4 sene öncesinde aynı dershanede tanıştık onun bana sürekli bakması sonucunda. Benim ilk tepkim" bu çocuk ne bana ne bakıyor salak salak "olmuştu. Sonra benimle konuşmak istediğini falan söyledi tanışmaya çalıştı öyle devam ettik ve başta işim olmaz, bakmam dediğim çocuğa aşık oldum. 😂Her şey çok güzel gidiyordu bana sürprizler yapıyordu en yakın kız arkadaşıma mesaj atmış nelerden hoşlanır, hangi erkek davranışlarını sever, sence ne yapmam lazım falan diye. O mesajları da gördüm baya sormuş arkadaşım da bana soruyor ben de anlamamış gibi söyledim. Ve bunların hepsini yapmaya başlamıştı 😂Sonra ufak tefek atışmalarımız olurdu tatlı tatlı. İşte bunu bahane ederek beni hep bir yerlere çağırırdı. Seninle konuşmak istiyorum, seni üzdüm mü kırdım mı diye. Yok işte mangal yapalım yok şunu yapalım. Sürekli bir şey arkadaşlarımızla toplu olarak da çağırıyordu, baş başa olarak da. Ben maalesef hiçbirine gidemedim, ailem çok baskı yapıyordu o dönem dershaneden sonra özel dersim de vardı bunlar dışında dışarı çıkamıyordum. Bu sefer o da yanlış anladı bu durumu. Onu sevmediğimi falan düşündü bence "sen he de diye kaç takla atıyoruz görmüyor musun üzme bizi, üzme beni" yazmıştı hiç unutamıyorum. Herkes o çağırmalarının sebebini bana açılması olarak düşündü. Hani ortam oluşturuyor e seviyor da herkes farkında açılacak yani diye düşünerekten. Neyse 1 sene falan oldu dershanenin sonlarına doğru geldik ve birden benden uzaklaşmaya başladı her zaman gözlerimin içine bakan adam artık gözlerini benden kaçırıyordu başını öne eğiyordu, sebebini soruyorum söylemiyor, ama cevap alana kadar soruyordum. Bazı zamanlarda da dalga geçer gibi "işim var, oyun oynuyorum gelemem" diye gelmiyordu, konuşmuyordu. Bundan çok kısa bir süre sonra da zaten dershaneyi bıraktı kimseye söylemeden. Ben onu hala unutamadım 4 sene oldu. Ama onun da hala beni unuttuğunu düşünmüyorum. Ben ona ulaşmaya çalıştım vesaire bir zamanlar yine konuştuk biraz. Sonra cevap vermemeye başladı. 3 sene sonra bir sevgilisi olduğunu öğrendim sonra ayrıldığı haberini aldım. Ve bana 3 ay önce instagramdan istek gönderdi ama sonra da isteği geri çekmiş. Ben de konuşmayacağını bildiğim halde yine de ne kaybederim diye mesaj attım. Hani belki bir umut yazar anlatır falan diye. İstek göndermişsin sonra geri çekmişsin neden böyle bir şey yaptın yazdım. Görüldü bile yapmadı o mesaja. Benim istediğim ; ya kimseye yalvaracak değilim beni sevmeyen, istemeyen birinin peşinden koşmam. Ama bana sebebini söylemeden aniden çekip gitti. Bana çok değer verdiğini, kaybetmek istemediğini söyleyen adam için bunu hak etmedim mi yani? Ben bana gitme sebebini söylemesini istiyorum. Sadece bunu öğrenmek istiyorum. İnstagramdan nasıl bir konuşma yapıp bana bunu söylemesini sağlayabilirim? Telefon numarasını da ezbere biliyorum hala. Bu arada onun burcu kova benimki de aslan.
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne