Sizce? Bu mesajın üstüne dönermi dönmezmi?

Hareketlerine dikkat etmiyosun konustuklarina dikkat etmiyosun nasıl giyinecegine kapının onü bile olsa dışarıda nasıl giyinecegine dikkat etmiyorsun ondan sonra kalkmis bana ben ne yaptim doyorsun bu yeni olan bisey degil sen 3 senedir ayni hatalari yapiyorsun ben 3 senedir senin surekli ayni konulari tartismaktan biktim yeter artik bisey anlayacak olsan bu zamana kadar coktan anlamistin kusura bakma her insanin kendisine gore kirmizi cigileri vardir sen benim cizgilerimi herseferinde astin her seferinde defalarca uyarmama ragmen ayni hatalari yapiyorsun ben bıktım artık yoruldum gercekten yıprandım birbirimizi daha fazla üzmeye ne gerek var sürekli bir tartısma sürekli bir kavga butun hata sendemi tabiki hayir benimde hatalarim oldu benimde yanlislarim oldu ama ayni hatalari senin kadar defalarca yapmadim artık yipratmayalim birbirimizi olmuyo beceremiyoruz 3 yilin 2 yili kavga dovusle gecti zamana birakalim artik zaman neyi gosterirse bize onu yapariz bana dert yanma simdi hepsi benim yuzumdemi diye benim kiskancliklarim kirmizi cizgilerim yuzunden senin de bunlari 3 yil icinde surekli ihlal etmelerin yuzunden bu haldeyiz zaman herseyin ilacidir birbirimizden uzak kalinca bakarsin daha cok ozler kiymetimizi anlariz ya da bakarsin iyice sogur birakiriz daha fazla kurcalama artik yeter tek yorulan ben degilim sende yoruldun farkindayim birak biraz boyle kalsin lutfen israr etme zaman gosterir neyin ne oldugunu iyi geceler
Dönermi
Dönmezmi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce? Bu mesajın üstüne dönermi dönmezmi?