• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Türkiye'de bir düğün ne kadar tutar?

EksikAliBur41
EksikAliBur41 Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Gösterişten uzak iki tarafın annelerinin, babalarının ve arkadaşlarının katıldığı bir 150-200 kişilik bir düğün sizce ne kadara patlar. Gelinlik ve smokin parası dahil.
Türkiyede bir düğün ne kadar tutar?
Türkiye'de bir düğün ne kadar tutar?
Babalık Soruları Para Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • OfsaytKazım
    OfsaytKazım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Bulaşma kardeşim düğüne falan. Hayatında seni umursamayan bir dünya insan göbek atacak, karnını doyuracak diye gerek yok o paraları vermeye. Gidin o paraya kral bir tatil yapın daha akıllıca. İlla tahmin istiyorsan da 60.000 civarı düşünebilirsin. Kuzenim yaptı düğün birkaç ay evvel. Senelerdir görünmeyen akrabalar çıktı ortaya, iki göbek attı; enayi gibi para ödüyorlar şimdi.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    +1 yıl

Ortama gelınlık 3-5 bın tl ıstanbul ıcın konusuyorum. Damatlıkta 3000 tl cıvarı de ayakabı vs vs. Kuaför ınck mıncık ıslerınede 3000 tl ayır. İşte arabası süsü kılı tuyude ıcınde 2 bn ayır. Salon tutcaksanız duruma göre 3-5 bın de ona yazalım klasık dugun salonu ıcın 20 bın cıvarı hıc hesapta olmayacak seylerde cıkacak mutlaka 5 bın tl de oyle koy ortalama 25-30 bın tl cıvarı rakamlar gıder

1
    0 Yorumla
  • beynimtokk
    beynimtokk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

abi düğün en gereksiz şey ya nikahı bas altınları topla bas git balayına
    tamam gelinlik alınır damatlık falan fotoğraf çekimi de olur ama şu zımpırtı düğünler hoş değil yani eğlenmeyi arkadaşlar arasında yapılabilir akrabaya ne gerek var ya yani bide ayıp olmasın diye sadece bir yemek verilebilir bir restorantta tamammm bitti

1
    0 Yorumla
  • Havanaohnanaa
    Havanaohnanaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Gecen sene falan bizimkilerden birinin dugunu 800 bin tuttu. Kimle evleneceginize dikkat edin beyler. Gosteris meraklisi gelin cok 🙄 biz damat tarafiydik. Gitti bosuna para “ama hayatimizda ilk defa oluyooo” diyen bir gelin ugruna 🤦‍♀️

10
    21 Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

O paraya maserati grantourismo alırım çoğu kızdan daha güzel evlenipte napacam ben vazgeçiyorum evlenmiyecem 😀

Yorumla
    • _Cambaz_
      _Cambaz_
      +1 yıl

Oha 800bin tl nedir be, bir kere oluyo olsa bile o paraya değecek bir gelin olduğunu sanmıyorum dünyada :D
      Geçmiş olsun :|

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Bence de degmezdi ama napalim yilan cok. Gelin hanim istedigini elde etmeyi iyi bilen biri. Duygularla oynayarak heeeer istedigini elde ediyor 😂 gecirenler sagolsun ne diyim ahaha Maserati fikrini de cok ama cidden cok mantikli buluyorum 😆 dugune o kadar masraf da neymis bee 🤬

Yorumla
    • _Cambaz_
      _Cambaz_
      +1 yıl

Benim eski sevgilim de bir ' kere evlenicez sonuçta herşeyin en iyisini isterim en az 200bin lazım düğün için felan diyodu 😂 şu an yalnızlıktan neler yapıyordur kim bilir, 30 olcak bu sene 😂 Yılanın başını küçükken ezdim 🤣

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Helal 🤣 tebrik ediyorum 👏 😆

Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

Damat ne iş yapıyordu okadar parayı verebildi

Yorumla
    • Lostinnocent
      Lostinnocent
      +1 yıl

800 bin nedir uhhuu bu kadar masrafı nasıl karşıladılar ki demek çok zenginlermiş 😀

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Ne karsilamasi 😀 adam mecburen borc altina girdi ve su an depresyonda. Odeyemedi hala. Cok mutsuz damat gelin de har vurup harman savurmaya dewamkeeeeee 💃🏻💃🏻💃🏻
      Bebekleri oldu bir ay once falan. Bak yeni dogmus bebege hic abartmiyorum her biri 500 liralik bir suru elbise almis sirf kocasi hayir diyemiyor kiyamiyor diye 🤦‍♀️ Allah’in cezasi yine sinir etti beni iyi mi 😤

Yorumla
    • Halendimdik
      Halendimdik
      +1 yıl

Çok HAYIRLI bir gelinmiş 🤭

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Ooo hem de nasil 🙄 dusman basina 😂 onu gordukce erkek kardesim evlenmesin istiyorum simdi boyle birine denk gelir Allah korusun 🤭

Yorumla
    • Halendimdik
      Halendimdik
      +1 yıl

@Havanaohnanaa Allah muhafaza! Allah muhafaza! Böylesiyle ancak Ekonomik Savaş Taktiği yapılır. Mesela düşman ülkeye bu seriden ilk etapta 200 tane gelin adayı göndereceksin. Zengin bir herifle evlendiklerinde ekonomileri de ister istemez çökecek 🤭

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Ahaha 200 ulke ekonomisini mahveder 😂 Turkiye hala nasil ayakta anlayabilmis degilim dogrusu 🤔 bunlar tamamen elalem icin yasayan, gosterisle beslenen son para bükücüler. Doymak bilmiyorlar 😂 1 yasindaki kizinin ilk dogumgunu icin sehrin en pahali restorantini ‘borçla’ kapattiran insanlar 🤦‍♀️

Yorumla
    • Halendimdik
      Halendimdik
      +1 yıl

Türkiye'de bu lüx taleplerin çokluğundan evlenebilen kalmadı ki bu zamanda ekonomiye de bir şey olsun😂 Her 10 kişiden 2'si ancak evleniyor, 4'ü ise boşanıyor. Yani -2 deyiz desem yeridir🤭 Şahsen ben bile 32 yaşıma girmiş olmama rağmen halen uygun (tasarruflu😂) bir kısmet bulamadım, mezara da bekar gireriz artık...
      Borçla Restorant Kapatma olayı nedir ya 😂 Hemen girişteki masayı tutsan daha iyiydi 🤭

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Evliliklere bir ben sahit oluyorum demek 😂 o zaman desene evlenebilenlere helal olsun hahaha bol sans dilerim tasarruflu es bulma konusunda 😂

Yorumla
    • Halendimdik
      Halendimdik
      +1 yıl

Yok kız, onların da ömrü maximum 2 yıl, çok örneklerini gördüm. Onlara da helal olamıyo 😂 O seriden üretmiyor ki Mevlam 😂

Yorumla
    • Lostinnocent
      Lostinnocent
      +1 yıl

Ne kadar gosteriş meraklısı israfcı bir kızmış, erkek tarafıda bir tepki göstermiyor mu bu kadar masraf da hem israf günah

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

Tabiiki de erkek tarafinin ailesi kiziyor. Cok gunah ya musriflik. Kiz bir de guya kapali dindar. Baksana bana deliriyorum sinirden ama damadimiz cok depresif bir adam. Aile bir sey demeye korkuyor kendine bir sey yapar diye. Kizi bir kac kez uyarmaya calistik. Adami bize karsi doldurmus timsah goz yaslariyla. Adam bizle konusmuyor artik. Saf 🙄😬

Yorumla
    • Lostinnocent
      Lostinnocent
      +1 yıl

Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin, zor bir durum. Ah biz insanlar gözü tok olabilsek, sade yaşam gösterişten uzak doğal bir hayatı benimsesek şu zamanda. İşte o zaman şeyin daha güzel samimi olacagına inanıyorum.

Yorumla
    • Lostinnocent
      Lostinnocent
      +1 yıl

Her şeyin

Yorumla
    • Havanaohnanaa
      Havanaohnanaa
      +1 yıl

@Lostinnocent amin. Cidden baskalari icin yasamak yorucu. Hicbir sey tatmin etmiyor bu tarz insanlari. Sadelik her zaman en rahati. Bunlar yuzunden her sey cok sahte geliyor. Instagram hayati yasiyorlar. Her sey gostermelik ve sahte. Baskalarinin da psikolojisini bozuyor bunlar. Allah bildigi gibi yapsin boylelerini cidden urememeleri lazim

Yorumla
    • Lostinnocent
      Lostinnocent
      +1 yıl

Katılıyorum kesinlikle, samimiyet yok. Her şey sosyal medyada paylaşılıyor, özel yaşam kalmadı. İnsanlar anı yaşayamıyor. İnsanlar gezeyim paylaşım yapayım gösterişli olsun derdinde. Herkes birbirinden üstün olma, çok lüks yasamı varmış gibi gösterme derdinde. Bazen çok yanlış bir çağda yaşıyorum diyorum 😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

52

Cevap

• FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Gelinlik ortalama 3bin damatlık bin lira
    Salon 5bin
    Eve esya alinacak beyaz esya 10bin tutar
    Oturma grubu 4bin
    Hali perde ivir zivir 5bin
    Gelin kuaför makyaj ayakkabi fotograf 5bin
    Bal ayi da 2 3binden başlar ortalama
    Kına gecesi var yine salon bindalli da 6 7 bin tutar
    Kaba taslak aklima gelenler bunlar şimdilik

2
    7 Yorumla
    • Öpsünseniamcan
      Öpsünseniamcan
      +1 yıl

40-42 bin

Yorumla
    • FilozofHYPATİA
      FilozofHYPATİA
      +1 yıl

@Öpsünseniamcan en iyi ihtimalle

Yorumla
    • Gelgüneştenönce
      Gelgüneştenönce
      +1 yıl

Boş konuşmuşsun ben evlendim evlenmem 15 bin liraya patlamadı gerçi ben düğün falan yapmadım mesela benim bir yakın akrabam geçen sene evlenmişti eski kafalıydı o yüzden düğün yaptılar düğünü bir tanıdığının bahçesinde yaptılar 3 binlira sanırım para gitmişti düğün gelinlik damatlık toplam hepsi... Ev derken zaten spotçudan teşhir ürünü gibi 3'ü bir arada buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi üçünü bin liraya aldılar koltuk takımlarını tanıdıktan aldılar 1500 liraya çok güzel koltuk takımı aldılar evin diğer gereksinimleri çoğu sağdan soldan şu bu verdi ana baba evindende aldıkları oldu ev tutmalarıda depozito kira vs herşeyi tamamladılar kuaför falanda zaten bizim ailemizde üç kişi kuaför onlar yardımcı oldu gelinin saçı başı herşeyi evde yapıldı damat zaten kendi saçını taradı giydi damatlığı, bu kadar yani... Ne abartmışsın yok 5 bin yok 10 bin, evlenmek isteyen yeterki evlenmek istesin hepsi 30 bine çıkar en fazla

Yorumla
    • FilozofHYPATİA
      FilozofHYPATİA
      +1 yıl

@Gelgüneştenönce öncelikle kelimelerine dikkat ederek konuşun lütfen
      Burasi dingonun ahiri değil bende sizin asker arkadaşınız değilim
      Dediğiniz doğrudur farklı bir alternatiftir olabilir yani
      Bu da benim görüşüm tecrübem fikrim

Yorumla
    • Sıcakkisilik
      Sıcakkisilik
      +1 yıl

Evlisin sanirim

Yorumla
    • Gelgüneştenönce
      Gelgüneştenönce
      +1 yıl

Suslan puşt nasıl konuşacağımı sendenmi öğrenecem dürzüü

Yorumla
    • FilozofHYPATİA
      FilozofHYPATİA
      +1 yıl

@Gelgüneştenönce edepsiz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenirsem düğünüm pek bir şey tutmayacak alırım şöyle bir şey https://www.trendyol.com/trendyolmilla/ekru-aksesuar-detayli-elbise-tprss20el1204-p-35466734 bir de duvak takarım al sana gelinlik zevksiz ağır bez parçalarına binlerce tl para harcıyorlar hele kuaför.. Normal saç yaptırmak 50 liraysa yok gelin başı yok damat g. tü deyince 5000 lira oluyor. Eş dost çağır pasta içecek tamam zaten takarlar takı makı masrafların bir kısmı hallolmuş olur. Bana kalsa onu da yapmam da buralarda gelenek işte. Olmadı gider dağın başına çadır kurarım oraya toplarım arkadaşları içer eğlenir dağılırız.

0
    0 Yorumla
  • meziiig
    meziiig Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Düğüne vereceğim parayla dünya turuna çıkarım daha iyi. Eğer evlenirsem düğün yapmayı duşunmuyorum sahsen. Düğünden önce veya sonra küçük bir eğlence yaparım ama giremiceğim borcu altına ne kendim girerim ne karşı tarafı sokarım. Sonucta ben evleniceğim milletin eğlenmesine gerek yok benim eğlenmem yeterli :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelde 50 bin falan demissinizde kisiye gore degisiyo.. Benim erkek tarafim nerdeyse 2. el esya kullandircaklar taki desen sadece 2 bilezik diyo set falan yalan oldu zaten calgi falan istemiyorum vitrin falan da istemiyorum bn zaten kendim cok seyden kismisken hala cimri gibi davranmalari insani delirtiyo inadina yuksek seyler soyliceksin anca olcak heralde! Kardesleri kacarak evlendi için hersey pahali geliyo.. Sozde parasi varmism8s kac tl bekliyosa bir evliligi.. Bak yine sinir oldum!

1
    1 Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

Evlenme o zaman sonra pişman ederler

Yorumla
  • Komutanlogarr41
    Komutanlogarr41 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ablamların düğünü yat'ta oldu 200 bin gibi bir fiyat tuttu heralde yani ben öyle duymuştum. Eniştem büyük ihtimalle sağ böbreğini bırakmıştır

1
    2 Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

Hocam mesela yani olaya bak...
      Gerekli mi 200 bin vermek. 200 bine ev alıyorsun. Gerçi paran varsa koymaz diye de bir şey var

Yorumla
    • Komutanlogarr41
      Komutanlogarr41
      +1 yıl

Valla aga bencede gereksiz

Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Abim evlendiğinde 70 bin harcandı bence düğüne gerek yok 70 binle üstüne kredi çekilip ev alınır 1 günlük düğün eğlencesi yerine ömür boyu rahatlık

1
    1 Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

Çok çok daha mantıklı

Yorumla
  • Dünyadurumu
    Dünyadurumu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Var gösteriş meraklısı olanlar düğün çok paralı evet yüksek mevla yapanda var yapmayanda bu yaşam koşullarına göre değişir keşke bu tür masraflı düğün olmasa ama var birde bunun ilerisini düşünen yok ileride geçim olacak olmayacak belli değil böyle evlilik uzun ömürlü olup olmayacağı bile meçhul artık ne denilse bile bu konuda eleştiri yapmak imkansız zaten eleştiriye tahammül etmezler

0
    0 Yorumla
  • Yusuff2020
    Yusuff2020 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

bir düğün için okadar paraları çok aşırı gereksiz buluyorum şahsen. Yani düğün bu bir çift aile kuruyor. bir müzik çalıp birde pasta falan okadar pahalı olmamali bence. Zaten düğün sözü işin içine girdiğinde hersey 20 kat pahalı oluyor. Düğündeki harcama ile ev araba alınır

0
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Her şey dahil 50.000 lira gider. Çiftlerin aşırıya kaçan harcamalarının olmaması gerekiyor.

1
    1 Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

50 k yani. Peki bu parayı harcamak mantıklı mı?

Yorumla
  • LaCaSa
    LaCaSa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl

Şimdiki gençlerden çok umutluyum. Eskilere kalsa bir iki saat göbek atııp kurtlarını dükmek için 30 ile 50 bin lirayı gözden çıkarmak hiç akıl karı değil. Sade bir düğün ve bir nikah kafi...

1
    0 Yorumla
  • QueenWitch
    QueenWitch Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

Şehirden şehire değişebilir ama bence en az 30-40 bin. Babamda kiraya veriyor tam hatırlamıyorum ama 1-2 sene önce 8 bin liraydı kirası (pasta, yemek, kuruyemiş Gibi şeyler yok tabi).

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben oynamalı tarz kalabalık düğünlere karşıyım. Ama mekan çok önemli çok beğendiğim bir yer var iki tarafın ailesi ve misafirleri toplam 150 kişi olursa 15 gidiyor ama mükemmel bir manzarası var herşey çok iyi. Değer yani. Gelinlik kişinin isteğine göre değişiyor ama benim beğendiğim rahat 20 bin vardır diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • bensherlock
    bensherlock Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Nerede yaptığına bağlı en ucuzu 35 bin fakan olur herhalde

3
    0 Yorumla
  • GözdeNurcum
    GözdeNurcum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Bir gelinliği 6-7 binden asagi alamazsın hadı sade olsun desem de damatlık fiyatlarını bilmiyorum shsjdhd salonu 5-6 bine ayarlasanız en sade şekliyle kuaför vs 1 bin lira olsa sade bir dugun 15 e olur galiba

1
    0 Yorumla
  • darkstair
    darkstair Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

100.000 TL popona giriyor sonra evlendiğin kız seni anladatıyor ondan seni fakirleştiriyor dobra psikolojin bozluyor sonra başka erkekle öpüşürken resmini görüyorsun sonra öfke ve kinle doluyorsun

1
    14 Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Dobra değil sonra

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Anladatıyor değil aldatıyor

Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

Üzdün bizi kral

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Yaşıyacaktın

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Her kadın öyle değil bir kızın güzelliğine değil de karakterine odaklanırsan emin ol pişman olmazsın

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Her kız aynı

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Her kızı denedin mi nerden biliyorsun

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Denedim

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Hepsi aynı

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

O zaman sadece dış güzelliğe bakanlardansın

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Bu sonuça nasıl bu kadar emin olabildiniz

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Hayatıma girip çıktın mı ben güzelliğe bakmam Allah yaratığı herşey güzeldir

Yorumla
    • darkstair
      darkstair
      +1 yıl

Siz insanlar çirkin dediğiniz tipler varya mesela o güzellikte insan göremezsin demekki Allah başka bir sanat sunmuş

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Çirkin demiyorum sadece mükemmel kadın istyor erkekler çoğunlukla

Yorumla
  • selinyagcii1
    selinyagcii1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Düğün boş iş yapın güzel sade nikahınızı arkadaş ortamında küçük bir eğlence yapın akrabaya göbek attırmak için en az 50 bini gözden çıkarmak normal mi?

2
    2 Yorumla
    • OfsaytKazım
      OfsaytKazım
      +1 yıl

Dünyanın en dangalakça geleneğidir bu. Hayatın boyunca 2 3 defa gördüğün insanlar eğlensin diye senelerce ödeyeceğin borcu sırtlanıyorsun.

Yorumla
    • selinyagcii1
      selinyagcii1
      +1 yıl

@OfsaytKazım Aynen bende öyle düşünüyorum o parayla gidin istediğiniz her yeri gezin dolaşın daha çok özel anınız olur

Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Evlilikte, kadın da, insanlığın tümü de midem de aşırı bozulmaya neden olmakta, kendilerini onursuzlaştıracak olan bir amaca neredeyse servet harcıyorlar bu aptallar; çünkü onlar zayıflar, acınasılar ve de acizler.

0
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

bu çok geniş bir skala aslında çevremde bunu 30/40 bine halledenide gördüm 300 binlerede halleden var çiftler anlayışlı ise karşılıklı olarak maliyet olabilidigince minimumda tutulabilir önemli olan taraflar

0
    0 Yorumla
  • YalancıBahar96
    YalancıBahar96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

En ölüsü 50 bin
    Benim bir arkadasim şöyle yaptı gitti aşık oldu sonra aşık olduğu kızla herkesten gizli evlendi sadece kızın annesi babası biliyor başka kimse bilmiyor. 1 gün önce bekar olan adam 1 gün sonra kafede oturduğumuz da knk ben evlendim dedi cüzdanı gösterdi oha dedim.

0
    1 Yorumla
    • YalancıBahar96
      YalancıBahar96
      +1 yıl

Hiç masraf da yapmadi. 5 10 bin gibi para harcamış sadece

Yorumla
  • Eqzxx20
    Eqzxx20 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.

Düğüne göre değişir bence lüKS bir mekan da yemekli hediyeli 80 bin normal standart bir düğün 50 bin falan evlenmeyin skksksks🙄😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düğün kesinlikle fuzuli harcamadır. Bir ton borca girersin üstelik yazık ya

2
    0 Yorumla
  • Acil_yardım
    Acil_yardım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Valla bilemem
    Ama olucak madem her şey 4 4lük olsun olabildiğince tabi kimsenin gözüne sokmak için değil de maksat gelin ile damat mutlu olsun

0
    0 Yorumla
  • grknnrgz
    grknnrgz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 73%
    +1 yıl

Gelinlik smokin kiralasan 1000 tl de ikisine düğün salonuymuş çikolata çiçek ıvır zıvır hepsi 50 bine yaparsın

0
    0 Yorumla
  • Kaiki_Deishu
    Kaiki_Deishu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

En az 70-80 bin arası belki de daha fazla. Bütün yatırımını gidip iki göbek atmak için harcamak istiyorsan sen bilirsin tabi ben tavsiye etmem 🙄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

250.000 tl yi gözden çıkarman gerekiyor akrabam evlendi en asgari düzeyde evlilik yaptı hani vasatın vasatıydı bütün masraflar 250.000 tl tuttu oda şu an yaparsan bu miktar ekonomi gittikçe kötüye gittiği için bu fiyat dahada artabilir

0
    0 Yorumla
  • müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

@EksikAliBur41 bu zamanda düğün isteyen kız kezbandır benim gözümde kimse kusura bakmasın

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Standart ve gösterişten uzak bir düğün ortalama 10 ile 15 bin lira tutuyor. İçinde yemeği, pastası, ikramları da dahil.

0
    0 Yorumla
  • Büşra_riri
    Büşra_riri Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Çok gereksiz fazla gösterişli düğünler onun yerine ev alınsa daha iyi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir dügün derken?
    Ev esyaları
    Altınlar
    Salon parası
    Fotograf parası
    Nişanı kınası sözü
    Yok yüz görümlügü
    Yok o yok bu?
    bir dügün derken icerik ne?

0
    0 Yorumla
  • Nixantos
    Nixantos Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Salon davetliler organize vs dedin aha patladı snaa bir gece 40 civarı 30 civari

0
    0 Yorumla
  • Freyy34
    Freyy34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 85%
    +1 yıl

Öncesi sonrası ve altınlar toplam 120 bin tl çıktı yeğenimden. Eşyalarda dâhil

0
    0 Yorumla
  • new-anka
    new-anka Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Sade bir düğün töreni 20 bin yeter
    30 bin e de ev eşyası alırsın.

0
    0 Yorumla
  • cesur722
    cesur722 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 93%
    +1 yıl

Bugün Türkiye şartlarına göre Düğüne harcanan para Bir evin Yarısının ödemesi demektir

0
    0 Yorumla
  • DelisinSennnnn
    DelisinSennnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Sade düğünse 50 falan ama evlenme masrafı 300 bin falan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düğün salonu ortalama 20 bin olsa, gelinlik ve damatlık kuafor araba süsü filan da 10 bin tutsa ortalama 30 bin tutar düğün. Tabi bu miktarlar duruma ve yasantıya göre inip artabilir

0
    0 Yorumla
  • WLKN-KY
    WLKN-KY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Temiz 100 bini gözden çıkar sade naif bir düğün için

0
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Tüm masraflar dahil 50 bin lira tutar.

1
    2 Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

Peki bu parayı bir geceye harcamak ne kadar mantıklı? Onun yerine başka şeyler yapılması daha iyi olmaz mı?

Yorumla
    • Leading_Leader
      Leading_Leader
      +1 yıl

Olur. Ben o parayla karavan satın alırım. 😁

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

valla kimle evlendiğine göre değişmek suretiyle...10000-1000000TL aralığında tutar.

0
    0 Yorumla
  • tolgabeyy3535
    tolgabeyy3535 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

En az 60-70 bin TL gider, o da ucuz bişey kalitesiz olur. Düğün yapmak akıl işi değil bence de, arkadaşların dediği gibi, sade bir nikah, arkadaşlarla küçük bir eğlence yeterli olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • ___LAVİNİA___
    ___LAVİNİA___ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Ne sen sor ne ben söyliyeyim.

2
    0 Yorumla
  • MrSlytherin
    MrSlytherin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Yani max 300.000 tl ye halledersiniz buna ev araba mobilya falan dahil

0
    1 Yorumla
    • MrSlytherin
      MrSlytherin
      +1 yıl

Ay pardon 30.000 olcakti

Yorumla
  • kemal_198
    kemal_198 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Dip fiyat 30000 olur herşe sıfırdan olacaksa tabi ama ev eşyaları varsa 10000 halolur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nerede olduguna bağlı bizim orayı baz alarak söylüyorum yemekli ickili oluyor en az 100 bini gözden cıkarmak gerek diye düşünüyorum

0
    4 Yorumla
    • kemal_198
      kemal_198
      +1 yıl

Bahşiş de bol olur içikil olunca 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kemal_198 kına icin de gecerli bu yemek ve içki bu seye alıştığım icin baska yerin düğünlerine gidince cok yavan geliyor😂 bir yandan bu kadar masrafi dugun icin yapmak bana sacma geliyor bir kere oluyor evet ama o para daha güzel seyler icin kullanilabilir nikahtan sonra bir mekanda aile arkadaşlar arasinda ickili yemekli bir kutlama yapmak daha mantıklı

Yorumla
    • kemal_198
      kemal_198
      +1 yıl

İçkili yemekli bütün düğünlere giderim seviyorum içikil yemekli düğünleri bahşişimide fazlasıyla veririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kemal_198 sevilmez mi😂

Yorumla
  • no_lie
    no_lie Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Türkiye'yi bilemem ama Mardin'de en az 350k lazım

0
    21 Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

yuh 350 k niye

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

O kadar altın+bir dünya akrabaya düğünde yemek veriliyor. Evlenen erkek ev de alması gerekiyor ancak yetiyor o para

Yorumla
    • EksikAliBur41
      EksikAliBur41
      +1 yıl

Mardin'de neden evleniyorlar hocam 350 k ya iş kurarsın. Gerçi işi kurmuşsa ve çok kazanıyorsa...
      Ya yok yine olmaz. Evi arabayı boşver 150-200 kişilik düğün. Ayrıca takıyı damat mı alıyor? Gelen davetliler almıyor muydu?

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Ohoo sen ne diyorsun bizim burda böyle valla 😅
      Sen sakın buralardaki kızlara bulaşma bence

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Gelen davetliler hediye olarak cüzi bir miktar getiriyor. O da ancak düğün salonunun kirasını karşılıyor zaten.

Yorumla
    • lngrgzm
      lngrgzm
      +1 yıl

Oraya gelin gideceğim inşallah. Yaşadim yani doğru mu anlıyorum;)

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Yani parayla saadet olacağına inananlardansan evet.
      @lngrgzm

Yorumla
    • lngrgzm
      lngrgzm
      +1 yıl

Parayla değil. Benim zaten ailemin ve kendi kazancım gayet güzel.
      Fakat gelecekte çocuklarım için teminat sunmalı.

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Eh yani gelecek için birşey diyemeyeceğim 🤷🏼‍♀️

Yorumla
    • lngrgzm
      lngrgzm
      +1 yıl

Çok teşekkür ediyorum o halde.🌸

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Rica ederim ne demek🙏🏻

Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

350 bine porsche panamera alırım evlenmem hem çoğu kızdan daha güzel 🤣

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Keyfin bilir 😃
      @drifter00

Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

@no_lie 🤣🤣🤣😋

Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

Şaka yapıyordum ya kadınsız erkek yaşıyamaz erkeğe kadın şart küçükken annesi arkasını toplar büyüdüğünde de eşi Allah herkese hayırlı eş nasip etsin

Yorumla
    • kemal_198
      kemal_198
      +1 yıl

Benim sevgilim Mardinli acilen ayrılmam lazım ozaman

Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

Kemal 🤣🤣

Yorumla
    • kemal_198
      kemal_198
      +1 yıl

Bahşişler çok oluyor takı takanlar fılan harcanan para çıkıyor dedi kız arkadaşım tabi beni yemiyorsa 🙂

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Zaten senin böyle olduğunu fark ettiğinde o senden ayrılır @kemal_198 😅

Yorumla
    • kemal_198
      kemal_198
      +1 yıl

İnşallah ayrılır bende 350k ödeyecek g... Yok

Yorumla
    • no_lie
      no_lie
      +1 yıl

Ahahzhhzzhxhxh

Yorumla
  • Ebru__yalnız
    Ebru__yalnız Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Bu mekâna göre değişir ama ortalama 200 bini bulur

1
    0 Yorumla
  • BiaMitat
    BiaMitat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Tarafalara göre değişir

0
    0 Yorumla
  • adatavşanı
    adatavşanı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

Düğün + Gelinlik + Smokin = 20.000 (Ortalama)

0
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Gösterişten uzak ve 150 - 200 kişilik? :)))

0
    0 Yorumla
  • Öpsünseniamcan
    Öpsünseniamcan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

70000 lira civarı tutar.

0
    0 Yorumla
  • kursatakn
    kursatakn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

Valla güzel bir düğün 200.000₺

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

200 bin tl taş evlilik için

0
    0 Yorumla
  • blckgrl9
    blckgrl9 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Bu virüste milyon dolarlık düğünde yapsalar gitmem

0
    0 Yorumla
  • beyefendiks
    beyefendiks Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.

Kadına göre değişir. Ama en aşağı 90 bin.

0
    0 Yorumla
  • HzLuciferr
    HzLuciferr Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

60 bine çıkarsın nişan falan dahil

0
    0 Yorumla
  • darkness345
    darkness345 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

5 para harcamam harcatmam saçma bir şey düğün

3
    0 Yorumla
  • DrDrunkenstein
    DrDrunkenstein Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Düğüne karşıyım nikah yetiyorda artıyor

1
    0 Yorumla
  • BilBakalim_Who_Am_I
    BilBakalim_Who_Am_I Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu işin sınırı yok paranıza bağlı

2
    0 Yorumla
  • Aliistanbul3455
    Aliistanbul3455 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Ortalama istersen 80bin 100bin arasi

0
    2 Yorumla
    • İsimmak
      İsimmak
      +1 yıl

2-3 saatliğine oynayıp gidicekler. Niye o kadar pahalı anlamıyorum ben. Zahmet olmassa açıklar mısınız?

Yorumla
    • Aliistanbul3455
      Aliistanbul3455
      +1 yıl

@İsimmak beyaz eşya pahalı altın öyle düğün salonu da pahalı sırf 11bin düğün salonu

Yorumla
  • Bıkmışhuman
    Bıkmışhuman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Herşey dahil 200 gözden çıkar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

20 bin falan kötü bir yerse

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türkiye'de bir düğün ne kadar tutar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye'de evlenmenin maliyeti ne kadar? 9 cevap verildi
Türkiye’de evlenmek için tahmini kaç para gerekiyor? 36 cevap verildi
Türkiye'de evlenmek için kaç para gerekiyor? 7 cevap verildi
Türkiye’de evlenmek için kaç para gerekiyor? 9 cevap verildi
Ankara düğün salonlarında düğün kaç saat sürer? 7 cevap verildi
Türkiye'de düğünlere katılan kişi sayısı ortalama ne kadar olur? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨