Eski sevgilimden hatalarım yüzünden ayrıldık. Ne yapmam lazım onu tekrar kazanmak için?

3 bucuk yıllık sevgilimle aşık olarak başladık sonra ilk ayrıldığımız 4 ay sürdü ve ben o süreçte biriyle sevgili oldum eski sevgilim bana dönmek isteyince onu sevdiğimi anlayıp ona döndüm bu olay 2 defa yaşandı ayrılınca ben onun acısına dayanamayıp yeni birini tanıdım hep yani hem ben hem eski sevgilim hemde hayatıma yeni aldıgım kişilere acı çektirdim. Eski sevgilim bugun bana birdaha asla olmayacağını söyledi ama ben onu çok seviyorum onu tekrar kazanmam lazım artık akıllandım ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kesin olarak ayrıldığını söyleyip ben tam biriyle ciddi bir şekilde başlayacağım zaman gelip aklımı çeliyordu ondan vazgeçtiğim zamaan bana dönüyordu sonra hatalarımı tek tek yüzüme vuruyordu ama artık son olsun barışıp hata yapmamak adına başlamak istiyorum çünkü o da bende kopamıyoruz birbirimizden
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim bana döndü hepinize çok teşekkür ederim artık kullanmam bu hesabı
Eski sevgilimden hatalarım yüzünden ayrıldık. Ne yapmam lazım onu tekrar kazanmak için?