Kızlar aceba biz kariyer yapıcaz diye boşuna mı yoruyoruz kendimizi ya millet çatır çatır evleniyor dirseklerine kadar bilezik dolu evliya çelebi gibi geziyorlar, sizce bir boka yaramayacağını bile bile okuyarak hatayı biz mı yapıyoruz?
En mantıklısı okumak bir gelecegin olur okumadan evlilik yaparsan koca iyi cikmazsa maddi gucun yoksa cocuk olursa mecburiyetten katlanmak zorunda kaliyosun ailen destek cikarsa o ayni konu evlenceksende iyi birini bul ahlaki iyi olsun tip gecici ama en mantiklisi okumak yinede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Saçmalama ya oku ayaklarının üstünde dur para için evlenip kocaya muhtaç mı yaşamak istiyorsun yapmayın böyle valla yazık
En mantıklısı okumak bir gelecegin olur okumadan evlilik yaparsan koca iyi cikmazsa maddi gucun yoksa cocuk olursa mecburiyetten katlanmak zorunda kaliyosun ailen destek cikarsa o ayni konu evlenceksende iyi birini bul ahlaki iyi olsun tip gecici ama en mantiklisi okumak yinede
Aksine, kim böyle düşünüyorsa o haya yapıyor. O dirseklere kadar olan bilezikler de maalesef gelinlere yedirilmiyor.
Kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli evlenenlerin çoğu kariyerden kaçıp koca parası yemek isteyen tipler ben kariyeri daha fazla önemsiyorum
Okudum öğretmen oldum atandım. Evlilik içinde 1 2 senem var. Her şey zamanında güzel ve her şeyi yapabilecek gücümüz var 🌸
Vallahi ben Kayseriliyim. Bizim orda hep şey derler Kayserilinin aptalı okul okur derler.
Bende kayseriliyim jcjdhd
Evlenebilirsin tabi ama kendi ekonomik özgürlüğün olması varken neden kocanın eline bakasın ki?
Işte bu devirde kendi ekonomik özgürlüğünün olması zor cjjfnd
Zor değil önce kariyerini oturtursun sonra evlenirsin. İsteyince başaramayacağın hiçbir şey yok
Çatır çatır evlenenler çatır çatır boşanıyor evlilik aceleye gelmez
Cahil anne olma , önce oku aydinlan
Sen oku kendi ayaklarının üzerinde dur
Ismi var Okusan ne yaziyorki
Okumak artık en büyük aptallık
Ah ah zengin bir koca bulup yatsam 😂😂
Ne olursa olsun doğru bildiginizden şaşmayin.
Önce okumak sonra evlenmek
Okuyun okuyun OKUMAKTAN zarar gelmez
Bu devirde bileziği zor takarlar
Senin kararın ya kariyer yaparsın veya evlenirsin.
Banada zengin kız lazım içgüveysi gideceğim
Okumaaak 💪😄
Okumak
Yoo evlenmek gereksiz
Okumak.
Boşsun karşım bomboş
evleneceğin kisiyi iyi seçmelisin
Oku ben e
Evlen
Okumak tabiki
okumak
Sevişmek 💕🥰💕