Sevgilim telefonda uzun sohbet etmeyi sevmiyormuş. Buluşamıyoruz koronadan.
Dün aradım 1 saat konuştuk. Ama ne konuştuk? Senle ilgilenemiyorum çünkü babam annem şu bu diye dertlerini anlattı. Ben bunu hak etmiyorum... hak etmiyorum.. dert dinlemeyi hak etmiyorum. keşke hiç sevgili olmasaydım. Bunları telafı edilen diyor 3 ay 20 gün oldu. Ne zaman biticek lan senin dertlerin. Ne zaman paran olacak. Ne zaman sohbetin saracak. Gülmüyorum eğlenmiyorum. Sıkıcı sıkıcı devam ediyor. Eski sevgilimi özledim. O gel buluşalım dese giderdim.
O beni güldürürdü bir bakardı romantizmi hissettirirdi onun olduğumu hissederdim. Bu bidon gibi bişey hissettirmiyor ne gülmeyi ne aşkı ne başka bişeyi ot gibi devam ediyoruz
Dün aradım 1 saat konuştuk. Ama ne konuştuk? Senle ilgilenemiyorum çünkü babam annem şu bu diye dertlerini anlattı. Ben bunu hak etmiyorum... hak etmiyorum.. dert dinlemeyi hak etmiyorum. keşke hiç sevgili olmasaydım. Bunları telafı edilen diyor 3 ay 20 gün oldu. Ne zaman biticek lan senin dertlerin. Ne zaman paran olacak. Ne zaman sohbetin saracak. Gülmüyorum eğlenmiyorum. Sıkıcı sıkıcı devam ediyor. Eski sevgilimi özledim. O gel buluşalım dese giderdim.
O beni güldürürdü bir bakardı romantizmi hissettirirdi onun olduğumu hissederdim. Bu bidon gibi bişey hissettirmiyor ne gülmeyi ne aşkı ne başka bişeyi ot gibi devam ediyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Bidon
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Açıkça yazmışsınız; bu adamla aranızda hiçbir uyum yok, bu durumda ilişkinize neden devam ediyorsunuz?
Sizin bu çocuktan ayrılmanız için eski sevgilinizin yeniden size mesaj atmasına gerek yok; illa bir başkasını bulmanıza da gerek yok. Başka kimse olmadan da sevmediğiniz bu çocuktan ayrılabilirsiniz.
Bir ilişkide mizah, kahkaha, birlikte eğlenmek vs çok önemlidir ve iki insanı birbirlerine bağlar ancak sizin aranızda bunlar olmadığına göre devam etmeniz yersiz.
İlişkide güzel paylaşımlar vardır ve ardından bazen dert dinlersiniz ancak sürekli dert dinlemek olmaz.
Sevgiler
AY