Aşk İlişkileri Hiç yanınızdaki kişiden hoşlanan biri sizden hesap sordu mu 😂? Daddys_Girl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hanımağam sözlüye çekiyor beni 😂 kırılmasın diye uğraşıyorum ama birazdan prensesliğimi bozucam.. Hiç yanınızdaki kişiden hoşlanan biri sizden hesap sordu mu 😂? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Ss atmak istemiyorum buraya :D Bize gelen mesajlar gerçi biraz odunluk içeriyor:dd ''Burak oğlum o kızı bana yapmazsan... Kızla konuşmada ben yazılıcam bıraak'' hahahah 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Mesajda masum masum yazıyorlar ama arkada küfür kıyamet kopuyor hissediyorum 😂 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Ben küfür etmiyorum ama o ediyordur Yorumla cann22 +1 yıl Aynen onun için dedim zaten Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ben sadece kafede hesap veririm aslan kimse bizden hesap soramaz 0 0 Yorumla
Arslantimur Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Yalnız profildeki foton gerçekse Gökhan o kızı aramamistir bile :) 0 3 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Aramadı zaten benimle alakası yok o kızı zaten istemiyor Yorumla Arslantimur +1 yıl Sizin ev ilişkisinin nasıl bitecegini onlarca kişi merakla bekliyor :) Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Ev ilişkisi ne ya Yorumla
Kdkdkxjf Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sen de mi seviyorsun çocuğu. Diğeri sevgilisi değil sanırım. Bence cingar çıkart. Çocuğu kap 0 9 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Adam beni seviyor ben ona ilgi duyuyorum ama kızla problemim yok. Gökhan zaten onu istemediği için konuşmuyor cıngar çıkartmalık durum yok Yorumla Kdkdkxjf +1 yıl Kız sevdiğin çocuğa yavsiyor. Yorumla Kdkdkxjf +1 yıl Kıskanmıyor musun yine de Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Yavşasın adam ona yavşamıyor Yorumla Kdkdkxjf +1 yıl Konuşmanın devamında ne oldu çok heyecanlı Yorumla Kdkdkxjf +1 yıl Yine de insan kıskanır ya Yorumla Daddys_Girl +1 yıl hayırdır niye bu kadar ilgilendin yeni açtığın hesapla? Yorumla Kdkdkxjf +1 yıl Ben sürekli yeni hesap acıyorum zaten senin için mi açtım gkkgkg Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Bişey olmadı gökhan arasın dedi gökhan aramak istemiyorum dedi bu kadar Yorumla
RealEyes Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Sizin arkadaşlığınız biticek yakinda😂 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Yakınım değil zaten Yorumla RealEyes +1 yıl O zaman hesap vermene de gerek yok Yorumla
Ünyeliii Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl 1-Ailen Gökhanın sende kalmasına izin veriyor mu 0 9 Yorumla Ünyeliii +1 yıl 2-O kız kaşarmış Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Ben gökhanda kalıyordum, haberleri yok :)))) şehir dışındalar şu an Yorumla Ünyeliii +1 yıl Akraba felan varsa siteden yandın =) Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Yok :D kız neden kaşar Yorumla Ünyeliii +1 yıl enişteye yavşamış daha ne olsun Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Enişte değil ve o bilmiyo 3 yıldır arkadaşım gökhan ilerlediğini de bilmiyo Yorumla Ünyeliii +1 yıl gökhanın yerinde olsam ikinizi birden idare ederdim kimse anlamazdı =) Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Aynen anlamaz kimse hergün benimle birlikte nasıl anlamasın Yorumla Ünyeliii +1 yıl şakasına dedim ya Yorumla
olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bu olayın sonunu aşırı merak ediyom 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Gökhan müsait olunca arasın dedi ben de gökhana söyledim konuşmak istemiyomuş dersin dedi ben de sçyledim sustu Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Hiç beklediğim ekşın yok Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oh oh maşallah neler dönmüş 😃 0 0 Yorumla
WhereİzMyKezbans Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Gel de bu kıza Kezban deme şimdi 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Ben en kezbanım Yorumla WhereİzMyKezbans +1 yıl Öyle kezbanlar gördüm ki sen masum çocuk kalırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ss atmak istemiyorum buraya :D Bize gelen mesajlar gerçi biraz odunluk içeriyor:dd ''Burak oğlum o kızı bana yapmazsan... Kızla konuşmada ben yazılıcam bıraak'' hahahah
Mesajda masum masum yazıyorlar ama arkada küfür kıyamet kopuyor hissediyorum 😂
Ben küfür etmiyorum ama o ediyordur
Aynen onun için dedim zaten
Ben sadece kafede hesap veririm aslan kimse bizden hesap soramaz
Yalnız profildeki foton gerçekse Gökhan o kızı aramamistir bile :)
Aramadı zaten benimle alakası yok o kızı zaten istemiyor
Sizin ev ilişkisinin nasıl bitecegini onlarca kişi merakla bekliyor :)
Ev ilişkisi ne ya
Sen de mi seviyorsun çocuğu. Diğeri sevgilisi değil sanırım. Bence cingar çıkart. Çocuğu kap
Adam beni seviyor ben ona ilgi duyuyorum ama kızla problemim yok. Gökhan zaten onu istemediği için konuşmuyor cıngar çıkartmalık durum yok
Kız sevdiğin çocuğa yavsiyor.
Kıskanmıyor musun yine de
Yavşasın adam ona yavşamıyor
Konuşmanın devamında ne oldu çok heyecanlı
Yine de insan kıskanır ya
hayırdır niye bu kadar ilgilendin yeni açtığın hesapla?
Ben sürekli yeni hesap acıyorum zaten senin için mi açtım gkkgkg
Bişey olmadı gökhan arasın dedi gökhan aramak istemiyorum dedi bu kadar
Sizin arkadaşlığınız biticek yakinda😂
Yakınım değil zaten
O zaman hesap vermene de gerek yok
1-Ailen Gökhanın sende kalmasına izin veriyor mu
2-O kız kaşarmış
Ben gökhanda kalıyordum, haberleri yok :)))) şehir dışındalar şu an
Akraba felan varsa siteden yandın =)
Yok :D kız neden kaşar
enişteye yavşamış daha ne olsun
Enişte değil ve o bilmiyo 3 yıldır arkadaşım gökhan ilerlediğini de bilmiyo
gökhanın yerinde olsam ikinizi birden idare ederdim kimse anlamazdı =)
Aynen anlamaz kimse hergün benimle birlikte nasıl anlamasın
şakasına dedim ya
Bu olayın sonunu aşırı merak ediyom
Gökhan müsait olunca arasın dedi ben de gökhana söyledim konuşmak istemiyomuş dersin dedi ben de sçyledim sustu
Hiç beklediğim ekşın yok
Bide böyleleri var mesela 😂
Oh oh maşallah neler dönmüş 😃
Gel de bu kıza Kezban deme şimdi
Ben en kezbanım
Öyle kezbanlar gördüm ki sen masum çocuk kalırsın