Kusura bakılmasın..
Mod veya admin arkadaşlar düzeltebilirse sevinirim..

İşte bu benim merak ettiğim bir soru 😌👍
Evlenmek istiyorum -iyi ama neden ahaha 😂 ne olarak görüyorsun, neden yapıyorsun ❓
Galiba istediğime uyum sağlayamıyorum 😊 bahsetmek istemedim. Sadece şunu söyleyebilirim; geçici şeylere bağlanılmaması gerek.. Güzellik, maddiyat, ses tonu, konuşma biçimi, görünüş, kılık kıyafet, soy, mevki... Evet, epey uzun ahahha 😂😂😅
En önemliyi bulun ve aklınızda o belirleyici elesin 😋 Doğru insan mutlaka çıkar 😂😂 eminim. Önemli olan doğru olmak ahahha 😂
Evliliğin önemi bir yuvayı sevgiyle besleyebilmektir. Kara bulutları çok çok gerilerde bırakmak ve günü güneşi birlikte görmektir. Birbirinin derdine derman, gözyaşına bir dokunuş, mutluluğuna kocaman bir gülüş olabilmektir.
Bir olmanın en güzel ve en eğlenceli halini yaşayabilmektir o evlilikte. İyi günde kötü günde.. hayat arkadaşı, tam olarak bu.
Güzel 👍
Oncelikle imanimin yarısını tamamlamak sonra hem bu dünyada hem ahirette sürekli arkadanda duracak seni koruyup sevecek bir yol arkadaşı demek bence 😊
Bu zihniyette olmak, evliliği huzurlu kılar..
Hiç bundan vazgeçmeyin..
Rabbim sizin de denginizi nasip etsin.. :)
Amin sizede inşAllah:)
Amin :)
Şu tweet çok şey anlatıyor bana :( İki insanın bir olması sen ben değil biz olması Evliliktir ciddi müessesedir şakası olmaz Özen ister sevgi ister saygı ister. Çiftlerin birbirlerini desteklemesi, eksiklerini kapatması ve bu hayatı bir olarak yaşaması demektır ulan ağlatacaksınız beni 28 yaşındayım lan ben :/
Bana da dokundu..
ah ulan ah herkes ciddi bir ilişki istiyor ama kimsenin cesareti yok anasıı satayım
Cevap
4Cevap
İmanı tamamlayabilmek ibadet yoldaşlığı yapabilmek bir hayatı her anlamda bir olarak biz olarak paylaşabilmek.
👍👍
sevdiğim biriyle her anlamda hayatımı birleştirmek, pazar kahvaltısı ah...
Gerekli bir sünnet diye biliyorum. Manevi huzur bulmak, ben değil biz olmak istiyorum. O sebeple önemi oldukça büyük..
👍👍
Bu hayet haliyle zor insan tüm yorgunluğunu artıracak gönül dostu olsun istiyor. Sevdiğinin yanında dinlenmek.
Hayat**
Attıracak..
👍👍
Evlilik imanın yarısıdır.
Canına can , yoluna yoldaştır.
Ciddi bir müessesedir.
Güzel 👍
Benim icin Allahin emri, imanin yarısı, toplumun temeli
👍👍
Kalben ve bedenen birbirine sadık olmaktır. Çok derin anlamlar taşıyor evlilik emek ister..
👍👍
Beklentilerimi karşılayabilecek iyi bir eşle tek nefeste yaşlanmak
Çok kelam edilir bu konu üstüne. Tamamlamak demektir evlilik. İki yarımdan bir elde edebilmektir..
Güzel 👍
Ben insan kalmak istiyorum
İnsan mı?
Komediden drama geçiş.
Ben önem veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?