Ne zaman aradığımı bulacağım?

Aslında insanın aradığını, aramadığı zaman bulduğuna inanıyorum. Ama artık gerçekten hayatımda birini istiyorum. Hayatımda biri olsun diye değil, bir anlamı olsun.
Kolay kolay iletişim kurabilen biri kurabilen biri değilim yani soğuk biriyim biraz. Aile içinde bile öyle çünkü ait hissedemedim çoğu zaman kendimi. Birinin hayatına girsem de hep omzunda ağlanan taraf oluyorum. Cidden biri olsun istiyorum arkadaşlarım oldu ama be zaman kalıcı olacaklar bilmiyorum. Sevdigim sevildigim falan filan ama önem verdigim şey aramızda bir bağ olması, anlamasın beni mühim değil ama üzgün olduğumda neden demesin, neredesin desin istiyorum. Omzuna başımı koyabileceğim ve pişman olmayacağım biri.
İçimi dökmüş oldum biraz. Yanlış anlaşılacağım kesin ama olsun. Amacım sevgilim olsun değil, yanımda yürüyecek, yanında yürüyeceğim biri. Sizin hayatınızda var mı böyle biri? Nasıl girdi? İnanıyorsanız dua edin bana, gerçekten tuhaf durumlar yaşadım çok sıkıldım bütün hayatımı çöpe atabilirim elimde olsa. Daha erken olabilir henüz tam olarak hayata atılmış sayılmam ama işte. Umarım anlatabilmişimdir.
Ne zaman aradığımı bulacağım?