Eşimi seviyorum ama giyim tarzı 50 yaşında bir adam gibi bıyıklı erkeklerden nefret ediyorum gitti bıyık bıraktı yalan konuşmalarıda çok oldu bu yüzden laflarına inanmıyorm ilişkide kendi sperminden iğreniyor hep oram buram ağrıyor diyor daha önce çok kalbimide kırdı yaptığı hatalarıda kabul etmediği için ona ilgim azaldı ve dedim bir erkek olarak hiç ilgimi çekmiyorsn sıkılıyorum artık seninle bişiy yapmak içimden gelmiyor dedim ama kırıldımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTabi ki kırmışsındır düzgün bir şekilde söyleyebilirdin giyim tarzını değiştirmesini ya da düzelmesini öyle demen evliliğinizi çok sarsacak emin ol sen nasıl ondan böyle bir tepki görmek istemiyorsan o da istemiyordur ciddi anlamda kırmışsındır onun sana bir kadın olarak hiç ilgimi çekmiyorsun sıkılıyorum artık seninle bir şey yapmak içimden gelmiyor dese nasıl hissederdin biraz empati kurmalısıın al eşini karşına düzgün bir dille konuş özür dile gönlünü almaya çalış değişmesini söyle böyle davrandıkca evliliğinize zarar verirsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşim diyorsun ve bu cümleyi sarf edip kırılmış mıdır acaba diye ikilemde kalıyorsun üslubunca söyleseydin kırılmazdı hatta kendini düzeltirdi tavrın çok yanlış o senin eşin ya nasıl böyle kaba olabiliyorsun seviyorsan kırmayacaksın ne sen onu ne o seni sorunlarınızı yapıcı dille konuşarak çözün
00 Yorumla
+1 yılEmpati yapıp kendini onun yerine koy o sana aynı şeyi söylese veya en basitinden Hayatım yeme artık çok kilolusun dese kadın olarak gururuna dokunur keza onunda dokunmuştur. O yüzden birbirinizi kırmadan daha yumuşak bir dilde bak bunlar sana daha çok yakışıyor, seni böyle daha çok seviyorum tarzında küçük oyunlarla daha güzel olur...
00 Yorumla
Ne kırılması... Evliliği direkt bitirecek bir söz. Erkek olarak illaki biri ilgini çekecek yani insanın doğası bu. Ve bu eşin olmadığına göre başkası olacak. Şimdi değilse de ilerleyen zamanlarda. Kişiliğin karakterin huyun suyun ne olursa olsun olacak olan bu. Bu sözü söyleyen bir eş ile yolları ayırma zamanı gelmiştir artık.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
121Cevap
+1 yılIlişkilerde Önemli olan bir şey varsa o da insanları değiştirmeye çalışmaktır yani İnsanları olduğu gibi kabul etmektir Tabii sadece istemediğin şeyleri söylersin Ama onun dışında insanları değiştirmeye çalışmak çok büyük bir hatadir biraz abi İnsanların dış görünüşleri kesinlikle ve kesinlikle yüze vurulmamaları yani Buradaki en büyük hatalardan bir tanesi üzüne karşı böyle her şeyi söylemektir Tamam her ne kadar İnsanlar dürüst olması Gerekirse de ama insanların giyiniş şekli olsun veya duruş şekli olsun veya konuşması olsun yani bunlara insanların yüzüne karşı söyleyeceksen bile kırmadan söylemen lazım yani böyle bir duruma ben olsam ben de alınirdım
22 Yorumla
Soran+1 yılO beni giyim konusunda daha fazla strese koyuyor
- +1 yıl
En guzel sey ayrilmaktir bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlar malesef evlendikten sonra bir rahatlık kazanıyorlar. Bekarken size ilgi alaka gösteren kendine çeki düzen veren kişi gidiyor yerine bambaşka biri geliyor. Bu yüzden evlilikle ya bitme noktasına geliyor ya da işkenceye dönüşüyor. Ben eşim için temizliğime, görünüşüme (o istedi diye yıllardır topsakal bırakıyorum) dikkat ederim. Ama o yatarken dişlerini bile fırçalamaz.
22 Yorumla- +1 yıl
müthiş yorumm :) karşılıklı temizliğe dikkat etmek diş fırçalamak lazım doğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
@buzlarkralicesi22 bu söylediğimiz en basit örnek. Daha sayılabilecek birçok konu var. Ama çoğu zaman görmezden gelmek zorunda kalıyorum yoksa hayat işkenceye dönüşür.
- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBırak kırılsın. Bazı şeyleri insanlara güzellikle anlatamıyorsun. Kırılması gerekiyor ki anlasın
21 Yorumla
Soran+1 yılBeklediğim görüş ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki eksiklikleriniz vaar, uzman doktorlardan aile terapistlerinden konuların çözümü için destek almayı teklif edebilirdiniz. İnsan sevdiğini kırmaz kaldı kii aynı evi aynı yatağı aynı hayatı paylaaştığı adamı paramparça etsinnn. Tek taraflı anlattın kendincee ne kadar haklı olsan da tavrın bu olmamıydı..
00 Yorumla
+1 yılTarzını beğenmiyorum çok demodesin benim için biraz toparlarmısın? Demek yerine ağır bir cümle kurmuşsun.
Bunun öncesi illa ki vardır ama sen kırıldıysan kırıldığın yerden onu kırarak ondan farkın kalmamış. İlişkilerde bir taraf toparlayıcı olmak zorunda. Her ikinizde sorumluluktan kaçıp birbirinizi suçlarsanız ayrılığa kadar gider bu.00 YorumlaKadin milleti isde doymak bilmez, surekli fazlasini ister, hic adami dusunmez, sonra adam boyle adam soyle.. bolr devam edersn adam seni aldatir.. kimse vazgecilmez degildir.. sende dul olarak ve boktan bir hayatla devam etmeye calisirsn bncr esine sahip cik ve eger o adamla evlendiysen onun karisi gibi davran disarda biri gibi dill..
00 Yorumla
+1 yıl
52 Yorumla- +1 yıl
Ss aldım
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Dayağı hakediyorsunuz. Hem evde kalmamak icin ilk gelen adamla evlenmek için ölüyorsunuz hemde ilgimi çekmiyormuş. Sanki o da sana kalmıştı birsuru güzel kız var. O laf içine dert olur zamanla yeni sulara yelken acar benden söylemesi.
31 Yorumla
Soran+1 yılOna kız bna erkrk çok bacım
Bazen kırmak gerekiyor kırmadan anlamıyorlar çünkü. Kendine çeki düzen versin. Ama ona karşı ilgisizligini fazla uzatma bu sefer karşılıklı soğursunuz
10 Yorumla
+1 yılSizce? tabi ki kırılmıştır. şimdi eşiniz size dese aynı şeyi siz de kırılırsınız. hoş Eşiniz de anlattığınıza göre hiç se öyle kırılıp dökülecek birine benzemiyor. pişkin birine benziyor😆
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Amaaan o zaman boş verin kırılsın dökülsün. siz kırılırken iyi miydi?
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Eski evliler birbirlerine neler diyordu ve insanlar okadar sorunlara rağmen evlilgn kıymetini biliyordu. Şimdi herkes incir çekirdeğini doldurmayan nedenlerden boşanıyor.
21 Yorumla
+1 yılGüzel söylemişsin. Lakin ilişkin senin gözünde bitmiş gibi. Saygında sevginde kalmamış ona karsı. Bence iliskini bitirmelisin. Kendi isteklerine uygun bir erkekler yeni bir iliskiye adim atmani oneririm
00 YorumlaBen benim olana asla öyle birsey demem. Hiç birsey dedittiremez. Bana gerekçesi her ne ise de diyeni de tek kelime daha ettirmeden, edemeden kapı önüne koyarım. Bildiğin kolundan tutu atarım poşet gibi..
00 YorumlaYani sizde aslında bir yönden haklısınız. Ama yani yapacak bir şey yok. Dünyada ki en zor işlerden biride bir insanın özelliklerini değiştirmektir. Eşinizde tabii ki kırılmıştır. Sonuçta o size ilgimi çekmiyorsun deyince kırılmazmısınız?
00 YorumlaKırılmıştır tabii
Konuşurken bir kendine de bak, bana dense ben üzülür müyüm diye bir düşün.
Evliliği seks olarak görmektense karşıdaki garibe az kulak ver de derdi neymiş dinle10 YorumlaKırılmıştır ama seni de anlamıştır. Zamanında o da seni üzmüş çünkü. Umarım anlatabilirsiniz.
10 YorumlaSevgilim ya da eşim bana böyle bir şey dese 5 dk tahammül etmem. Herkes kendi yoluna der arkama bile bakmam. Bu yaptığın direkt olarak boşanma sebebi. Gururunu kırmaya yönelik bir davranışta bulunmuşsun. Zamanında erkeğin biri eşine çirkinsin seni beğenmiyorum demiş ve ceza almıştı adam seni mahkemeye verse haklı.
00 Yorumla
+1 yılZoruna gitmiştir illaki
Ama bu sorunlari keşke daha iyi bir dille ifade etseydin
Mesela kıyafet alışverişini beraber yaparak ya da oram buram ağrıyor diyince tatli tatli laf sokarak falan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBizim için bu uyarıcı bir etkidir, kendimizi düzenleme yoluna gireriz.
Bu laftan etkilenip hayatına küsen erkek , kişilik gelişimi yeterli olmayan erkektir.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bunu biz bilemeyiz ki;
Dürüst davranman çok iyi,
Belki kendine çeki düzen verir.
Ama olmuyorsa da çok zorlamamak lazım
Özellikle çocuk yok ise
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin zaten çok yanlışı olmuş, senin tepkin de daha çok bozucu bir etki yapmış, birbirinizle bu gibi problemlerinizi yapıcı bir şekilde ele alıp, konuşun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başka kadın bulur o zaman kıymete biner yazık adama bana bunu diyen kadını seksi güzel kadınlarla keyif yapıp kiskandrrdm
03 Yorumla
Soran+1 yılOna karı varda bna erkek mi yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kırılmış olabilir ancak haketmiş.
Bakımlı olmak, şık giyinmek insanın doğasında var sanırım.
Ben hiçbir zaman kendimi bakımsız ve salaş olarak rahat hissetmem.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırılırsa kırılsın boşver bıyık konusunda haksızsın sakal bıyık konusunda hatalısın bir tek
Ama ağır bir cümle kabul etmek lazım
Tarafların bunu kendisi düşünmesi lazım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılsana yapılsaydı kırılırdın herhalde çok ağır olmuş. beğenmediğin özellikleri olabilir bunları dile getirebilirdin güzellikle
02 Yorumla
Soran+1 yılBin defa anlattım ama benim görüşüm onun için önemli değil
- +1 yıl
ya bu şekilde konuşmak ilerisi için iyi olmaz. karşına alıp konuşmayı denemeliydin. böyle giderse ayrılırız. diye. bir de onu olduğu gibi kabullenmeyi dene zor bir karar ama olmuyorsa yol yakınken ayrılabilirsin. gönlünü almayı dene çocuğunuz var mı o ve sen kaç yaşındasınız
+1 yılAlınmak yerine bu eleştiriyi doğru anlayıp çeki düzen vermesi gerek kendisine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunları hıssederken nasıl eşini seviyorsun saçma kendı içinde çelişiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılZamnında onun için o kadr şey yaptım herşeye rağmen sevdim dayağını bille yedim ama yetti artık
+1 yılYok canım kırılır mı hiç paslanmaz çelik düdüklü tencere mi zannediyorsunuz siz erkekleri ben snlamıyorum ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ağır bir şey söylemişsin bence onu söylemen yerine onu yönlendirebilirsin değişmesi için
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemdim mi sanıyorsn bir yerden sonra taşıyor insan
- +1 yıl
Doğrudur ya ne desem bilemedim bir çözümü vardır ya onun yaşlarınız kaç
Direk değil ama kademeli olarak birşeyler söylesen daha iyi olur sanki. İnsan ağaç gibidir zamanla eğilir. Bence kırma kalbini
00 Yorumla
+1 yılBence kırılmıstır sogumus bile olabilir dikkat etmek lazim konusmalara😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çoktan soğdum sevgi yetmiyor bazen
- +1 yıl
O zaman hayirlisi olsun imkanlar dahilinde bir cozum bulunur ya da biter... siz daha iyi bilirsiniz☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırılacak olsa soylediklerine deger verip daha onceden kendine ceki duzen vermez miydi? Oyle olmasi gerekmez miydi? Ilk kez bu tepkiyi vermedin sanirim. Severek mi evlendin?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için yaptıklarımı anlatsam varya şok olursn
+1 yılBiri sana deseydi kirilir miydin onu dusun kirilmistir tabi adam
01 Yorumla
Soran+1 yılKendiside beni çok eleştirdi
Kırılmayıdan daha önemli olan anlattıklarına göre evliliğinizin son kullanma tarihi geçmiş gibi duruyor. Bilenden bir yardım alın derim.
00 Yorumla
+1 yılNarsistle evlenmişsin. Zaten onu kırmak ve yola gelmesini sağlamak için bilerek söylemişsin o lafı. Boşanın ömür geçmez öyle
00 Yorumla🤦🏽♀️ Boş beleş işler. Aile hayatınızı neden anlatıyorsunuz anlamı değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile hayatımız kalmadı
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Siz yakın da ayrılırsınız kırılmıştır ama sen de ilk başta tatlı dille anlatmışsın Allah yardımcınız olsun
00 Yorumlaevet kırılmıştır ve senin onu aldattığında şüpeleniyordur ki bence aldatmışsındır da
10 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun cok net konusmussun. Bence biraz agir olmuş
10 YorumlaKırılacağına bir öz eleştiri yapıp çeki düzen versin kendine.
10 Yorumla
+1 yılValla bacım iyi yapmışsın hep erkekler böyle şeyleri söyler kadınlara kilo ver kilo al böyle giyme saçının boyasını söyle yap bilmem ne bence çok iyi olmuş aslında böyle yapmak lazım arada. Belki o kırgınlığı farkedip aynı şeyleri yapmazlar birdaha
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen canm sanıyorlar ki hayatımız onlardan ibaret onlara mecburuz
+1 yılkendi sperminden nasıl iğreniyor xşhduwhd Allah'ım daha neler göreceğiz..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Başlığı okurken yuh dedim adam ölmüştür diye de, içeriği okuyunca haklı yanlarını gördüm.
00 Yorumlaİşin yaş bacım şu an burda ben üzüldüm yani. Bence kırılmıştır gönlünü alman lazım
00 YorumlaAdamın gözünden düştün. Bana dese eşim yanıma sokmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılalım deseydin bu kadar ağır olmazdı aferin sana alkışş...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bosan hayatına bak mutlu ol kurtar kendini takma kafana herşeyi
00 Yorumla Yıllardır ben de değiştirmeye çalışsam da değişmiyolar. Çocuk var mı. Yoksa boşan
00 Yorumla
+1 yılO senin eşin ne kadarda olsa bu kadar kırıcı bir şekilde konuşmasaydın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ciddi bir laf etmişsin
bu lafın dönüşü pek olmaz.
Bunu daha farkl bir uslup ile söylemeliydin00 Yorumlaöpüşürken zor oluyor değil mi knk en iyisi bebek gibi temiz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılAğzına sıçsan daha iyi olurmus abla.. Epmati kur aynısını sana demis olsa napardın?
00 Yorumla
+1 yılboş ver boşan gitsin onla ömür geçmez kendini üzersin düşünme sen insan hayatta [onsuz yapamam] diyerek ömrünü harcar da niceleri çok daha güzellerini tercih ederek mutlu olmayı tercih eder sende öyle yap
01 Yorumla
Soran+1 yılÇookk haklısın bu zamna kadr beni çok eleştirdi çok kırdı yetti artık bir yerden sonra taşıyor insan
+1 yılVallaha umarim kırılmıştır kirilmadiysa daha büyük problem.
00 YorumlaKırılmıştır tabii ki bana öyle bir şey desen boşardım seni
00 Yorumla
+1 yılsenın sorudğun gıbı onunda bu soruyu kendıne sorduğunda sorun halledilecektir
00 Yorumla
+1 yılGörünüşünü sevdiğin bir şekle sokabilirsin. Söyle yataktada daha sert olsun sana ;(
00 YorumlaBu yaşta evlenşrsen tabi hevesini alamazsın erkeklerden.
00 Yorumla
+1 yılZaten hataları olmuş ve kendini sizden soğutmuş, bence boşanın daha fazla üzmeyin birbirinizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendine çeki düzen vermesine müsade edin konuşun son bir kez.. olmuyorsa zorlamanın bir anlamı da yok tabi ki. Napmayı düşünüyorsunuz kendini yenilemezse?
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşime bir erkek olarak ilgimi çekmiyorsun dedim kırılmış mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler