Erkek arkadaşım soğuk ve ilgisiz olduğumu söylüyor size ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz fakat 3 ay kadar bir davadan tutuklu yargılandı ve suçsuz olduğu anlaşılınca beraat etti. 3 ay süre zarfında görüşüne gittim ailesiyle yalnız kalmasın diye mektup yolladım ve elimden geldiğince para atmaya çalıştım. Çıkınca iş falan buldu ben memleketime döndüm oda üniversite okuduğum yerde kaldı mezun oldum ailesi beni biliyor benimkılerde onu ben mezun oldum evlilik düşüncemiz vardı fakat değişti ilk başlarda çok iyiydi daha sonra soğuk olduğumu ve ilgisiz olduğumu söylemeye başladı ben ilgisiz ve soğuksam bana Karşı söylemlerindendir bir başkasıyla konuştuğumu başkasını sevdiğimi ve ya geçmişten vurmaya çalışıyor geçmişim kirliymiş güya öyle birşey yok gözüyle birşey görmedi. Ağzının ayarı yok. Bana bunları söylüyor kavga çıkıyor sonra sen kavga çıkardın oluyor defalarca konuşup uyardım ama hala aynı sevmiyorsun ilgisizsin ben uzaktan sana ne ilgisi gösterebilirim anca telefonla konuşabilirim bir gün konuşmasak beni sevmiyorsun demeye başlıyor ilişkilide sanki ben erkek o kız bilemiyorum sizce ne yapmalıyım artık ailemde istemıyor anneme anlatmıştım çünkü. Bir de siz akıl verin teşekkürler şimdiden. Bu arada yaşım 23 kendisi 25
Erkek arkadaşım soğuk ve ilgisiz olduğumu söylüyor size ne yapmalıyım?