Bir insan bu kadar mı uç noktalarda tepkiler verir bu kadar mı değişir diye kendime çok sorduğum zamanlar oldu.
Sevmeden önce benden biraz bahsedip sevince nasıl birine dönüşüyorum okuyunca sen karar ver.
Duygusal bağ yoktur ve zaman geçirmek için sohbet ettiğim her hangi biri vardır hayatımda diyelim
#Mesajlara günler sonra dönüşler olur ve bunda bana göre hiç bir şey yoktur buna tepki gösterince de kızarım.
#Biriyle sohbet etmesi ya da başka bir durum sadece görünce tebessüm ettirir ve her şeyi rahat rahat konuşabiliriz. Üzerine bol bol espiri yaparız.
#Gülme ve eğlence sekmesi arka planda hep açık durur ve sık sık her şeyle dalga geçeriz.
# fazla soru sorulmasını hakkımda bilgi edinmesini de hiç sevmem...
Sevince peki nasıl bir insan doğar
# 3 dakika geç cevap vermesine bile tepki gösterip, kopuk ve akıcı olmayan sohbetten nefret ederim. Aşırı bencil bir insan olurum bu konu da
# karşı cinsle aşırı samimi tavırları gözüme batar ve olur olmadık anlarda kavga çıkarıp, olmadık senaryolar yazarım tabi her konuşma değil aşırı samimi ve yanlış anlamaya müsait olanlar bunu hepimiz biliyoruz.😉
# güzel bir sohbetin ortasında ufakcık bir cümleyi alır onu ortaya atar ve o cümleyi öyle büyük anlamlara bağlarım ki kavga etmeye yer arıyor gibi görünür, aslında amaç didişmek ve biraz daha fazla ilgi görmek istediğidir.
# romantik yanım kelimeleri süsler şiirsel bir dille duygularımı ifade ederken abartmaya bayılırım.
# onu daha yakından tanımak ve daha çok şey paylaşmak için can atarım.
Yani sevince çekilmez bir adamım o nedenle beni sevmek değil de benim onu sevmem yürek ister diyebiliriz.😂😂836 Yorumla- +1 yıl
Abi ne yaptın böyle yaaa :)
- +1 yıl
@Siyah_incii içten ve samimi bir itiraf işte herkesin yapamadığını yaptım 😂
- +1 yıl
Bende beğendim yiaaa
- +1 yıl
Okumaya üşendim ortalarında bıraktım 😅
- +1 yıl
Hayirli kismetler elendiniz😂
- +1 yıl
@limonlucikoltaa ruh hastası bir adam profili çizdim farkında mısın normal değil bence bu sevince bu kadar değişmesi bir insanın bu kadar paylaşımsız bu kadar bencil, bu kadar anlayışsız ve kavgacı bir adam bırak bu yorumu beğenmeyi Allah cezanı vermesin, ettiğini bulursun inşallah denecek bir yorum bana kalırsa 😂😂
- +1 yıl
3 dakika geç cevap verince niye tartışma çıkarıyosunuz ama ya nerde anlayış 😄
- +1 yıl
Sende paranoyak olmuşsun Allah kurtarsın 😃
- +1 yıl
Tamam herkesin demek istedigini ben soyleyim😂 Allah belani Vermesin ruh hastasi😂
- +1 yıl
Agsghsf 😂
- +1 yıl
Demeyin öyle ya bence harika birisi 😅
- +1 yıl
Kalmadi birsey 😂 millet toplarim da kaldiramazsin gidip intihar edersin bu baskiya gece gece gunaha girmeyelim😂
- +1 yıl
😃
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz diyecektim ama yaşın büyükmüş 😅
- +1 yıl
@Siyah_incii konuşuyoruz işte ne güzel WhatsApp gurubu havasında özele mi Atacan abini pislik 😂😂😂
- +1 yıl
Sanırım şu sohbette hiç önemsenmiyorum aradan çekiliyorum
- +1 yıl
Abi deme lazim olur😂 @Limonluçikolata kalk kiz biz gidelim😂
- +1 yıl
Yok yok ben giderim 😅
- +1 yıl
Way be bu grubu sevdım adımıda yanlış etıketlemişsiniz yazıklar olsun hahah
- +1 yıl
Ama sanki birileri sıkılıp kaçtı 😅
- +1 yıl
😂😂detaylara takilma
- +1 yıl
Nasil bir periyim 😃 melek gibiyim ben bikere 😂
- +1 yıl
Basbaya bana cadi dedi😃
- +1 yıl
He birde laf cambazimisinn bunuda ekle yukardaki yorumuna😃
- +1 yıl
Ruh hastasi🤨 😂
- +1 yıl
Ben daginik seviyorum boyle kalsin. Hayde git
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim hepinize :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece sevince;duygusal, heyecanli, sonuna kadar giden, sahiplenen, değerin içinden geçen, içimde sanki ondan bir parça varmiş gibi yaşayan,(gerçi epey uzun zaman oldu bunu yaşamayali) sonuçta herkesi sevemezsin... aşik olursun ama sevemezsin, günlük takilirsin ama sevemezsin.. hoşlanirsin ama sevemezsin.. Benim için apayri özen duyduğum duygudur herkese gösterilmez. Her birlikte olduğuna söylenecek kelime topluluğu değildir,"bende seni" diyecek kadar kestirip atilacak bir sey değil sevmek bana göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Çok deli dolu aklı başında olmayan 😂
10 Yorumla
+1 yılSevince insanlar oha bu sen olamazsın diyor, çok pis seviyorum, sahipleniyorum annesi gibi davranıyorum aşırı değer veriyorum hele birde buluşunca avuç içlerine kadar öpesim geliyor koklaya, koklaya öpüyorum hiç şüpheye düşmüyor bu beni seviyor mu, sevmiyor mu diye aşırı fazla seviyorum ve sevgimi çok fazla belli ediyorum.. Dünya oymuş gibi, herkezi siliyorum mesela herkeze körüm.
20 YorumlaBen de sevilmeyince şair oluyorum ki hep şairim sanirim. Sevince ise hayalperest oluyorum sanirim.
24 Yorumla- +1 yıl
Şairlige devam mı şimdi 🤔
- +1 yıl
Kim sinir ediyo🤔
+1 yılSiz ciddi misiniz?
Can sıkıntısından kavga mı çıkarıyorsunuz?
Bütün kızlar böyle mi?
Ulan bende, bende sorun var galiba diyodum..
Bizim niye ömrümüzü çürütüyorsunuz?
#Vesselam25 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim😂 kedi yavrusunu sevdiginden yer misali
- +1 yıl
Valla biz erkekleri yıpratıyor söyleyim..
Sonra niye ilgisizsiniz diye ağlamayın.. - +1 yıl
Kavga çıkarıyolar işte çok var öyle erkeklerde yapıyor 😃
- +1 yıl
Erkeklerde yapiyor aynen
- +1 yıl
Kafayı yemişler
Çok kıskanç o kişiye seni kıskandım demem sanırım çok kaba ve surat asardım o kişiye ya da birden gözyaşı dökenken görebilir bunu farkettiğini ben anlayınca gizlice gözlerimi siler hiç umrumda değilmiş gibi ciddi ifademi takınırdım onun için ağladığını bilsin istemezdim
10 YorumlaPerdelerimi kaldırdığımda, kedi gibi bir insanım :)
10 Yorumla
+1 yılOnu kavonoza koyup sıkıca kapatıp elimde tutasim bakicam böyle dışardan ona minnak sevimli meleğim benim dicem arada kapağını açıp kokusunu çekicem felan öyle seviyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnaç, kıskanç, Geyşa ruhlu, özetle sevgiden içime sokasım geliyor kıskançlıktan fanusa kapatasım geliyor ama boğmamak için belli etmiyorum tabi ki 🙈😂
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/0d6WKrc2HM4Ben çok saçmalıyorum😂 cümlelerimi anlaması mümkün olmuyor
10 YorumlaBende resime katılıyorum kavgasız ilişki yürütemiyorum dermişim jsjdj şaka şaka pamuk gibi biri oluyorum damarıma basılınca görseldeki gibi oluyorum ama 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBende sürekli kavga çıkartıyorum ya 😂😂 sevince güleryüzlü iyi bir insan oluyorum ama kötü yanı ise daha paranoyak ve düşünceli oluyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Birazda aslında senle alakası yok o paranoyaklıgı biz oluşturuyoruz :D
- +1 yıl
Yani onunla da bağlantılı yaşanmışlıkların verdiği bir durum
- +1 yıl
Takıntı yapmaktan olabilir 😀
- +1 yıl
Evet çok takıntılı biriyim :d
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eskiden hayatımın merkezine koyardım ama bunun yanlış olduğunu anladım
artık dengeli davranıyorum.20 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum, tüm kalbimle ona bağlı oluyorum.
00 YorumlaBen arda kural gibi bakıyorum herkes böyle söyler, cidden mal mal gülerek ve gözlerimde kalple dolaşırım resmen😂
10 Yorumla
+1 yılSakin melek gibi biri oluyorum enerjik pozitif dünyayı etrafımda dönüyo falan sanıyorum galiba o zamanda
10 Yorumla
+1 yılkavgadan nefert edıyorum.. hujzurdan saglıktan ote hıcbırsey yok bu dunyada.. neyın anlamsız savası bu kım kazanıyorkı?
sevınce insana benzıyorum..10 Yorumla
+1 yılAlaksksksk çok doğru
Aslında romantik biriyim ama ayni zamannda da kaostan besleniyorum sanırım 😁10 YorumlaYumuşacık temiz biri oluyorum😂 biraz da saf oluyorum :/ ona yemek yapmak istiyorum, bir şeyler örmek istiyorum saçmalıyorum genelde galiba 🤭
10 Yorumlasanırım ben de :D
bulaşmak hoşuma gidiyor belli bir rekabet sonra teslimiyetini gör falan 😏😎😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde kimseyi gözüm görmüyor zaten hele o saatten sonra gözüm hiç görmüyor
Ben kör ben şapşal ben duygusal ☺️🙄10 Yorumla
+1 yılArı gibi. Bir oraya bir buraya. Ne yapacağımı bilemiyorum. Arada çarptıklarım yanıma hediye kalıyor. Bak yine...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılCok heyecanli hasta olsam bile sevgi olunca hissetmiyorum hastaligi enerjik sanki fuz duvara tirmanacak gibi 😅😜
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
ikisinide tatmadıkki aga
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi dediğin şey birlikte dinlendiğin kişidir. Eğer seni yormuyorsa sende onu yormuyorsan mutlu olursun.
10 Yorumla
+1 yılKör oluyorum sanırım fazla fedakar fazla duygusal fazla çaba gösteren polyanna misali..
20 YorumlaKıskanç ve çekilmez oluyorum sanırım. Çözemediğim birisi oluyorumbir anda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü manyaklığı yapailir duruma geliyorum hiç iyi değiş aslında ahgs
10 Yorumla
+1 yılKavga değil de fazla sevince ufak şeyde bile kıskançlık yapıyorsun. Yani ben öyleyim.😐
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılÇıldırıyorum evin içinde avizeye asılıyorum Allahu Akbar diyerek
10 Yorumla
+1 yılEn ufak detayını bile ezberleyen, ragmenlerle seven biri oluyorum.
10 Yorumla
+1 yılben ben olmaktan çıkıyorum ya kendimden bile geçiyorum yani 😏
10 Yorumla
+1 yılBen kendimi sürekli pozitif hissediyorum gözüm hiçbir şey görmüyor 😅😅
10 YorumlaAşırı tatlı oluyorum. Normal halimle alakası olmuyor
10 YorumlaHoşlandığım çocuğu merdivenden itmiştim bana göre değil
13 Yorumla- +1 yıl
Öldümü bari çünkü tek kurtuluşu o olucakta ondan sordum :D
- +1 yıl
@qpirem Çocugun verilmiş sadakası var mış :D
+1 yılAlıp böyle kalbime sokasım geliyo 😂😂 benden başkası görmesin ufacık olsun avuç kadar
20 Yorumla
+1 yılSeven insan kavga mı çıkartır ya? Niye hayatını zorlaştırıyorsunuz?
10 Yorumlaaşırı ilgi gösteriyorum değer veriyorum zamanımın çoğunu ona ayırıyorum onu kırcak üzcek şeyler yapmamaya özen gösteriyorum daha nabayım yine değer bilmiyolar
00 Yorumla
+1 yılKarşımda ki ne hak etmeyecek kadar çok değer veriyorum.
Çok sevmek iyi değil sevmeyin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevmeyi bıraktım sevginin ekmeğini yiyemedim denk gelmiyo helal kız
10 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum. Hele ki günümüzde her şeyin menfaate dayalı olduğunu görüp bildiğim için..
10 Yorumla
+1 yılKocaman bir çiçek bahçesine dönüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden geçen masum biri oluyorum. Her sabah telefonuma gelen msjla gune bomba gibi başlıyorum. Uzun sure oldu gerci ama olsun
00 Yorumla
+1 yılnormalde hiçbir şeye takilmayan ben aşırı detaycı oluyorum 😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEfsane prens oluyorum
10 Yorumla
+1 yılMütefekkirSeyyah_ yorumuna katılıyorum sadece ve sadece kendinizden soğutuyorsunuz belli bir süre sonra konuşmak felan gelmiyor insanın içinden sizin gibilerle.
10 Yorumla
+1 yılMükemmel biri, her zamanki gibi.😂
10 Yorumlafazla tölerans gösteren biri haline geliyorum bu durum hoşuma gitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılEn ufak şeyden cıngar çıkartırim😂
22 Yorumla- +1 yıl
Ayni ben 😂
- +1 yıl
Çok sevgiden ballişım😂
+1 yılBazen çocukça bazen olgun oluyorum karşımdaki kişiye göre değişiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtrafa neşe saçan minik sevgi topağı bir kediciğe dönüşüyorum
00 Yorumla Çok sevince sakar oluyorum elim ayağıma tutmuyo düz yolda yürüyemiyorum yanındayken cümlelerimi bile toparlayamıyorum 🤦🏻♀️😅
10 YorumlaResim Anna Karenina dan mı?
14 Yorumla- +1 yıl
Yok Savas ve Baris
- +1 yıl
4-5bolumluk dizi. izleyin mutlaka cok guzel
+1 yılKızlar böyle yapmayın sonra trafikte yol kavgası sebebsiz niye baktın kavgaları yaşamak zorunda kalıyoruz
10 YorumlaKör gibi oluyorum salaklık baki kalıyor genelde djdkdjsk
10 Yorumla
+1 yılİnan ki sevmesem daha çok seviyo gibi görünürüm o derece utanıyorum hahsjsjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sakin olmaya çalışıyorum. Sonuçta kaybeden yine biz oluyoruz 😏
00 Yorumla
+1 yılseviceee ah sevinceee... diye bir sarki vardi😃😃😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç 😏
30 Yorumla Takıntılı oluyorum ama onun haberi olmuyor
20 YorumlaManyağa bağlıyorum ben
20 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım