Istiyorum ki karşıma karakterli biri çıksın.Onu seviyim ve sevgimi haketmek için uğraşsın.Beni sevsin bana sadık kalsın.Benden saçma sapan beklentileri olmasın benimle ciddi düşünsün.Yani seviyeli bir ilişki, masum bir aşk istiyorum.Ama ne yazık ki karşıma hep şeref yoksunu insanlar çıkıyor.Düzgün biri kalmadı mı? Yoksa var da beni mi bulmuyor? Her zaman hayırlısı diyorum hala da diyorum ama çok bunaldım artık :(
Cevabın nedir?
+1 yılÇok şey istemiyorsun da.
-Karakterli olanlar dediğin şeref yoksunları kadar cezbedemiyor.
-Şeref yoksunları da karakterli olanlar kadar da sağlam adam olamıyorlar.
Bu orantıyı bozacak bir adam da büyük bir değerdir. Sadece sana bunu diyebilirim. Hem senin ilgini çekebilecek, hem sana ilgi duyup sevebilecek, hemde birbirinize bağlı olacaksınız.
Düşün o kadar kıymetli bir değer, o yüzden ki zordur, ama imkansız ve ulaşılmaz değildir. Her şey olacağına varır hayatta. Kimisini bulur, kimisini daha geç bulur. Ama bulur. Ama sabredeni, ama yıkılmayanı, ama pes etmeyeni.
cut.24 Yorumla
Soran+1 yılKarakterli biri çıksın inan beni cezbedecek ama yok yok işte.Anlamıyorum neyi yanlış yapıyorum
- +1 yıl
Farkındayım da işte, biliyorsun ya çok karakterli oluyor ya da çok karaktersiz.
Ki direk gelip seni bulanın da başkasını bulma ihtimali yüksek oluyor.
Yani zor dememden kastım bu şekilde, ama acele işe şeytan karışır, sen normal yaşamına bak ve her daim kendinden belli orantıda taviz verme.
Soran+1 yılAcele etmiyorum sadece karşımdakine verdiğim değeri görmek istiyorum.Ben namuslu ve şerefli yaşayan bir insanım karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum ama yok
- +1 yıl
Eğer o yoksa gereken tavır, tutum ve konumu yakışan biçimde göstereceksin.
En İyi Cevaplar
+1 yılZaman meselesi sadece.Hayat sana istediğini maaleses istediğin zaman vermiyor ve seni sıkıyor Kimse kötü değildir, sadece yontulmamislardir ve bilgi yoksunu cahil insanlardır. Hayatta ne kadar kötülük var sa bir o kadarda iyilik vardır. Sadece onu keşfetmemizi bekliyor bizden.Sevdigimiz kişi hep bir adım ötededir bizden sadece doğru zamanlamayı beklememizi ister ve göz açıp kapayincaya kadar o kişi çıkar karşımıza. Kendini boşa uzmene gerek yok, ailenle sevdiklerinle bol bol eğlenceli vakit geçirmeye çalış ve hayatın farkına var.Hayat Sana Güzel olması dileğiyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylemişsin.Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.Sevindim yardımcı olabildiğime.
+1 yılbu erkeklerin sevgiye değilde zevkine düşkün olmaları bitiriyor her şeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ne yazık ki
sevgi en umutsuzluğa düştüğün zamanda geliyor, bekle derim ben
21 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum zaten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
48Cevap
+1 yılHemen hemen her insanın beklentisidir sevmek ve mutlu olabilmek... Asıl soru birçoğu bunu isterken neden birçoğu ulaşamıyor? Demek ki mesele mutlu olmaktan ziyade mutlu edebilmek, sevilmekten ziyade sevebilmek... Biz bu meseleyi çözemediğimiz sürece daha çok umut eederiz.. Yaşın genç yaşıtlarınından kapasitesi daha o seviyeye gelmemiş olanlar olabilir... Karşına binbir türlü sıkıntı da çıkabilir... Hayal kırıklıklarından ruhunun paramparça olduğunu da hissedebilirsin... Veya yalnızlıktan artık bıkkınlıkta gelebilir... Ancak tekrar kendini yenilemek ve denemek durumundasın... Peki değer mii? Sonuna kadar değer güzel kardeşim...
22 Yorumla
Soran+1 yılKendimle ilgili sıkıntılarımı çözüyorum adam gibi sevmeyi öğrendim ama karşılığı yok.Hep hayal kırıklığı.Peki nereye kadar böyle gidecek yoruldum artık.
- +1 yıl
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmem ama nereye kadar dersen bulana kadar derim... Değer mi bulduğunda anlarsın ancak
bende istiyorum... saga sola su sarkıyı soyluyorum hep:) olmuyor işte!
oturup yıldızlardan dunyadakılere bakmak ıstıyorum!!!
www.izlesene.com/.../6533655#17 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındaymış. Kendi 18 yaşımı düşünerek cevapladım :D
- +1 yıl
Vardır zamanı diyemiyorum :)))
Soran+1 yılNey :)
- +1 yıl
Hayırlısı olur o da bir gün :)
Soran+1 yılGit o zaman
+1 yılO Durumu Bende Yaşıyorum Ama Hep Şunu Derim ''Olmayan bir İlişki Kötü Giden Bir İlişkiden İyidir..!''...
Doğru Yer'de Doğru Zaman'da Doğru Kişi Elbette Karşımıza Çıkacaktır...
Gönül İŞleri Aceleye Gelmez... .)24 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle acele etmiyorum bekliyorum da niye sorunlu insanlar gelip beni buluyor :)
- +1 yıl
Kesinlikle... )
Resmen Sınanıyoruz... )
Soran+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin :)
- +1 yıl
Amin.. .)
+1 yılbende öyle istiyorum kim istemez ki kardeşim benimde hayatımda ful yapmacık insanlar var ne bekliyorsun bu insanlardan dıştan kanka arkadaş sevgili içinden şeytan iki yüzlü yapmacık kişiler kişiliği bozuk adamlar ben ne yapıyım
18 Yorumla
Soran+1 yılSen de bendensin yani.Ne olacak böyle bilmiyorum
- +1 yıl
bak be yerin dibini buluyum oraya göç edeceğim ve ölene kadar çıkmayı düşünmüyorum en azından yalnızım zaten yalnızdım o yüzden sıkıntı yok kafamı toparlarım sıkıntılarımdan bir nebze uzaklaşırım yerin dibini buluyum da
Soran+1 yılÖyle deme ya neyse hayırlısı diyelim
- +1 yıl
sana da tavsiye ederim böyle hayat mı olur birader Allah'a isyan etmek olmasında bu imtihan da verilmiyor ki hani Allah'a dua ediyorum bir şey olurken önceden haber ver de kopya felan çekiyim diyorum da işte öyle de imtihan mı olur
Soran+1 yılOlurmuş demek ki
- +1 yıl
elden bir şey gelmez sana yardımcı olamayacağım bu konuda başka konular olursa söyle yardımcı oluruz çalışmadığım yerden çıktı :)
Soran+1 yılÇalış sen de :)
- +1 yıl
söz çalışacağım söz 1 hafta sonra sor hatta yazılı yap :)
Ne efkarlandım ya gece gece.. Yok arkadaş yok.. Aradığın her neyse bulamazsın. Aramayacaksın. Ben çok kişiye harcadım mesela ama demedim sevgime değmezlermiş. Değmeseler sevmezdm zaten. Ama yanlış sevmek diye bir şey var. Toprak güle aşık; gül güneşe.. Kural bu.. Kalıcı hiçbir şey yok. (ne yazık ki)
10 YorumlaHayir sevmek, sevilmek herkesin hakkı. Mutlu olabileceğiniz insanı bulmak onemli, ona da dogru kisi diyoruz. İyice tanımadan da bu insanın sizin icin dogru kisi olup olmadigini anlamanız mumkun degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılIşte düzgün biri çıkmıyor ki hiç karşıma sorun bu
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılbende şunu anlayamıyorum. Herkes böyle düşünüyor ama herkes yalnız ve bulamıyor. nasıl oluyor bu iş? bende öyle düşünüyorum ama göremiyorum. e senin gibi söyleyen kızlarda çok. nasıl bir buluşamamazlık nasıl bir kısmetsizlik bu anlamadım.
116 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de anlamadım
- +1 yıl
Bu dediğin kriterleri nette arıyorsan zaten bulma şansın yok onu bil bence.
Soran+1 yılNette aramıyorum zaten
- +1 yıl
Ama nette de düzgün insanlar var :)))))
Soran+1 yılNerdee :)
- +1 yıl
hahah şimdi övünmek gibi olmasın hahaha :))))
Soran+1 yılOlmasın tabi :)
- +1 yıl
övünmeyi sevmem zaten :)
Soran+1 yılBelli :)
- +1 yıl
Yok ya gercekten sevmem. Ancak boyle espiri icin. Ben yengec burcuyum mutevazi kendi halinde biriyim..
Soran+1 yılTamam anladım.Yengeç burcu iyidir
- +1 yıl
Arkadas sende 24 saat online misin anlamadim :)
Neden biz ozelden konusmuyoruz ki :P
Soran+1 yılEvet ben burada yaşıyorum :) Sebebi ne ki :)
- +1 yıl
Ne zaman yazsam aninda cevabi geliyorda ondan soyledim. Ama ozelden yazmamissin hala bak olmadi :))
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Bak ya hala yok. Hilmi bunu begenmedi :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek olarak istediğim tek şey bu ; sadece karşılıksız sevgi, çıkarsız... yalansız dolansız...lakin çıksan simdi karşıma çıksan senle ya da böyle düşünen başka bir kızla olmazdım olamazdım... zaman mekan şartlar hiç müsaade etmiyor, şartlar değişiyor hayat bizi gittikçe çıkarcı ve kötü yapıyor. dua edin hepimiz bir gün umduğumuzu bulalım...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.İnşallah
Bende ayni sey istiyorum hatta sana gel iki ayni seyi isteyen insan olarak konuslm desem hyr diceksin belkide... Bende snn gibiym bni anlayan birisin umarm.anlasblrz
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi diyorsun
Soran+1 yılVay güzelmiş :)
+1 yılben de sen gibiyim beni karsiliksiz saf bir askla sevicek beni anlicak beni gulumsegecek kuzi bulsam bugun nikah kiyacam
13 Yorumla
Soran+1 yılBulursun inşallah
- +1 yıl
umudum var
Soran+1 yılNe güzel
herkes aynını istiyor ama bu zamanda çok şey bu dediğin.dostlar arası bile kazık atılıyor bu zamanda ama ümidini kaybetme sabrın sonu selamettir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimseye güven olmuyor bu da ayrı bir sorun.Hep sabır diyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılşu mübarek gecede duaların kabul olsun... inşallah dediğin gibi biriyle karşılaşırsın. ben de senin gibiyim. ama birçoğu bazı şeylerin kıymetini bilmiyor, kendine değer verenle değil rezil edenle birlikte olmayı tercih ediyorlar.
düzgün ve temiz birilerini bulmak çok zor maalesef...
allah gönlüne göre versin...01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah.
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Kismetini arama be çıkar karşına elbet ama her gördüğünde kısmet değil belki bir sınav olabilir senin için bu dediğimi unutma yolun açık bahtın güzel olsun :)
112 Yorumla
Soran+1 yılSınavlar hep mi zor olur :) Teşekkür ederim:)
Soran+1 yılFırsat tanıyorum belki de bu yüzden kaybediyorumdur
Soran+1 yılInşallah bulurum
Soran+1 yılInşallah önemli olan da bu zaten :)
Soran+1 yılInşallah seninde bahtın güzel olur :) inşallah karşına hayırlı biri çıkar:) inşallah mutlu olursun :)
Soran+1 yılRica ederim :) Esirgedik mi :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu yaşa geldim, hala sevgiyi hak edecek, onun değerini bilecek insanı hayat karşıma çıkarmadı.Ama ben genede senin gibi "kalmadı mı" diye düşünmüyorum, var olduğunu biliyorum ama, bazı şeyler şanstır.Ayrıca, görebilmek, farkedebilmek ve yakalayabilmekte önemlidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hayırlı geceler işallah umdugunuz gibi biri cıkarda sende mutlu olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim size de hayırlı geceler.Inşallah ya
hatta bakıyosun etrafa; kkarakteri bozuk olanlar genelde mutlu dimi :(
16 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri bozuk olanlar hep mutlu :/
Soran+1 yılNe acaba
Soran+1 yılOlabilir bak
bulursun tatlım hiç ummadığın anda bende senin gibi düsünuyordum 3 yıl oldu karşıma çıkalı gayet mutluyum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben de bu cümleyi kurmak istiyorum.Ya karşıma biri çıkıyor tamam iyi biri diyorum biraz konuşuyorum sonra ya saçma konulara girmeye çalışıyor ya da sessizce yok oluyor.Bıktım ya
Soran+1 yılNamusumla şerefimle yaşıyorum ve hiç taviz vermiyorum.Bunun karşılığnda şerefli birini istiyorum ama çıkmıyor.Adam sadece zevkini düşünüyor ya
Soran+1 yılAttım
+1 yılBen çıktıgını sandımda ne oldu 4 sene kızın ustune gul koklamadım saygısızlık yaptm sadece deli gibi sevdim deger verdim al şimdide giti..Boş ver sende seversen bırakır gidersin belki
00 Yorumla
+1 yılAbicim. Sana "Aaa aynı ben" diyenler var ya hani,
Onlar işte tam şu bahsettiğin şeref yoksunu tipler.
Ammman haa dikkat et. Sevgiyle kal.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Hep istiyorum istiyorum bulunca da dur bakalım şurda biraz daha iyisi varmış diyip defolup gidiyorsunuz 5 yılı tek gecede bitiren alçaklar var aranızda kızların geneli böyle maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben öyle değilim o yüzden isyan ediyorum.Başkasını bulup asla gitmedim karaktersiz biri değilim çok şükür
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. daha baştan muhtaç gözükürsen sadece bunu kullanmaya çalışan tipler çıkar karşına. Düzgün insanlar ise aksine kaçarlar böylesinden
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtaç göründüğüm yok
Maalesef ki yapılacak tek şey Allah'a karşımıza hayırlı kişileri çıkarması için dua etmek ne falcı ne büyücü hiçbiri çare değil tek çare Allah'tır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki
Her insanın hakkıdır sevmek sevilmek kaderine razı ol beklemeye devam et. Sana yazılan çocuk bekliyordur bir yerlerde seni
10 Yorumla
+1 yılistemekle olmuyor istediğin işte bekliyorsun sadece fırtsatları değerlendiriyorsun olduğu kadar olmuyor ama ya :(
10 YorumlaEvet erkeklerin beklentisini yazmışın, bizler de aynı şeyleri istiyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı şeyi istiyor da ortada doğru düzgün aşk yok
+1 yıldüzgün biri aramayla sormayla bulunmaz.. her delikanlıya badem bıyıklım demeden sabırla sukunetle bekleyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye bişey dediğim yok.
- +1 yıl
ne bu sinir? dedin demiyorum zaten sen çok yanlış anlamışsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılevi arabası olmayan ama bir işi olan erkeği sevebilrmisin dürüst ol? (vereceğin cevap sorunununda cevabı aynı zamanda)- yani artık herkes biliyor ki kadın parasız erkeğe bakmıyor erkeklerde bunu bildiği için neyse...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet severim.
+1 yılaynen bir ilişki düşünülecekse mutlaka ciddi olması lazım hobi diye çıkıyorlar :D
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
dikkatli ol sende lütfenn herkese bağlanmaa
- +1 yıl
özelden mesaj çekrmisn lütfnn
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
sebebini belrtcm
- +1 yıl
bklyrm lütfnn
- +1 yıl
...
kader kısmet senin elinde olan bişi değil maleseff.
10 Yorumla
+1 yılcok sey istiyorsun oyle birini bulursan banada haber ver
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylerim
- +1 yıl
tskkur ederim
Soran+1 yılReca ederim.
- +1 yıl
ay cok naziksin ya saol dusundugun icin
Soran+1 yılÖnemli değil
Tanışabilirmiyiz peki bende böyle bir arayıştayım. Benimde çook sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım var. yeterki biri beni sevsin ben onu beni sevişinden daha çok sverim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çok bunaldım sevgilimce aldatıldım büyük kazıklar yedim tek isteğim var diyemem ama biraz sadakat bağlılık istiyorum bende :(((
01 Yorumla
Soran+1 yılHerşey gönlünce olur inşallah
Beni tarif etmişsin ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ya :O :)
Soran+1 yılTamam öyle olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki egosu tavan yapmış ablalarından taktik alsaydın keşke.Maşallah sanırsın ingiliz kraliçeleri yorumlarını okuyorumda güldürüyorlar :))
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların taktiği onlarda kalsın
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. bende aynı sen bekliyok bakalım ne olcek.
13 Yorumla
Soran+1 yılBekleyelim bakalım ne olcek.
Soran+1 yılTakdir-i ilahi :)
evet, çok şey istiyorsun. karşılıklı sevgi çok şey değil, her şeydir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varımda nerden bulacan sen şimdi beni. çevrende ara en iyisi
03 Yorumla
Soran+1 yılYok işte
Cevap sahibi+1 yılbulursun birini ya takma kafana. buraya da böyle ilan veriyor gibi yazma üşüşürler peşine sonra.d
Soran+1 yılAmacım birini bulmak değil mutlu olmak.Ilan vermiyorum isyan ettim en sonunda.d
+1 yılBiraz daha büyümelisin, sabırlı ol..
17 Yorumla
Soran+1 yılYeterince büyüdüm :)
- +1 yıl
Hep öyle gelir :) bence sabırlı olmalısın.Dediklerine bakarak demek ki doğru zaman değilmiş ;)
Soran+1 yılDoğru zaman ne zaman :D Hayırlısı ya
- +1 yıl
Bak sıla ne diyor :D
www.izlesene.com/video/sila-en-dogru-zaman/997272
+1 yılHayırlısı tabi sabret biraz daha
10 Yorumlaçok şey istiyorsun önce hak etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hakediliyor?
en zor olanını seçmişsin benim gibi..
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi?
Soran+1 yılZor evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana hislerini açanı tipine göre değerlendirme.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapmıyorum
İlgini çeken tipler öyle demek ki...
00 Yorumla
+1 yılçok şey istiyorsun daha mümkün olan şeyler iste :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela
- +1 yıl
bilmem :D
Kaç yaşındasin nerelisin
05 Yorumla
Soran+1 yıl18 Yaşındayım.Yaşım küçük olabilir ama takıldığım şu niye bütün manyaklar beni buluyor
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılHep böyle oluyor nedense
evet çok şey istiyosun.
00 Yorumlatamamen şans erkek içinde kadın içinde
00 Yorumla
+1 yılboşver bekarlık sultanlık bak bana kafam rahat
00 Yorumla
+1 yılevet :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBunaldım yemin ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen arkadaşım...
10 Yorumla
+1 yılhayır canım hakkın olanı istiyosun
00 Yorumlaişin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Çok istiyorsun
00 Yorumlaçok şey istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle çıkar mısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin?
Cevap sahibi+1 yılBelki de senin için hayırlısı olan kişiyim. Ama bunu bilemeyiz tabii ki...
Soran+1 yılTabiki.
Cevap sahibi+1 yıl;))
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş kaç:?
03 Yorumla
Soran+1 yıl18.
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşından önce sevemezsin ya da seven olmaz kızma ama sizin yaşlarda günü birlik yaşar gerçek sevgi aşk 22 sen sonra baslar çünkü erkek o yaşta olgunlaşır
Soran+1 yılBen yaşımdam büyüklere de rastladım.23 veya 24 yaşında ama durum yine aynı
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam