4 yıllık bir aradan sonra tekrar eski sevgiliyi hatırlamak...?

4 yıl önce bir kızla 3,5 ay gibi bir süre çıkmıştık ve ayrıldık ayrılmayı ben istemiştim zor da olsa kabul etti ama ondan sonra sürekli beni rahatsız etmeye başladı mesajlar atmaydı telefonla rahatsız etmekti bir sürü olay yaşadık ve bu olaylar sırasında sinirden ağzımızdan birbirimize hakarete küfre varacak sözler çıktı:( yaklaşık bir 2 yıl kadar ben istememe rağmen beni rahatsız etti ondan sonraki 2 yılda hiç arayıp sormadı bende artık rahatlamıştım ama son zamanlarda düşüncelere dalmıştım bu kızla ilgili acaba çokmu fazla hata yaptım diye çünkü kızın tek amacı beni tekrar kazanmaktı, gene son 1 aydır bir rüya gördüm kızla ilgili etkili bir rüya değildi ama bende tesir etmişti çünkü durmadan bunu düşünmeye başladım ve anladımki ben bu kızı seviyorum, bir şekilde kıza ulaştım durumu anlattım sıcak bakmaya çalışıyor ama birbirimize zamanında yaptığımız onca hakareti unutamıyorum diyor acaba nasıl kendimi affettirebilirim kıza, kızda bana ne olur seni tekrar kazanmam için elinden geleni yap diyor bana yardım edin bu kızı tekrar kazanmak için ne yapmalıyım?
4 yıllık bir aradan sonra tekrar eski sevgiliyi hatırlamak...?