel bir ilişkim var birbirimizi seviyoruz okuldan bir çocuk sevgilim oldugunu bilmeden bana yürümüştü instagram hesabımı falan istemişti ben de sevgilimle resimlerimi görsün yürümeyi bıraksın diye vermiştim takipleştik sevgilimi gördüğü halde okulda beni bir yere falan çağırmıştı yine sonra karantina oldu sosyal medyadan bir iki kez yazdı resmime alkışla yanıt verdi falan. Sıkıntı şu ki sevgilimi çok seviyorum ama bu cocugu da seviyorum gibi hissediyorum sanki sürekli aklımda aşk şarkısı duyunca o aklıma geliyo onunla sevgili olur muyum diye düsünüyorum asla olmam asla benim sevebilecegim biri değil ama elimde değil sürekli onu düsünüyorum sosyal medyada ona ve ailesine bakıp duruyorum takıntı oldu ne yapmalıyım sizce böyle sevgilime ihanet ediyorum gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Şunu kesin olarak söyleyelim: Eğer sevgiline karşı yeterince güçlü hislerin olsaydı bu çocuğa ya da başkasına karşı bir şeyler hissedemezdin, bundan emin olabilirsin. Demek ki bir şeyler eksik ve sen bu eksiği tamamlamaya çalışıyorsun, tam da bu noktada diğer çocuk karşına çıkıyor ve ona düşüyorsun... O seni etkilemeye başlıyor ve sen kendini suçlamaya başlıyorsun.
Yapman gereken şu: İlişkide olduğun çocukla bir süre ayrı kal ve onu özle. Ayrı kaldığında onu özlüyorsan bu çocuğu seviyorsun demektir ama ayrı kaldığında kalbin diğer adama kayıyorsa o zaman sen boş bir ilişki yaşıyorsun demektir...
Bunu anlamaktan sakın korkma ve gerçeklerle yüzleş...
Sevgiler
Ay
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz